Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Yukikageho.

3 posters

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Goto down

Kancelář Yukikageho. - Stránka 7 Empty Kancelář Yukikageho.

Příspěvek pro Anonymní Thu 28 Jul - 20:38

First topic message reminder :

Zde sídlí Yukikage.

Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Yukikageho. - Stránka 7 Empty Re: Kancelář Yukikageho.

Příspěvek pro Noriko Kana Sat 7 Jan - 14:45

založila jsem pečetě a po hrudník byl zkrystalizován včetně rukou. přišla jsem k němu a jednu mu natáhla
"to byla špatná odpověď, mělo to být: Ano madam, hned to bude..."
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 14:50

Krystal ze mě spadl, protože jsem byl obalen sněžným štítem, ale facku jsem si nechat dal. " Moc si o sobě myslíte ne? Vy má paní nejste. Můj pán není nikdo kromě mé maličkosti a boha." Lehce jsem se na ní pousmál a v ruce se mi udělali ze sněhu kopí, jelikož v Yuki je zima, tak automaticky to kopí zledovělo.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sat 7 Jan - 15:05

(tvůj štít je ignorován nikde si nenapsal že ho máš na sobě nebo že jsi ho udělal, navíc sníh oproti krystalu nemá sílu a krystal ze se be schodíš jen nahromaděním chakry na těle. Stále jsi v krystalu)

"Tak je čas věřit v nového Boha a to mě. Máš pět vteřin na odpověď, jinak jsi mj vězeň a Yukigakure srovnám se zemí."
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:15

(Jenže ty si mi nebala možnost sebeobrany a napsala si to rovnou, takže tvoje by mělo být také ignorováno Wink )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:35

Yuki se nenechá zotročit nekým jako jsi ty. Sice tu dnes nejspíš zemřu. Už dlouho to tak cítím, ale víš co mě utěšuje? Jsou tu o mnoho silnější lidi jak ty a ty tě budou tak dlouho nahánět dokud se nezblázníš. Navíc tvoje moc tě jednou zaslepí. Jen jsem se pousmál a otevřelo se okno. Venku sněželo a tak se spousta sněhu dostala do kanceláře.Sníh kolem mě se začal bouřit do tornáda.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sat 7 Jan - 15:44

"hm to byla slova muže......ty se nehodíš na vedení vesnice, když se takhle rychle odsuzuješ." odhrnula jsem rinnegan a natáhla proti oknu ruku a okni se ppomocí tlakové vlny zavřelo.
"Poslední slova?"
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 7 Jan - 15:46

Když vyrůstáš sílíš, když stárneš tak naopak slábneš. " Jen jsem se lehce pousmál " Dej si pozor kolik ti času zbývá nejsi nejmladší a ani už nejhezčí " Jen jsem se tam začal smát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sat 7 Jan - 15:52

pootevřela jsem pusu v nečekané překvapení to mě tak nehorázně dopálilo že jsem zatla ruku v pěst a krystal i s ním v hlasitý výbuch puknul a s ním i stěny celé místnosti, byla jsem v tu chvíli jsem byla tak dopálená že jsem byla rozhodnutá celou Yukigakure vyvyraždit. Panenka v mém oku se zúžila v malou tenkou čárku, žilky mi tepali ve spáncích ruce jsem měla v pěst a napjaté celé tělo. poryv větru který výbuch způsobil se opíral do mého pláště a vlasů, takhle mě nikdo ještě nenaštval co naštval rozzuřil celá budova se začala pomalu a jistě obklopovat černým krystale stejně jako ostatní domy poblíž hlavní budovy
Tos vážně přehnal...... kurai shoton se mou zlostí stupňoval na celou vesnici a já musela někoho zabít, ten feudální pán mi rozhodně nestačil byla jsem rozhodnuta zničit celou vesnici.... v tu chvíli jsem nepomyslela na nic jinýho než na sílu zničit to a všechny vyvraždit
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Noriko Kana Sat 7 Jan - 18:34

do toho víru všeho přiletěl Dag, houkla jsem na něj: "Odveď celou jednu včetně Faita k branám tady z toho bude pustina." Dag se zhrozil tohle zažil už mockrát ničení vesnic našel všechny a odvedl je k bráně. Já se shotonovým shunshinem přesunula k bráně (přesun)
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Povolení tohoto fóra: