Ulice Sunagakure
+14
Uzumaki Allii
Daiki Yatoshi
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
Kisuke Uchiha
Yoko Ayme
bijuu
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Akasuna no Ruki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
18 posters
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Ulice Sunagakure
First topic message reminder :
Ulice Suny, kde můžete najít mnoho obchodů, třeba s Dangem, Ramenem či se jen tak procházet slunnou vesnicí!^^
Anonymní- Anonymní
Re: Ulice Sunagakure
Po několika dnech vyplněných především testováním mých prototypů k přenesení dárku do centrální budovy vesnice a po sérii neúspěchu jsem se ocitl na pokraji nervového zhroucení.To prostě nemuže fungovat néé,nééé,všem jo,mě nééé,se na to vyse..prdnu už kopnu do jednoho z prototypů Auu,krám sem neměl oplechovat s bolestivou grimasou si sedám na židli a třu si nakopnuté místo.
Tolik dnů zbytečné práce...i když jsem přišel i na pár nových věcí...ale primarní úkol nebyl splněn..ach jo posmutnělý jsem si šel uvařit instatní nudle se zeleninou.
S plnou pusou přemýšleje o dopravě dárku Užfah málem sem se zadusil nudlemi,polknul jsem Ty nudle by měli dělat kratší ehm,hmm,ehh,v pořádku kontrola krku neodhalila zranění
Po obědě a návštěvě kováře ze spoda Vyřešeno kovář pujčí vozík a osla a já to odtáhnu,vyřešeno...jen neusnout na vavřínech Tokutaro s úsměvem jsem šáhl po peněžence Uááá,co,kde,no toto!Mám leda na nudle,chtěl jsem si toho tolik koupit...co budu dělat?
Po intenzivním přemýšlení,myslím mlácením hlavou o zed,až venku padala omítka jsem dostal nápad Ha,nic jiného nezbývá,bude to muset být,co už s ne tak velkou radostí jsem šel nakoupit ty nudle na které mi zbylo.
Tolik dnů zbytečné práce...i když jsem přišel i na pár nových věcí...ale primarní úkol nebyl splněn..ach jo posmutnělý jsem si šel uvařit instatní nudle se zeleninou.
S plnou pusou přemýšleje o dopravě dárku Užfah málem sem se zadusil nudlemi,polknul jsem Ty nudle by měli dělat kratší ehm,hmm,ehh,v pořádku kontrola krku neodhalila zranění
Po obědě a návštěvě kováře ze spoda Vyřešeno kovář pujčí vozík a osla a já to odtáhnu,vyřešeno...jen neusnout na vavřínech Tokutaro s úsměvem jsem šáhl po peněžence Uááá,co,kde,no toto!Mám leda na nudle,chtěl jsem si toho tolik koupit...co budu dělat?
Po intenzivním přemýšlení,myslím mlácením hlavou o zed,až venku padala omítka jsem dostal nápad Ha,nic jiného nezbývá,bude to muset být,co už s ne tak velkou radostí jsem šel nakoupit ty nudle na které mi zbylo.
Anonymní- Anonymní
Tak tedy ihned ráno jsem s protivným oslem a balíkem s dárkem vyrazil ku sídlu rady a Kazekageho.Blbý osel,nespolehlivý,není nad mechanismy,u nich sem si jistější co udělají... s mrzutou naladou jsem nakonec dorval osla k cíli.
Dárek v dřevěné bedně s Nápisem Dar pro Sunagakure,pozor křehké,neklopit. a podpis.Nechal jsem dar na vrátnici a alou zpátky domů.
U kováře jsem si nechal zhotovit vývěsní štít a nechal do něj vyrýt Tokutaro Kaba,oprava hodin,strojů,výroba hraček,součástek.
S vývěsním štítem sem se vybelhal do bytu Uff,krám jeden zatracený,nu musím ho zavěsit pod okno do ulice ehhh pod oknem jsem již měl nainstalovány dvě tyče s háky a na desku jsem chvatně nabil dva řetězy zakončené oky na zavěšení Hah,tak,ještě kousek...Dobrý den...já se netrefim..jo už,ne skoro,je to tam s radostí jsem ještě koukal z okna a pak jsem se usadil na židli a čmáral si poznámky a nápady u rýsovacího prkna.
(popis daru uveřejním až po otevření)
Dárek v dřevěné bedně s Nápisem Dar pro Sunagakure,pozor křehké,neklopit. a podpis.Nechal jsem dar na vrátnici a alou zpátky domů.
U kováře jsem si nechal zhotovit vývěsní štít a nechal do něj vyrýt Tokutaro Kaba,oprava hodin,strojů,výroba hraček,součástek.
S vývěsním štítem sem se vybelhal do bytu Uff,krám jeden zatracený,nu musím ho zavěsit pod okno do ulice ehhh pod oknem jsem již měl nainstalovány dvě tyče s háky a na desku jsem chvatně nabil dva řetězy zakončené oky na zavěšení Hah,tak,ještě kousek...Dobrý den...já se netrefim..jo už,ne skoro,je to tam s radostí jsem ještě koukal z okna a pak jsem se usadil na židli a čmáral si poznámky a nápady u rýsovacího prkna.
(popis daru uveřejním až po otevření)
Anonymní- Anonymní
Zatvářila jsem se opravdu zmateně, ale nechala jsem to být.
Díky jílovému ptáčku jsme byli v Suně než bys řekl NINJA. Přistáli jsme těsně před branou vesnice. Seskočili jsme z něj a já se protáhla jako kočka. [/i]Takové vození by se mi líbilo,[i]ušklíbla jsem se. Ptáček dvakrát máchl křídly, díky čemuž se utvořil slabší vír, a odletěl. Písek nám létal do očí, a tak jsme si je museli zakrývat rukama. Poté se vydali do vesnice.
Díky jílovému ptáčku jsme byli v Suně než bys řekl NINJA. Přistáli jsme těsně před branou vesnice. Seskočili jsme z něj a já se protáhla jako kočka. [/i]Takové vození by se mi líbilo,[i]ušklíbla jsem se. Ptáček dvakrát máchl křídly, díky čemuž se utvořil slabší vír, a odletěl. Písek nám létal do očí, a tak jsme si je museli zakrývat rukama. Poté se vydali do vesnice.
Anonymní- Anonymní
"Je tu sucho. Byl jsem tu naposledy jako malý na loutkovém představení. Docela se mi líbilo, jak dokážou ninjové Suny používat čakru. Co ty? Byla jsi tu někdy?" Cestou jsme míjeli menší krámky a já se zastavil u jednoho pod kterým stálo: Tokutaro Kaba, výroba hraček, strojů součástek ...xDHitomi Yamada napsal:Zatvářila jsem se opravdu zmateně, ale nechala jsem to být.
Vyjeveně jsem pozoroval výlohu.
Anonymní- Anonymní
,,A víš, že si to ani nepamatuji, jestli jsem tu byla?" zamyslela jsem se a zasmála se tomu. ,,Myslím ale, že nebyla. A to byla chyba, mají tu dokonalé obchody." zajiskřilo se mi v očích, když jsem zahlédla malý butik s nejnovější módou.
Jestli nás někdo pozoroval, asi se musel hodně divit, co je to tu za individua. Vypadali jsme jako šílenci. Jeden Kage čučel do výlohy, druhý zkoušel všechno dámské oblečení z butiku.
Asi po půl hodině jsem vyšla z butiku se třemi nákupními taškami a spokojeným výrazem.
Jestli nás někdo pozoroval, asi se musel hodně divit, co je to tu za individua. Vypadali jsme jako šílenci. Jeden Kage čučel do výlohy, druhý zkoušel všechno dámské oblečení z butiku.
Asi po půl hodině jsem vyšla z butiku se třemi nákupními taškami a spokojeným výrazem.
Anonymní- Anonymní
Zaklepal jsem na dveře a opatrně vstoupil dovnitř.Hitomi Yamada napsal:,,A víš, že si to ani nepamatuji, jestli jsem tu byla?" zamyslela jsem se a zasmála se tomu. ,,Myslím ale, že nebyla. A to byla chyba, mají tu dokonalé obchody." zajiskřilo se mi v očích, když jsem zahlédla malý butik s nejnovější módou.
"Haló..Je tu někdo?"
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Zaklepal jsem na dveře a opatrně vstoupil dovnitř.Hitomi Yamada napsal:,,A víš, že si to ani nepamatuji, jestli jsem tu byla?" zamyslela jsem se a zasmála se tomu. ,,Myslím ale, že nebyla. A to byla chyba, mají tu dokonalé obchody." zajiskřilo se mi v očích, když jsem zahlédla malý butik s nejnovější módou.
"Haló..Je tu někdo?"
Náhle se ozvalo zaklepání a někdo mi strčil hlavu do dilno/bytu a mluvil...
Eee,co jo koho hledáte? popostrčil jsem si brýle na nosu a civím na cizince.
Mám na hlavě modrého kulicha s bílými vzory ve tvaru vloček a bílou bambulí,modrou šálu kolem krku,zapraný a vytahaný tmavě modrý svetr a zašpiněné hnědé pracovní kalhoty. (exoti do toho)
Anonymní- Anonymní
"Vám je zima?" Přejel jsem si ho pohledem a zastavil se na kulichu.
"No nic. Hm hledám prodavača. Rád bych si tady udělal obědnávku, pokud je to možné." Usmál jsem se mile.
"No nic. Hm hledám prodavača. Rád bych si tady udělal obědnávku, pokud je to možné." Usmál jsem se mile.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Vám je zima?" Přejel jsem si ho pohledem a zastavil se na kulichu.
Zima,jo je,prodavač a majitel v jedné osobě jsem já hehe,takže pán by si něco přál,nu pokud má čím zaplatit rád vyhovím ukážu na volnou židli a vybízím hosta k usednutí.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:Zaklepal jsem na dveře a opatrně vstoupil dovnitř.Hitomi Yamada napsal:,,A víš, že si to ani nepamatuji, jestli jsem tu byla?" zamyslela jsem se a zasmála se tomu. ,,Myslím ale, že nebyla. A to byla chyba, mají tu dokonalé obchody." zajiskřilo se mi v očích, když jsem zahlédla malý butik s nejnovější módou.
"Haló..Je tu někdo?"
I s taškami jsem se vrátila na místo, kde jsme se s Assasinem rozdělili. Zrada! Assasin nikde.
,,Po-po-počkat!" rozhlížela jsem se zmateně, načež jsem zahlédla kus známého oblečení. ,,Heuréka." oddychla jsem si a vydala se za Assasinem.
,,Kam to jdeš?" řekla jsem polohlasně. Toto místo mi nedovolovalo mluvit nahlas. Vypadalo...tajemně a...starobyle..jako bych svým hlasem měla něco poničit.
Anonymní- Anonymní
Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:Zaklepal jsem na dveře a opatrně vstoupil dovnitř.Hitomi Yamada napsal:,,A víš, že si to ani nepamatuji, jestli jsem tu byla?" zamyslela jsem se a zasmála se tomu. ,,Myslím ale, že nebyla. A to byla chyba, mají tu dokonalé obchody." zajiskřilo se mi v očích, když jsem zahlédla malý butik s nejnovější módou.
"Haló..Je tu někdo?"
I s taškami jsem se vrátila na místo, kde jsme se s Assasinem rozdělili. Zrada! Assasin nikde.
,,Po-po-počkat!" rozhlížela jsem se zmateně, načež jsem zahlédla kus známého oblečení. ,,Heuréka." oddychla jsem si a vydala se za Assasinem.
,,Kam to jdeš?" řekla jsem polohlasně. Toto místo mi nedovolovalo mluvit nahlas. Vypadalo...tajemně a...starobyle..jako bych svým hlasem měla něco poničit.
"Moment. Hitomi počkej prosím venku. Než to tady s pánem vyřídím." Sledoval jsem jak za sebou Hitomi zavírá dveře.Tokutaro Kaba napsal:Assasin Senju napsal:"Vám je zima?" Přejel jsem si ho pohledem a zastavil se na kulichu.
Zima,jo je,prodavač a majitel v jedné osobě jsem já hehe,takže pán by si něco přál,nu pokud má čím zaplatit rád vyhovím ukážu na volnou židli a vybízím hosta k usednutí.
Pomalu jsem překročil všechny možné stroje, které byli rozházeny po podlaze a posadil se na volnou židli.
"Jmenuji se Assasin Senju a jsem Hokage z Konohagakure. Zaujal mne váš krámek. Měl by jste zájem vytvořit pro mě nějaké loutky? Myslím, že dvě by stačili. Pokud by jste neměl nic proti, řekl bych vám, jak jsi ty loutky představuji"
Anonymní- Anonymní
To je rojení,och omluvte mě za nepořádek tolik nápadu a tak málo času,ooohhh Hokage sám,jaká čest..V tom případě se pokusím vyhovět všem Vaším Přáním jak jen nejlepe budu moci,kromě jediného...slevu nedávám nikomu hehe zasmál jsem se a nahmatal po slepu list čistého papíru a tužku Lépe si dělat poznámky a taky to bude smlouva s Vašim podpisem ehmm...jen pro jistotu zas se zakřením a čekám co vyleze z Hokageho
Anonymní- Anonymní
"Slevu bych si ani nedovolil žádat. Nejsme na tržnici." :-DTokutaro Kaba napsal:To je rojení,och omluvte mě za nepořádek tolik nápadu a tak málo času,ooohhh Hokage sám,jaká čest..V tom případě se pokusím vyhovět všem Vaším Přáním jak jen nejlepe budu moci,kromě jediného...slevu nedávám nikomu hehe zasmál jsem se a nahmatal po slepu list čistého papíru a tužku Lépe si dělat poznámky a taky to bude smlouva s Vašim podpisem ehmm...jen pro jistotu zas se zakřením a čekám co vyleze z Hokageho
"Takže..Znáte Minata Namikaze a Hiruzena Sarutobiho?"
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Slevu bych si ani nedovolil žádat. Nejsme na tržnici." :-DTokutaro Kaba napsal:To je rojení,och omluvte mě za nepořádek tolik nápadu a tak málo času,ooohhh Hokage sám,jaká čest..V tom případě se pokusím vyhovět všem Vaším Přáním jak jen nejlepe budu moci,kromě jediného...slevu nedávám nikomu hehe zasmál jsem se a nahmatal po slepu list čistého papíru a tužku Lépe si dělat poznámky a taky to bude smlouva s Vašim podpisem ehmm...jen pro jistotu zas se zakřením a čekám co vyleze z Hokageho
Hmmm,eee znám Vaší předchůdci nepletuli se poškrábu se pod kulichem [i]Takže chcete aby loutky měly jejich podobu? zkoumavě hledím na Hokageho a tahám se za šálu
Anonymní- Anonymní
"Jste bystrý." Neubránil jsem se úsměvu.Tokutaro Kaba napsal:Assasin Senju napsal:"Slevu bych si ani nedovolil žádat. Nejsme na tržnici." :-DTokutaro Kaba napsal:To je rojení,och omluvte mě za nepořádek tolik nápadu a tak málo času,ooohhh Hokage sám,jaká čest..V tom případě se pokusím vyhovět všem Vaším Přáním jak jen nejlepe budu moci,kromě jediného...slevu nedávám nikomu hehe zasmál jsem se a nahmatal po slepu list čistého papíru a tužku Lépe si dělat poznámky a taky to bude smlouva s Vašim podpisem ehmm...jen pro jistotu zas se zakřením a čekám co vyleze z Hokageho
Hmmm,eee znám Vaší předchůdci nepletuli se poškrábu se pod kulichem [i]Takže chcete aby loutky měly jejich podobu? zkoumavě hledím na Hokageho a tahám se za šálu
"Ano to přesně chci. Nejen jejich podobu, ale pokud by to šlo, i jejich schopnosti. Nebude problém obstarat jejich DNA,pokud by to byla podmínka."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Jste bystrý." Neubránil jsem se úsměvu.Tokutaro Kaba napsal:Assasin Senju napsal:"Slevu bych si ani nedovolil žádat. Nejsme na tržnici." :-DTokutaro Kaba napsal:To je rojení,och omluvte mě za nepořádek tolik nápadu a tak málo času,ooohhh Hokage sám,jaká čest..V tom případě se pokusím vyhovět všem Vaším Přáním jak jen nejlepe budu moci,kromě jediného...slevu nedávám nikomu hehe zasmál jsem se a nahmatal po slepu list čistého papíru a tužku Lépe si dělat poznámky a taky to bude smlouva s Vašim podpisem ehmm...jen pro jistotu zas se zakřením a čekám co vyleze z Hokageho
Hmmm,eee znám Vaší předchůdci nepletuli se poškrábu se pod kulichem Takže chcete aby loutky měly jejich podobu? zkoumavě hledím na Hokageho a tahám se za šálu
"Ano to přesně chci. Nejen jejich podobu, ale pokud by to šlo, i jejich schopnosti. Nebude problém obstarat jejich DNA,pokud by to byla podmínka."
Některé jejich schopnosti by šly napodobit pomocí mechnismů,ale obávám se že né na úrovni jejich uživatelů zamyslím se K tomu DNA,nejsem moralista,ale nesmrdíto trochu zakázanými technikami,né že bych nějaké uměl. zvědavě pozoruji Hokageho
Anonymní- Anonymní
"Hm, myslím, že každý shinobi má jinak nastavenou hodnotu toho, co považuje za kinjutsu. Možná jsem odhodlaný použít i těchto "zakázaných technik" jen abych ochránil Konohu a to, co možná brzy vznikne. Pokud to zachrání co nejvíce nevinných životů, klidně na úkor mého, tak ano. Považujme to za zakázanou techniku."
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Hm, myslím, že každý shinobi má jinak nastavenou hodnotu toho, co považuje za kinjutsu. Možná jsem odhodlaný použít i těchto "zakázaných technik" jen abych ochránil Konohu a to, co možná brzy vznikne. Pokud to zachrání co nejvíce nevinných životů, klidně na úkor mého, tak ano. Považujme to za zakázanou techniku."
Hmmm,jako shinobi ze Suny bych neměl zvětšovat poteciální sílu jiné vesnice... přemyšlím Ale kšeft je kšeft,mám návrh.
odkašlu si Ehm,hmmm,udělám klasické loutky s Vámi vybranou podobou a pokusím se vymyslet techniky a mechanismy jak dosahnout vlastností které vyžadujete,pokud nebudete spokojen vždy se dají loutky vylepšit.. usměju se a čekám na odpověd
Anonymní- Anonymní
"Hm, myslím, že tuhle překážku brzy odstraníme. Jsem tu na diplomatické misi. Samozřejmě. Jaký bude účet? Klidně zaplatím teď."Tokutaro Kaba napsal:Assasin Senju napsal:"Hm, myslím, že každý shinobi má jinak nastavenou hodnotu toho, co považuje za kinjutsu. Možná jsem odhodlaný použít i těchto "zakázaných technik" jen abych ochránil Konohu a to, co možná brzy vznikne. Pokud to zachrání co nejvíce nevinných životů, klidně na úkor mého, tak ano. Považujme to za zakázanou techniku."
Hmmm,jako shinobi ze Suny bych neměl zvětšovat poteciální sílu jiné vesnice... přemyšlím Ale kšeft je kšeft,mám návrh.
odkašlu si Ehm,hmmm,udělám klasické loutky s Vámi vybranou podobou a pokusím se vymyslet techniky a mechanismy jak dosahnout vlastností které vyžadujete,pokud nebudete spokojen vždy se dají loutky vylepšit.. usměju se a čekám na odpověd
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Hm, myslím, že tuhle překážku brzy odstraníme. Jsem tu na diplomatické misi. Samozřejmě. Jaký bude účet? Klidně zaplatím teď."Tokutaro Kaba napsal:Assasin Senju napsal:"Hm, myslím, že každý shinobi má jinak nastavenou hodnotu toho, co považuje za kinjutsu. Možná jsem odhodlaný použít i těchto "zakázaných technik" jen abych ochránil Konohu a to, co možná brzy vznikne. Pokud to zachrání co nejvíce nevinných životů, klidně na úkor mého, tak ano. Považujme to za zakázanou techniku."
Platí se až po dokončení zakázky při předvedení zboží,hmmm diplomacie,politika hmmm...no tak tedy dohodnuto jenom to rychle sepíši na papír chopím se tužky a začnu psát.
Smlouva
Dvě loutky,bojové s určitou podobou,hok.3,4
Cena dohodou po přezkoušení zboží.
Termín dodání:Dohodou
Výrobce : Tokutaro Kaba Ták můj podpis máme podávám tužku Hokagemu
Tady do kolonky objednavatel zakázky prosím váš podpis sleduji Hokageho a tužku v jeho ruce
Anonymní- Anonymní
"Ok." Assasin SenjuTokutaro Kaba napsal:Assasin Senju napsal:"Hm, myslím, že tuhle překážku brzy odstraníme. Jsem tu na diplomatické misi. Samozřejmě. Jaký bude účet? Klidně zaplatím teď."Tokutaro Kaba napsal:Assasin Senju napsal:"Hm, myslím, že každý shinobi má jinak nastavenou hodnotu toho, co považuje za kinjutsu. Možná jsem odhodlaný použít i těchto "zakázaných technik" jen abych ochránil Konohu a to, co možná brzy vznikne. Pokud to zachrání co nejvíce nevinných životů, klidně na úkor mého, tak ano. Považujme to za zakázanou techniku."
Platí se až po dokončení zakázky při předvedení zboží,hmmm diplomacie,politika hmmm...no tak tedy dohodnuto jenom to rychle sepíši na papír chopím se tužky a začnu psát.
Smlouva
Dvě loutky,bojové s určitou podobou,hok.3,4
Cena dohodou po přezkoušení zboží.
Termín dodání:Dohodou
Výrobce : Tokutaro Kaba Ták můj podpis máme podávám tužku Hokagemu
Tady do kolonky objednavatel zakázky prosím váš podpis sleduji Hokageho a tužku v jeho ruce
"Nuže, mohu už odejít?"
Anonymní- Anonymní
Ale jistě,pokud budete chtít být informován stačí mne zkontaktovat třeba přes ptačí poštu,děkuji nashle vyprovázím Hokageho ke dveřím a klaním se,jakmile zmizi,zavřu dveře,projdu si smlouvu a urychleně ji schovávám do své tajné schránky. To je kšeft,haha,no ale bude to fuška..takové nároky eee,ale ty to zvládneš Tokutaro radostí si poskočím a sedám k rysovacímu prknu.
Anonymní- Anonymní
priletel jsem do Suny
'' hezke mesto, takove piscite no nemam cas na kochani, mam praci''
letel jsem smerem k budove kage
'' hezke mesto, takove piscite no nemam cas na kochani, mam praci''
letel jsem smerem k budove kage
Anonymní- Anonymní
"Super. Hitomi je pryč. No nic, půjdu...čas mě tlačí."
( kancelář Kazekage )
( kancelář Kazekage )
Anonymní- Anonymní
Vyšla jsem před budovu a nastavila tvář horkému slunci. Přesto, že byla zima, bylo víc jak horko. Povzdechla jsem si. Co bych dala za Vánoce na sněhu! Pozorovala jsem Assasina, jak vyšel za mnou.
"Takže... kde jste ji viděl naposledy?" zajímala jsem se.
"Takže... kde jste ji viděl naposledy?" zajímala jsem se.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Ulice Sunagakure no Sato
» Brána Sunagakure
» Minulost a součanost Sunagakure
» Reformy v Sunagakure no Sato
» Brána Sunagakure no Sato