+4
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Yoko Ayme
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 23
Strana 13 z 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Re:
Překvapeně jsem zamrkala a pak jsem se na chvíli zamyslela.
Tohle je vlastně sídlo klanu Yamada, že? Ty jsi ze stejného klanu, jako mizukage?'
Tohle je vlastně sídlo klanu Yamada, že? Ty jsi ze stejného klanu, jako mizukage?'
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ne to nejsem .. jsem takový .. příživník" zasmál jsem se
"můj bratr je snoubenec Mizukage, a už od akademie jsme spolu v týmu, byli jsme i ve stejném ANBU týmu, ale Hitomi se zadařilo a dostala post Mizukage"
"můj bratr je snoubenec Mizukage, a už od akademie jsme spolu v týmu, byli jsme i ve stejném ANBU týmu, ale Hitomi se zadařilo a dostala post Mizukage"
Anonymní- Anonymní
Re:
Aha, zní to jako zajímavý příběh, usmála jsem se a začala se zvedat.
'Ale možná by jsme se měli pustit do toho tréninku.'
'Ale možná by jsme se měli pustit do toho tréninku.'
Anonymní- Anonymní
Re:
"téééď ? v noci ? na to nejsem stavěnej !" povzdechl jsem si
"jestli se ti tedy opravdu chce, tak můžem, ale v noci toho moc nesvedu"
"jestli se ti tedy opravdu chce, tak můžem, ale v noci toho moc nesvedu"
Anonymní- Anonymní
Re:
' No tak ne, no,' zasmála jsem se. ' Já jen, že mám blbý pocit, když celý den vlastně nic nedělám.
Vytáhla jsem plazmový míček a začala jsem si s ním pohazovat.
Vytáhla jsem plazmový míček a začala jsem si s ním pohazovat.
Anonymní- Anonymní
Re:
"právě jsi jedla, tak jaképak nicnedělání" zasmál jsem se "neboj se, zítra už snad s tréninkem začnem" pousmál jsem se
ikdyž bych nejradši spal, nebo se bavil ..
ikdyž bych nejradši spal, nebo se bavil ..
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak teda dobře, zývla jsem. To abych se na zítřek dobře vyspala, začala jsem se rozhlížet kolem.
Anonymní- Anonymní
Re:
"tvůj pokoj je v prvním patře, 3. dveře nalevo, první dveře na pravo za schodištěm .. to je koupelna, wc je hned vedle. Kuchyň už si postřehla, v lednici je něco k jídlu, mléko a tak podobně, kdyby si hledala mě, budu tady v obýváku na gauči" pousmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
Snažila jsem se v rychlosti pobrat všechny informace. Nakonec jsem přikývla.
' Dobře, takže já jdu spát, dobrou noc a pěkné sny.
Vydala jsem se do svého pokoje, kde jsem za chvíli taky usnula.
' Dobře, takže já jdu spát, dobrou noc a pěkné sny.
Vydala jsem se do svého pokoje, kde jsem za chvíli taky usnula.
Anonymní- Anonymní
Re:
"spi sladce" natáhl jsem se na gauč a pozoroval temnotu kolem.
Spát jsem jako obvykle nemohl.
Spát jsem jako obvykle nemohl.
Anonymní- Anonymní
Re:
Probudila jsem se a zamžourala na strop. Chvíli mi trvalo, než jsem si vzpoměla, kde to vlastně spím. Když mi to došlo, vstala jsem a vydala se do koupelny. Umyla jsem se a snažila se nějak upravit. Pak jsem došla dolů. Vypadalo to, že Daisuke ještě spí a tak jsem se vydala na průzkum kuchyně.
Stejně, nechápu, proč spí na pohovce.
Sklenice a vodovod jsem našla velmi rychle. Natočila jsem si vodu a opřela se o dřez. Pomalu jsem upíjela a přemýšlela jsem o všem možném. Poté, co jsem vypila třetí sklenici jsem se vydala nahoru do svého pokoje, kde jsem si včera nechala věci. Snesla jsem dolů na stůl několik svitků, které jsem si půjčila v knihovně a začala jsem si je na přeskáčku pročítat, za chvíli byly rozečtené svitky roztahané po celém stole, jen vedle mě ležel jeden na poznámky.
(gomene, minimálně do 4. září to s mojí přítomností bude trochu divoké, ale pokusím se s tím něco dělat xD)
Stejně, nechápu, proč spí na pohovce.
Sklenice a vodovod jsem našla velmi rychle. Natočila jsem si vodu a opřela se o dřez. Pomalu jsem upíjela a přemýšlela jsem o všem možném. Poté, co jsem vypila třetí sklenici jsem se vydala nahoru do svého pokoje, kde jsem si včera nechala věci. Snesla jsem dolů na stůl několik svitků, které jsem si půjčila v knihovně a začala jsem si je na přeskáčku pročítat, za chvíli byly rozečtené svitky roztahané po celém stole, jen vedle mě ležel jeden na poznámky.
(gomene, minimálně do 4. září to s mojí přítomností bude trochu divoké, ale pokusím se s tím něco dělat xD)
Anonymní- Anonymní
Re:
(já jsem tu dnes jen do 12 hodin a mam dost práce, takže tu budu asi tak až od 20:00 ^^)
Anonymní- Anonymní
Re:
Jak jsem tam tak seděla a mordovala se s učením rozhodla jsem se, že se půjdu na chvíli projít. Zvedla jsem se a svitky jsem nechala na stole, hodlala jsem se za chvíli vrátit.
Nemůžu pořád jenom studovat, za chvíli by se mi zavařil mozek.
Potichu jsem za sebou zavřela dveře a vyšla do ulic ranní Kirigakure.
(přesun)
Nemůžu pořád jenom studovat, za chvíli by se mi zavařil mozek.
Potichu jsem za sebou zavřela dveře a vyšla do ulic ranní Kirigakure.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Probudil jsem se a zhrozil jsem se, když v okně byla tma.
já už zase prospal celej den ... já si snad nenajdu čas na trénink s Rokou...
Vydal jsem se do koupelny se trochu opláchnout
já už zase prospal celej den ... já si snad nenajdu čas na trénink s Rokou...
Vydal jsem se do koupelny se trochu opláchnout
Anonymní- Anonymní
Re:
Přišla jsem sem a otevřela jsem dveře.
Daisuke-sensei?
Zavolala jsem do domu a čekala, jestli někdo odpoví.
Daisuke-sensei?
Zavolala jsem do domu a čekala, jestli někdo odpoví.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vyběhl jsem ze schodů dolu a namířil si to ke dvěřím
Usnout ve sprše můžu jen já ..
Hned jsem zahlédl svou studentku
"ahoj Roko" poté jsem si všiml, že jsem jen obalen v ručníku
"etto ... moment" odběhl jsem do jednoho z pokojů
Usnout ve sprše můžu jen já ..
Hned jsem zahlédl svou studentku
"ahoj Roko" poté jsem si všiml, že jsem jen obalen v ručníku
"etto ... moment" odběhl jsem do jednoho z pokojů
Anonymní- Anonymní
Re:
Musela jsem se smát. Po tom, co se všechno stalo byl můj mistr pobíhající po domě v ručníku tak příjemě normální a všední.
Vsadím se, že to celé prospal.
Samozřejmě.
Vsadím se, že to celé prospal.
Samozřejmě.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nakráčela jsem si to domů. Roce jsem věnovala menší úsměv a nakráčela do ložnice. Díky bohu..Jsou oba v pořádku.., oddychla jsem si při pohledu na Daie s Niji, jak spí. Vzala jsem si župan a odešla do koupelny, kde jsem si dala dlouhou horkou sprchu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přiběhl jsem už oblečen k Roce
"tak .. jsem připraven na cokoliv .. snad"
zdá se, že se něco stalo ..
"tak .. jsem připraven na cokoliv .. snad"
zdá se, že se něco stalo ..
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazil jsem až do sídla klanu Yamada a trochu zaklepal na dveře. Ta delší cesta s berlou mě docela unavila. Tss...i chůze je pro mě něco jako týrání... Čekal jsem, jestli někdo otevře a jestli tu Hitomi-san už je.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
V županu jsem přešla zpátky do ložnice, kde jsem se potichu převlékla. V obýváku jsem se kousla do prstu a vyvolala kosu, kterou jsem si upevnila na záda, stejně tak jsem si tam upevnila katanu. Brašničku se zbraněmi jsem u sebe měla též. Taštičku, kterou mi dala Reinina prababička, jsem uklidila. O té nikdo zatím vědět nemusí.
,,Roko? Řekni tomu tvému kamarádovi s plazmou, aby se k vesnici nepřibližoval. Je to nebezpečné jak pro nás, tak pro něj." poradila jsem bez úsměvu a dům opustila. Venku jsem však narazila na Akihira.
,,Akihiro? Co tuděláš? Nemáš být v nemocnici?" zamračila jsem se.
,,Roko? Řekni tomu tvému kamarádovi s plazmou, aby se k vesnici nepřibližoval. Je to nebezpečné jak pro nás, tak pro něj." poradila jsem bez úsměvu a dům opustila. Venku jsem však narazila na Akihira.
,,Akihiro? Co tuděláš? Nemáš být v nemocnici?" zamračila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Jen jsem se malinko usmál a podal ji papír."Zdravím...tady je soupis všech věcí, co se stalo za tvé nepřítomnosti a i ze včerejší noci." Můj úsměv zmizel."Papíry jsou zatím vyřízeny a seřazeny, tak snad to bude v pohodě. No a doktoři mě pustili, ale musím se jít pak ukázat. Potřeboval jsem ti to předat." Z těžka jsem se posadil na schody. Ale myslím, že to byl blbý nápad...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
,,Děkuji, že jste to zvládli za mě." kývla jsem hlavou. Sehnula jsem se k němu a objala ho kolem ramen, abych mu pomohla na nohy. ,,Takhle tu ale zůstat nemůžeš." s kamennou tváří jsem se s ním otočila, abychom zašli dovnitř do domu.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 23 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 13 z 23
Povolení tohoto fóra: