Tréninkové místnosti
+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Tréninkové místnosti
First topic message reminder :
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 9 Aug - 7:46, celkově upraveno 2 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Tréninkové místnosti
Prešiel som okolo nich a sadol som si ku jazeru.
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
"Varování probíhalo ze strany rodičů, nakonec i od Naomi-sensei a ani jsem nepředpokládala, že Shijin bude s prominutím tak pitomá a rozhodne se takhle riskovat." dál jsem zamyšleně hladila tu kočku po hřbetě a přemýšlela, co budeme dělat když... ani nedomýšlet...
Anonymní- Anonymní
"A co budete dělat, když ? Víš co mám na mysli," očekával jsem odpověď, zrak se mi upřel na tu kočku. Kous, kous, kous. Tak zřejmě nejsem mistr v hypnóze.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Klan: Uzumaki
"To nedomýšlím, to záleží na Shijin a na něm... Nechci hned vidět ten nejčernější scénář." ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Líza
"co se na mě tak koukáš ?...asi jsem se ti zalíbila co ?" vyplázla jsem svůj prťaví jazýček ...hlazení bylo strašně příjemné tak jsem začala vrnět....pohodlně jsem se jí usadila v klíně
"co se na mě tak koukáš ?...asi jsem se ti zalíbila co ?" vyplázla jsem svůj prťaví jazýček ...hlazení bylo strašně příjemné tak jsem začala vrnět....pohodlně jsem se jí usadila v klíně
Anonymní- Anonymní
"No, možná bych to nedoporučoval, z lékařského hlediska. Aby potom nedošlo k degeneraci očí," přidal jsem do diskuze něco odborného.
"Děsně," odfrkl jsem na Lízu.
"Děsně," odfrkl jsem na Lízu.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Nechala jsem Lízu odpočívat na svém klíně. Asi bych si měla taky pořídit kočku. Krásně uklidňují nervy.
"Degeneraci? Sakra sharingan je sám o sobě degenerace... Co by z toho bylo? A vůbec, žili by v klanu Hyuuga? Nebo v klanu Uchiha? Dokázalo by to dítě ovládat čakru tak dobře aby zvládlo juuken nebo kaiten? Co kdyby bylo půl napůl?" přemýšlela jsem nad různými možnostmi a představila si děcko s byakuganem, které chrlí oheň. Ne, to je na hlavu... na hlavu!
"Degeneraci? Sakra sharingan je sám o sobě degenerace... Co by z toho bylo? A vůbec, žili by v klanu Hyuuga? Nebo v klanu Uchiha? Dokázalo by to dítě ovládat čakru tak dobře aby zvládlo juuken nebo kaiten? Co kdyby bylo půl napůl?" přemýšlela jsem nad různými možnostmi a představila si děcko s byakuganem, které chrlí oheň. Ne, to je na hlavu... na hlavu!
Anonymní- Anonymní
"jsou to magoři....takhle ničit nejvýznamnější klany z konohy"
Anonymní- Anonymní
"Souhlasím s tebou, těch otázek je mnoho, jak vidím. Je to zvláštní představa, ale nebudeme se tím zaobírat, přeci jenom něco takového je ve hvězdách... snad, doufejme," natáhl jsem ruku a pohladil Lízu, "ta kočička má pravdu."
Říct kočička a vědět, jak vypadá, když se změní... zní to divně sakriš.
Říct kočička a vědět, jak vypadá, když se změní... zní to divně sakriš.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Odtáhla jsem od Lízy ruce, aby ji mohl Allii pohladit... no je pravda že taky proto, abych neschytala nějaký škrábanec, pokud se jí to nebude líbit.
Anonymní- Anonymní
škrábla jsem ho znova pžez obličej "Ti dám takovou kočičku !....jsem dospělá kočka !"
Anonymní- Anonymní
Nechal jsem se škrábnout. Já už na to nemám... Na obličeji se mi objevil, jak už je obvyklé, zdrcený výraz.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Dvakrát jsem mrkla a sotva znatelně se pousmála. Když se mi zdálo, že je Líza spokojená s výsledkem svého škrábance, znovu jsem ji začala drbat za ušima.
Anonymní- Anonymní
"Tse.." sykl jsem tiše a podíval se na kočku s výrazem, že jestli bude takhle pokračovat, neskončí to pro ni dobře. Přestávám mít rád kočky.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"A já miluju kočky." pousmála jsem se a sledovala Alliiho pobaveným výrazem.
"Absolutně nevíš jak na zvířata. Ani jak na ženské. Smutné."
"Absolutně nevíš jak na zvířata. Ani jak na ženské. Smutné."
Anonymní- Anonymní
Líza
"asi vyrůstál sám bez otce tak ho to nikdo nenaučil no" spokojeně jsem si vrněla
"asi vyrůstál sám bez otce tak ho to nikdo nenaučil no" spokojeně jsem si vrněla
Anonymní- Anonymní
"Za to ty víš, jak na chlapy.." Ona to do prde** ví.
Položil jsem se na trávu a koukal na oblohu. To jediný mě teď dokáže uklidnit.
Položil jsem se na trávu a koukal na oblohu. To jediný mě teď dokáže uklidnit.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Já se nepotřebuju moc námahat, spíš je nestíhám odhánět." ušklíbla jsem se. Proč jsem asi vymyslela tu techniku čakrových jehel, které dokážu tvořit po celém těle?
Anonymní- Anonymní
"já to třeba vím" slezla jsem z Mikomi a proměnila se na člověka pomalu jsem si lehce lehla na něj a jemě ho kousla do ušního lalučku a oblízla mu krk
Anonymní- Anonymní
WTF?
"Hele, zase prr... jo?" odsunul jsem ji od sebe. "Vím, že jsem neodolatelnej a přímo k sežrání, ale takhle rychle na to nemůžeme skočit, promiň," pohladil jsem ji po tváři a mile se usmál.
"Hele, zase prr... jo?" odsunul jsem ji od sebe. "Vím, že jsem neodolatelnej a přímo k sežrání, ale takhle rychle na to nemůžeme skočit, promiň," pohladil jsem ji po tváři a mile se usmál.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Za hlavou se mi objevila anime kapka.
"Ty jsi jen nafoukaný egoista." pravila jsem a pak se začala pochechtávat té scénce co se předemnou odehrála. I když jsem se snažila nechechtat moc nápadně.
"Ty jsi jen nafoukaný egoista." pravila jsem a pak se začala pochechtávat té scénce co se předemnou odehrála. I když jsem se snažila nechechtat moc nápadně.
Anonymní- Anonymní
u hlavy je mi udělala anime kapka a já do něj vší silou kopla ...asi 3-15 metrů odlětěl (spíše těch 15 xD) "Pche....jak můžež vydržet s tímhle idiotem" změnila jsem se zase na kočku "A nechápu jak se ti může líbit"
Anonymní- Anonymní
Kso, už zase letím.
"Já to taky nevím, ale už to tak prostě je!" zvolal jsem z místa, kde se mi podařilo přistát.
Nenápadně jsem pro jistotu připravil pečetě.
"Já to taky nevím, ale už to tak prostě je!" zvolal jsem z místa, kde se mi podařilo přistát.
Nenápadně jsem pro jistotu připravil pečetě.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Zaujatě jsem sledovala kočku před sebou.
"Nedávej nás dohromady. Jediný důvod proč se s ním bavím je ten, že se nechává jak vidíš dobrovolně zmlátit. A trénovat na něčem živém potřebuji." pokrčila jsem rameny.
"Nedávej nás dohromady. Jediný důvod proč se s ním bavím je ten, že se nechává jak vidíš dobrovolně zmlátit. A trénovat na něčem živém potřebuji." pokrčila jsem rameny.
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové prostory
» Tréninkové místnosti
» Tréninkové místnosti