Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Sunagakure

+14
Uzumaki Allii
Daiki Yatoshi
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
bijuu
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
18 posters

Strana 30 z 40 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next

Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 30 Empty Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:59

First topic message reminder :

Ulice Suny, kde můžete najít mnoho obchodů, třeba s Dangem, Ramenem či se jen tak procházet slunnou vesnicí!^^
Ulice Sunagakure - Stránka 30 728pxsunagakureUlice Sunagakure - Stránka 30 Sunagakure
Ulice Sunagakure - Stránka 30 10b28fb08b5db7f8773698l

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 30 Empty Re: Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Aug - 21:39

"Ja si už nedám nič neviem ako Kazekage sama ...
No a potom keď dokončíme tú knihovňu ak by si chcela mohli by sme sa pozrieť ako ti to teda pôjde teraz .
Keď tak ti to pomôžem nejako vypilovať ."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Mon 15 Aug - 21:39

Při pohledu na Roku jsem se usmála. "Tak jdeme, poj´dte!" zvedla jsem se a zaplatila dědečkovi útratu. "Je to jen kousek, určitě to bude pohodlnější než na ubytovně a taky se snídaní grátis!" zazubila jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 15 Aug - 21:43

"Tak pokud ti to nebude vadit, máš ještě trénink s Rokou, ne? Nechci vás, kvůli jedné technice zdržovat.." Pousmála jsem se, no pak vstala.
"Pili? Pomůžeš mi s Kisukem?" Nadhodila jsem a podepřela spícího Kisukeho. "Spí jak nemluvně, já mu říkala, že to nedopadne dobře.." Pousmála jsem se, jenže jsem zjistila, že PiliKKa je ze stánku pryč. Čert to vem, použiju písek!
Naložila jsem Kisukeho na písek a rozešla se za nimi.
Yoko Ayme
Yoko Ayme
Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A

Počet príspevkov : 2781

Shinobi
Klan: Ayme

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Aug - 21:47

Zaplatil som .
Zobral som ruku na ruky .
Oprel som ju o seba tak aby mala hlavu u môjho Ramena .
Potom som vyšiel z tohoto stánku .
"Tak to teda znie dobre !"
Zasmejem sa a čakám kade sa pôjde .
Pozrel som ešte k Yoko .
"Tak ja sa môžem kľudne rozdvojiť ."
U mňa to problém nieje a bude lepšie keď ti s ňou asi ešte pomôžem lebo tá technika je naozaj nebezpečná ."

To ako som povedal že sa rozdvojím mi prišlo trochu divné musel som sa nad tým pousmiať .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Mon 15 Aug - 21:49

"Umm, tak děkuju. Budu jen ráda, že to budu umět lépe.." Pousmála jsem se, no pak i s Kisukem vyrazila za tím černovlasým stvořením, které se mi ztratilo dohledu. Povzdechla jsem si a vydala se k našemu domu a doufala, že mě Naruto bude následovat.
(Přesun)
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 15 Aug - 21:50

Ja som sa vydal smerom ktorým aj Yoko .
Roku som poriadne držal aby mi nespadla aj keď som vedel že niečo také sa nestane .
No istota bola istota .
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Tue 16 Aug - 6:15

Včera jsem z rámenu odešla neznámo kam. (přesun)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Počet príspevkov : 4463

Shinobi
Vesnice: Kumogakure Kumogakure
Klan: Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed 17 Aug - 8:39

Všude je tu písek. Jak se tady dá přežít? Shi dalo by se říct klusala, nohy vyhazovala vysoko do vzduchu a ocasem máchala ve vzduchu. Zasmála jsem se, protože vypala úplně jako tygří verze Arabského koně. Koně z pouště. Dneska mám v plánu přesun. Šla jsem vedle ní. Z nudy jsem položila prst na stěnu vedle sebe. Kde jsem se dotkla, ze stěny vyrostla drobná rostlina irisu, takže jsem dělala takovou malou ,cestičku'. Bylo zvláštní vidět uprostřed žluto-hnědé ulice několik věcí v odstínech modré a fialové. Když tedy nepočítáme nebe. Šli jsme dál ulicí a Shi mě dál bombardovala svými narážkami. Voduu.. Vyplázla jazyk a sklonila hlavu, takže vypadala unaveně. Povzdechla jsem si a v obchodu jsem jí koupila lahev s vodou. Místo toho, že by se z ní napila, začala do ní kousat a hrát si s ní. Zakroutila jsem hlavou a šla jsem si sednot do stínu.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed 17 Aug - 13:07

Po dlouhém přemýšlení jsem se nakonec došla k rozhodnutí. Jdeš jim to říct. Shi se postavila a máchla ocasem. Jen jsem kývla a šla. (přesun)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi
Tsukikage

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 13:35

Prochazeli jsme tudy s Yoko a Cormackem(který se stále díval na Yoko).
Yoko vypadala že zná snad každého z vesnice.Pomalu ale jistě jsme procházeli k asi největší budově ve vesnici.''To bude asi budova Kage'' řekl jsem si pro sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 17:50

Když jsme procházeli ulicemi,opět jsem obdivoval zdejší architekturu.
''Všechny budovy jsou podobné a pěkně uspořádané,čímž se tu tvoří pěkný pořádek''.
Dorazily jsme ke stánku s občerstvením.Posadily jsme se na židle a čekali jsme až Yoko objedná.
(snad je to tu dobře :-) )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 17:54

Sedl jsem si na jednu trochu poničenou stoličku v domění, že se nerozpadne.. "Furt se cejtim trapně, že za nás objednává a platí Yoko" řekl jsem Hitomimu.. "Každopádně díky Yoko" řekl jsem jí a čekal až objedná.

(Na nějakou chvilku nepostuju, jdu si něco zahrát ^^ )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 17:57

''Říkal jsem jí že nás pozvu,ale nenechala se odbýt,taky ti děkuji Yoko''a podíval jsem se na výběr jídel.''Vypadá to tu chutně......''pomyslel jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 18 Aug - 18:03

Přikývla jsem a usmála se. Pak jsem si všimla milého dědečka, hlasitě jsem ho pozdravila a pak si objednala tři extra porce rámenu. Mmm, miluju to jídlo! Úsměv se mi ještě rozšířil, když přede mě postavily jednu mísu.
"Umm, pokud by jste chtěly cokoliv jiného řekněte. A za tohle se něděkuje, jak jsem řekla. Vy jste v téhle vesnici a určitě mi to někdy oplatíte" Podotkla jsem s dalším úsměvem. "Do pozítří máte být zpátky, Kazekage tu bude do zítřka určitě.." Dodala jsem.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:11

''Itadakimasu''vyhrkl jsem a pustil se do jídla.
''Mmm.............je to snad ještě lepší než u nás''řekl jsem si pro sebe.
Po dalším soustu:''Určitě je to lepší než u nás''řekl jsem už nahlas.
Božský pokrm .O_O

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 18 Aug - 18:20

"Jsem ráda, že ti chutná.." Zasmála jsem se jeho reakci. Asi takhle jsem musela reagovat já na Rámen v Konoze. Tu vzpomínku jsem na chvilku nechala plavat a dál jedla. Pak jsem se zeptala "Umm, jak jste na tom se schopnostmi?" Zeptala jsem se jich, protože o tom ještě nepadla zmíňka a mě to docela zajímalo. Shinobi z Iwagakure, to může být zajímavé..
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:22

''Eee........Nemohl bych dostat recept,aby nám stejně dobrý ramen dělali i v Iwagakure?''oslovil jsem prodavače.
Nejdřív vypadal polichocený pak však z jeho pohledu bylo vidět že recept asi nebude.
''No po tomto si těžko zvyknu na rámen v Iwě''opět jsem prohodil v hlavě

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:25

Pak jsem se otočil na Yoko abych jí odpověděl:''nóó,já ovládám element Younton což je lávový element,a tady Carmack Shiniton což je element.........eeeeh vlastně ani nevím je to asi jeho vlastní element''řekl jsem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:27

''A jaké elementy ovládáte vy,můžu-li se zeptat Yoko'' prohodil jsem trochu rozpačitě.
''Sakra musím vypadat hrozně''bliklo mi v hlavě ''proč sakra neumím mluvit se ženskýma''
Musel jsem se hrozně červenat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:33

Mlčky jsem se pustil do jídla.. na můj vkus to nebylo nic moc.. dal bych si radší ten špíz.. "Je to výborné" řekl jsem. S plnou pusou jídla jsem se podíval na Yoko a řekl jsem: "Urfiťe zejfra Kafekage pfijde?"... polk jsem a utřel si ubrouskem pusu. ,,Achjo, jak já bych si přál, aby mě tahle dívka trénovala, nejen že vypadá dobře, ale je i velkorysá a hodná.. stejně tak milá.." pomyslel jsem si a zamilovaně se podíval na strop. Potom jsem se hned otočil na Hitomiho a praštil ho do ramene. "Hee! Jsem ti řekl abys o tom nemluvil? Nebo jsem se nezmínil?" otočil jsem se na Yoko a řekl jsem.. "No.. můj element je Shiniton, ale nerad o tom mluvím s lidmi, které jsem ještě pořádně nepoznal,.. doufám, že jsem tě tim nějak neurazil,.. ale řeknu ti o tom, až mě budeš trénovat.. pokud to teda vyjde" řekl jsem a s úsměvem dlabal dál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Ayme Thu 18 Aug - 18:47

Pozorovala jsem je a jejich chování se znovu musela zasmát. Odložila jsem svou misku prázdnou stranou. "To je zajímavé, lávový element..." Chvilku jsem nad tím přemýšlela, než mě vyrušila jeho další otázka. "He? Co ovládám já? Umím několik technik s elementy Doton, Fuuton a pak ovládám písek. Ale stejně jako vy, i přss svou hodnost, jsem stále student a mám svého senseie" Dodala jsem s úsměvem a pak se obrátila na Carmacka. Z jeho slov jsem něco vyrozuměla. "Ano, Kazekage přijde zítra, ale zřejmě k večeru" Pokud jí do toho odpoledne něco vleze, má se Sunou starostí dost.. Pak jsem zaslechla jeho schopnosti a znovu se zamyslela.
"Shiniton. O tom jsem nikdy neslyšela a moc dobře chápu, že se o tom nechceš zmiňovat. Někdy mi to ukážeš, zajímá mě to.. Čímž mě teď napadá. Zítra tu ještě budete, nechcete si ráno zatrénovat?" Zeptala jsem se jich.
Yoko Ayme
Yoko Ayme

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:48

''Omlouvám se nezmínil si se'' usmál jsem se.Příště řekni předem.
''Ten si na sebe nějak myslí,ale taky to vypadá že má důvod,myslím že shiniton není radno podceňovat''pomyslel jsem si.
''Ale stejně si myslím že z nás bude dobrej tým,pokud z nás tedy bude tým i potom co ho začne cvičit Yoko¨''
Začal jsem poslouchat co říka Yoko.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:52

''Byl bych moc rád chtěl bych vidět nějaké vaše techniky,a také se ťeším až vyzkouším svoje''.Kývnul jsem na Yoko na znamení souhlasu a podíval se na Carmacka:''Myslím že tebe se nemusíme ani ptát Very Happy''
(Nic lidi pádím :-),zítra tu budete ne?)

Naposledy upravil Hitomi Ryuuka dne Thu 18 Aug - 18:55, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:53

Otočil jsem se na Hitomiho a řekl jsem: "V pohodě, sorry, že jsem se nezmínil Hitomi-niichan." Otočil jsem se na Yoko a chvilku jsem se zamyslel při pohledu na její obličej.. "No.. já si klidně zatrénuju.. ale jde o to co" řekl jsem zvědavě.. ,,Mám tu s sebou i klanový svitky, doufám, že až v noci usnu nebude se je někdo snažit ukrást.. měl jsem je nechat v Iwě.. ale Suna je nás spojenec, jenom by si stim udělali problémy".. "Jo vlastně proč ne.." řekl jsem hned na to.. ,,Snad to od těch dvou jen neni tah, jak zjistit co je to Shiniton"... Po tom co řekl Hitomi jsem se na něj a jeho dvousmyslnou narážku zamražil a řekl jsem přátelsky.. "Ty si vůůl" a začal jsem se smát.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 18 Aug - 18:56

''Niichan --__--''

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content