Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové místnosti

+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters

Strana 14 z 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 14 Empty Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 4 Aug - 13:09

First topic message reminder :

Tréninkové místnosti - Stránka 14 Thirdtrain
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.

Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 9 Aug - 7:46, celkově upraveno 2 krát
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 14 Empty Re: Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 18:12

*Takže boj....pokud mám bojovat proti ní....nemám ani nejmenší šanci...kdybych si vybral boj proti ní , tak bych mohl dokonce i chcípnout...a to nechci protože já se musí pomstíti...zatímco ten kluk nevypadá až tak silně...takže proti němu mám 100% větší šanci než proti ní....teď stačí jen všechno ustát.* pomyslím si a ušklíbnu se."A mám otázku...stačí když pobodám nohy tak aby byly nepoužitelné??" zeptám se jí a rukou už sahám na mé Ninjato abych ho mohl pohotově vytáhnout a útočit nebo nim bránit.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:15

Bez zájmu jsem na něj pohlédla.
"To bylo jen testování tvých schopností. Ber to jako lekci, život není fér. Ty jsi možná trochu oslabený, ale vyléčila jsem tě. Tvůj kolega je sice nejspíš odpočatý, ale nemá juuken a byakugan. Nestěžuj si a bojuj s tím co máš. I takový je život shinobi. Nebrečet a pracovat s tím co máš." zasmála jsem se trochu jako šílenec a uskočila dozadu. Jsem zvědavá jak se ti dva domluví. Poté jsem se otočila na Katashiho. Ten alespoň myslí prakticky.
"Kdo ví, kdykoliv to můžete vzdát, ale pokud bude při vědomí a pohyblivý, pořád se bude moci hýbat a ohrozit tě. Nechávám to na vás." zaujatě jsem je sledovala.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:18

"Heh" vstal som poskladal pečate a použil Byakugan hľadel som na Mikomi no v skutočnosti som si prezeral katashiho

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 18:20

"Děkuji...to je všechno co jsem potřeboval vědět" řeknu jí s milým úsměvem , který se rázně změnil na sarkastický úsměv.Do pravé ruky jsem pohotově vytáhl Ninjato , zatímco do levé jsem vytáhl kunai.Pohotově jsem se rozběhl proti Kibōvi.Nechtěl jsem na nic čekat , protože pro mě je trénink znamená všechno.Když jsem byl blízko Kiby (skloňuju to jméno správně?? Very Happy) tak jsem kunaiem sekl z mé levé strany a Ninjatem zespoda.Kunaiem jsem měřil na jeho pravé rameno a Ninjatem na koleno a pokračoval jsem nahoru.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:23

"Hm" na mojej tvári sa ukázal úsmev "Tak ľahko ma nedostaneš preskočil som ho a Jūkenom som ho trafil do chrbtice

(Hai Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:25

Aaa, takže tu máme ostré předměty a taijutsu s juukenem. Vypadá to, že oba dávají důraz na pohyb těla a rychlost pohybů. Bude to zajímavý souboj. Vytáhla jsem z batůžku krabičku se svačinou a spokojeně začala jíst dango.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 18:35

"Ty mě taky ne" řeknu a ušklíbnu se.Jakmile je už za mnou tak se co nejrychleji snažím kopnout ho co nejdál.Když uvidím že senseika nedává pozor a je zaujatá jídlem tak kunai který držím hodím přímo na její ruku a bleskurychle vytáhnu další , přičemž se otočím a snažím se seknout Kibu.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:37

Dopadnem na nohy a vidím že ma ide seknúť s kunaiom tak jednou rukou mu chytím kunai a druhou sa ho snažím zasiahnuť do srdca z Jūken

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:39

Spokojeně jsem žvýkala dango, ale byakugan jsem měla stále aktivovaný, takže letící kunai jsem viděla. Oni jsou zlatíčka. Chtějí si hrát i se mnou, zapojit mě... Starají se o zábavu dámy. Jak pozorné.

Tréninkové místnosti - Stránka 14 Kunai

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 18:49

Kiba kunai vyblokoval a druhou rukou se mě snažil zasáhnout do srdce , tudíž já se snažím vyblokovat jeho druhou ruku Ninjatem.Nevím jestli se mi to povede , ale doufám v to.Nechci dostat ránu do srdce.Také jsem si všiml že senseika vyblokovala můj kunai.*Takže přeci je dobrá...má fajn postřeh* pomyslel jsem si a mile jsem se usmál tak trochu směrem na ní.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:52

Keď som videl ako sa snaží vy blokovať moju ranu tak som pustil jeho ruku a keď na ňu veľmi tlačil a hneď jak som ju pustil sa mu rozbehla smerom na moju hlavu ja som sa v tom okamihu zohol a dal mu druhou rukou do brucha

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 19:04

Dostal jsem ráno do břicha a docela to bolelo.To však moji touhu vyhrát nijak nezměnilo.Zbraně jsem pevně uchopil a začal jsem nimi sekat jako zběsilý jak nejrychleji to šlo.Levou rukou jsem převážně měřil na nohy , zatímco pravou na ruce.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 19:07

Postavila jsem se na nohy a dala si ruce v bok. Byla jsem připravená vykrýt jakoukoliv ránu, kdyby někoho z nich napadlo mě vyprovokovat. Právě jsem dojedla... je čas.
"Blahopřeju! Máme vítěze! Silnější zůstává." zvolala jsem a tleskla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 19:10

Použil som Byakugan a pozrel som sa na miesto kde som ho trafil Tak ako som si myslel má zablokované Tenketsu v tej oblasti ešte pár takých zásahov a končí usmial som sa a začal uhýnať pred jeho útokmi pozeral som sa na jeho zbraň kde mi mieril na nohy ale videl som aj tu druhú zbraň tak som videl obidve a začal uhýbať akoby nič

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 19:31

*Proti němu nemám šanci...zrovna jsem přišel o šanci být v týmu a být silnější....Kso...* pomyslel jsem si a smutně jsem se podíval do země a dokonce jako by vedlejší svět úplně zmizel a já jako bych ohluchl.Nevnímal jsem vůbec nic , ani bolest.Nechal jsem do sebe mlátit , ale ani jsem o tom nevěděl.V duchu jsem na sebe pořád křičel a nadával , ale věděl jsem , že proti němu nemám žádnou šanci.Jeho klan se specializuje na Taijutsu a já ho chtěl porazit.Nevím co se to se mnou stalo.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 19:36

Hneď ako som videl že prestal sa brániť tak som prestal bojovať z Jūken a mlátil som ho len dlaňami a potom som úplne prestal a chytil ho aby nespadol

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 19:40

Probleskla jsem se mezi ně a držela je pevně za ruce, aby si nemohli uštědřit další rány. V zápalu boje mě asi neslyšeli. Kupodivu jsem se i usmívala. Ale už ne tak sadisticky.
"Myslím že je rozhodnuto. Asi mě nebudete mít rádi ale faktem je, že jsem trošku lhala." povolila jsem sevření a nechala jejich ruce volné. Rukou jsem zajela do svých vlasů a pohodila jimi.
"Chtěla jsem zkrátka jen vidět vaši reakci. Jak se zachováte, když vám dám tyhle podmínky. Čekala jsem, že mě třeba vyprovokujete a podstrčíte mi soupeře do rány. Ale jsem ráda že to dopadlo takhle. Každopádně... postupujete do týmu oba." pravila jsem s mírným úsměvem na tváři.
"Vedli jste si dobře. Něco z vás bude."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 19:42

"Heh" ani som nemal úsmev na tvári a pozrel som na Takashiho a podal mu ruku "Bojoval si dobre" zasmial sa a potom si dal ruky do vrecka a oprel sa o peň čo tam bol

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 19:50

Stál jsem tam pořád jako bez duše.V té chvíli jsem byl hluchý a vypadalo to jako bych byl i slepý.Vůbec ničeho jsem si nevšímal.Ani jsem nevěděl že je mezi námi senseika a že mi Kiba podává ruku.V duchu jsem si nadával pořád a pořád dokola.Uzavřel jsem se do sebe sama a nebral jsem ohled na okolí.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 19:57

Divný kluk... Všimla jsem si, že má na ruce malý šrám, tak jsem ho za ni chytla a potřela tu jizvu léčivou mastí. Třeba si toho alespoň všimne.
"Chápu že jste možná trochu nesví. I já jsem po prvním tréninku byla. Pamatuju si to jako kdyby to bylo včera. No, hlavním smyslem toho boje bylo abyste si zvykli na své pohyby. Jsme tým a pro úspěšnost mise je spolupráce klíčová. Když nic jiného, alespoň si nebudete překážet." pousmála jsem se a zadívala se zase na mladého Hyuugu.
"Takže, zítra začneme trénovat a rozvíjet vaše dovednosti. Teď máte volno tak si pořádně odpočiňte. Cítíte se v pořádku? Rvali jste se jak o život." na tváři se mi objevil zase ten ironický výraz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 20:00

Keď povedala že máme voľno už som ju ďalej nepočúval a odišiel z tým výrazom akým som prišiel k peňu Mal som problém poraziť Shinobiho bez technik bojoval lne z Kunaiom a nejakou jeho hlúpou zbraňou a mal som problém ho poraziť ach musím viac trénovať pousmial sa ironicky a zmizol

(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 20:05

Až chladivý účinek masti , který jsem cítil na ruce mě "probudil".Viděl jsem že Kiba i Senseika jsou nějak blízko mně."Co...co se to děje??Co se stalo??Prohrál jsem...nebo snad vyhrál??Kdo bude váš učeň??" zasypal jsem senseiku mnoha otázkami.V duchu jen doufám , že souboj už skončil , protože kdyby neskončil tak je velká šance že za několik sekund by skončil.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 20:11

Napřed jsem překvapeně zamrkala a zatvářila se skutečně nechápavě. Pak mi to cvaklo. On nebyl skleslý. On byl naprosto mimo...
"Vítám tě zpátky. Tak znova. Ten souboj jsem pro vás připravila jen proto, že mě zajímala vaše reakce na stanovené podmínky. Také jsem chtěla abyste poznali svůj styl boje a navykli si na své pohyby. Pro budoucí spolupráci to bude důležité. A v týmu jste pochopitelně oba, protože jste si vedli skvěle. Dnes už máte volno, a můžete odpočívat. Zítra začneme s dalším tréninkem." dodala jsem s úsměvem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 18 Aug - 20:32

"A..A proč vypadáte...no...etoo...tak nechápavě...stalo se něco ehm... nepochopitelného???" podívám se na ní tak trochu nechápavě , ale s mírným a milým úsměvem."A ještě něco...chci vám za to strašně moc poděkovat...ani nevíte kolik to pro mně znamená , že...že budu v týmu a někdo mě bude učit...protože...já se chci pomstít...vím že jste říkala že pomsta je špatná a vede jen k další bolesti , ale já musím...Musím se stát silnější , abych zabil ty parchanty co mi zabili celou rodinu a pomstít je.." řeknu a při tom padnu na kolena a začnu zběsile bušit pěstmi do země."Já přísahám že je zabiju,zabiju,zabiju...." zařvu a při každém opakování slova zabiju vrazím pěstí do země.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 20:43

Povzdechla jsem si a na moment se zatvářila opět trochu tupě.
"Shinobi musí ovládat své emoce. Chápu že i přes všechen trénink nejsme stroje, ale vztek ti nedá sílu, akorát tě bude rozptylovat od tvého cíle." v duchu jsem se napomenula, že zase mluvím jako robot. Nebudou to mít se mnou lehké, ale upřímně doufám, že ti dva najdou někoho, jehož ochrana pro ně bude důležitější než pomsta. Jistá osoba říkala, že opravdu silným se staneš teprve tehdy, když chráníš osobu, na které ti záleží. A ze své zkušenosti musím uznat, že je to pravda. I když jsem se kdysi cítila jako oni. Ale zvládnou to. Z kapsy jsem vylovila papírek, který byl vyroben ze speciálního druhu stromů. Vtiskla jsem ho Katashimu do dlaně.
"Dnes už si odpočiň. A až budeš mít náladu, nech svou čakru zapůsobit na tenhle papírek. Pak zjistíme jaký živel je tvůj hlavní. Omluv mě, musím dnes ještě něco zařídit. Uvidíme se zítra." mávla jsem mu na pozdrav a během chvíle zmizela.
Přesun.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: