+4
Sho Rin
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 15 z 15
Strana 15 z 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re:
First topic message reminder :
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hm jo to jde poznat " Rejpave jsem se usmál "No to je jedno já si jdu lehnout jsem unavenej, tak jestli chceš tak se tu ubytuj, ale tu loutku předemnou neukazuj. Díky" Šel jsem po schodech na horu do svého pokoje.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Uchiha/Akasuna
Re:
Na schodech jsem ještě po ní hodil kunai, který jí proletěl kolem hlavy " Když nemám náladu tak mě neprovokuj. Sice si rodina, ale to neznamená že tě nemusím zabít " Pak jsem se mile pousmál a zašel do svého pokoje.
Shinobi
Re:
čo robím?.. možno dostávam rozum.. gomen.. nebol to dobrý nápad.. zamumlal som na čo som sa len obrátil k nej. Oči som mal pre zmenu také.. chladné. Čo ma to vôbec napadlo?.. heh.. prebehlo mi ešte hlavou no na to som iba vyšiel z miestnosti. Kin.. Rin.. povedal som nahlas a v momente sa u mňa objavili ségry ktoré.. boli vlastne moje bábky. Ikuzo.. zamumlal som nakoniec no to už som bol vonku z izby v ktorej som Kushinu nechal. Následne som iba vyšiel z celého domu.. ani som si nevšimol že tu Ai ešte stále je. Na chvíľku som pohýbal pravou rukou na čo sa mi z nej vysunula skrvavená čepeľ. Myslím že by som mohol prestať robiť blbosti.. zamumlal som na čo som ju nechal zasunúť, tento krát sa mi pretrhala koža na chrbte a z lopatiek my vyšli dve kovové kostrče ako keby "krídiel".. pručupil som sa a vzlietol som, na čo som sa iba rozbehol rozletel niekam.. mimo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po tom co jsem se vrátil do vesnice jsem ihned zamířil domů " Nechám to na tobě Tatsu. Osud Oto je v tvých rukou. " Lehce jsem se pousmál a lehl si do postele a tam přemýšlel " Cítím nepokoje v tomhle světě co se asi bude dál dít? Musím Madaru zastavit a to jednou pro vždy.
Shinobi
Re:
Ráno jsem vstal a popřemýšlel co je vlastně za den. Uvědomil jsem si že bych měl jít do Oto pro zprávy o Reinině stavu. Osprchoval jsem se a namířil si to do Oto.
---přesun---
---přesun---
Shinobi
Strana 15 z 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 15 z 15
Povolení tohoto fóra: