Kancelář Yukikageho.
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 4 z 7
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Yukikageho.
First topic message reminder :
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Yukikageho.
(prva vec ja som ty vykal tak drz usta a nemachruj z ladom a Am uz odmrzla)
Anonymní- Anonymní
Souta Endo napsal:"Nie nemám to len na vás už vplýva staroba" povedal som a zasmial som sa "A nie som Sounta ale Souta" mal som chuť mu hodiť kunai do hlavy ale držal som sa na uzde. Pre istotu som začal zo seba vydávať chakru aby ma nemohol zamraziť. "Pusť ju!"
povedal som mu krikom
(Pusť ju je co ? A ne neodmrzla a předtím než začneš něco mlít o tom,že si použil chakru,tak jsem ti říkal že chakra nemá vliv na ten led.Navíc si genin,tak pochybuju že nějaké malé množství chakry by zničilo techniku...¨)
Anonymní- Anonymní
(Super porušuješ pravidla nemůžeš jen tak změnit příspěvek kdy se ti hodí víš?)
Anonymní- Anonymní
(Nechte toho hoši...já už se omluvím xD...)
Zaskřípala jsem jen zuby. Já mu to jednou vrátím..."Omlouvám se pane...stačí?!" Už jsem toho ma.ora měla dost.
Zaskřípala jsem jen zuby. Já mu to jednou vrátím..."Omlouvám se pane...stačí?!" Už jsem toho ma.ora měla dost.
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
Led z ní roztál kompletně"Ano stačí Ami-chan"Pousmál jsem se na ní"Klidně můžeš už odejít a teď ty"Podíval jsem se na Souta
Anonymní- Anonymní
"No tak pardon ... "Spokojný?" opýtal som sa ho . Keď nás odmrazil chytil som Am za ruku a odišiel som z ňou preč. Keď sme už boli von tak som zakričal "Pozor na odpadávanie vlasov máte už plešinu na hlave."
Anonymní- Anonymní
Ještě jsem na Kijota vyplázla jazyk a zmizela se Soutem ve dveřích. Venku po jeho poznámce jsem ho málem přetáhl holý, ale už jsem chtěla zmizet a tak jsem se nechala odvést pryč.
(přesun)
(přesun)
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
došla jsem ke kanclu a prudce zaťukala a vešla
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Stál jsem za stolem.Pootočil jsem se a usmál"Zdravím mladá paní!Co potřebujete?Nikdo váš neohlásil.
Anonymní- Anonymní
"Ohlašuju se sama bude to rychlovka čas je pro mě teď hodně důležit, chci se jen zeptat znáte někoho jeménem Ruki Akasuma nebo Hebimaru oba by měli být někde zde, nevíte o nich?" sundám si masku z tváře a sladce se usměju
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
O tom malým spratkovi mi ani nemluvte spolu s těma jeho kumpána mi dělali poslední 2 roky problémi,ale díky Hebi-chanovi už žádné problémi nejsou.Proč se ptáte?
Anonymní- Anonymní
"Skvělé tak mi vydejte Rukiho a já si to s ním vyřídím jsem jeho poručník. Zbavím vás problémů hned." mrknu na něj
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vstal jsem a chytil jí za ruku"Á tak vy určitě budete Pilika-chan!Těší mě jmenuju se Kijoto.Sedl jsem si za stůl.Tak co kolik za svého syna dáte?
Anonymní- Anonymní
překvapena jeho chováním
"Diamanty zlato peníze, co chcete hlavně honem." opřela jsem se svůdně jednou rukou o stůl čímž jsem se naklonila blíž k němu
"Nebo pokud nechcete aby na vás šla celá Suna tak porkačujte."pousměju se a tvářím se jako andílek
"Diamanty zlato peníze, co chcete hlavně honem." opřela jsem se svůdně jednou rukou o stůl čímž jsem se naklonila blíž k němu
"Nebo pokud nechcete aby na vás šla celá Suna tak porkačujte."pousměju se a tvářím se jako andílek
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vyhrožováním se zde nic nevyřeší má drahá kazekage,ale pamatuji si že jste byla Brunetka mám pocit.Změnila jste styl?A jak jste se vůbec dozvěděla že je Ruki zde?
Anonymní- Anonymní
"To nevíte že všude po s větě jsou štěnice a drby se šíří velmi rychle? Víte i o tom že bývalá vůdkyně Akatsuki je zase naživu? Měl by jste být více informován. Modrá barva je na vlasech hezká nemyslíte? Přivedl by jste mi prosím už konečně Rukiho?" zvýšila jsem hlas
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ano ano ano a ne.Rukiho vám dát nemůžu "šibalsky jsem se usmál a vytáhl si marshmallow ze stolku.Lehce jsem otevřel sáček a ta jahodová příchuť se roznesla po celé kanceláří.Nalil jsem si teplý čaj a lehce si marshmallow do něj namáčel."S kakaem by to bylo lepší.Dáte si taky Reina-chan?
Anonymní- Anonymní
"Držím dietu, to nevíte že si musím udržovat štíhlou linii?" řekla jsem poněkud vlídněji a posadila se na stůl
"Koukněte momentálně se nesmím zdržovat na jednom místě protože kromě ostatních zemí jsem pod dohledem...to je jedno a rozhodně nemám náladu se tu s ámi vybavovat takže vám radím řekněte mi kde je Ruki nebo se vám stane to samé co těm fešákům u brány." zamrkám a jednoho marshmalowa si vezmu
"Koukněte momentálně se nesmím zdržovat na jednom místě protože kromě ostatních zemí jsem pod dohledem...to je jedno a rozhodně nemám náladu se tu s ámi vybavovat takže vám radím řekněte mi kde je Ruki nebo se vám stane to samé co těm fešákům u brány." zamrkám a jednoho marshmalowa si vezmu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Víte Reino-chan"Dal jsem jí ruku na stehno a pousmál se"potřebuju vědět k čemu by vam byl Ruki dobrej pác může za něj kápnout dobrej balík.
Anonymní- Anonymní
"řekněte si kolik." řekla jsem ledovým hlasem aniž bych se hnula a dívala se mu do očí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
xDD
Naposledy upravil Kaito Naifo dne Wed 31 Aug - 16:04, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
(wau profík xD dal jsi cestu z Otogakure do Yukigakure za 2 minuty, to mě musíš naučit chlape ^^)
Anonymní- Anonymní
Váš sluha Reino-chan?"Ruku jsem dal z jejího stehna a vytáhl si další marshmellow"To se budu muset dohodnout s Hebi-chan šel vyjednat podmínky s Kazekage.Opravdu mě zajmá kolik nabídne.A proč vlastně chcete toho kluka?Přeci jen nejste jeho matka.
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 4 z 7
Povolení tohoto fóra: