Kancelář Yukikageho.
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 5 z 7
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Yukikageho.
First topic message reminder :
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Yukikageho.
()
Naposledy upravil Kaito Naifo dne Wed 31 Aug - 15:43, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(dobrá a je někde napsáno, že jsi ten klon vytvořil a poslal jej ?)
Anonymní- Anonymní
Prišiel som do budovy a počul som Rei. Behal som k nej a vošiel som do jednej miestnosti kde bola Rei a jeden divný chlapík. Postavil som sa k Rei a povedal "Nejaký problém?" a z ruky my vyšľahol modrý guľatý plameň techniky Meiton: Jajjimento s ktorým som sa hral v ruke.
Anonymní- Anonymní
"Jistě, vždycky jsou problémy tam kde jsem já." sykla jsem
"hci teda mluvit s tím Hebi jak říkáte, Ruki je Uchiha a víte že pro ně mám slabost." obejdu stůl a jdu k němu a nakloním se nad něj
"Nechtějte aby to zašlo dál než jsem plánovala dejte mi Rukiho a já vám dám za něj jakkoukoli cenu si řeknete."
"hci teda mluvit s tím Hebi jak říkáte, Ruki je Uchiha a víte že pro ně mám slabost." obejdu stůl a jdu k němu a nakloním se nad něj
"Nechtějte aby to zašlo dál než jsem plánovala dejte mi Rukiho a já vám dám za něj jakkoukoli cenu si řeknete."
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Koukl jsem se do jejího výstřihu a z nosu vy vytřískla krev a tvář zčervenala"No Rukiho bych vám rád dal Reina-chan,ale je tu menší problém sám nevím kde je.V9m jen že někde na tomto ostrově.
Anonymní- Anonymní
"Kaito! Máš misi s okamžitou platností, najdi Rukiho! Tohle jste si mohl ušetřit." řekla jsem naštvaně a odcházela ke Kaitovi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Ale notak mimochodem ten váš drahoušek Hebimaru-chan je teď ve vesnici.Cítím jeho chakru.Najdete ho mmm"Chytil sjem se za hlavu a vysílal svou chakry silněji"V obytné části!Přeji hodně štěstí a někdy se stavte"šibalsky jsem se usmál
Anonymní- Anonymní
"To víe že jo takový sympatický muž by si jistě zasoužil polibek." vražedně jsem se usmála
Naposledy upravil Reina Kana dne Wed 31 Aug - 19:04, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Urobil som pečaťe a privolal si Toru. ""Máte niečo s pachom toho Rukiho pri sebe?" opýtal som sa a pozeral na Kijota.
Anonymní- Anonymní
"Ne nemám"Lehce jsem se usmál a otočil se s židlí směrem k onu."tady to bude ještě zajmavé"Usmál jsem se a usl.
Anonymní- Anonymní
"Tak v tejto dedinke bude ešte bordel" povedal som a odišiel som na Torovi. (presun)
Anonymní- Anonymní
"PojĎ navštívíme toho Hebimara." nechala jsem si stále ještě henge a odešla (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
přišla jsem ke kanceláři a slušně zaklepala a hned na to bez vyzvání vešla, jelikož silně sněžilo nejdřív jsem si z pláště otřepala sníh a pak si ho zcela sundala a hodila na gauč a rozhlédla se po místnosti
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uviděl jsem dívku co vešla a zamyslel jsem že jí odněkud znám"Ah Reina-chan zdravím nějak brzy zpátky.
Anonymní- Anonymní
"To víte stýzkalo se mi." řekla jsem svůdnější hlasem a můj pohled spočinul na něm pak jsem si šla zase sednout na jeho stůl
"Kdepak máte nějakou ochranku?"
"Kdepak máte nějakou ochranku?"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Nevím asi si šli zatrénovat nebo si vzali volno"Pousmál jsem se"A dke máte vy své otroky?
Anonymní- Anonymní
"nevím asi mají misi, své ochrance jsem zdrhla." prohlédla jsem si nechty a mírně se natočila na něj.
"Nemám ráda když mě někdo kotroluje a hlídá." pousmála jsem se
"Nemám ráda když mě někdo kotroluje a hlídá." pousmála jsem se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Vcelku nic...." prohlídla jsem si ho
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
xD
"Něco by tu bylo, ale vy by jste byl zásadně proti." ušklíbla jsem se a pomyslela si že na něj nemusím nic používat, i když by to bylo zajímavé
"Něco by tu bylo, ale vy by jste byl zásadně proti." ušklíbla jsem se a pomyslela si že na něj nemusím nic používat, i když by to bylo zajímavé
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Proti?Nikdy nevíte."Podíval jsem se na hodinky a pomyslel si že je za chvíli čas na oběd.
Anonymní- Anonymní
(na oběd? cože? )
"Tohle vím i když ve vašem případě..." odmlčela jsem se a seskočila ze stolu a skoro neslyšně šeptla "hormony dělají divy"
"Tohle vím i když ve vašem případě..." odmlčela jsem se a seskočila ze stolu a skoro neslyšně šeptla "hormony dělají divy"
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Podíval jsem se na ní a zamyslel se nad tím slovem hormony po chilvce jsem na t okápl"Ah vy jste těhotná?Jaká škoda...
Anonymní- Anonymní
"Vypadám snad jako těhotná?" otočila jsem se naněj uraženě
"Chtěla bych tu znovu obnovit zimní sídlo klanu Kana je na kraji vesnice."
"Chtěla bych tu znovu obnovit zimní sídlo klanu Kana je na kraji vesnice."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 5 z 7
Povolení tohoto fóra: