Ulice Listové
+10
Kiwi Namikaze
Uzumaki Allii
Tenshi Ochita
Shinobi
Ayame Takahashi
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Katashi Aokawa
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 40
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Ulice Listové
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Ulice Listové
vrátil jsem se na můj strom na kterém jsem sedával a četl jsem si knihu, vylezl jsem si na něj a nebyl jsem zde vidět ale na osvětlené ulice jsem viděl pěkně, užíval jsem si ten klid kdy mě mí studenti psychicky netýrají xD
Anonymní- Anonymní
(Zafi-chan, promiň, ale https://nsgoon.forumczech.com/t1004p560-hlavni-brana#88147 )
Anonymní- Anonymní
viděl jsem z dálky jakýsi směn u hlavní brány proto jsem seskočil a vydal jsem se podívat co se zde děje
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Zašla jsem do jediného obchůdku, kde měli ještě otevřeno a koupila si limonádu v plechovce.Sedla jsem si na lavičku a začala upíjet.
Anonymní- Anonymní
přes větve jsem přeskákal a dostal jsem se na strom který byl nad zafininou hlavou, nenápadně jsem jí z tohoto místa sledoval
Anonymní- Anonymní
Uslyšela jsem něco zašustit. Prudce jsem se otočila. Ze zad mi vylétl pták a opět mi podal knihu. Radši něco vyhledejte, Zafino-sama, neměla by jste tu chodit sama. Za chvilku vedle mně seděla má bodyguardka, Xiaoyu. Plítvám všechny kouzla za takové blbosti, znovu je budu mít až za měsíc.. Pomyslela jsem si a vstala. Šli jsme ulicemi a hledali cestu ke mně domů.
Anonymní- Anonymní
Procházela jsem ulicemi a šla do non-stop obchůdku. Pořádně jsem nakoupila a vyšla z obchodu s plnou taškou. Rozhlédla jsem se a pomalu se vydala domů.
Anonymní- Anonymní
šel jsem kolem a potkal jsem Zafinu ''že by slečna kupovala kvalitní kondomy aby se jí příště nenarodil fracek''
Anonymní- Anonymní
Lekla jsem se, ale poznala jsem ho. Zamračila jsem se a ingorovala ho. Šla jsem dál.
Anonymní- Anonymní
''takže je to tak ?'' rozeběhl jsem se a předběhl jsem jí a zastavil jsem se milimetr od ní, vypadalo to jako bych se probleskl
Anonymní- Anonymní
Ignorace skončila, když se objevil přede mnou. Položila jsem tažku, napnula rukavice, nažhavila pěst chakrou a vrazila mu jí. Baka!
Řekla jsem, vzala tašku a šla dál.
Řekla jsem, vzala tašku a šla dál.
Anonymní- Anonymní
''očekávám omluvu'' objevil jsem se zase před ní
Naposledy upravil Azuma dne Fri 26 Aug - 2:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Nechte mě být.. Řekla jsem důrazně a zrychlila tempo. -Přesun!!! (A máš to xD)
Anonymní- Anonymní
ještě než odešla jsem jí chytl za vlasy a přitáhl jsem si jí zpět ''omluvu !''
Anonymní- Anonymní
Když mě přitáhl, ta bolest byla celkem silná. Rychle jsem se otočila a kopla ho přímo mezi nohy a utíkala.
Anonymní- Anonymní
ještě než mě kopla jsem jí tu nohu chytl a opět jí zvedl do vzduchu
Anonymní- Anonymní
Opět jsem spadla na něj. Ležela jsem na něj. Dala jsem mu pěstí, rychle se zvedla, vzala nákup a běžela pryč. -přesun!!!
Anonymní- Anonymní
jelikož ležela na mě nemohla se díky fyzikálním zákonům pořádně rozmáchnout, rána mě bolela jako štípnutí od komára a jakmile se pokusila o útěk podkopl jsem jí nohy a chytl jsem tašku s nákupem
Anonymní- Anonymní
Obličej na chodníku. Přesně to jsem zažívala. Rychle jsem se zvedla a začala mu dávat pěstí nabité chakrou, kopance nabité chakrou a u toho pomalu říkala : Co po mně sakra chcete! Navalte ten nákup a nechte mě být!
Anonymní- Anonymní
ranám jsem uskakoval a uhýbal ''ty vůči mě budeš projevovat respekt'' objevil jsem se za ní a šlápl jsem jí na záda tak že jsem jí opět povalil na zem a nohu jsem nechával na ní, byl čas aby pochopila že jsem silnější a to že mě musí respektovat
Anonymní- Anonymní
Do ulice najednou přiletěl ptáček. Přistál Azumovi na rameni. Moc se omlouvám za její chování, ještě je ve cviku, však víte. Řekl a vedle něj se opět objevila Xiaoyu a k ní ještě Christie.
Anonymní- Anonymní
přitlačil jsem jí víc k zemi ''se*u jí na nějaký chování, vůči mě bude chovat respekt a úctu''
Anonymní- Anonymní
Xiaoyu a Christie neváhaly a začaly jednat (Xiaoyu - mistryně taijutsu, Christie mistryně Capoeiry). Christie na něj skočila a omotala mu nohy kolem krku, čímž ho škrtila a Xiaoyu ho mezitím mlátila pomocí chakry do hrudi.
Anonymní- Anonymní
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 16 z 40
Povolení tohoto fóra: