Kancelář Yukikageho.
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 1 z 7
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Yukikageho.
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Yukikageho.
Seděl jsem za svým dlouhým konferenčním stolem a uslyšel klepání na dveře.Dveře se sami otevřeli.Do dveří vstoupila sekretářka Miju.
Miju:Můj pane přináším vám zprávy.
Jedl jsem slané tyčinky a ukázal jím lehkým gestem ruky nechť mi je řekne.
Miju:Svět shinobi je ve válce,ale to asi víte a vzbouřenci se stáhli někam do lesů a podzemních jeskyň.
Ano o té válce opravdu vím a je jen otázka času,než rebely zničíme celkověLehce jsem se pousmál a dojedl poslední tyčinku.Miju můžeš mi přinést další prosím?
Miju:Ano Kijoto-sama.
Miju:Můj pane přináším vám zprávy.
Jedl jsem slané tyčinky a ukázal jím lehkým gestem ruky nechť mi je řekne.
Miju:Svět shinobi je ve válce,ale to asi víte a vzbouřenci se stáhli někam do lesů a podzemních jeskyň.
Ano o té válce opravdu vím a je jen otázka času,než rebely zničíme celkověLehce jsem se pousmál a dojedl poslední tyčinku.Miju můžeš mi přinést další prosím?
Miju:Ano Kijoto-sama.
Anonymní- Anonymní
Stiskl jsem tlačitko,které mi mělo přivolat Miju.Miju přiběhla pár minut po zazvonění zvonku.
Miju:Ano můj pane?
Miju drahá prosím vyšli tyto muže ať prohledají okolí Yukigakure.Ti rebelové začínají být otravní včera nám ukradli menší zásoby jídla.Sice toho moc nebylo,ale naštvalo mě to."Podal jsem jí papíry a kousl si do brambůrek"Jo a ještě bych chtěl,aby si se podívala na nějaké slibné děti co by mohli vyrůst v silné ninji dobře?
Miju:Jistě můj pane."Miju lehce odešla a za ní se zavřeli dveře.
Mít moc je tak krásné a za chvíli úplně jen co zničím ty rebely"Lehce jsem se zasmál a díval se z okna ven.
Miju:Ano můj pane?
Miju drahá prosím vyšli tyto muže ať prohledají okolí Yukigakure.Ti rebelové začínají být otravní včera nám ukradli menší zásoby jídla.Sice toho moc nebylo,ale naštvalo mě to."Podal jsem jí papíry a kousl si do brambůrek"Jo a ještě bych chtěl,aby si se podívala na nějaké slibné děti co by mohli vyrůst v silné ninji dobře?
Miju:Jistě můj pane."Miju lehce odešla a za ní se zavřeli dveře.
Mít moc je tak krásné a za chvíli úplně jen co zničím ty rebely"Lehce jsem se zasmál a díval se z okna ven.
Anonymní- Anonymní
Dveře se sami otevřeli a já se jen díval na krásnou sněhovou bouři,která zuřila venku."Ah zdravým mladíku.Co potřebuješ?"Lehce jsem se zeptal a vytáhl si ze šuflíku solené brambůrky dovezené z Kumogakure.Sáček jsem lehce otevřel a pokoj provoněl aromem brambůrků."Dáš si?"Zeptal jsem se milým hlasem a rukou se natáhl pro brambůrky.
Anonymní- Anonymní
"Nie dakujem"
Usmial som sa
Celkom vyzerá srandovne.
"Chcel som sa spýtať či by ste ma nenaučili používať Snežný element?"
Usmial som sa
Celkom vyzerá srandovne.
"Chcel som sa spýtať či by ste ma nenaučili používať Snežný element?"
Anonymní- Anonymní
Hm a jak se jmenuješ?Sněžný element není jen tak lehké používat.NAvíc pro genina to je něco obzvlášť těžkého.Musíš mi dokázat svou oddanost nějak,abych ti mohl uvěřit.Přeci jen jsme ve válce"Lehce jsem se pousmál a prst položil na malý zvonek,z kterého přiběhla moje asistentka.
Miju:Co potřebujete pane?
Dal bych si Kakao prosím.Dáš si taky něco?
Miju:Co potřebujete pane?
Dal bych si Kakao prosím.Dáš si taky něco?
Anonymní- Anonymní
Miju:Dobře takže 2 kaka pouze?
Ano to postačí děkuji ti,ale víš co?Dones mi ještě k tomu sušenky nejlíp čokoládové.
Miju:Pokusím se pokuď jste je jíž nesnědl.
Lehce jsem se pousmál a podíval se na Yukimara"Posaď se nemusíš se mě bát.Vím jak bys mi mohl dokázat svou oddanost.Pobýhá zde mladý Uchiha a pár rebelů.Přines mi jednoho rebela nebo toho Uchihu a uvidíme co se bude dít dobře?
Ano to postačí děkuji ti,ale víš co?Dones mi ještě k tomu sušenky nejlíp čokoládové.
Miju:Pokusím se pokuď jste je jíž nesnědl.
Lehce jsem se pousmál a podíval se na Yukimara"Posaď se nemusíš se mě bát.Vím jak bys mi mohl dokázat svou oddanost.Pobýhá zde mladý Uchiha a pár rebelů.Přines mi jednoho rebela nebo toho Uchihu a uvidíme co se bude dít dobře?
Anonymní- Anonymní
Usmial som sa.
On si myslí že mám na to ved som len dnes dosiahol hodnosti Genina.
"Tak teraz ste ma naštartovali"
POsadil som sa.
"NEviem či ich porazím len dnes som sa stal Geninom"
On si myslí že mám na to ved som len dnes dosiahol hodnosti Genina.
"Tak teraz ste ma naštartovali"
POsadil som sa.
"NEviem či ich porazím len dnes som sa stal Geninom"
Anonymní- Anonymní
Mmmm aha,tak proto tě neznám.Řekni mi už svoje jméno nechce se mi hledat v papírech a co kdybych s tebou poslal co já vím?Takovýho Jounina nebo Chuunina?Aspoň byhc si otestoval tvoje bojové schopnosti.NEchce se mi ven do té zimy.."Podíval jsem se z okna a bouře utichla"Tam bude fakt zima.
Anonymní- Anonymní
"Volám sa Yukimaru Hanzaki"
Obzrel som si Kijota.
"Kludne pošlite teda so mnou nejakeho jounina teda"
Obzrel som si Kijota.
"Kludne pošlite teda so mnou nejakeho jounina teda"
Anonymní- Anonymní
Hm takže má strach-Řekl jsem si v mysli a podíval se mu do očí."Nemá to cenu nejsi připraven čelit nebezpečím tam venku né teď"Začal jsem dělat brajgl v šuplíku a vytáhl svitek"V tomhle svitku je základ sněžných technik tedy 1 jutsu a návod jak se to naučit.Trénovat budeš muset nejspíš venku,protože já nemám čas někoho doučovat"Hodil jsem svitek na stůl a položil ho tam.
Anonymní- Anonymní
NAtiahol som sa pre svitok zobral som si ho.
Vypil som Kakao.
"DAkujem pôjdem trenovať"
Presun
Vypil som Kakao.
"DAkujem pôjdem trenovať"
Presun
Anonymní- Anonymní
Došel jsem do nejmodernější budovy a zaklepal na kancelář.
Hm, ten si ale žije.
Hm, ten si ale žije.
Anonymní- Anonymní
Dveře se sami otevřeli a já mezi tím lízal zmrzlinu na spějly xD.Se žídlí jsem se otočil na 2x bohužel a skončil jsem na místě kde jsem začal"Co to kde to?"Znovu jsem se otočil,ale tentokrát na porpvé jsem se otočil správným směrem.Viděl jsem jak do mé super moderní místnosti vstupuje někdo opravdu podobný Michaelu Jacksnovi"Oh zdravím Hebimaru-chan.
Anonymní- Anonymní
"Ten váš Vůdce rebelů je mrtvý, a jeho poskoci slouží jako pokusná morčata." ušklíbl jsem se.
"Našel jsem tam zajímavou osobu. Uchiha."
"Našel jsem tam zajímavou osobu. Uchiha."
Anonymní- Anonymní
Oh tak rychle?Tak to vám gratuluji příteli?To bude ten modrovlasej spratek že?Říkal jsem si že jsem ho už někde viděl.Určitě je to syn Kazekage pohřešuje ho už přes 2 roky.Mohl by být za něj dobrej balík peněz"Olízl jsem si rty a lehce se zasmál"Co máte na mysli s těmi morčaty?Doufám že je nechcete všechny zabít jsou tam aji pěkné ženy."
Anonymní- Anonymní
Nukenin
Pomalu došel k nějaké dost majestátní budově.Hm...tady si někdo žije.... Na nic nečekal a vtoupil. Potom dorazil až ke kanceláři a bez zaklepání vešel. Uviděl tam nějaké dva muže."Zdravím...kdo z vás tady tomu velí?" Řekl takovým neutrálním hlasem.
Pomalu došel k nějaké dost majestátní budově.Hm...tady si někdo žije.... Na nic nečekal a vtoupil. Potom dorazil až ke kanceláři a bez zaklepání vešel. Uviděl tam nějaké dva muže."Zdravím...kdo z vás tady tomu velí?" Řekl takovým neutrálním hlasem.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
(Nechcu být zlej ale do vesnice se nedostane jen tak někdo ale tak fajn...)
Uviděl jsem osobu nově příchozí a naštval se"To jsem tady jedinej kdo si dělá svou práci?!Jak se sem ku--- dostala tato osoba?Já tady tomu velím"Vykřikl jsem a chytal nerva.
Uviděl jsem osobu nově příchozí a naštval se"To jsem tady jedinej kdo si dělá svou práci?!Jak se sem ku--- dostala tato osoba?Já tady tomu velím"Vykřikl jsem a chytal nerva.
Anonymní- Anonymní
"Jo, bylo to rychlé. Syn Kazekage? Je to možné, jestli chcete, nechám vám ho sem donést." velkým jazykem jsem ukázal na Mareho.
"On."
"On."
Anonymní- Anonymní
Co on?"Nechápavě jsem sledoval."Ne v pořádku mohl bych kazekage poslat dopis co by byla ochotna dát za svého syna.Možná bych tak aji mohl zničit celou vesnici.Uvidíme co nabídne a nebo bych tam mohl vyslat nějakého silného ninju.Co vy na to Hebimaru-chan?
Anonymní- Anonymní
(Sorry...ber to, že je to skušený nukeni, ale hraje jen malou roli neboj...hned zase zmizí xDDD a už se nejspíš neobjeví, takže ho ke konci můžete i zabít...)
Nukenin
Jen se trochu zamračil, ale nic nedělal."Nemusíte hned ječet. Potřebuju jen nějaké informace. Přišel jsem kvůli Akihirovi Kazukim...." Šáhl do kapse a vytáhl jeho fotku."Vydával se za nukenina z Yukigakure. Je pro ostatní nukeniny velice důležitý. Nějaký čas se mezi nás infiltroval a cestoval mezi náma. Když to pak nejméně, kdo čekal, ukradl veškeré informace získané nukeninama, které schromaždovali lidé ze všech zemí. Byli tam veškeré záznamy o zemích, obrana, síla, vojska a dokonce i vše o vesnicích, díky čemuž by jsme je dokázali všechny po jednom zničit. Honili ho, ale nakonec utekl. Je na něj vypsaná mezi nukeninama odměna 100 000 ryo a organizace, pro kterou pracuji nabízí 200 000 ryo. S tím, co má u sebe by totiž dokázal každý co by si zamanul. Všechny země by byli nahraný, a proto se každý předhání v nabýtkách odměny. No a jelikož se vydával za nukenina z Yuki, tak tu musel třeba i být a vy by jste o něm mohl vědět...proto jsem tady...." Jeho výraz se změnil na velice nedočkavý.
Nukenin
Jen se trochu zamračil, ale nic nedělal."Nemusíte hned ječet. Potřebuju jen nějaké informace. Přišel jsem kvůli Akihirovi Kazukim...." Šáhl do kapse a vytáhl jeho fotku."Vydával se za nukenina z Yukigakure. Je pro ostatní nukeniny velice důležitý. Nějaký čas se mezi nás infiltroval a cestoval mezi náma. Když to pak nejméně, kdo čekal, ukradl veškeré informace získané nukeninama, které schromaždovali lidé ze všech zemí. Byli tam veškeré záznamy o zemích, obrana, síla, vojska a dokonce i vše o vesnicích, díky čemuž by jsme je dokázali všechny po jednom zničit. Honili ho, ale nakonec utekl. Je na něj vypsaná mezi nukeninama odměna 100 000 ryo a organizace, pro kterou pracuji nabízí 200 000 ryo. S tím, co má u sebe by totiž dokázal každý co by si zamanul. Všechny země by byli nahraný, a proto se každý předhání v nabýtkách odměny. No a jelikož se vydával za nukenina z Yuki, tak tu musel třeba i být a vy by jste o něm mohl vědět...proto jsem tady...." Jeho výraz se změnil na velice nedočkavý.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Hebimaru mohl slyšet v hlavě můj hlas. Našel jsem tě a už tě chvíli sleduji. Po té myšlence jsem se z jeho hlavy vytratil...
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 1 z 7
Povolení tohoto fóra: