Ulice Amegakure
+11
Noriko Kana
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Nawaki
Tenshi Ochita
Nukenin
Shinobi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 10 z 21
Strana 10 z 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Re: Ulice Amegakure
"Já procházím svět a hledám... hledám nové společníky..." řekl jsem...
(Já jsem si říkal:"Proč tam nedal uvozovky?" ale co... nechcme to tak být)
(Já jsem si říkal:"Proč tam nedal uvozovky?" ale co... nechcme to tak být)
Anonymní- Anonymní
"Bohužiaľ, tu ich nenájdete. A teraz, ak nemáte nič viac, čo by ste chceli, láskavo opúsťte toto miesto."
Anonymní- Anonymní
"No... tu laskavost vám asi neudělám,neb ještě chci ochutnat vaší kuchyni,ale hned poté opustím toto město... teda,s vaším souhlasem..."
Anonymní- Anonymní
Chvíľu som si ho prezeral, ale napokon som pristúpil.
"Tak teda dobre. Ale my tu cudzincov veľmi v láske nemáme, preto budeš pod dohľadom."
Ako som pomaly odchádzal, jednému zo zvedavých ninjov tvoriacich kruh okolo nás som niečo pošepkal. Bol však iný, než tí ostatní. Nenosil njikde dokonca ani čelenku a ostatní shinobi sa ho stranili. Napokon som zmizol.
"Tak teda dobre. Ale my tu cudzincov veľmi v láske nemáme, preto budeš pod dohľadom."
Ako som pomaly odchádzal, jednému zo zvedavých ninjov tvoriacich kruh okolo nás som niečo pošepkal. Bol však iný, než tí ostatní. Nenosil njikde dokonca ani čelenku a ostatní shinobi sa ho stranili. Napokon som zmizol.
Anonymní- Anonymní
Kandachi (viz. podpis):
Podišiel som so založenými rukami k Smortnovi.
"Odteraz ti budem za pätami až kým nenasadneš na loď a nezmizneš, hádam všetko jasné."
Podišiel som so založenými rukami k Smortnovi.
"Odteraz ti budem za pätami až kým nenasadneš na loď a nezmizneš, hádam všetko jasné."
Nukenin- Počet príspevkov : 714
Ninjovia, ktorí už odchádzali tiež, si medzi sebou začali niečo pošuškávať. Občas sa niečo donieslo aj k ušiam Smortna.
"Prečo on ? Čo to všetko znamená ?"
"Nie je to náhodou nukenin ?"
"Celé sa mi to nezdá."
"Počuli ste, nás sa to netýka."
Napokon sa všetci rozišli.
"Prečo on ? Čo to všetko znamená ?"
"Nie je to náhodou nukenin ?"
"Celé sa mi to nezdá."
"Počuli ste, nás sa to netýka."
Napokon sa všetci rozišli.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Soka..." řekl jsem a obrátil jsem se k jedné hospůdce,která vypadala,že je nejvíce zdejší a zašel jsem do ní... Sundal jsem si plášť pověsil ho na háček,poté jsem se posadil k jednomu stolu...
Anonymní- Anonymní
Kandachi:
Samozrejme som vošiel dovnútra s ním. Za stôl som si však nesadol. Stál som pri okne a nad niečim som uvažoval.
Myslím si, že lepšia príležitosť sa už ani nenaskytne.
Samozrejme som vošiel dovnútra s ním. Za stôl som si však nesadol. Stál som pri okne a nad niečim som uvažoval.
Myslím si, že lepšia príležitosť sa už ani nenaskytne.
Když nikdo nepřicházel,tak jsem se zvedl,přišel jsem k barmanovi a tak jsem si obědnal... pak jsem si šel sednout zase zpátky ke stolu,ale tak abych viděl na všechny co jsou v místnosti...
Anonymní- Anonymní
K Smortnovi si prisadla akási žena. Na to, že bol Smortn cudzinec a spoločne s nukeninom sa delil o miesto najsledovanejšieho človeka v podniku, ona sa mu zdvorilo prihovorila.
"Tá dnešná pohostinnosť... A ich si nevšímajte, málokedy sa tu deje niečo zaujímavé, takže návšteva cudzinca im vždy pozdvihne zvedavosť."
"Tá dnešná pohostinnosť... A ich si nevšímajte, málokedy sa tu deje niečo zaujímavé, takže návšteva cudzinca im vždy pozdvihne zvedavosť."
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Prohlédl jsem si ženu (prosím popis)...
A řekl jsem: "Zdravím slečno,Dovolte abych se představil..." ..zvedl jsem se ze židle.. "... jmenuji se Shiki Tooya Smortn." uklonil jsem se.
A řekl jsem: "Zdravím slečno,Dovolte abych se představil..." ..zvedl jsem se ze židle.. "... jmenuji se Shiki Tooya Smortn." uklonil jsem se.
Anonymní- Anonymní
(Samozrejme.)
Dala som si dole kapucňu a usmiala som sa.
"Volám sa Ayumi Chizuko, rada vás poznávam."
Dala som si dole kapucňu a usmiala som sa.
"Volám sa Ayumi Chizuko, rada vás poznávam."
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Jsem rád,že mně ráda poznáváte,prosím,přisedněte si..." ukázal jsem na židli...
Anonymní- Anonymní
Ayumi
"Naozaj prepáčte, ale ponáhľam sa. Vlastne som sem prišla iba kvôli istej záležitosti, ktorú si musím ísť vybaviť. Majte sa pekne."
Šla som do dverí výhradne pre zamestnancov.
"Naozaj prepáčte, ale ponáhľam sa. Vlastne som sem prišla iba kvôli istej záležitosti, ktorú si musím ísť vybaviť. Majte sa pekne."
Šla som do dverí výhradne pre zamestnancov.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kandachi:
Podišiel som k Smortnovi.
"Stmieva sa. Odchádzame."
Podišiel som k Smortnovi.
"Stmieva sa. Odchádzame."
"No počkat... já nikam v noci nebudu chodit,..."Tohle se mi nelíbí... jestli půjdem v noci ven,zjstí,že mi v noci svítí moje oči...
Anonymní- Anonymní
Ayumi
Za dverami, do ktorých som vošla, boli mnou zviazaný zamestnanci. Ja som cez okienko sledovala dianie vovnútri.
Za dverami, do ktorých som vošla, boli mnou zviazaný zamestnanci. Ja som cez okienko sledovala dianie vovnútri.
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Kandachi:
Vzdychol som si.
"Tak dobre. Poznám jedno miesto, kde by si mohol prenocovať. Ale ráno pôjdeš okamžite domov."
Vzdychol som si.
"Tak dobre. Poznám jedno miesto, kde by si mohol prenocovať. Ale ráno pôjdeš okamžite domov."
Kandachi:
"Poď za mnou."
Vyšiel som von a smeroval som k hrádzi.
(Presun - Jezero)
"Poď za mnou."
Vyšiel som von a smeroval som k hrádzi.
(Presun - Jezero)
šel jsem za ním,ale preventivně jsem si vzal do rukou jehlice... (4x4)
Anonymní- Anonymní
Ayumi
"Prestáva sa mi to páčiť."
Šla som za nimi. (Presun.)
"Prestáva sa mi to páčiť."
Šla som za nimi. (Presun.)
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Procházel jsem se vesnicí a vešel jsem do jednoho hostince a viděl si dva povídající muže.
"Jo, taky jsem slyšel. Je úžasný." Řekl jeden z nich.
"Co by jsi očekával od vůdce naší vesnice!" Odpověděl druhý.
"Vůdce? Není to Hiruko?" Řekl jsem si pro sebe a vydal se za mužema.
"Dobrý den, nechcete si nakoupit nejlevnější výzbroj ve městě? Mám ji v pokoji v hotelu." Řekl jsem jim a muži kývli a šli zamnou. Spatřil jsem nějaký hotel tak jsem do něj šel spolu s chlapi a prošli jsme recepcí až do chodby.
Položil jsem ruce na zem.
"Kuchiyose: Gamaguchi Shibari!" Vykřikl jsem a kolem nás se objevila růžová kůže, která pokryla celou chodbu. Mužům zarostly nohy v kůži a přilepilo jim to ruce ke stěně.
"Řekněte mi vše o Hirukovi a pustím vás." Řeknu a podívám se jim na čelenku. Oba muži začnou šílet.
"Uklidněte se a nic se vám nestane!" Řeknu nahlas a oba muži přestanou šílet a podívají se na mě.
"Dobře dobře a co se nám stane, když ti nic neřeknem?!" Zeptá se jeden z nich.
"Budu vás muset.." Nedokončím větu a přeruší mě jeden z mužů.
"Dobře, dobře hlavně klídek!" Zakřičí a hned na to pokračuje.
"Hiruko-sama je vůdce vesnice. Nic o něm nevíme, vážně! Jen že bydlí v kanceláři. To je kousek odsud. Když se vydáte do prava a pak rovně a doleva. Nikdy jsme ho neviděli jen víme, že má sekretářku nebo tak. A teď mě pusťte už jsem vám řekl vše!" Vykřikl muž a druhý na to zakřičel.
"Mě taky!"
Kůže zmizela a já odešel. Muži utíkali pryč z hotelu. Vydal jsem se do kanceláře.
"Jo, taky jsem slyšel. Je úžasný." Řekl jeden z nich.
"Co by jsi očekával od vůdce naší vesnice!" Odpověděl druhý.
"Vůdce? Není to Hiruko?" Řekl jsem si pro sebe a vydal se za mužema.
"Dobrý den, nechcete si nakoupit nejlevnější výzbroj ve městě? Mám ji v pokoji v hotelu." Řekl jsem jim a muži kývli a šli zamnou. Spatřil jsem nějaký hotel tak jsem do něj šel spolu s chlapi a prošli jsme recepcí až do chodby.
Položil jsem ruce na zem.
"Kuchiyose: Gamaguchi Shibari!" Vykřikl jsem a kolem nás se objevila růžová kůže, která pokryla celou chodbu. Mužům zarostly nohy v kůži a přilepilo jim to ruce ke stěně.
"Řekněte mi vše o Hirukovi a pustím vás." Řeknu a podívám se jim na čelenku. Oba muži začnou šílet.
"Uklidněte se a nic se vám nestane!" Řeknu nahlas a oba muži přestanou šílet a podívají se na mě.
"Dobře dobře a co se nám stane, když ti nic neřeknem?!" Zeptá se jeden z nich.
"Budu vás muset.." Nedokončím větu a přeruší mě jeden z mužů.
"Dobře, dobře hlavně klídek!" Zakřičí a hned na to pokračuje.
"Hiruko-sama je vůdce vesnice. Nic o něm nevíme, vážně! Jen že bydlí v kanceláři. To je kousek odsud. Když se vydáte do prava a pak rovně a doleva. Nikdy jsme ho neviděli jen víme, že má sekretářku nebo tak. A teď mě pusťte už jsem vám řekl vše!" Vykřikl muž a druhý na to zakřičel.
"Mě taky!"
Kůže zmizela a já odešel. Muži utíkali pryč z hotelu. Vydal jsem se do kanceláře.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 10 z 21
Povolení tohoto fóra: