Ulice Sunagakure
+14
Uzumaki Allii
Daiki Yatoshi
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
bijuu
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
18 posters
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Ulice Sunagakure
First topic message reminder :
Ulice Suny, kde můžete najít mnoho obchodů, třeba s Dangem, Ramenem či se jen tak procházet slunnou vesnicí!^^
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Sunagakure
Promnula jsme si spánky. "Heh proč já se s tebou vůbec bavím co? Jako bych neměla na práci tisíc jiných věcí než se tu pakovat se zločinci! Heleď já ymslím, že se nic nezměnilo a těhotná určitě nejsem... a vůbec co se tu s tebou pakuju?!" rozhodila jsem rukama.Law napsal:Co jestli myslím vážně že jste trošku oválná?Ano.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
V diagnoze jsem se spletl jen 1.Ale tohle je jasny jak facka.Hm oba jsme vyslabeni tak ja asi pujdu naschle Kazekage-san.
(zmizel jsem)
(zmizel jsem)
Anonymní- Anonymní
Hm svitek.Kde by tak mohl být.Řekněme že je v částečném rozkladu.To znamená že nesmí být ani na suchém či vlhkém prostředí.
Na mapě jsem začal vyškrkávat místa kde rozhodně svitek není.Z rozškrkaných míst zbilo pouze 5.Tak jse mse vidal na ta místa.
Na mapě jsem začal vyškrkávat místa kde rozhodně svitek není.Z rozškrkaných míst zbilo pouze 5.Tak jse mse vidal na ta místa.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem do nějakého úkrytu a viděl jsem svitek na podstavci.
To nebude tak lehke.
Udělal jsem pečeť a posouval s pískem abyh odhalil jemně pasti.Z vrchu se sesunulo mnoho jelic které se zpíchli do mé písečné obrany.Jak jsem šel dál tak se nic nestalo.Dotkl jsem se svitku a ten se rozpadl na malé kousíčky.
Néééé!!!!!!Kazekage-sama mě zabije!Ale až pozdějc jdu na tu zkoušku.
(přesun)
To nebude tak lehke.
Udělal jsem pečeť a posouval s pískem abyh odhalil jemně pasti.Z vrchu se sesunulo mnoho jelic které se zpíchli do mé písečné obrany.Jak jsem šel dál tak se nic nestalo.Dotkl jsem se svitku a ten se rozpadl na malé kousíčky.
Néééé!!!!!!Kazekage-sama mě zabije!Ale až pozdějc jdu na tu zkoušku.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Vyšla jsem z tréninkové haly a vydala se do několika obchodů. Potřebovala jsem nakoupit něco domů, ale hlavně jsem šla schánět materiál na novou loutku, kterou jsem hodlala vyrobit. V ulici jsme ztrávila dobré tři hodinky, než jsme se konečně rozešla ke kanceláři.
Shinobi
Vynořil jsem se ze země.
"Jsme tady. Co kdyby jsme si trochu pohráli s místníma?"
"Jsme tu pro D.N.A."
"Ále to nevadí..Jen chvilku.."
"Jsme tady. Co kdyby jsme si trochu pohráli s místníma?"
"Jsme tu pro D.N.A."
"Ále to nevadí..Jen chvilku.."
Tokiro Ryuu (Zetsu)- Počet príspevkov : 404
Přišel jsem do dílny.
Dobrý den potřeboval bych něco čím bych mohl upevnit klouby u loutky.
Dobrý den potřeboval bych něco čím bych mohl upevnit klouby u loutky.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Přeběhla jsem ulici a zastavila se u výlohy cukrárny. "Sugoi!" uteklo mi, než jsem otevřela ty pro mě postvátné dveře. "Dobrý den!" usmáal jsme se na prodavačku. Úsměv mi opětovala, už mě dobře znala. "Chtěla bych deset tamtěch modrý, čtyři tamty růžové a dva ty červené... a dvě žvýkačky s náplní!" poručila jsem si a na stůl vysypala drobáčky. Paní se usmála a pddala mi všechny sladkosti. S díky jsme vyběhla z obchodu a rozeběhla se před akademii, kde jsem počkala na své kamarádky.
Anonymní- Anonymní
Koupil jsem si nějaké panty a v obchodě jsem přivolal svitkem loutku.Smontoval jsme loutku.Děkuju konečně to drži a odešel jsem před školu na cvičiště.Pomalu jsem naroval prsty a nechal chakrová vlákna proudit do loutky a pomalu s ní začal hýbat a cvičit výpady,únikové pohyby apod...
Shinobi
Dívala jsme se na Rukiho a zvýkala žvýkačku. Vřelo to ve mě, protože jsem chtěla aby mě to naučil, ale moje hrdost mi to nedovolila.
Anonymní- Anonymní
Podařilo se mi rozseknout kůl a jemným potáhnutím malíčku jsem vystřelil kunaie na spodní část kůlu.Hm už to ovládám.Hm Amayo kde máš kámošky?
Shinobi
Zvedla jsem k němu oči. "Nevím... asi už šli domů..." pokrčila jsem ledabile rameny. "Jak... jak jsi se to naučil?" dodala jsem nezúčastněně, přesto že mě to víížně zajímalo xD.Akasuna no Ruki napsal:Podařilo se mi rozseknout kůl a jemným potáhnutím malíčku jsem vystřelil kunaie na spodní část kůlu.Hm už to ovládám.Hm Amayo kde máš kámošky?
Anonymní- Anonymní
Máma mě to naučila poprosila jsem jí o to.Bys mohla vědět že je loutkářskej mistr...
Shinobi
Měla jsme nutkání vyrazit mu zuby. "To vím..." procedila jsem skrze zuby. Povzdechla jsem si. "Jdu domů, než se máma vrátí... a t bys měl jít taky... jestli jí někdo poví, že nás vidět, budeme mít problém!" seskočila jsem ze zábradlí, na kterém jsme se dělala a vydala se směrem domů.Akasuna no Ruki napsal:Máma mě to naučila poprosila jsem jí o to.Bys mohla vědět že je loutkářskej mistr...
Anonymní- Anonymní
Mm jo hned příjdu jen ještě něco zkusím...
Do prstů jsem směřoval hodně chakry a snažil se zvětšít objem vlákna.Máchl jsem prsty a z chakrévých vláken jsem udělal lana.Loutka spadla na zem a já jsem s chakrovým bíčem udeřil do kůlu a rozpůlil ho.
Jo dobrý už asi půjdu.Sakra jsem dobrej.
Do prstů jsem směřoval hodně chakry a snažil se zvětšít objem vlákna.Máchl jsem prsty a z chakrévých vláken jsem udělal lana.Loutka spadla na zem a já jsem s chakrovým bíčem udeřil do kůlu a rozpůlil ho.
Jo dobrý už asi půjdu.Sakra jsem dobrej.
Shinobi
Vyletěla jsem z okna a dopadla na tvrdou zem. Vyrazilo mi to dech, takže jsem se přetočila na břicho a snažila se nadechnout. Zírala jsem na Madaru a otírala si krev ze rtů. Znovu jsem vyvolala Sasoriho a z jeho těla na něj poslala několik set jedovatých jehlic.
Shinobi
Šel jsem k ní.
Dejte mi tu loutku nebo vás zabiju.
Odkopl jsem jí dál.
Odkopl jsem jí dál.
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
Ležela jsme na zádech a ztěžka dýchala. Takže takhle vypadají bezvýchodné situace... "Tu loutku nemám... a i kdyby stejně bych vám jí nedala..." zasýpala jsem. Přetočila jsem se na břicho a vstala. Opírala jsem se o zeď. Vyvolala jsem Gaaru. "Sabaku Sōsō!"Uchiha Madara napsal:Šel jsem k ní.
Odkopl jsem jí dál.
Shinobi
KDyby jste mi to řekla na rovinu ušetřilo by to všecko tohle.A kdo jí má?
Uchiha Madara- Počet príspevkov : 171
"Mám se po tomhle všem vzát?" pousmála jsem se bolestně. "Neřeknu vám to... nemůžu..."Uchiha Madara napsal:KDyby jste mi to řekla na rovinu ušetřilo by to všecko tohle.A kdo jí má?
Shinobi
Bez veľkých problémov som sa dostala do vnútra Sunagakure.
Takže kde by som asi mala hľadať Kazekageho? zamyslela som sa.
Takže kde by som asi mala hľadať Kazekageho? zamyslela som sa.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Sumi si stoupla před Kazekage a spálila Madaru.
Mnau!
Mnau!
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"Sumi?" poznala jsem jí okamžitě. "Co tu děláš...? A... jak to, že to na něj působí!" namáhavě jsem se posadila.Neuro Uchiha napsal:Sumi si stoupla před Kazekage a spálila Madaru.
Mnau!
Shinobi
Mnau.
Sumi šla za Kazekage a začala jí lízat rány
Sumi šla za Kazekage a začala jí lízat rány
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi