Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Yukikageho.

3 posters

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Kancelář Yukikageho. - Stránka 2 Empty Kancelář Yukikageho.

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 20:38

First topic message reminder :

Zde sídlí Yukikage.

Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Yukikageho. - Stránka 2 Empty Re: Kancelář Yukikageho.

Příspěvek pro Anonymní Sun 28 Aug - 19:21

To jméno neznám nic mi ani neříká.Asi máte špatné informace určitě bych o takto cenných informacích slyšel."Opět jsem si sedl na židli a podepřel si ruku hlavou."Výborně Hebimaru-chan a pozdravujte jí ode mě a víte co by pomohlo?Ženy jsou strašné citlivky.Hoďte jí obrázek jejího syna ve špatném stavu,třeba když nejedl zkopán nebo cokoliv je mi to jedno.Jen ˇat nabídne co největší cenu.
(Příštím topicem ho zabiju xDD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 28 Aug - 19:24

Nukenin
Kancelář Yukikageho. - Stránka 2 Kurapedals
Trochu se zamračil.A zase jsem na konci..."To jsem šel až sem zbytečně? Jdi te do háje...tady nikdo nic neví..." Zavrčel a otočil se k odchodu.
Shinobi
Shinobi

Počet príspevkov : 1179

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 28 Aug - 19:26

Akihiro Kazuki!? "To jméno je mi povědomé." a Určitě by se mi hodil. otočil jsem se.
"Ano, ukážu ji to v genjutsu." zasmál jsem se a odešel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 28 Aug - 19:26

Takhle se mnou mluvit nebudeš"Lehce jsem se pousmál a jeho tělo začalo mrznout.Po konci této fáze byl zmrznutý na kost a celý od sněhu.Stiskl jsem tlačítko na stole a přišla má sekretářka."Prosím zbav se tohoto těla."Sekretářka jen kývla a odešla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 28 Aug - 19:30

Nukenin
Kancelář Yukikageho. - Stránka 2 Kurapedals
Než stačil cokoli udělat, zmrzl a to byl jeho konec. Fotka, co držel v ruce se pomalu rozpadla.
(Tak a je po něm lol! )
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 28 Aug - 19:32

(Very Happy Very Happy Very Happy takhle bych nechtěla umřít Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun 28 Aug - 19:33

(Njn xDDD...co se dá dělat....chudák...takovou malou roli si zahrál Very Happy:D)
Shinobi
Shinobi

Shinobi
Vesnice:
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 19:44

Pomalu jsem došla k nejvyspělejší budově vesnici. Zde přebýval vůdce Yukigakure a já s ním musela, co nejdřív mluvit. Vešla jsem dovnitř a začala hleda kancelář. Po chvíli jsem jí našla. Silně jsem zabouchala na dveře a hned na to vstoupila, aniž by mě někdo zval dovnitř. Rozhlédla jsem se po místnosti a pohled se zastavil na Bělovlasém muži, který seděl za stolem."Zdravím...vy jste zdejší vůdce že?" Zeptala jsem se uspěchaným tonem.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet príspevkov : 257

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 19:49

Prišiel som do tej budovy a hľadal kanceláriu. Našiel som ju a videl tam nejaké pekné dievča pristúpil k nej a povedal "Ahoj kto si? Si fakt nádherná" povedal som jej a usmial sa na ňu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 19:51

(Ak maš skype daj, ja som na skype rado2123 tak najdes)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 19:53

Otočila jsem se na nově příchozího."Ty si nějak troufáš..." Otočila jsem se na něj a chytila ho za bradu. Moje dlouhé nechty se mu trochu zaryli do kůže. Naklonila jsem se a pošeptala mu do ucha."Taky nejsi špatný..." Potom jsem se hned otočila zpátky a moje dlouhé vlasy mu přejeli přes tvář."Amaterasu....Surashi..." Potom jsem se už soustředila jen na toho bělovlasého muže.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 19:54

(Chvilinku moment...musím vykopat bráchu ať jde na svůj Pc hrát za mého brášku xDDDD)
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 19:56

"Pekne ty voňajú vlasy" povedal a pousmial sa "Som Souta Endo, pre teba Sou" povedal a postavil sa pred ňu "Môžem vedieť odkiaľ si?" opýtal som sa jej a pozeral jej rovno do očí

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 20:03

(Takže můj skype už zase nefunguje, protože si nemůžu vzpomenout na heslo...dám ti bráchův a zítra ti napíšu svůj...brácha je na mojem Pc přihlášený a u sebe taky, tak v pohodě Smile...Mayestro691)

Jen jsem si povzdychla. Nebyla jsem moc na mluvení a hlavně jsem si chtěla udržovat pořád svůj drsný vizáž."Díky...taky o ně pečuji...a jsem odtud..." Řekla jsem takovým chladným tonem.

Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 20:08

(jdes do snezny petky?? a v real ses kluk nebo holka??) "Si chladná. Zraňuješ moje city" povedal som jej a urobil pečate "Toriatsukai no Chakra" a urobil som z chakry ružu "To je pre teba. Vydrží pokiaľ sa mi niečo nestane" povedal som jej a podal jej. "Je tvrdá a nepresekne ju nič" usmial som sa znova na ňu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 20:19

Došla jsem k němu a naklonila se těsně nad jeho obličej."Ano...jsem chladná...buď si zvykneš a nebo máš prostě smůlu..." Vzala jsem si růži a pak ho odstrčila jednou ranou do hrudníku. Potom jsem se posadila na křeslo a čekala až se tam ten vzpamatuje. Přejela jsem prstem po růži."Je chladná...hm...děkuji..." Tentokrát už jsem to řekla takovým normálním hlasem.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 20:23

"Budem si musieť zvyknúť" povedal som a usmial sa na ňu posadil som sa na operadlo kresla chytil okolo krku "Si fakt pekná, a máš pekné oči" povedal som zosadol som a pozrel som sa jej do očí "Zaujímavá farba"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 20:29

Jen jsem se mu taky zadívala do jeho červených očí."Ale podívejme se...nejdeš na to nějak z hurta?" Ušklíbla jsem se."I když..." Naklonila jsme se zase k jeho uchu."Neříkám, že mě to vadí..." Potom jsem se odtáhl a trochu pohodila vlasy. Dotýkali se až země a byli rozprostřené po celém křesle."Taky nemáš špatné oči..." Prohodila jsem mezi tím, co jsem vytáhla jeden kunai a začala si s ním točit v ruce. Přitom jsem druhou rukou poklepávala na hůl vedle sebe.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 20:32

"Vieš koho mi pripomínaš? Moju budúcu." povedal som jej a pousmial. Dotkol som sa jej tváre a pomaly som sa približoval k jej hlave. Nebál som sa kunaia lebo viem že sa my rany hoja veľmi rýchlo"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 20:36

Nastavila jsem mu kunai ke krku a tím ho zastavila."Ale zas tak nespěchej...všechno má svůj čas a tady před tím chlapem bych to radši nedělala a navíc...nejprve si musím zjisti, co jsi zač. Jestli jsi nějaký hodňoučký klučina, který by hned každému pomohl tak ti říkám na rovinu...odpal!" Podívala jsem se na něj velice nepřátelským pohledem.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 20:38

"Tak ja tu ostanem" povedal som jej dal som si kunai od krku preč zobral jej ho z ruky a položil na zem pre istotu. Potom som si sadol vedľa nej a zas ju chytil okolo krku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 20:42

Usmála jsem se."Neměl by si mi brát moje věci..." Zmáčkla jsem hůl a zvedl se slabší poryv větru, který mi nadzvedl vlasy a jemu taky. Potom vyletěl oknem ven.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 20:51

"Takže palica hmmm. Na tu si budem dávať pozor." povedal som jej a zasmial sa. Postavil som sa za to kreslo, vytiahol kunai a dal jej pusu na hlavu a čakal reakciu a pri tom som sa smial. Ten kunai som mal pre istotu že by na mňa chcela zaútočiť palicou. "Čo tak to tu nechať a ísť do onsenov? Vykúpať sa a relaxovať." povedal som jej a pousmial sa.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Toriko Shihouin Mon 29 Aug - 21:03

Jen jsem se tak pousmála. Jedním ladným pohybem jsem vyskočila a saltem dozadu ho přeletěla. Hůl jsem jednou protočila, což rozvířilo moje dlouhé vlasy, které se kolem něj obmotaly. Potom jsem se k němu naklonila."Na dámu se kunaie nevytahují..." Potom jsem ho pustila a zamířila si to ke dveřím."Tak jdeš? Já myslela, že se chceš vykoupat..." Podíval jsem se na něj takovým nechápavým výrazem, který jsem samozřejmě hrála.
Toriko Shihouin
Toriko Shihouin
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 29 Aug - 21:07

Prešiel som ku dverám, otvoril ich, držal a povedal "Dámy majú presnosť" povedal som pousmial a čakal do kým vyjde

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Povolení tohoto fóra: