Kancelář Yukikageho.
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 6 z 7
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Yukikageho.
First topic message reminder :
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Yukikageho.
Hm zamyslel jsem se."Vím že klan Kana tu dřív sídlil ale co z toho budu mít já?
Anonymní- Anonymní
"že občas uvidíte mou maličkost to je dostatečná odměna nemyslíte?" pohodila jsem vlasy
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Ne ani moc si to nemyslím."Řekl jsem chladně a vytáhl si ze stolu bonbony.
Anonymní- Anonymní
"tak potom ten fakt že vás nezabiju jako jsem to kdysi udělala s mím klanem a čtvrdtinu vesnice." naklonila jsem se k němu
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vaše výhružky na mě nemají nejmenší dopad.Vaše techniky znám perfekntě.Shouton je proti mě jako hrát si s dítětem."Lehce jsem se pousmál.
Anonymní- Anonymní
už jsem měla tu tendenci mu něco udělat ale chtěla jsem seriózně
"Fajn co by jste z toho chtěl mít?"
"Fajn co by jste z toho chtěl mít?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Nežádáte málo. Peníze vám budou muset stačit." řekla jsem naštvaně nechala jsem mu na stole malý saténový růžový sáček kde byli rya a pár diamantů. vzala jsem si svůj bílý plášť a odcházela z vesnice (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
do vesnice přiletěla Leiko a přímo k Yukikagemu jen se otřepala na stůl mu položil avzkaz a pak zase letěla
- oznámení:
- Vážení drazí spolu vůdcové,
při mé návštěvě hlavního velitelství jsem zjistila, že stůl pokrývá hustá vrstva prachu, v celém velitelství není živé duše a po dlouhou dobu se ani jeden z vás neobtěžoval starat se o chod budoucnosti. Takže pokud ještě stále máte svou čest dostavte se bez doprovodu do velitelství našich organizací s pořádným návrhem do budoucnosti...je načase vzít věco na do našich rukou!!!
podepsána Otokage
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Došel jsem z michama a z jedným shinobi který hlídal bránu k kanceláři.
Shinobi
Nuže zde je kancelář Yukikageho.Vevnitř by ste ho měli najit.Řekl jsem do toho mnicha.
Chiriku
Ano,děkuji už mužete jít spátky k bráně.
Přišel jsem před dveře a zaklepal doufám že tam Yukikage bude.
Shinobi
Ne děkuju ještě zde s vámi chvili počkám.Když zaklepal na dveře opřel jsem se o ztěnu a díval se na ty dva mnichy kteří ani tak moc nemluvili.
Shinobi
Nuže zde je kancelář Yukikageho.Vevnitř by ste ho měli najit.Řekl jsem do toho mnicha.
Chiriku
Ano,děkuji už mužete jít spátky k bráně.
Přišel jsem před dveře a zaklepal doufám že tam Yukikage bude.
Shinobi
Ne děkuju ještě zde s vámi chvili počkám.Když zaklepal na dveře opřel jsem se o ztěnu a díval se na ty dva mnichy kteří ani tak moc nemluvili.
Anonymní- Anonymní
Nechal jsem otevřít dveře a ládoval se kakaem.Jen jsem se lehce zal na shinobiho ať je pustí.Podle jejich oblečení jsem usoudil že to jsou buď šašci a nebo mniši Tak pánové co vás přivádí do mé říše?Mimochodem jsem vůdce téhle vesnice Kijoto.Dáte si něco?"Pousmál jsem se mile na ně a do kakaa si namočil marshmallow a ukousl si.
Anonymní- Anonymní
Shinobi
Když se ukázalo že tam šéf je odešel jsem ,jelikož už mě nebylo potřeba.
Chiriko
Vešel jsem dovnitř.Dobrý den přeju a ne díky nedám si nic na pití.Přišel jsem z jednoho prostého duvodu.Chtěl bych se zeptat o povolení dukladně prozkoumat jeskyni Hebirama. O jeskyni Hebimara jsem věděl jelikož se o tom šuškalo po celém chrámu Ohně.Samozřejmě vše záleži jen na vaší odpovědi Yukikage.Ztihl jsem dodat.
Když se ukázalo že tam šéf je odešel jsem ,jelikož už mě nebylo potřeba.
Chiriko
Vešel jsem dovnitř.Dobrý den přeju a ne díky nedám si nic na pití.Přišel jsem z jednoho prostého duvodu.Chtěl bych se zeptat o povolení dukladně prozkoumat jeskyni Hebirama. O jeskyni Hebimara jsem věděl jelikož se o tom šuškalo po celém chrámu Ohně.Samozřejmě vše záleži jen na vaší odpovědi Yukikage.Ztihl jsem dodat.
Anonymní- Anonymní
Jeskyně Hebimara?"Chytl jsem se za vlasy a začal přemýšlet proč si to líp neuhlídal ten pakoš.Stále jsem přemýšlel a řekl"Je mi líto,ale ne.Ani jste se nepředstavil a jak to vypadá jste z Ohnivé země.Navíc tato skrýš už nejspíš je okupovaná někým jiným nebo vyrabována.Momentální situace je těžká"Koukl jsem se na něj šibalsky.
Anonymní- Anonymní
Omlovám se že jsem se nepředstavil.Me jméno je Chiriko.Začal jsem mluvit vážnějším tonem když jsem slšel slovo okupována.Okupována?Zdivil jsem se.Mužu se tam aspon trochu porozhlédnout?
Anonymní- Anonymní
Je mi líto,ale ne.Hebimaru chvíli pracoval jako můj poddaný jestli se to dá tak nazvat,takže veškeré jeho věci patří této vesnici včetně dokumentů,na které nemáte nárok."Pak jsem si vytáhl další Marshmellow Ta pitomá Konoha začíná do všeho strkat nos! pomyslel jsem si a sedl siopět za stůl.
Anonymní- Anonymní
Pak tedy uzavřeme dohodu.Porozhlédnu se tam a dám vam vedět o všech věcech které jsem tam zistil.Vyndal jsem ruku z rukávu a položil ji na stul.A jestli si nejste jistý či mi mužete věřit máte me slovo mnicha.Mluvil jsem do něj zcela vážně jelikož jsem se tam potřebovala podívat.Ale to neznamená nic vic nic mín jakmile tam zkončím dám vam vědět,předložím vám věci které jsem tam zjistil a budeme potom když odejdu z vesnice zase nepřátele.
Anonymní- Anonymní
Je mi líto,ale ne.Nedovolím si dělat ostatním vesnicím co chcou.Chodit si volně po této zemi?Proč máte takový důvod?Vaše země jsou velké.Naše věci a problémi nechte na nás a vaše věci s nechte zase vy."Řekl jsem naštvaným hlasem a moje zorničky se zužily.
Anonymní- Anonymní
Ukázal jsem mu znak který jsem měl na plášti 火 (Znak dvanácti strážnych ninju Fedálního Pána,nebo taky znak Ohně)Nepatřím k Konoze,ale "patřim pod ni".Pocházím z země Ohně.Odpověděl jsem.Ale ted vážně zažil jsem věci o kterých se vam ani nesnilo.Muj věk přesahuje normálni věk a bude ještě vyžší.Blíži se něco zlého a muže to dolehnout i na vás.Chcu přístup k Hebimarově skrýši kvuli jistým svitkum které by měli obsahovat určité jeho observace.Když se tak stane budu moct možná oživit člověka a dát mu svobodnou vuli.Tím by se odvrátily zlé věci a zlo by zde přestalo působit.
Anonymní- Anonymní
Chtěl jsem to říct s klidem,ale bohužel to nešo"Ne znamená ne! Obživovat mrtvé? Z těch co to dělají je mi zle!Pokuď nastane někoho čas tak nastane! Víc vám k tomu neřeknu! Zkráceně řečeno nezajímá mě kolik vám je,jaké jsou vaše úmysli,ale jde mi o to že jste z jiné země,s kterou nemáme alianci a proto říkám povolení nemáte a nezkoušejte se tam dostat,stejnak tu skrýš nenajdete nejspíš je už jak zamrzlá tak aji zasněžená.
Anonymní- Anonymní
Mrtví zustanou mrtvými,ale co živí?Zeptal jsem se ho když jsem u něl viděl známky agrese.Neříkám vám to proto že to chci zneužít ale proto že muže přijít něco horšího .Pak budou i Aliance k ničemu,ale já vás přesvědčovat nebudu.Ale zeptám se vas ještě jednou je to nutné?
Když jsem toto dořek chystal jsem se k odchodu ,ale na chvíli jsem se zastavil na jeho odpověd.(Sory ale ted už nebudu online odepišu až zítra)
Když jsem toto dořek chystal jsem se k odchodu ,ale na chvíli jsem se zastavil na jeho odpověd.(Sory ale ted už nebudu online odepišu až zítra)
Anonymní- Anonymní
(V pohodě ...)
Ano je jde tu o princip tohoto světa.Jsem jen obyčejný shinobi,který chrání poklady své země,tak jak je to již od pradávna.Víc vám k tomu neřeknu a teď prosím odejděte než se víc naštvu"Snažil jsem se říct klidným hlasem a na ex vypil to kakao a zakřičel na sekretářku o další a ať tam dá víc cukru!
Ano je jde tu o princip tohoto světa.Jsem jen obyčejný shinobi,který chrání poklady své země,tak jak je to již od pradávna.Víc vám k tomu neřeknu a teď prosím odejděte než se víc naštvu"Snažil jsem se říct klidným hlasem a na ex vypil to kakao a zakřičel na sekretářku o další a ať tam dá víc cukru!
Anonymní- Anonymní
Pak tedy nashledanou a hodně štěstí.Otevřel jsem dveře a pak je i za sebou zavřel díval jsem se na ty dva mnichy.Na tváři jim šlo vidět že je už to nebaví chodit tam a spátky.Mužete už jít k Chrámu.Řekl jsem do nich.Neprve chtěli dál pokračovat se mnou ,ale potom jsme se schodli že bude lepší když už půjdou.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Seděl jsem za stolem a přemýšlel o všem co se poslední dobou dělo.
Anonymní- Anonymní
dojdu k hlavní budově a nekompromisně vtrhnu dovnitř ani neklepu rovnou otevřu dveře a v nich se dotknu oběma rukama stěn, celá místnost se vypolstruje krystalem
"Jménem Otogakure Vás vyzývám ke kapitulaci .. všechny vaše bojové jednotky, obyvatelé a shinobi, ať se shromáždí na nádvoří a odpřísáhnou mi věrnost a nikomu se nic nestane. Pokud tak neučiníte vaše země bude smazána z povrchu země." Byla jsem připravená zničit celou vesnici
"Jménem Otogakure Vás vyzývám ke kapitulaci .. všechny vaše bojové jednotky, obyvatelé a shinobi, ať se shromáždí na nádvoří a odpřísáhnou mi věrnost a nikomu se nic nestane. Pokud tak neučiníte vaše země bude smazána z povrchu země." Byla jsem připravená zničit celou vesnici
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Oh baby-chan ? Copak se to tu děje? Nevyspala jste se? " Jen jsem se lehce pousmál. " Copak potřebujete?
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 6 z 7
Povolení tohoto fóra: