Tréninkové místnosti
+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 9 Aug - 7:46, celkově upraveno 2 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové místnosti
pootevřel jsem jedno oko a zahleděl jsem se s ním na Shikiho ''vypadám snad jako někdo kdo spí ?'' otázal jsem se chladným hlasem
Naposledy upravil Azuma dne Tue 23 Aug - 11:10, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
''Uaaaaa...''zařval jsem a běžel pozadu pryč od azumy ''Tohle už nedělejte ''
Anonymní- Anonymní
Vytáhl jsem dva pytlíčky ve kterých bylo několik ryo a každému jsem hodil jeho pytlíček ''peníze na jídlo, ubytování a ninja potřeby, odedneška nechci ani jednoho z vás vidět spát venku''
Anonymní- Anonymní
''fajn,dost legrací hai azumo-sensei''haha,moje temější stránka právě začala působyt
Anonymní- Anonymní
Odzdravil som s komickým výrazom v tvári a vzal si balíček.
Zdá sa, že tentokrát to nie som ja, na koho sa čaká.
Zdá sa, že tentokrát to nie som ja, na koho sa čaká.
Anonymní- Anonymní
''Trénoval jsem toď vše a najedl jsem se dost ''všechno možné sensei jen kdybyste věděl
Anonymní- Anonymní
Seskočila jsem ze stromu a všechny pozdravila. Došla jsem k dřevěnému sloupku a vyskočila na něj. Začala jsem se znovu protahovat a rozcvičovat.Hmm, tak dneska bude mise.. Řekla jsem si v duchu a pokračovala ve cvičení.
Anonymní- Anonymní
''Zafina...viděl jsem ji naposled někde na stromě přikryl jsemji dekou a šel dolů ze stromu''myslím že už sní docela vycházím
Anonymní- Anonymní
"Moja jediná zbraň je štetec," tasil som ho z batožiny a zakrútil ním, čo malo byť reakciou na jeho otázku ohľadom prípravy.
Náš tým je teda pekne úbohý. Všetci ignorujú rozkazy senseia a chodia si kedy sa im len zachce.
Náš tým je teda pekne úbohý. Všetci ignorujú rozkazy senseia a chodia si kedy sa im len zachce.
Anonymní- Anonymní
(Víš, my tu všichni nemůžeme být 24hodin denně!!! My žijeme i v realu, víš..)
Anonymní- Anonymní
''výborně, jsme všichni a celkem brzy, nutno dodat'' protáhl jsem se
''dnes se podíváme na nejsmradlavější místo konohy, a né, můj dům to není''
''dnes se podíváme na nejsmradlavější místo konohy, a né, můj dům to není''
Anonymní- Anonymní
(Heh. xD Ja píšem, čo si myslí Taku, nie ja. Pre Takua žiadna iná realita nie je. xD Keby som to myslel na vás, napísal by som to do zátvorky ako teraz, tak sa nevzrušujte nad všetkým, čo si Taku pomyslí. "-_-)
To bude zábava.
To bude zábava.
Anonymní- Anonymní
Dokončila jsem cvičení a přiběhla k ostatním. Poslouchala jsem senseie a jeho výklad souhlasil s dokladem o misi. Podívala jsem se na ostatní členy týmu a chvíli přemýšlela. Hmm, tak si říkám..Asi jsem z týmu nejslabší.. Musím hodně trénovat.. Zkousla jsem si spodní ret a radši poslouchala dál.
Anonymní- Anonymní
(Shiki, mohu ti něco říct? Dej si nějakej menší obrázek, nevím proč, ale tenhle co máš zakrývá celé první slovo tvého postu.. A ještě něco. Zkus najít obrázek, kterej neni přímo z Naruta, je to docela slabý, že nedokážeš najít nic jinýho než Shina nebo Nagata Co třeba tohle ?)
Anonymní- Anonymní
''podle zpráv nás nepřítel nebude čekat, tudíž'' začal jsem šmátrat v kapse a vytáhl jsem mikrofon který se dal zavěsit na ucho a fungoval i jako malé sluchátko ''v kanalu šeptejte, je zde silná ozvěna tudíž použijeme tyhle vysílačky abychom se dobře slyšeli, kdo řekne něco nahlas, toho zabiju''
vytáhl jsem si také pytlíček ryo a ten jsem hodil zafině, následně jsem také každému hodil tento přístroj
vytáhl jsem si také pytlíček ryo a ten jsem hodil zafině, následně jsem také každému hodil tento přístroj
Anonymní- Anonymní
(Proč jsi mi hodil pytlíček ryo? )
Vzala jsem si mikrofono-sluchátko a nandala si ho na ucho. Pytlíček ryo jsem hodila senseiovi zpět a rovnou do mikrofonu zašeptala. Nechte si vaše dary, tímhle mě neoslníte, sensei. Nemilosrdně jsem se zatvářila a v duchu přemýšlela znovu o té slabosti..
Vzala jsem si mikrofono-sluchátko a nandala si ho na ucho. Pytlíček ryo jsem hodila senseiovi zpět a rovnou do mikrofonu zašeptala. Nechte si vaše dary, tímhle mě neoslníte, sensei. Nemilosrdně jsem se zatvářila a v duchu přemýšlela znovu o té slabosti..
Anonymní- Anonymní
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti