Ulice Sunagakure
+14
Uzumaki Allii
Daiki Yatoshi
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
bijuu
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
18 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Ulice Sunagakure
First topic message reminder :
Ulice Suny, kde můžete najít mnoho obchodů, třeba s Dangem, Ramenem či se jen tak procházet slunnou vesnicí!^^
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Sunagakure
Room.
Kolem nás se objevila modrá chakrová koule.Sekl jsem a Pilice se přeřízla chakrová puta Gaary.
Shambles.
U mě se objevila loutka Sasoriho.
GIFSoup
Kolem nás se objevila modrá chakrová koule.Sekl jsem a Pilice se přeřízla chakrová puta Gaary.
Shambles.
U mě se objevila loutka Sasoriho.
GIFSoup
Anonymní- Anonymní
Odskočila jsem ještě několik metrů dál. "Co to sakra bylo?" vykulila jsem oči. V hlavě mi šrotovalo. Co mám dělat? Všechna vlákna jsem přidělala na Sasoriho a rozeběhlka jsem se. Když se budu často hýbat, nestihne to vytvořit.. nebo jo? Uhnula jsem na stranu a nastavila Saosriho z jehož rukou vyletěl oheń.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Snažil jsem se uhnout ohni a povedlose.Hm je metr od roomu řekl jsem si v hlavě a room zmizel.
Hm pěkný styl boje ale takhle nemáte šanci.Švihl jsem mečem a vytvořil tlakovou ránu.
Hm pěkný styl boje ale takhle nemáte šanci.Švihl jsem mečem a vytvořil tlakovou ránu.
Anonymní- Anonymní
Sasorimu z břicha vyletěl dlouhý drát /xDDD/, který se uchytil na protější budově. Chytila jsem se Sasoriho ruky a pohnula prstem. Lano se namotalo a já i loutka jsme vlnu přeletěli na střechu. Zamračila jsem se. Měl pravdu, takhle se nikam nedostanu!
"Dokukiri Jigoku: Baribari Hyaku Renpatsu!" vykřikla jsem. Ze Sasoriho ruky se vyvalil jedovatý oblak kouře a zahalil Lawa. Hned za ním vystřelil nespočet ostrých otrávených jehel přímo do oblaku.
"Dokukiri Jigoku: Baribari Hyaku Renpatsu!" vykřikla jsem. Ze Sasoriho ruky se vyvalil jedovatý oblak kouře a zahalil Lawa. Hned za ním vystřelil nespočet ostrých otrávených jehel přímo do oblaku.
Shinobi
Jak byl kouř všude kolem mě tak jsem udělal room a vyměnil pozici jehel a jedovatého mraku.Jehly které na mě letěli tak jsme odklonil jejich dráhu letu mečem.1 mě zasáhla tak jsem použil shousen no jutsu.Potom jsem nechal zvětšit room a vyměnil si pozici z Kazekage a hodil po ní kunai.
Anonymní- Anonymní
Kunai proletěl kolem mě a udělal mi na tváři šrám. Nechala jsem Sasoriho, aby z jeho rukou vytrysky dva proudy vody na muže přede mnou. Mezitím jsem jednu ruku uvolnila a poslala neviditelné provázky chakry k němu. Připnula jsem je na Lawův meč a prudce trhla k sobě. Meč vyletěl do vzduchu a já si ho přitáhla k sobě, až mi skončil v napřažené dlani.
Shinobi
Vzal jsem si do ruky Kunai a udělal obrovský room a zařval Shambles.Můj Kunai si vyměnil pozici s Katanou u Piliki,takže jsem jí měl zpátky.Švihl jsem 2x mečem a udělal 2 velké tlakové vlny.
Anonymní- Anonymní
(Takže sry za koment a za peskování, ale mám pár připomínek. Za 1. Tlaková vlna? to je Jutsu ne?! 2. to tvoje ROOM a SHAMBLES je nějaký neomezený a nemá slabinu.)Law napsal:Vzal jsem si do ruky Kunai a udělal obrovský room a zařval Shambles.Můj Kunai si vyměnil pozici s Katanou u Piliki,takže jsem jí měl zpátky.Švihl jsem 2x mečem a udělal 2 velké tlakové vlny.
Anonymní- Anonymní
(Ne není mám tam že jsem mistr šermíř a u mnoho anime tam lze pouze mečem udělat tlakovou vlnu.Poté není to neomezený má to určitej dosah a navíc nenapsala nic že by z toho odešla )
Anonymní- Anonymní
(mno, mnoho anime myslíš bleach a ost? U naruta jsem si to nevšiml. Hm.)Law napsal:(Ne není mám tam že jsem mistr šermíř a u mnoho anime tam lze pouze mečem udělat tlakovou vlnu.Poté není to neomezený má to určitej dosah a navíc nenapsala nic že by z toho odešla )
Anonymní- Anonymní
(Mám pocit žeaj v Narutovi byl 1 týpek co mávnul mečem a udělal tlak ze vzduchu )
Anonymní- Anonymní
( Asi je to jen pocit. Shippuuden díl 190 10:36, týpek zvedl meč, vykřikl šinkuuken ( hrůzný meč) a udělal tlakovku. Takže je to zřejmě jutsu. )Law napsal:(Mám pocit žeaj v Narutovi byl 1 týpek co mávnul mečem a udělal tlak ze vzduchu )
Anonymní- Anonymní
Pmocí Sasoriho jsem se dostala na druhou stranu a ještě za letu vytáhla svitek.Law napsal:Vzal jsem si do ruky Kunai a udělal obrovský room a zařval Shambles.Můj Kunai si vyměnil pozici s Katanou u Piliki,takže jsem jí měl zpátky.Švihl jsem 2x mečem a udělal 2 velké tlakové vlny.
"Aka Higi: Hyakki no Sōen Aka!" vykřikla jsem a nad Sasorim se objevilo sto loutek. Rychle jsem je přemístila do kruhu kolem Lawa, některé i nad něj vždy do dvouřad. Hnula jsem prsty a jedna řada se se zbraněmi rozletěla na něj, zatím co druhá začala vrhat zbraně. /Začínají mi docházet nápady xD... tak už to nějak skončeme xD/
Shinobi
100 loutek kolem mě to nebude dobré.Řekl jsem si pro sebe.Udělal jsem pár tlakovách vln,které rouzbili nějaké loutky a poté přešel do útoku z blízky a začal ničit nějaké loutky.Bylo těžké je ničit navíc když mě jedna zasáhla do ruky šípem.
Anonymní- Anonymní
Věděla jsem, že tohle je poslední šanci, začínala mi docházet chakra a proto jsem se snažila seč jsem mohla! Potěšeně jsem sledovala jak se jehli dotýkají jeho kůže a jed se vnořuje do jeho žil. Už by to nemělo trvat moc dlouho!Law napsal:100 loutek kolem mě to nebude dobré.Řekl jsem si pro sebe.Udělal jsem pár tlakovách vln,které rouzbili nějaké loutky a poté přešel do útoku z blízky a začal ničit nějaké loutky.Bylo těžké je ničit navíc když mě jedna zasáhla do ruky šípem.
Shinobi
Vyndal jsem šíp a kousl se do ruky a začal vysávat jed.Většinu jedu jsem vyplivl a utrhl si kousek rukávu.To triko mi zaplatíte.
Anonymní- Anonymní
Ten kluk je snad nesmrtelnej! Proletělo mi hlavou a já se nevrle zamračila. Přemýšlela jsem, co dál, neměla jsem chakru a navíc na něj stejně žádná moje technika neplatila. Začínala jsem to vidět vážně černě, když se vznesl jemný písek a kolem mě se objevilo pět anbu.Law napsal:Vyndal jsem šíp a kousl se do ruky a začal vysávat jed.Většinu jedu jsem vyplivl a utrhl si kousek rukávu.To triko mi zaplatíte.
/Haha doufám, že jste to mysleli takhle /
Shinobi
Hm jestli chcu přežít budu muset utéct Kazekage je taky vyčerpaná,takže se zbavím anbu.
Room.
Kolem nás se objevila modrá kopule chakry a zařval jsem Shambles!Máchl jsem mečem a v bariéře lítala těla Anbu rozsekaná a začala e mýchat s bareli a jinými částmi těla.
GIFSoup
Room.
Kolem nás se objevila modrá kopule chakry a zařval jsem Shambles!Máchl jsem mečem a v bariéře lítala těla Anbu rozsekaná a začala e mýchat s bareli a jinými částmi těla.
GIFSoup
Anonymní- Anonymní
V podřepu jsem sledovala co se děje... bylo to hrozné! Přemýšlela jsem co bude dál, už jsem stejně nic moc dělat nemohla... nevěděla jsem co dál, odhadovala jsem, že je nejspíš taktéž bez chakry, jako já. Zvedla jsem se. "To už by stačilo!" zašeptala jsem a pohlédla na něj.Law napsal:Hm jestli chcu přežít budu muset utéct Kazekage je taky vyčerpaná,takže se zbavím anbu.
Room.
GIFSoup
Shinobi
Hm souhlasím.Mimochodem dávejte si bacha na své zdravý kvete ve vás mládí.
Anonymní- Anonymní
Pozvedla jsem obočí. "Prosím?" vstala jsem nechápavě.Law napsal:Hm souhlasím.Mimochodem dávejte si bacha na své zdravý kvete ve vás mládí.
Shinobi
Ah já myslel že to víte.Jste těhotná.Vidím váš rychlej pot,břicho se vám zakulacje.
Anonymní- Anonymní
"Vážně?" sjela jsem pohledem na své bříško. "To je blbost... kde bych asi přišla k dítě-ti?" hlavou mi bliklo několik posledních dní... zůstala jsem na něj zírat. "PROSÍM?"Law napsal:Ah já myslel že to víte.Jste těhotná.Vidím váš rychlej pot,břicho se vám zakulacje.
Shinobi
"To nebylo gentlemanské! To sakra myslíš vážně?" vrčela jsem na něj.Law napsal:Omlouvám se asi jsem nechtěně naznačil že jste tlustá.
Shinobi
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Ulice Sunagakure no Sato
» Brána Sunagakure
» Minulost a součanost Sunagakure
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Brána Sunagakure no Sato