Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Sunagakure

+14
Uzumaki Allii
Daiki Yatoshi
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
bijuu
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
18 posters

Strana 6 z 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 6 Empty Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:59

First topic message reminder :

Ulice Suny, kde můžete najít mnoho obchodů, třeba s Dangem, Ramenem či se jen tak procházet slunnou vesnicí!^^
Ulice Sunagakure - Stránka 6 728pxsunagakureUlice Sunagakure - Stránka 6 Sunagakure
Ulice Sunagakure - Stránka 6 10b28fb08b5db7f8773698l

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 6 Empty Re: Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 18:43

Kabuto Yakushi napsal:Vstoupil jsem na hřbitov a zamířil k jednomu z těch největších pomníků.
"Hm, Rodina Akasuna a jejich syn Sasori." zasmál jsem se a kousl se do prstu.
"Neumíš vzdát lidem úctu? Co tu chceš..?" vystoupila jsem ze stínu pomníku a zamračeně muže pozorovala.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 18:45

Akasuna no PiliKKa napsal:
Kabuto Yakushi napsal:Vstoupil jsem na hřbitov a zamířil k jednomu z těch největších pomníků.
"Neumíš vzdát lidem úctu? Co tu chceš..?" vystoupila jsem ze stínu pomníku a zamračeně muže pozorovala.
"Hm, Kazekage osobně. Nečekal jsem, že tě tu najdu. A ty neumíš vzdát úctu starým a zkušenějším můžum než jsi ty?" zasyčel jsem a rozchechtal na celé kolo.
"Jdu si pro to, co potřebuji." odpověděl jsem pak nezúčastněně a vytvořil pečetě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 18:48

Kabuto Yakushi napsal:
"Hm, Kazekage osobně. Nečekal jsem, že tě tu najdu. A ty neumíš vzdát úctu starým a zkušenějším můžum než jsi ty?" zasyčel jsem a rozchechtal na celé kolo.
"Jdu si pro to, co potřebuji." odpověděl jsem pak nezúčastněně a vytvořil pečetě.
"Tvoje chakra smrdí na dálku!.. překvapilo mě, že jsi to ty!... měl bys být mrtví...." prskla jsem. "A úcta? Vzdávám úctu jen těm, kteří si to zaslouží!" přimhouřila jsem oči. "Odejdi odsud! Hned!"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 18:51

Kabuto Yakushi napsal:
"Tvoje chakra smrdí na dálku!.. překvapilo mě, že jsi to ty!... měl bys být mrtví...." prskla jsem. "A úcta? Vzdávám úctu jen těm, kteří si to zaslouží!" přimhouřila jsem oči. "Odejdi odsud! Hned!"
"To je velká čest, když mi tohle řekne poslední z rodu Akasunů. Mrtvý? Já ? Nikdy!" podíval jsem se na ni skrz brýle a rozchechtal jsem se.
"A teď když dovolíš, rád bych si nachystal pomstu světu Shinobi. Kuchiyose no jutsu!" položil jsem na hrobku ruku a přivolal jsem do ní malého bílého hada, který se vplazil dovnitř a šel hledat kousek DNA Sasoriho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 18:59

Kabuta obmotal písek a jediný co mu čouhalo bylo hlava.Potom jsem se zjevil u Kazekage.
Kazekage-sama v pořádku?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:02

Suna no Yomune napsal:Kabuta obmotal písek a jediný co mu čouhalo bylo hlava.Potom jsem se zjevil u Kazekage.
Kazekage-sama v pořádku?
Ulice Sunagakure - Stránka 6 300px-Closeup_Manda_True_Form
"Malí a bezmocní." V rukách se mi objevil Čakra skalpel a dotkl jsem se jeho hrudi a nohou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 19:03

Otevřela jsem svitek a přivolala Sasoriho. Z prstů mi vylétli modré provázky a přilípli se k jeho tělu.
"Jsem v pořádku!" odpověděla jsem, ale stále pozorovala Kabuta. "Ale tenhle hajzl brzo nebude! Na rodinu mi nikdo sahat nebude!" Několika zkušenými pohyby jsem pohnula prsty a nechala loutku vyletět do vzduchu přímo na Kabuta.
"Yomune!!"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:08

Akasuna no PiliKKa napsal:Otevřela jsem svitek a přivolala Sasoriho. Z prstů mi vylétli modré provázky a přilípli se k jeho tělu.
"Jsem v pořádku!" odpověděla jsem, ale stále pozorovala Kabuta. "Ale tenhle hajzl brzo nebude! Na rodinu mi nikdo sahat nebude!" Několika zkušenými pohyby jsem pohnula prsty a nechala loutku vyletět do vzduchu přímo na Kabuta.
"Yomune!!"
"Odvolej si toho sráče, nemá úctu k nikomu. Takové lidi nešetřím a jdou mi napospaz!" natáhl jsem ruku a uzdravil geninovi způsobená zranění.
Vyskočil jsem do vzduchu a vyplivl několik velkých hadů.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 19:11

Kabuto Yakushi napsal:
Akasuna no PiliKKa napsal:Otevřela jsem svitek a přivolala Sasoriho. Z prstů mi vylétli modré provázky a přilípli se k jeho tělu.
"Yomune!!"
"Odvolej si toho sráče, nemá úctu k nikomu. Takové lidi nešetřím a jdou mi napospaz!" natáhl jsem ruku a uzdravil geninovi způsobená zranění.
Stoupla jsme si před Yumuna. "Běž zpět do vesnice! Hned!" vykřikla jsem a pohnula prsty. Sasori zvedl ruce a z nich vylétli dva proudy ohně. "Ty nemáš úctu k nikomu a ničemu! Rozhodně tě nenechám, jen tak odejít! Jak to, že jsi živý?"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:11

Ze země jsem pozoroval bitvu a pohyboval s pískem.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:16

Kabuto Yakushi napsal:
"Yomune!!"
Stoupla jsme si před Yumuna. "Běž zpět do vesnice! Hned!" vykřikla jsem a pohnula prsty. Sasori zvedl ruce a z nich vylétli dva proudy ohně. "Ty nemáš úctu k nikomu a ničemu! Rozhodně tě nenechám, jen tak odejít! Jak to, že jsi živý?"
Moje tělo začalo hořet a vřískal jsem bolestí.
Zasmál jsem se a objevil se o kus dál. Bez zranění a bez spálenin.
"Na mě takovéhle techniky nepůsobí. Síla Bílého hada je úžasná, viď?" zasmál jsem se.
"Shikon no jutsu!" Některé hroby praskly a objevili se mrtvé ruce a poté se ven dostali mrtvá těla.
"Jsme přece na hřbitově." usmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 19:30

Kabuto Yakushi napsal:
Kabuto Yakushi napsal:
"Yomune!!"
Moje tělo začalo hořet a vřískal jsem bolestí.
Zasmál jsem se a objevil se o kus dál. Bez zranění a bez spálenin.
"Na mě takovéhle techniky nepůsobí. Síla Bílého hada je úžasná, viď?" zasmál jsem se.
"Shikon no jutsu!" Některé hroby praskly a objevili se mrtvé ruce a poté se ven dostali mrtvá těla.
"Jsme přece na hřbitově." usmál jsem se.
"Shit!" prskla jsem a uskočila před několika prackami, které se mi sápali po nohách. "Jsi zrůda! Nemáš alespoň trochu úcty?!" křičela jsme rozlíceně. Zvedla jsem ruku a vyndala druhý svitek. Pomocí pečetě jsme přivolala druhou loutku-Gaaru. Sasori popadl do rukou Yomuna a odskočil s ním stranou. Vyskočila jsem do vzduchu. "Ryuusa Bakuryuu!" vykiřkla jsem a nechala všechny otevřené hroby zasypat pískem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:35

"Jsi dobrá." zmizel mi úsměv ze rtů.
"Senei jashu!"
Ulice Sunagakure - Stránka 6 Lapoignespectral

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 19:41

Kabuto Yakushi napsal:"Jsi dobrá." zmizel mi úsměv ze rtů.
"Senei jashu!"
Otřásla jsme se odporem. "Stejný slizoun jako tvůj bývalí pán co?!" uskočila jsem a nechala z písku zvednout nekolik desítek hrudek. "Suna schuriken!"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:52

"Senei jashu!"
Otřásla jsme se odporem. "Stejný slizoun jako tvůj bývalí pán co?!" uskočila jsem a nechala z písku zvednout nekolik desítek hrudek. "Suna schuriken!"
"Říkal jsem ti, že se do toho nemáš plést spratku! Neponížím se tak, že budu bojovat s Geninem!!" svlékl jsem se z kůže objevil se u něj.
Ulice Sunagakure - Stránka 6 Kabuto2ua2
Oběma rukama jsem se dotkl jeho hrudi. Odskočil jsem a vnikl do země. Vyskočil jsem pod Kazekage a dotkl se jejich kotníků a bicepse.

Naposledy upravil Kabuto Yakushi dne Thu 20 Jan - 19:57, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:52

Písek narazil do Kabuta a odhodila ho vlna.Urvala mu obě ruce.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 19:58

Kabuto Yakushi napsal:
"Senei jashu!"
Neuhnul jsem shurikenům a narazili do mě.
Pak jsem si je všechny vyházel pryč.
Ulice Sunagakure - Stránka 6 Kabuto2ua2
Hodil jsem kouřovou bombu a vnikl do země. Vyskočil jsem pod Kazekage a dotkl se jejího kotníku, bicepsu a stehen.
Vykřikla jsem. Nohy mě odmítali poslouchal, ani jsem se nenadála a seděla na zadku v hromadě písku. "Ksooo!" zkoušela jsem se zvednout, ale nic se nedělo. Pozorovala jsem toho nechutného chlapa, co se slizce usmíval a začínala se mi vařit krev.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 19:58

Suna no Yomune napsal:Písek narazil do Kabuta a odhodila ho vlna.Urvala mu obě ruce.
"Říkal jsem ti, že se do toho nemáš plést spratku! Neponížím se tak, že budu bojovat s Geninem!!" svlékl jsem se z kůže objevil se u něj.

Oběma rukama jsem se dotkl jeho hrudi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 20:01

Suna no Yomune napsal:Písek narazil do Kabuta a odhodila ho vlna.Urvala mu obě ruce.
(Nemyslíš, že to jako genin trochu přeháníš?? kabuto je úrovně S nebo spíš Z kdyby existovala.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 20:05

(není to ale náhodou 100 let stará rozpadlina ? Very Happy takže víceméně tlaková vlna m uto může udělat Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 20:08

Suna no Yomune napsal:(není to ale náhodou 100 let stará rozpadlina ? Very Happy takže víceméně tlaková vlna m uto může udělat Very Happy)
(Ne to opravdu není 100 let stará rozpadlina. Kabuto je silnější než Madara, který je teď K.O. v Narutovi je Madara taky sto let starý, a rozpadlina není. A tady jse spíše o to, že ty jsi genin, a Kabuto je vysokoúrovňový ninja.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 20:11

Kabuto Yakushi napsal:

S vypětím všech sil jsme se postavila a kulhavou chůzí, rychlostí, jakou jsem dokázala vyvinout jsme došla ke svitku. Vyvolala jsme znovu Gaaru. "Sabaku Kyuu!" vykřikla jsem a muže obalil písek. Dobelhala jsme se k Yomunemu. "Bože...!" zašeptala jsem. Nahmata jsme mu pulz. "Díky bohu!"

Naposledy upravil Akasuna no PiliKKa dne Thu 20 Jan - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 20:12

Assasin Senju napsal:
Suna no Yomune napsal:(není to ale náhodou 100 let stará rozpadlina ? Very Happy takže víceméně tlaková vlna m uto může udělat Very Happy)
(Ne to opravdu není 100 let stará rozpadlina. Kabuto je silnější než Madara, který je teď K.O. v Narutovi je Madara taky sto let starý, a rozpadlina není. A tady jse spíše o to, že ty jsi genin, a Kabuto je vysokoúrovňový ninja.)
(Souhlasím! Já jsme Kage a porazí mě! Prostě se musíme chovat podle toho, jakou máme hodnost Smile!)
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 20:17

Kabuto Yakushi napsal:

S vypětím všech sel jsme se postavila a kulhavou chůzí, rychlostí, jakou jsme dokázala vyvynout jsme došla ke svitku. Vyvolala jsme znovu Gaaru. "Sabaku Kyuu!" vykřikla jsem a muže obalil písek. Dobelhala jsme se k Yomunemu. "Bože...!" zašeptala jsem. Nahmata jsme mu pulz. "Díky bohu!"
"Zaslouží si potrestat." promluvil jsem uvnitř písku.
"Fuuton: Daitoppa!" Ulice Sunagakure - Stránka 6 180px-Daitopa
Písek se rozletěl na všechny strany.
zamračil jsem se.
"Je to naposledy co tohle dělám." natáhl jsem ruku a zranění mu opět uzdravil. Poté jsem dozadu oskočil na Sasoriho hrob.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Thu 20 Jan - 20:26

Kabuto Yakushi napsal:
Kabuto Yakushi napsal:

S vypětím všech sel jsme se postavila a kulhavou chůzí, rychlostí, jakou jsme dokázala vyvynout jsme došla ke svitku. Vyvolala jsme znovu Gaaru. "Sabaku Kyuu!" vykřikla jsem a muže obalil písek. Dobelhala jsme se k Yomunemu. "Bože...!" zašeptala jsem. Nahmata jsme mu pulz. "Díky bohu!"
"Zaslouží si potrestat." promluvil jsem uvnitř písku.
"Fuuton: Daitoppa!" Ulice Sunagakure - Stránka 6 180px-Daitopa
Písek se rozletěl na všechny strany.
zamračil jsem se.
"Je to naposledy co tohle dělám." natáhl jsem ruku a zranění mu opět uzdravil. Poté jsem dozadu oskočil na Sasoriho hrob.
Zhluboka jsem si oddychla a pomocí Gaary odnesla Yomuna na druhou stranu hřbitova. "Chtěla bych ti poděkovat.. jenže to tys ho málem zabil, poškodil památku mého dědy a ohrožuješ nejen Sunu, ale i ostatní země. Ne... nebudu se omlouvat... porazím tě!" namáhavě jsem vstala. Přinesla jsme si svitek a vyvolala Sasoriho.
"Akahigi: Hyakki no Sōen!"
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content