+4
Sho Rin
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 7 z 15
Strana 7 z 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re:
First topic message reminder :
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Musela jsem se smát. ,,Horko opravdu je...Jsem ráda, že jsi zase šťastná." usmála jsem se a Niji si vzala na ruce, aby si odříhla. Jako na zavolanou.. Pohlédla jsem na kluka, který se odtud nenápadně snažil dostat.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jaká technika Nii-chan?!" otočila jsem se na něj úplně celá s otazníkem v očích.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Počkej, abys to nepřehnala...Sice je krásné cítit hlad a chuť, ale bolest břicha a nevolnosti zase tak příjemné nejsou." zakřenila jsem se, když Pili brala vše, co jí přišlo pod ruku.
,,Teta.." smála se Niji.
,,Ano, princezno..Teta se malinko zbláznila." zazubila jsem se a posadila se s ní na židli.
,,Teta.." smála se Niji.
,,Ano, princezno..Teta se malinko zbláznila." zazubila jsem se a posadila se s ní na židli.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Sákra takže už jsem se probudil?''Vykoukl jsem a byl pořád ve stejném prostředí.''To snad ne..Přísahám že už se saké ani nedotknu!''Namířil jsem si to ke dveřím.Vyšel jsem před dům,vyděšeně jsem vylezl na strom před domem a vykuleně koukal někam před sebe.
Anonymní- Anonymní
Re:
Heem no.. začal som a len som si treskol rukou do hlavy.. pošúchal som si vlasy a mierne neisto som sa pousmial.. vie vôbec Amayo že je PiliKKa bábka? prebehlo mi hlavou a po tom som sa znova tak neisto zatváril.. technika ktorá jej spravila dobrú náladu .. zaškeril som sa nakoniec..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jééé to je skvělá technika, je těžká? Naučíš mě ji?!" energicky jsme vyskočila ze židle.
Anonymní- Anonymní
Re:
Hai ! naučím.. chceš ju vidieť? zasmial som sa pri čom som sa k nej tak spýtavo naklonil a pozeral som sa jej do očí.. vážne ako malá sestrička.. zasmial som sa v duchu..
Anonymní- Anonymní
Re:
"To nevadí! Tři roky mi nebylo špatně, chci to a hned!!" zazubila jsem se a dát tančila jako blázen po pokoji. Tenhle pocit nikdo z nich nemohl chápat! Bylo to jako znovuvkříšení sebe sama!
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
Taakže.. začal som a priložil som k nej ruky.. jej princíp funguje jednoducho.. je to technika ... !! začal som no názov som už nedopovedal páč som ju začal štekliť. štekleniaaa !! zasmial som sa a neprestával som páč som presne vedel na ktorých miestach je šteklavá najviac..
Anonymní- Anonymní
Re:
Zasmála jsem se. Hlavou mi probíhalo tolik myšlenek. Jedna stíhala druhou.
,,Nerada ti kazím náladu, ale..Měly bychom projednat tu smlouvu. Myslím, že je čas." pousmála jsem se. Brzy budeme po Konoze žádat poslední šermířský meč..Vesnice si udržují odstup a brání se, jak nejvíc dovedou..Nesmíme zůstat pozadu...Kyaaaah, potřebuji dovolenou, už myslím jen na práci, zašklebila jsem se.
,,Nerada ti kazím náladu, ale..Měly bychom projednat tu smlouvu. Myslím, že je čas." pousmála jsem se. Brzy budeme po Konoze žádat poslední šermířský meč..Vesnice si udržují odstup a brání se, jak nejvíc dovedou..Nesmíme zůstat pozadu...Kyaaaah, potřebuji dovolenou, už myslím jen na práci, zašklebila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Začala jsem se svíjet jako žížala. "Néééé prosím neee! Nii-chaaaan už dooost!!" smála jsem se jako šílená a nemohla přestat.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ešte nejakú chvíľu som ju šteklil po čom som ju však chytil pod pazuchami a zodvihol som ju vysoko do vzduchu huum nee-chan ! .. máš osem.. vieš čo to znamená? vyplazil som na ňu jazyk a len som ju stále držal.. aby mi nemohla utiecť.. páč pri takom hyperaktívnom dieťati som to už pár krát zažil.. keď mi zdrhla uprostred nejakého vysvetlovania xD..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Neee!" vrtěla jsem hlavou a snažila se dostat z jeho sevření. Hrozně jsem se smála a nedokázala přestat! "Nii-chaaaan pusť měě!!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Dokymácel jsem se do domu. Jak jsem ho našel bylo záhadou, ale nějak jsem nedokázal přemýšlet ani o tom, jak se jmenuju, natož, jak jsem se v cizí vesnici dostal do domu Kazekage. Jestli ono to nebude tím, že je pětkrát větší než normální domy..?
Otevřel jsem dveře a zase je zavřel. "Vlezl jsem do zoo!" zabručel jsem. Ale moje žena a dcera jsou tam taky, takže to nemůže být zoo.. neda, že by se nějaké dvě opicfe za ně převlékli! Pak jsem zatřepal hlavou. "Kami-sama už to hulit nebudu!!" sepjal jsem ruce a promlul si spánky. "Na tohle už jsem starej!" otevřel jsem znovu a vešel dvonitř.
Otevřel jsem dveře a zase je zavřel. "Vlezl jsem do zoo!" zabručel jsem. Ale moje žena a dcera jsou tam taky, takže to nemůže být zoo.. neda, že by se nějaké dvě opicfe za ně převlékli! Pak jsem zatřepal hlavou. "Kami-sama už to hulit nebudu!!" sepjal jsem ruce a promlul si spánky. "Na tohle už jsem starej!" otevřel jsem znovu a vešel dvonitř.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přikývla jsem. I já si vzala plášť, který jsem si včera dole odložila. Niji jsem na hlavu naplácla klobouček, který si okamžitě strhla dolů.
,,Niji, no tak. Musí si ho nechat." Dala jsem jí klobouček dolů, malá ho ale znovu sundala.
,,Neci.." natahovala.
,,Ach jo.." povzdychla jsem si. Tvrdohlavá jako tvoje maminka..Momentálně lituji tatínka, konečně se vidím.. Klobouček jsem tedy nechala doma a byla připravená vyrazit. Zahlédla jsem ale Daie. Preventivně jsem se zamračila a přešla k němu.
,,Kdes byl?" prskla jsem.
,,Niji, no tak. Musí si ho nechat." Dala jsem jí klobouček dolů, malá ho ale znovu sundala.
,,Neci.." natahovala.
,,Ach jo.." povzdychla jsem si. Tvrdohlavá jako tvoje maminka..Momentálně lituji tatínka, konečně se vidím.. Klobouček jsem tedy nechala doma a byla připravená vyrazit. Zahlédla jsem ale Daie. Preventivně jsem se zamračila a přešla k němu.
,,Kdes byl?" prskla jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tiež neviem čo to znamená ale rozhodne mám pre teba překvápko !! .. zasmial som sa a trochu som s ňou spravil také menšie lietadielko.. ale nemám ho tu takže budeš musieť ísť so mnou.. vyplazil som na ňu jazyk a tento krát som s ňou radšej prestal točiť aby jej ešte neprišlo zle.. len som si ju posadil na ramená.. ideš? spýtal som sa pri čom som zodvihol hlavu aby som jej videl do tváre..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hááááááááááááááááááááááááááái!" vykřikla jsem nadšeně. "Nii-chaaan honem!!" zazubila jsem se nadšeně. "A pak půjdeme trénovat?! Prosííím!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Přikrčil jsem se, její modré oči mě děsili jako vždycky. "Nevím.." kuńkl jsem skoro neslyšně a snažil se splynout s blízko ležícím asparágusem xD.
Anonymní- Anonymní
Re:
Uhm.. tak idemeee !! zasmial som sa a len som s ňou na pleciach vyrazil z domu na miesto kde som pre ňu prichystal to prekvapenie.. sám som nevedel ako na to zareaguje no dúfal som že dobre..
(presun oba)
(presun oba)
Anonymní- Anonymní
Re:
Přistoupila jsem k němu ještě blíž. Stoupla jsem si na špičky.
,,Jestli jsi z domova vzal něco..nelegálního, nepřej si mě. Aki je totiž na mol." šeptla jsem mu do ucha a podala mu naši dceru. ,,Nakrmená už je. Jdeme se s PiliKKou věnovat práci, tak za hodinu jsme tu." políbila jsem ho na tvář a vyšla ze dveří před dům.
,,Jestli jsi z domova vzal něco..nelegálního, nepřej si mě. Aki je totiž na mol." šeptla jsem mu do ucha a podala mu naši dceru. ,,Nakrmená už je. Jdeme se s PiliKKou věnovat práci, tak za hodinu jsme tu." políbila jsem ho na tvář a vyšla ze dveří před dům.
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 7 z 15
Povolení tohoto fóra: