Ulice Amegakure
+11
Noriko Kana
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Nawaki
Tenshi Ochita
Nukenin
Shinobi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 6 z 21
Strana 6 z 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: Ulice Amegakure
Přešla jsem k odmletému Yamaguchim.HatakeKakashi napsal:Vzal jsem yamaguchiho a hodil si ho přes rameno pak jsem skočil na Katsuyu.
"Je mrtvý. Už nám tady nepomůže. Rychle mizíme."
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se na ulici a díval se jak se nazvájem ničí.
Dost.Dante Raimato přestaňte ke mě.
Dost.Dante Raimato přestaňte ke mě.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Hm podíval jsem se na kluka dolů.
Kine?Co ty tu děláš.Odejdi.
Kine?Co ty tu děláš.Odejdi.
Shinobi
Klan:
"Nepřítel." Zamračila jsem se a sevřela ruce v pěst.Kin Uchiha napsal:Podíval jsem se nahoru.Neuro?Neuro!
"Nepaktuj se sním!" okřikla Kina
Anonymní- Anonymní
Mlč babizno nic nevíš.Co to má znamenat s tím plakátem a proč tě každej nenávidí?A proč si z konohy odešel bez rozloučení?
Anonymní- Anonymní
Hm zeptej se na to Hokageho.Nemám na dětské hrátky čas.
Promiň nemám chuť ti to říkat.
Promiň nemám chuť ti to říkat.
Shinobi
Klan:
"ba-bi-zno?!" Zopakuj to ještě jednou a skončíš s rozlámanými žebry!"Kin Uchiha napsal:Mlč babizno nic nevíš.Co to má znamenat s tím plakátem a proč tě každej nenávidí?A proč si z konohy odešel bez rozloučení?
Vykřikal jsem na něj strašlivým hlasem
Anonymní- Anonymní
V očích se mi zjevil sharingan.
Takže je to pravda.Opravdu si zločinec.Oba jsme měli sen a ty jsi opustil svou cestu.Já ale svou ne!Stanu se nejlepším medikem co kdy svět poznal.
Katon: Goukakyuu no Jutsu - Oheň: Technika velké ohnivé koule
Takže je to pravda.Opravdu si zločinec.Oba jsme měli sen a ty jsi opustil svou cestu.Já ale svou ne!Stanu se nejlepším medikem co kdy svět poznal.
Katon: Goukakyuu no Jutsu - Oheň: Technika velké ohnivé koule
Anonymní- Anonymní
Amegakure
Mangekyou sharingan zaměřil jsem neura a pověděl už neutečeš a poslal jsem ho do jiné dimenze.
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se zpátky díky Časoprostorové technice sharinganu Madary.Jenom jsem mávl rukou a temnota pohltila katon.Objevil jsem se za Kinem chytl ho za hlavu a praštil s ním o zem.
Jdi odsud.Tohle není místo pro děti.Opravdu se nevrátím?
Ihned jsem s eobjevil za Kakashim a dal mu rasengan do břicha.
Odejdi aji ty Kakashi.Nebo si vezmu tvůj Sharingan a duši.
Shinobi
Klan:
Zvedl jsem se těžce ze země.
Tohle nejsi ty.Tohle není můj bratr.To na tobě vidím.Co si tak stračnýho odělal že tě každý nesnáší?Měl si sen.Sen vést nejsilnější ANBU jednotku!A teď si hraješ na někoho kdo nejsi.Už jsem to pochopil jseš vůdce těchle šašků a zřejmě aji nějaké pitomé organizace.Proč to děláš?!Proč!
Tohle nejsi ty.Tohle není můj bratr.To na tobě vidím.Co si tak stračnýho odělal že tě každý nesnáší?Měl si sen.Sen vést nejsilnější ANBU jednotku!A teď si hraješ na někoho kdo nejsi.Už jsem to pochopil jseš vůdce těchle šašků a zřejmě aji nějaké pitomé organizace.Proč to děláš?!Proč!
Anonymní- Anonymní
"Tohle je směšné!" Oběvila jsem se za Neurem a praštila ho do krku."Ranshinsh!'" Spadl na zem a pak jsem seskočila z Katsuyu a plnou silou ho udeřila k zemi. (máš ted pomatené nervy jako to měl Kabuto)Neuro Uchiha napsal:Objevil jsem se zpátky díky Časoprostorové technice sharinganu Madary.Jenom jsem mávl rukou a temnota pohltila katon.Objevil jsem se za Kinem chytl ho za hlavu a praštil s ním o zem.
Anonymní- Anonymní
Snažil jsem zvednout nohu,ale místo toho jsem zvedl pravou ruku.Hm zajmavé.Godaime Hokage.Tvůj vzor.
Nevracejte se do této vesnice.Už nikdy.Tohle není místo pro vás.A hlavně ne pro tebe Kine najdi si dobrého mistra a plň úkoly na které máš.Nechápu proč tu seš.Opusť svůj bláhový sen.Žijeme ve světě kde snílci umírají první nebo na to jinak doplatí.Už se nikdy neuvidíme jděte!
Poté jsem se zvedl normálně.
Nevracejte se do této vesnice.Už nikdy.Tohle není místo pro vás.A hlavně ne pro tebe Kine najdi si dobrého mistra a plň úkoly na které máš.Nechápu proč tu seš.Opusť svůj bláhový sen.Žijeme ve světě kde snílci umírají první nebo na to jinak doplatí.Už se nikdy neuvidíme jděte!
Poté jsem se zvedl normálně.
Shinobi
Klan:
Tsunade-sama jdeme pryč.Dnešek není vhodný pro boj.Kakashi-san v pořádku?
Anonymní- Anonymní
- Je to hledaný ninja co hledá všech 5 vesnic a chtějí zníčit jeho organizaci celou dobu, je to úhlavní nepřítel a teď máme všechno co udělali zahodit a jen tak odejít? Nikdy!
Katon: Kyodai no aka ryu!
Anonymní- Anonymní
Temnota opět pohltila jutsu.
Děcko nepokoušej své štěstí.
Děcko nepokoušej své štěstí.
Shinobi
Klan:
"Ano."Yoshiro Uchiha napsal:- Je to hledaný ninja co hledá všech 5 vesnic a chtějí zníčit jeho organizaci celou dobu, je to úhlavní nepřítel a teď máme všechno co udělali zahodit a jen tak odejít? Nikdy!
Udeřila jsem plnou silou Neura do tváře.
"Nebudu tě šetřit a kdokoliv kdo se tě pokusí chránit bude taky pod palbou! Katsuyu víš co máš dělat!" zakřičela.
Katsuyu se rozestoupila a jedna část obklopila Kina a chránila Kakashiho a dodávala mu čakru.
Anonymní- Anonymní
Když ho hledá několik vesnic co myslíš že zmůžou 2 genini mrtvej chlápek.Chlápek s jedním sharinganem a málo chakry.A polorozpadající se mrtvola?Nic vůči vám Tsunade-sama jsou to jen fakta.
Anonymní- Anonymní
Ohnivé klony.
Teď si mě dostala ty jedna stará čarodějnice.
Objevil jsem se za ní a vrazil jí Kunai do zad.Hned poté jsem po ní hodil výbušný lístek a všude mě obklopoval temný štítů
Teď si mě dostala ty jedna stará čarodějnice.
Objevil jsem se za ní a vrazil jí Kunai do zad.Hned poté jsem po ní hodil výbušný lístek a všude mě obklopoval temný štítů
Shinobi
Klan:
- Za pokus to stojí, ale vzdát to hned na začátku je to nejhloupější co bysme teď mohli udělat, můžeme aspoň Neura dočasně oslabit a obětovat život za vesnici je to nejhlavnější co musí mít v srdci každý shinobi.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 6 z 21
Povolení tohoto fóra: