Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Sunagakure

+14
Uzumaki Allii
Daiki Yatoshi
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
bijuu
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
18 posters

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 5 Empty Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:59

First topic message reminder :

Ulice Suny, kde můžete najít mnoho obchodů, třeba s Dangem, Ramenem či se jen tak procházet slunnou vesnicí!^^
Ulice Sunagakure - Stránka 5 728pxsunagakureUlice Sunagakure - Stránka 5 Sunagakure
Ulice Sunagakure - Stránka 5 10b28fb08b5db7f8773698l

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Ulice Sunagakure - Stránka 5 Empty Re: Ulice Sunagakure

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Dec - 22:42

Spokojeně jsem si vykračovala ulicí. Ruce plné tašek s novým oblečením.
,,Dokonalé, už si nebudu stěžovat, že nemám co na sebe." mumlala jsem si a usmívala se na všechny strany. Díky Jashin za Colgate pastu. Tohle město bych měla navštěvovat častěji, usmyslím si. Nebo nechám zřídit podobné butiky, napadne mě vzápětí a nadšená svým nápadem se rozhodnu, sehnat si ještě nové boty. Rozhlížela jsem se po výlohách a hledala ty pravé pro mě.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Dec - 22:43

Akasuna no PiliKKa napsal:Vyšla jsem před budovu a nastavila tvář horkému slunci. Přesto, že byla zima, bylo víc jak horko. Povzdechla jsem si. Co bych dala za Vánoce na sněhu! Pozorovala jsem Assasina, jak vyšel za mnou.
"Takže... kde jste ji viděl naposledy?" zajímala jsem se.
U pana Tokutara. A heleme se. Támhle jde." Zamhouřil jsem oči na blížící se siluetu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Dec - 22:46

Assasin Senju napsal:
Akasuna no PiliKKa napsal:Vyšla jsem před budovu a nastavila tvář horkému slunci. Přesto, že byla zima, bylo víc jak horko. Povzdechla jsem si. Co bych dala za Vánoce na sněhu! Pozorovala jsem Assasina, jak vyšel za mnou.
"Takže... kde jste ji viděl naposledy?" zajímala jsem se.
U pana Tokutara. A heleme se. Támhle jde." Zamhouřil jsem oči na blížící se siluetu.

Několik metrů před sebou jsem spatřila Assasina s nějakou ženou. Zazubila jsem se a vypadala se mu i se všemi taškami naproti.
,,Ahoj." zahlaholila jsem zvesela, když jsem k nim došla.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Wed 22 Dec - 22:48

Přejela jsem pohledem po mnoha lidech, co se trousili všude okolo. Pozvala jsem jí hned... hlavně podle té tuny tašek, co jí obtěškávali ruce. "Jak jsme řekla, žena jako já!" uchechtla jsem se a porhlížela si ji, zatím co ona zvesela zdravila. "Um... těší mě, jsem Akasuna no PiliKKa.. Kazekage!" natáhla jsem k ní ruku.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Dec - 22:51

Akasuna no PiliKKa napsal:Přejela jsem pohledem po mnoha lidech, co se trousili všude okolo. Pozvala jsem jí hned... hlavně podle té tuny tašek, co jí obtěškávali ruce. "Jak jsme řekla, žena jako já!" uchechtla jsem se a porhlížela si ji, zatím co ona zvesela zdravila. "Um... těší mě, jsem Akasuna no PiliKKa.. Kazekage!" natáhla jsem k ní ruku.

Sjela jsem ženu od hlavy až k patě i v opačném směru a usoudila, že je moc sympatická.
,,Hitomi Yamada...Nidaime Mizukage." usmála jsem se a chtěla přijmout její ruku, ale..Neměla jsem volnou ruku.
,,Omlouvám se." rozpačitě jsem se usmála.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Dec - 22:54

Hitomi Yamada napsal:
Akasuna no PiliKKa napsal:Přejela jsem pohledem po mnoha lidech, co se trousili všude okolo. Pozvala jsem jí hned... hlavně podle té tuny tašek, co jí obtěškávali ruce. "Jak jsme řekla, žena jako já!" uchechtla jsem se a porhlížela si ji, zatím co ona zvesela zdravila. "Um... těší mě, jsem Akasuna no PiliKKa.. Kazekage!" natáhla jsem k ní ruku.

Sjela jsem ženu od hlavy až k patě i v opačném směru a usoudila, že je moc sympatická.
,,Hitomi Yamada...Nidaime Mizukage." usmála jsem se a chtěla přijmout její ruku, ale..Neměla jsem volnou ruku.
,,Omlouvám se." rozpačitě jsem se usmála.
"Ty ženy...No, tak teda, rád bych Vás seznámil s našim plánem...Budeme to rozebírat na ulici?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Wed 22 Dec - 22:56

"Och to nevadí... páni.. krásné boty!" zaslintala jsem, když jsem se mrkla do jedné z tašek. "Kde jste je koupila?" zajímala jsme se, ael pohled Hokageho mě zarazil. "E-eheee to můžeme probrat jindy.. takže.. zpět ke mě do kanceláře ano?" usmála jsem se rozpačitě.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Dec - 22:59

Práce,práce,práce...Hokage je náročný.. říkám si a montuju součastky do loutek, cosi štěluju a vkládám do těl loutek lístky Nu doufejme že to bude fungovat...dělat to znovu se mi nechce... ohýbám klouby končetin loutek,pak nakukuju ještě dovnitř a nakonec spokojeně kývám hlavou Tak,tak,to by bylo,design musí počkat musím to otestovat....asi za vesnici... narazil jsem si na hlavu kulicha,omotal se šalou jak mumie...skočil si vypujčit vozíček...Loutky jsou naloženy....nu což du... vykročím do ulice a líně tahám vozíček a dívám se na lidi,pozoruji shon vesnice...Blázni...pořád spěchají...hmmm....Blázni Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 22 Dec - 22:59

Akasuna no PiliKKa napsal:"Och to nevadí... páni.. krásné boty!" zaslintala jsem, když jsem se mrkla do jedné z tašek. "Kde jste je koupila?" zajímala jsme se, ael pohled Hokageho mě zarazil. "E-eheee to můžeme probrat jindy.. takže.. zpět ke mě do kanceláře ano?" usmála jsem se rozpačitě.

Spokojená, že mi boty schválila Kazekage, jsem se veselým krokem s nimi vydala do její kanceláře.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 5 Jan - 17:48

Yoshira jsem nechal u brány doufal jsem, že konečně uvidím své loutky.
Vešel jsem do krámu pana Tokutara a třikrát zaklepal na dveře jeho dílny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 18:58

Zakřičel sem
- Sensei! Du do Konohy pak mi předvedete loutky.
odchod 19:58

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 19:26

Assasin Senju napsal:Yoshira jsem nechal u brány doufal jsem, že konečně uvidím své loutky.

Kdo to otravuje...tak dále vstal jsem a začal jsem chvatně poklízet rozházené součástky a nákresy,zastavil jsem se u dvou velkých beden Hmmm zakázka,snad to bude dobře fungovat,testy byly skvělé,až na tři zničené prototypy,ožehlé vlasy a kulich.. lamentujíc čekám kdo vstoupí

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 20:33

Tokutaro Kaba napsal:
Assasin Senju napsal:Yoshira jsem nechal u brány doufal jsem, že konečně uvidím své loutky.

Kdo to otravuje...tak dále vstal jsem a začal jsem chvatně poklízet rozházené součástky a nákresy,zastavil jsem se u dvou velkých beden Hmmm zakázka,snad to bude dobře fungovat,testy byly skvělé,až na tři zničené prototypy,ožehlé vlasy a kulich.. lamentujíc čekám kdo vstoupí
"DZravím!" Vešel jsem opatrně dovnitř a dlouhým pohledem jsem si prohlížel dílnu.
"Máte to tady pěkné. Chtěl jsem se zeptat, jestli už jsou loutky hotové."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 20:40

Assasin Senju napsal:
Tokutaro Kaba napsal:

"DZravím!" Vešel jsem opatrně dovnitř a dlouhým pohledem jsem si prohlížel dílnu.

Dívám se kdo to vešel Ooo zdravím Hokage,loutky jsou tady v těch bednách otevřu víka a loutky mají přesnou podobu 3. a 4. hokageho Snad budete spokojen,zde technická dokumentace a nákresy a seznam ukrytých zbraní podávám užší modrý sešit

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:02

Tokutaro Kaba napsal:
Assasin Senju napsal:
Tokutaro Kaba napsal:

Dívám se kdo to vešel Ooo zdravím Hokage,loutky jsou tady v těch bednách otevřu víka a loutky mají přesnou podobu 3. a 4. hokageho Snad budete spokojen,zde technická dokumentace a nákresy a seznam ukrytých zbraní podávám užší modrý sešit
"Hm hm.Opravdu důmyslné! Odvedl jste skvělou práci! Kolik si budete účtovat?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:09

Zamyslím se Materiál,součástky,práce mno tak to dává něco aha..hmm 2500 ryo heh čekám nervozně na odpověd a mačkám kulich v rukou

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:22

Tokutaro Kaba napsal:Zamyslím se Materiál,součástky,práce mno tak to dává něco aha..hmm 2500 ryo heh čekám nervozně na odpověd a mačkám kulich v rukou
"Ano, proč ne. Myslím, že jste odvedl skvělou práci. Zasloužíte si to." Vytáhl jsem váček s penězi a předal mu ho.
"Mohl byste prosím uschovat loutky ve svitcích? Je torchu nepraktické táhnout sebou pouští dvě velké krabice." Zasmál jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:27

Assasin Senju napsal:
Tokutaro Kaba napsal:Zamyslím se Materiál,součástky,práce mno tak to dává něco aha..hmm 2500 ryo heh čekám nervozně na odpověd a mačkám kulich v rukou
"Ano, proč ne. Myslím, že jste odvedl skvělou práci. Zasloužíte si to." Vytáhl jsem váček s penězi a předal mu ho.
"Mohl byste prosím uschovat loutky ve svitcích? Je torchu nepraktické táhnout sebou pouští dvě velké krabice." Zasmál jsem se.

Přijal jsem váček a Ooo jistě myslel jsem na to,tak tady jsou dva svitky rozložil jsem je pod loutky udělal pečet..bumm loutky jsou pryč Tady jsou dva svitky,ještě něco si přejete? podávám svitky

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:33

Tokutaro Kaba napsal:
Assasin Senju napsal:

Přijal jsem váček a Ooo jistě myslel jsem na to,tak tady jsou dva svitky rozložil jsem je pod loutky udělal pečet..bumm loutky jsou pryč Tady jsou dva svitky,ještě něco si přejete? podávám svitky
"Super! Děkuji Vám za všechno a těším se na naši další spolupráci!" S úsměvem jsem mu podal ruku a čekal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:36

Potřesu Hokagemu rukou Není zač bylo mi ctí,pokud bude nějaká závada račte se na mě obrátit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:45

Tokutaro Kaba napsal:Potřesu Hokagemu rukou Není zač bylo mi ctí,pokud bude nějaká závada račte se na mě obrátit.
"Samozřejmě. Znovu Vám děkuji." Uctivě jsem se před ním uklonil a odešel. Svitky jsem bezpešně uschoval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 6 Jan - 21:50

Jakmile Hokage odešel Tak to bych měl,co ted...hmmm zajdu si nakoupit jídlo,pití,součástky hmmm moc věcí narazil jsem si kulicha a vyrazil nakupovat...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 8 Jan - 10:07

"Takže, Yoshiro se vrátil a já mám konečně své loutky. Měl bych jít taky. Co kdyby se něco dělo?" Zamumlal jsem si pro sebe, přivolal obřího hada a vlezl mu do křtánu.
"Směr Konoha!"
(odchod)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 18:30

Přišel jsem na písečnou ulici. Pomalým šouravým krokem jsem mířil přímo k hřbitovu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 20 Jan - 18:38

Vstoupil jsem na hřbitov a zamířil k jednomu z těch největších pomníků.
"Hm, Rodina Akasuna a jejich syn Sasori." zasmál jsem se a kousl se do prstu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: