Kancelář Yukikageho.
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 3 z 7
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Kancelář Yukikageho.
First topic message reminder :
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Zde sídlí Yukikage.
Nejmodernější budova v Yukigakure.Před vstupem do budovy je 1 strážný ninja a před kanceláří sekretářka.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Yukikageho.
Díval jsem se na ně"Kdy je příští díl?Rád bych si to aj natočil vydělal bych na takové telenovele víc peněz"Vytáhl jsem si ze stola popcorn a začal ho jíst"Jen váš přejmenuju ty nebudeš Amaterasu ale Rosalinda!A ty nebudeš Souta,ale Chuan!
Anonymní- Anonymní
Otočila jsem se na toho bělovlasého muže. Konečně vnímá..."No hurá a já myslel, že jste snad s fetovaný..." Pohodila jsem vlasy přistoupila blíž."A ty forky si nechte...staroušku...potřebovala bych s vámi mluvit..."
Toriko Shihouin- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 257
"Dobrý deň, ako vidím moje meno už viete. povedal som a zaškeril som sa na neho. "An, ty si tu bola prvá tak začni" povedal som a pozrel sa na ňu.
Anonymní- Anonymní
Staroušku?Takový ton si vyprošuju desko"Lehce jsem se pousmál a mé oči vypadali trošku děsivě.Po tvrdém pohledu se zase změnili do normálů.Sedl jsem si opět do židle a házel si popcorn do pusy"Tak co potřebujes Amaterasu-chan?
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se tak pousmála."'Jako vždy smysl pro humor...Kijoto-kun..." I když byl mnohem víše postavený, já se s ním bavila jako z kamarádem."Potřebovala bych se zeptat na toho muže Hebimara...prý shání někoho do nového týmu a já bych se ráda přidala...nevíte, kde bych ho mohla najít?" Zeptala se takovým hraným přívětivým tonem.
"Ja som tu tiež koli tomu. Povedal som a pozoroval som ich dvoch.
Anonymní- Anonymní
Ano vím kde je.O tom jeho týmu něco vím,ale nevím jestli je pro křehotinky jako jseš ty,třeba by ses rozbrečela"Podal jsem jí to jako tvrdé informace."Navíc co já vím schání nukeniny a ty jsi zapsaná jako členka Yuki.Určitě by se dali udělat jisté výjimky a tak,ale Hebi-chan tu není víš?
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se a uhodila holý do země. Zvedl se vítr který rozfoukal všechny papíry po celé místnosti a moje vlasy vlály jako nějaký chapadla."Křehotinka?!!!" Potom jsem se uklidnila a nechala vítr utichnout."Nevíš, kdy se vrátí?"
Jestli se nepletu tak si netykáme"V tom momentě se ochladilo a Amaterasu zmrzli nohy."To tě neučili slušným způsobům?Princezničko?"Podíval jsem se na souta"Kdo že vlastně si?
Anonymní- Anonymní
Zasmial som sa "Som Souta z klanu Endo a chcem tiež k snežnej peťke" povedal som mu
Anonymní- Anonymní
Povzdychla jsem si."Tss...taky pořád musíš machrovat s tím svým ledem...a ne...nenaučili...já rodiče nemám pokud dobře víš..." Jen jsem tam tak stála a měla sto chutí na něj něco poslat. Zeptala jsem se znovu."Nevíš, kdy se vrátí?"
Netykej mi jedině v posteli"Lehce jsem se pousmál"Ne nevím kdy se vrátí a co vydíte na tý sněžný pětce tak úžasný?Mimochodem Sounta-chan omlouvám se že jsem si nevzpoměl,ale umyj si hlavu máš jí mastnou".
(Ten skype honzikk30)
(Ten skype honzikk30)
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se."Díky...a tak se někdy stav." Mrkla jsem na něj a chtěla odejít, ale nemohla jsem."Ehm..." Podívala jsem se důležitě na něj a pak na nohy.
Dokuď se neomluvíš a nebudeš mi vykat,tak takhle zůstaneš."Její nohy už byli celé promrzlé.
Anonymní- Anonymní
"Nie nemám to len na vás už vplýva staroba" povedal som a zasmial som sa "A nie som Sounta ale Souta" mal som chuť mu hodiť kunai do hlavy ale držal som sa na uzde. Pre istotu som začal zo seba vydávať chakru aby ma nemohol zamraziť. "Pusti ju!"
povedal som mu krikom
povedal som mu krikom
Naposledy upravil Souta Endo dne Wed 31 Aug - 16:09, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se."To určitě..." Udělala jsem na něj takový svůdný pohled."A nechtěl by si...nechtěl by jste místo toho něco jiného?" Pohodila jsem trochu vlasy. Už mě to dělalo docela zle.
Naposledy upravil Amaterasu Surashi dne Mon 29 Aug - 21:57, celkově upraveno 1 krát
(Zmrazená, když tak xD....a já si to myslela, že to tak nepůjde...už dávno bych to rozbila tou holý...xDDD)
(Pitomou holi fakt nerozbiješ led kterej se šíří čím dál víc )
Anonymní- Anonymní
(Edit xD...a není pitomá...dokáže hodně věcí, ale jde o to, že jsem genin xD...)
(Právě že jsi genin xD)
Ne opravdu nechtěl"Mráz byl až u jejího krku a já si hodil poslední kousek popcornu do pusy.Podíval jsem se ven z okna a protáhl se"Krásné počasí!"Venku sněžila krásná sněhová bouře,v které se pomalu nedalo ani chodit.
Ne opravdu nechtěl"Mráz byl až u jejího krku a já si hodil poslední kousek popcornu do pusy.Podíval jsem se ven z okna a protáhl se"Krásné počasí!"Venku sněžila krásná sněhová bouře,v které se pomalu nedalo ani chodit.
Anonymní- Anonymní
Protočila jsem oči v sloup."Promiňte..." Tato slovo bylo pro mě něco, z čeho se mi chtělo zvracet. Moje arogance a neautorita utrpěla veliký šrám. Však jednou uvidíš...staříku...
Promiňte jak?"Lehce jsem se pousmál a olízl jsi rty."Jo ty taky se omluv mladej.Musíte si vtlouct do hlavy,že starším osobám bez svolení tykat se vyká!"Též mu zamrzli nohy XD
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Yukigakure no sato
Strana 3 z 7
Povolení tohoto fóra: