Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treningová místnost.

4 posters

Strana 24 z 26 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Next

Goto down

Treningová místnost. - Stránka 24 Empty Treningová místnost.

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:58

First topic message reminder :

akademie-chuunin.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Treningová místnost. - Stránka 24 Empty Re: Treningová místnost.

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Nov - 20:50

"Super!" zatnul jsem pěst a přirazil si ji k tělu. "Jakou máš hodnost Ik..? Můžu ti říkat Ik..? Nebo Radši Ikaros..? Ne-nebo slečno Ikaros..?" začínal jsem se pomalu, ale jistě zamotávat do toho co jsme říkal. Poškrábal jsem se ve vlasech a zmateně se usmál.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Tue 8 Nov - 20:55

"Slečno Ikaros? To bych ti ale musela říkat minimálně Sho-sama, aby se to vyrovnalo." nasadila jsem zářivý úsměv.
"Ik... Tak mi nikdo neříká..." zamyslela jsem se.
"Říkej mi, jak chceš!"
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 363

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Tue 8 Nov - 21:00

"Haha prej Sho-sama! To budu až se dostanu do ANBU!" Ukázal jsem na sebe palcem a zasmál se. "No.. já jen jestli ti Ik nevadí..?" nahnul jsem hlavu na stranu a okem mrkl po bráchovi, jestli mě za ty kecy zabije.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Wed 9 Nov - 8:48

"Zapamatuji si to a až se tam dostaneš, unudím tě tím oslovením k smrti." konečně se někomu povedlo zlepšit mi náladu, i když pořád byla značně morbidní. Oprášila jsem si oblečení, až teď jsem si uvědomila, jak jsem tam dlouho.
"Uhmm.... Ale mohla bych se zeptat...?" těkala jsem mezi nimi s pohledem alá já nic, já štěně. "Co vlastně budeme trénovat?"
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 9 Nov - 17:47

Protáčel jsem nad těmi jeho výlevy očima. Ten je pořád stejnej! Ušklíbl jsem se. "Ik? Ještě, že mě nevymýšlíš nějaký přezdívky! Například To-niichan ne?" Zaironizoval jsem a jen dofal, že mi takhle vážně říkat nebude! Pak jsem se zarazil, při otázce Ikaros. Sakra jsem se zarazil. "Ehmm.... Taijutsu? Nevím, jak jsi rychlá, tak jestli chceš zvýšit rychlost? S tím ti můžeme pomoct oba, nejspíš.." Toshi, copak jsi už úplně vyšel ze cviku?! To už i tvůj bráška sbalíl víc holek, než ty?! Chvíli jsem zamračeně popaloval zem, no pak jsem se radši vzpamatoval.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Wed 9 Nov - 18:45

"Baaka tak jsem ti řekl jednou a ty jsi mi zlomil tři žebra!" zamračeně jsem na něj házel jeden zlejší pohled než druhý. Toshi co se s tebou děje..? Takhle milej, něco ti je! Zavrtěl jsem hlavou a otočil jsem se na dívku. Jasně, chápal jsem ho, vždyť byla krásná! Bylo mi jasný o co mu jde. Povzdechl jsem si.
"Jasně... taijutsu mi docela jde!" zazubil jsem se. "Takže jdeme na to..?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 10 Nov - 8:51

"Když rozproudím v celém svém těle v rovnováze svou chakru smíšenou s Černým bleskem, získám teoreticky rychlost, která se vyrovná pohybům Raikageho při použití bleskového brnění." odříkávala jsem naučenou větu použitou v mnoha svitcích klanové knihovny.
Tak to by mi šlo, teď ještě něco ukázat...
Můj úsměv v té chvíli prozradil, že mám něco v plánu.
"Tuhle techniku se naučím! Do tří dnů!" již před dvěma dny jsem četla ve svitcích, co je to a teorii mám zvládnutou.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 12 Nov - 18:34

Shoovi jsem chtěl odseknout něco dostatečně trpkého, no slova Ikaros mě celkem překvapila. Říct, že by mi klesla sáňka údivem jsem nemohl, bylo to totiž ještě horší.
"Eh.." Vyšlo ze mě po chvíli. "Do tří dnů? Noo, tak to hodně štěstí.." Dodal jsem potom. "Já mezitím tady tohle pako budu muset naučit Raiton: Jibashi nebo to s ním bude k nevydržení.. Ted ajako kdyby někdy bylo.." Ušklíbl jsem se a pak dodal. "Čímž mi vlastně došlo.. Hmm. Trénovat společně nepůjde, vždyť budeš rychlejší než my dva dohromady!" Nevím, jestli to vyznělo jako poklona, ale něco jsem tam přece vyšvihnout musel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Sat 12 Nov - 18:49

( Po třech dnech trénování XD )

Proběhla jsem mezi stromy, prudce zabrzdila než jsem vrazila do dalšího a vzápětí mne větev třetího praštila do ruky. Rychlost by byla, jen v ní vnímat okolí. To bylo třeba ještě vypilovat. Byla jsem stejně rychlá jako oni, minimálně. Rychlejší jsem být nemohla, protože jsem nebyla Ferrari ani doba, po kterou trvá film mezi dvěma reklamami XD
"Zvládla jsem to!" doslova jsem vrazila do Shoa, kterého jsem měla blíž, ale vzápětí už jsem stála u Toshiho. Oběma jsem věnovala jemný polibek na tvář. Vyskočila jsem na jednu z nižších větví a spokojeně pohupovala nohama a culila se.
"Zvládla."
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Sun 13 Nov - 12:43

Po pár hodinách odpočinku jsem pokračovala v tréninku.
Tentokrát jsem si hrála s jinou technikou. Pohazovala jsem si v dlaních s menším míčkem tvořeným z blesku. Většinu času zůstával tmavý, sytě černý díky Kuroi Kaminari. Nicméně sem tam se ode mne zablesklo. To když se mi narušila koncentrace Raitonu a Kuroi Kaminari.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Sun 13 Nov - 14:56

Přiložila jsem dlaně k sobě ve znamení jedné z mnoha pečetí.
"Kuroi Kaminari: Jikanrai..." dlaň jsem velmi pomalu položila na strom před sebou.
Můj hlas byl při vyslovení názvu techniky klidný. Zpomalovala jsem, dlaň zářící sytě černou, možná černo-fialovou, chakrou se mi trochu třásla.
Nádech, výdech...
Dotkla jsem se skály a jako kdybych v té chvíli cítila vše, co zažila. Když jsem dala dlaň pryč, jako kdyby se nic nestalo. Povzdechla jsem a odešla o kus dál.
Nakonec jsem se zastavila a otočila na ty dva.
"Ehmm... Toshi-kun, Sho-kun... Mohli byste se prosím dotknout té skály a říct mi, jestli v ní silně cítíte mou chakru?" tu techniku už jsem uměla. Bylo jisté, že má chakra tam zůstane několik dní. Velmi účinné. A také bylo jisté, že pokud bude bouřka, uhodí do té skály přesně na tom místě blesk. Ale já si chtěla být jistá, že je to opravdu tak silné, jak jsem myslela.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 19:11

Po polibku jsem několik hodin ležel v bezvědomí, protože jsem to prostě psychicky neunesl. Teprve po několik hodínách blouznění ve snech xD jsem se vzpamatoval a vstal.
Stále s obličejem připomínajícím zralou ředkvičku jsem došel k Ikaros a s výrazem jedince z Korálku se dotkl kamene. "Hm... hai cítím!" pokýval jsem hlavou a ruku odtáhl. Páni, ta holka je silná! Otočil jsem se na ní. A já takový párátko. Podmračeně jsem se otočil na Toshiho. "Nii-chan jdeme trénovat!" oznámil jsem neoblomně. Přece nebudu slabší než.. holka!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 19:42

Tak nějak jsem pozvedl koutky úst a několik hodin pozoroval oblohu, protože Sho se jako obvykle oddával růžovým mráčkům a prasátkům s křidélky a amorovými šípy v rukou. Měl jsem podezření, že tohle se mu stalo poprvé.. No dobře, podruhé, i školka se počítá.
"Hm?" Povzedl jsem zrak a vstal. Šáhl jsem na skálu. Bylo to zvláštní, vážně tam něco bylo. "Zajímavé.." Podotkl jsem i tak nějak pro sebe. "Jsi šikovná.." Dodal jsem potom, no otočil se na Shoa. "Mám já snad na výběr?" Zaironizoval jsem a zarazil ruce do kapes.
"Takže Raiton: Jibashi"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 19:47

(Baaka!! Máma mě určitě líbala každej den! xDDD)
Nadšeně jsem vyskočil. "Yatta!" se zářícím úsměvem jsem k němu přišel. "Hai! Musíš mě to naučit bráško!" dal jsem si nenápadně xD ruku k puse a nahnul se k němu. "Ik je nějaká moc silná, to nepřežiju!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 19:57

(Nebudeme ti teda tak křivdit! xDD I na to čelíčko se to počítá! xD)
"No..!" Zašklebil jsem se, ignorval jse, vesele ten fakt, že já jsem Jounin, ona .. nevím co za hodnost.. Ale její techniky jsou dvakrát tak silné než moje! Ne, já si to nahlas přiznávat nebudu!
"Tak měl by si se snažit!" Dal jsem mu ruku na hlavu a pořádně to pako rozcuchal. "Dobře, když jsi zvládnul Hiraishin tak brzo, tohle zvláneš taky hravě.." Trochu hořce jsem se ušklíbl, no pak zavrtěl hlavou, tohle bylo za mnou. "V podstatě po poskládání pečetí, musíš rozproudit chakru v celém těle, je to stejné, jako když vyvoláváš rychlost. Pak se soustředíš na jeden bod v těle, na ruce. Měli by ti z toho jít pak malé blesky, jen to namířit na nepřítele. Špatně se to vysvětluje.. Radši ti to ukážu"
Poskládal jsem pár příslušných pečetí, nebyli těžké a soustředil chakru do rukou. Z nich po chvilce začali vyšlehávat malé blesky.
Treningová místnost. - Stránka 24 Raitonjibashicw0
"..A pak to vyšleš na nepřítele." Dodal jsem a vypustil techniku na jeden ze stromů. Ten se rozlomil v půlce. Ušklíbl jsem se. "Tak, zkus to. A neznič to tu!"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 20:06

Nadšeně jsem sledoval každý jeho pohyb, kdyby se mu třeba jen zvlnili vlasy, dokázal bych to zopakovat! "Hai... hai..." přikyvoval jsem během jeho proslovu, ani nekomentoval, že mi zničil můj pečlivě upravený účes - přirozený rozcuch - s kterým jsme se ráno dvě hodiny pachtil u zrcadla. "Hai hai.." díval jsem se, jak se strom rozpadl. "Hé?! Sugoi!"
Hned jsem začal skládat pečetě, soustředil chakru do ruky a-nic! "Saakra!" zabručel jsem. Asi jsem trochu moc hr! Klid Sho, uklidni se, to zvládneš! Znovu jsem se začal soustředit, ale tentokrát jsme se zklidnil! Cítil jsem techniku, vibrace v ruce a pak.. mi z dlaně vyšel takový chcípáček blesík, že bys stěží rozeznatelný od jisker z kulmy, když jsem si šel tenkrát mokrý poprvé (a naposled) fénovat vlasy!
"Kyoo!" odfoukl jsem vzduch a zatvářil se jak nebožtík v rakvi. "Yosh!" znovu jsem poskládal pečetě! Dneska to prostě dokážu!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 20:22

Jen jsem zavrtěl hlavou. Připomínalo mi to tu vzdálenou dobu, když jsme jako malí prckové předháněli jeden druhého v jezení rámenu. Asi jsem vážně začínal být víc, než sentimentální!
"Řekni, až to doděláš.." Houkl jsem a sedl si do trávy poblíž. Utrhl jedno stéblo a dal si ho naprosto znuděně do pusy. Že bych i já měl trénovat.. To mělo ještě čas! A že bych mu měl pomoct? On se ozve, až bude potřebovat!
Zkřížil jsem ruce za hlavou, pozoroval jsem oblohu a ne, vážně jsem myšlenkami nemířil k horkým pramenům.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 20:25

Otočil jsem se na něj. Chtěl jsem mu něco hodně peprnéhéo odseknout.. ale co, já přece potřebuju zesílit, jen ať zahálí, aspoň ho potom snáž porazím, muhehehe! Šibalsky jsem se usmál a znovu pokračoval.
Když už nic jiného, aspoň jsem toho chcípáčka povýšil z jiskřiček na blesk... no dobře maličký blesík! Ale i to byl pokrok!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Mon 14 Nov - 16:13

Já se pro změnu po chvíli sledování těch dvou rozhodla pro trénink Taijutsu.
Dlaní jsem narazila do kmene jednoho stromu. A znovu... A znovu...
Sora-kun, kde jsi?
Znovu... Ještě jednou...
Nechal jsi to na mě, proč? Sora-kun.... Ehmm...
"Jejda." dokončila jsem myšlenku nahlas.
"Mám pocit, že jsem nechala bratříčka v pěkném průšvihu." otočila jsem se k těm dvěma.
"Gomenasai, ale musím si něco zařídit. Určitě se ještě uvidíme!" zamávala jsem a rozběhla se k Raikageho kanceláři.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 17:06

Když se mi konečně povedlo vyvolat blesk, slyšel jsem, jak na nás Ik mluví a v tu chvíli blek pustit. "Ksooo!" vyjekl jsem flustrovaně, ale pak zvedl ruku a mávl na dívku. "Tak zatím Ik!" zavolal jsem a otočil jsem se na bratra. "Už to skoro mám!" zazubil jsem se a zase začal trénovat.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 19:05

Probral mě z rozjímání až hlas Ikaros. Jen jsem na ní mávnul, a tak nějak by mě zajímalo kam má namířeno, no do osobních záležitostí nos nestrkám. Pak jsem se s pozvednutým obočím otočil na Shoa.
"Jen do toho, bráško.." Zašklebil jsem se na něj a pak si vyskočil na jeden ze stromů, sedl si na větev a pozoroval takhle jeho trénink z výšky. Neměl jsem mu, jak pomáhat. Všechno jsem mu vysvětlil.. Vždyť on už si poradí. I když už mě to začínalo nudit, tak jsme si skočil zase před něj. "Hmm.. Sho.. Nemůžeš pořád dokola jen trénovat.. Kam by jsi chtěl třeba zajít nebo tak?" Dodal jsem.. SÁM od sebe, což bylo sakra překvapení! Jenže, co nuda nedokáže! "Ale, jestli nechceš.." Dodal jsem potom a zarazil ruce do kapes.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 19:17

Vyskočil jsem jak čertík z krabičky. "HAI!" Vykřikl jsem nadšeně. Byl jsem unavený, vyčerpaný, pochroumaný a POŘÁDNĚ hladový! "Ramen..?" usmál jsem se, jak nejmileji jsem uměl a čekal jestli mě praští a nebo rovnou zapíchne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 19:33

Otočil jsem se na něj a ušklíbl se, jasně, že jsem si tohle myslet mohl.
"Fajn fajn.. Rámen.. A přidat si můžeš kolikrát chceš.. A opakovat to nebudu, takže si to zapamatuj.." Pozvedl jsem koutky úst, mohl si to vynaložit i jako ten ojedinělý úsměv. Toshi, to tě ten malej bráška dokáže takhle rozhodit? Nechal jsem to prostě bejt a rozešel se směrem do vesnice.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 19:35

"Kolikrát chci?! Na co tady sakra čekáme, už teď jsme o dva rameny pozadu!" rozeběhl jsem se do vesnice rychlostí, že ani Schumacher by se nemusel stydět a necha svého milovaného bratra v prachu za sebou. Sakra jakej já měl hlad!!

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Mon 14 Nov - 19:38

Zavrtěl jsem hlavou nad jeho chováním a rozešel se jednoduše za ním.
(Přesun.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 24 z 26 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: