Tréninkové místnosti
+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 9 Aug - 7:46, celkově upraveno 2 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové místnosti
POstavil som sa úplne odpočinutý zobral som Shijin na ruky a šiel nou do jej domu aby neprechladla.
(presun)
(presun)
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Prišiel som sem no nikde nikto nebol tak som odišiel ďalej hľadať môjho senseia
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem na cvičiště a vyskočila do koruny jednoho ze stromů. Usadila jsem se na větev a čekala. Možná je to jen nějaký vtip. Osobně bych asi byla i radši.
Anonymní- Anonymní
došiel som na cvičisko a videl som tam nejakú ženu z vestou akú majú len Jouninovia alebo Chuuninovia a keď som zaostril zrak tak som videl biele oči to bude klanu Hyuuga pristúpil som k nej a predstavil som sa "Ahoj ja som Kibō Hyuuga a ty?" zasmial som sa žiarivým úsmevom
Anonymní- Anonymní
Seskočila jsem ze stromu a dopadla kousek od něj. Přeměřila jsem si ho pohledem.
"Mikomi Hyuuga. Vypadá to, že ode dneška budu tvůj sensei. No než začneme, řeknu ti dvě věci. První - pozdní příchody netoleruju, protože zpoždění může znamenat ztrátu života buď tvého, nebo někoho z tvého týmu, a druhá, dokud nesložíš chuuninské zkoušky, budeš mi vykat." ušklíbla jsem se.
"Kapiš?"
"Mikomi Hyuuga. Vypadá to, že ode dneška budu tvůj sensei. No než začneme, řeknu ti dvě věci. První - pozdní příchody netoleruju, protože zpoždění může znamenat ztrátu života buď tvého, nebo někoho z tvého týmu, a druhá, dokud nesložíš chuuninské zkoušky, budeš mi vykat." ušklíbla jsem se.
"Kapiš?"
Anonymní- Anonymní
"Hai Mikomi Sensei, tak a čo tu budeme robiť?" zasmial som sa
Anonymní- Anonymní
Podivila jsem se, že neodmlouval. Znovu jsem se trochu zle pousmála.
"Zkrátka a dobře. To že tě přiřadili ještě neznamená, že tě budu opravdu učit. Upřímně, starat se o děti je docela otrava. Ale když uvidím že v tobě něco je, tak se o tom dá uvažovat." líně jsem se protáhla.
"Napřed mi řekni co už umíš, a podle toho tě prověřím, řekni své silné stránky i slabiny, abych tě omylem nepřizabila."
Chmmm... i když omylem?
"Zkrátka a dobře. To že tě přiřadili ještě neznamená, že tě budu opravdu učit. Upřímně, starat se o děti je docela otrava. Ale když uvidím že v tobě něco je, tak se o tom dá uvažovat." líně jsem se protáhla.
"Napřed mi řekni co už umíš, a podle toho tě prověřím, řekni své silné stránky i slabiny, abych tě omylem nepřizabila."
Chmmm... i když omylem?
Anonymní- Anonymní
zaskočilo ma to "No tak čo už vime? tak viem hm um aktivovať Byakugan,vime ovládať Jūken a pochopiteľne E-rank techniky z akademie" zasmial sa "Um slabiny no teraz skoro všade lebo skoro nič neviem a silná stránka pomstiť smrť mojich rodičov mi dáva sílu" zasmial som sa
Anonymní- Anonymní
Pokývala jsem hlavou.
"Rozumím, začínáš stejně jako kdysi já. Jen tě varuju že touha po pomstě je nejhorší možná motivace. Zaslepí tě bez ohladu na to jak moc jsou tvoje oči dobré." na okamžik jsem se zatvářila smutně ale hned se vrátila do reality.
"Nicméně, klan Hyuuga má nejsilnější taijutsu styl z Listové. To bys měl vědět, takže nás nečeká jen boj, ale i historie. Netvař se tak, historii našeho klanu musíš znát jako když bičem mrská i o půlnoci! Ale teď si procvičíme taijutsu." odkráčela jsem od něj asi na pět metrů daleko.
"Máš povoleno všechno. Ukaž se." ušklíbla jsem se a vyčkávala.
"Rozumím, začínáš stejně jako kdysi já. Jen tě varuju že touha po pomstě je nejhorší možná motivace. Zaslepí tě bez ohladu na to jak moc jsou tvoje oči dobré." na okamžik jsem se zatvářila smutně ale hned se vrátila do reality.
"Nicméně, klan Hyuuga má nejsilnější taijutsu styl z Listové. To bys měl vědět, takže nás nečeká jen boj, ale i historie. Netvař se tak, historii našeho klanu musíš znát jako když bičem mrská i o půlnoci! Ale teď si procvičíme taijutsu." odkráčela jsem od něj asi na pět metrů daleko.
"Máš povoleno všechno. Ukaž se." ušklíbla jsem se a vyčkávala.
Anonymní- Anonymní
"No dobre tak to skúsim" zložil som pečate a aktivoval Byakugan rozbehol som sa na ňu a začal som bojovať z Jūken
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem jeho pohyby, zatímco se na mě řítil. Hezký nástup. Svérázný, jen poněkud snadno čitelný. Jakmile proti mě udělal první výpad, jemně jsem ho chytila za ruku a pomohla mu pokračovat v cestě.
Poté jsem se otočila a znovu stála čelem k němu.
"Ještě nějaký výpad umíš?"
Anonymní- Anonymní
Otočil som sa k nej čelom "Heh ale vieš že hej" rozbehol som sa na ňu a asi pol metra pred ňou som vyskočil a skúsil ju zasiahnuť zhora
Anonymní- Anonymní
Zeshora to ujde, ale vesměs spíše pokud je to nečekané. Jsem zvědavá kolik směrů se pokusí ještě využít. Přímo cesta nevede, zvrchu cesta nevede.. kolik zbývá?
"Šťastný let."
"Šťastný let."
Anonymní- Anonymní
"Ksó" a vypľul som z úst krv ešte vo vzduchu vstal som ale len ťažko rozbehol som sa na ňu opäť no teraz som zase asi pol metra zastavil a čakal na jej úder
Anonymní- Anonymní
Jen jsem stála a dívala se na něj. Neměla jsem v úmyslu ho udeřit, prováděla jsem jen nutnou sebeobranu, aby mi jednu neubalil.
"Máš už dost?" pousmála jsem se a sledovala jak se tváří. Skoro jako kdyby přemýšlel jak mi to oplatit.
"Máš už dost?" pousmála jsem se a sledovala jak se tváří. Skoro jako kdyby přemýšlel jak mi to oplatit.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem vcházel na cvičiště a v dáli jsem viděl 2 černé šmouhy jak bojují , nebo něco v tom smyslu.Pomalu a co nejtajněji jsem šel k místu těch dvou šmouh a pokud tam je nějaký strom , tak tam vyskočím a pozoruji je.Když jsem se tam dostal zjistil jsem že to je nějaká žena s vestou , kterou nosí Chunini a Jounini a mladý kluk , zřejmě Genin , protože vestu neměl.Ta žena měla takové divné oči.Měla je celé bílé.A kolem očí měla žíly.Ten kluk se jí snažil zasáhnou , ale nějak se mu to nedařilo.Pokaždé ho buď vyblokovala , nebo mu uhnula.Seděl jsem tam a sledoval je.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Klan: /
usmial sa a pod kopol ju a hneď potom dostala úder do brucha
Anonymní- Anonymní
Jakmile se Kibō podezřele pohnul, schytal zásah čakrovými jehlami.
"Šetři síly, teprve teď se rozhodne jak to bude dál." protočila jsem oči v sloup.
Pohlédla jsem přímo směrem tam, kde seděl nově příchozí. Jak jen je ten byakugan výhodný.
"Zdravím, nejsi náhodou druhý člen mého týmu?" kývla jsem směrem k němu.
"Šetři síly, teprve teď se rozhodne jak to bude dál." protočila jsem oči v sloup.
Pohlédla jsem přímo směrem tam, kde seděl nově příchozí. Jak jen je ten byakugan výhodný.
"Zdravím, nejsi náhodou druhý člen mého týmu?" kývla jsem směrem k němu.
Anonymní- Anonymní
Tiež som sa pozrel a videl som ho hneď som vstal "Tak ok už mám dosť" zasmial sa a vypľul krv a hneď spadol na jedno koleno
Anonymní- Anonymní
*Kso...ona si mě všimla...ale jak??Co to jsou za oči??* pomyslím si trochu naštvaně.*No...asi se budu muset jít představit...takže už znám svého senseie...ale proč říkala že jsem druhý člen...je ten kluk snad taky člen tohoto týmu??To ještě bude zajímavé* pomyslím si a vydechnu si.O větev se pevně zapřu nohou a odrazím se co nejvíce to jde.Doskočil jsem docela blízko těch dvou."Zdravím...Hai...asi to tak bude" odpoví ji s nezájmem v hlase.
Shinobi
Pousmála jsem se počkala až přistoupí blíž. Toho druhého, co se válel na zemi jsem ošetřila léčivou mastí našeho klanu. Byakugan jsem měla dávno deaktivovaný.
"Budeš v pohodě, nepoužila jsem juuken." pravila jsem a znovu se zvedla na nohy.
"Takže, když jsme tým, asi bychom se měli lépe poznat. Začnu já ať se máte čeho chytit. Jmenuji se Mikomi Hyuuga, mým snem je stát se silnější než jsem teď, možná jednou i hlavou našeho klanu. Mám ráda ticho, klid a plavání. Nesnáším uřvané lidi a násilí. To je asi všechno, řada na vás." usmála jsem se a čekala kdo se chopí slova.
(jdu si uvařit kávu, tak máte čas se pořádně rozepsat xD)
"Budeš v pohodě, nepoužila jsem juuken." pravila jsem a znovu se zvedla na nohy.
"Takže, když jsme tým, asi bychom se měli lépe poznat. Začnu já ať se máte čeho chytit. Jmenuji se Mikomi Hyuuga, mým snem je stát se silnější než jsem teď, možná jednou i hlavou našeho klanu. Mám ráda ticho, klid a plavání. Nesnáším uřvané lidi a násilí. To je asi všechno, řada na vás." usmála jsem se a čekala kdo se chopí slova.
(jdu si uvařit kávu, tak máte čas se pořádně rozepsat xD)
Anonymní- Anonymní
Postavil som sa na nohy utrel si krv z úst a ešte venoval pohľad tomu druhému usmial sa a začal "jak som už povedal volám sa Kibō Hyuuga mám rád pekné dievčatá" zasmial sa " a dobrých ninjov mojím snom je nájsť vrahov mojich ordičov a zabiť ich nemám rád Nukeninov a Shinoby čo sa vychvaľujú" zvážnel a hne´d potom sa pousmial "Ó a ešte pridám k môjmu menu Kibō znamená nádej a ja v to dúfam že nájdem nádej pre život v kľude a bez strachu" a opäť si sadol na zem
Anonymní- Anonymní
*Tým sice jsme , ale nijak netoužím je poznat...jsem tady jen proto abych se stal silnější...a to taky dodržím...budu prostě tvrdě trénovat....možná jednoho dne...z nás budou přátelé...ale nevypadá to na to , že to bude nějak brzy* pomyslím si a oddechnu si.*Takže je asi řada na mně* počkám až domluví ten kluk a pak začnu já.
"Já se jmenuji Katashi Aokawa...mým snem je stát se silnějším , a pak pomstít svou rodinu , kterou vyvraždili jednoho dne když jsem byl na Akademii , nic víc , nic míň.Co mám rád je asi boj , trénink a Dango.Nemám rád..." u toho jsem se trochu zarazil.*Konohu...i když sám nevím proč...přeci jsem zjistil že to nebyli ANBU* pomyslím si."Nemám rád teplo , ale ani zimu...a pak ještě kočky a čaj...to taky nemám rád" řeknu a trochu si oddechnu.*Vidím že máme stejný cíl....Kibō...pomsta!* pomyslím si.
"Já se jmenuji Katashi Aokawa...mým snem je stát se silnějším , a pak pomstít svou rodinu , kterou vyvraždili jednoho dne když jsem byl na Akademii , nic víc , nic míň.Co mám rád je asi boj , trénink a Dango.Nemám rád..." u toho jsem se trochu zarazil.*Konohu...i když sám nevím proč...přeci jsem zjistil že to nebyli ANBU* pomyslím si."Nemám rád teplo , ale ani zimu...a pak ještě kočky a čaj...to taky nemám rád" řeknu a trochu si oddechnu.*Vidím že máme stejný cíl....Kibō...pomsta!* pomyslím si.
Shinobi
Zavřela jsem oči a krátce se zamyslela nad jejich slovy.
"Pomsta. Viděla jsem hodně lidí posedlých pomstou. Rozumím vám, ale ani pro mně nebyla pomsta nikdy hlavní cíl. Chránit to na čem mi záleží, to mi dalo tu pravou sílu. Pomsty dosáhnete, ale co zůstane potom?" pohodila jsem vlasy a znovu si je přeměřila pohledem. Tohle bude zajímavé. Snad mi z nich nevyrostou vzteklouni.
"Ale, moje řeči vás nezajímají, teď to hlavní. Jelikož jsem jounin v podstatě začátečník..." nedokončila jsem větu a vytáhla jednu jedinou rolničku.
"Smím učit pouze jednoho z vás. No, nebudete mě muset okrást o rolničku, ten z vás který jako první nevydrží stát na vlastních nohách, ten prohrává. Je na vás jestli budete bojovat mezi sebou, nebo budete napadat mě. Zvažte jaká situace vám víc vyhovuje, kdy máte větší šanci." znovu jsem neužitečnou rolničku skryla do kapsy.
"V lepším případě to skončí bezvědomím... asi." pokrčila jsem rameny a aktivovala byakugan.
"Pomsta. Viděla jsem hodně lidí posedlých pomstou. Rozumím vám, ale ani pro mně nebyla pomsta nikdy hlavní cíl. Chránit to na čem mi záleží, to mi dalo tu pravou sílu. Pomsty dosáhnete, ale co zůstane potom?" pohodila jsem vlasy a znovu si je přeměřila pohledem. Tohle bude zajímavé. Snad mi z nich nevyrostou vzteklouni.
"Ale, moje řeči vás nezajímají, teď to hlavní. Jelikož jsem jounin v podstatě začátečník..." nedokončila jsem větu a vytáhla jednu jedinou rolničku.
"Smím učit pouze jednoho z vás. No, nebudete mě muset okrást o rolničku, ten z vás který jako první nevydrží stát na vlastních nohách, ten prohrává. Je na vás jestli budete bojovat mezi sebou, nebo budete napadat mě. Zvažte jaká situace vám víc vyhovuje, kdy máte větší šanci." znovu jsem neužitečnou rolničku skryla do kapsy.
"V lepším případě to skončí bezvědomím... asi." pokrčila jsem rameny a aktivovala byakugan.
Anonymní- Anonymní
Ksó tak načo so mnou bojovala pred chvíľou ešte som sa nezotavil z toho bojaa neovládol som sa tak som na ňu vyskočil "Počúvajte ma keď teraz mám zase bojovať tak prečo ste ma vyzvali predtým?" zaskočil sa no nič viac nehovoril a už aktivoval Byakugan Ksó nemám šancu ju poraziť musím zaútočiť na neho no ja chvíľu počkám aké má schopnosti....
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti