Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 21 z 26
Strana 21 z 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Re: Treningová místnost.
V dlani se mi objevil Fuuma Shuriken.
"Kuroi Kaminari: Shuriken!" kov začal zářit tmavou, černo-fialovou chakrou. Napřáhla jsem ho před sebe. Nezbývalo mi, než úder zachytit, což mohlo náš blesk zase jen vyrušit.
"Kuroi Kaminari: Shuriken!" kov začal zářit tmavou, černo-fialovou chakrou. Napřáhla jsem ho před sebe. Nezbývalo mi, než úder zachytit, což mohlo náš blesk zase jen vyrušit.
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Blesky se vyrušili navzájem ale pořád jsem na ni talčil katanou a jelikož byla slabší jak já srazil jsem ji k zemi.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
"Kaminari Shotto!" z konečků prstů, které mířily přímo na něj, vystřelyly jehly z Černého blesku.
- Účinek techniky:
- Každá z nich je schopná se při dopadu na hořlavý materiál (Stačí látka) rozhořet. Plamínek je ale jen slabý, takže většinou nezpůsobí příliš újmy, pokud nemá kolem sebe dostatek hořlavých věcí. Jehly z Černého blesku lehce přeseknou provaz či chakrová vlákna.
Rin Kagayaki- Jounin
"nj vyzeraju to byt slabe techniky ale jaks ahovori tri krat meraj a raz strihaj usmial som sa" rozbehol som sa proti nemu vytvoril dalši klon oby dvaja sme uetkali proti nemu ,hodili sme po nom shurikeny , klon zautočil a auž jak bol pri nom použil som techniku Nimpo : Henge a kilon sa zmenil na fuuma shuriken a ja utekal za ním a cakal na vhodnu priležitost zobrat mu to pierko
Anonymní- Anonymní
Pozorne som sledoval jejich boj nehal som ujsť ani sekundu ked Ishikamaru opať na mna zautočil.
Zase som sa rukou pleskol po čele čo som ja komu urobil.
Použil som techniku preblesknutia a zobrazil sa za Ishikamaru"ty hlupak povedal som ti že si teraz dáme pauzu"a dlanou som mu švihol po hlave.
Zase som sa rukou pleskol po čele čo som ja komu urobil.
Použil som techniku preblesknutia a zobrazil sa za Ishikamaru"ty hlupak povedal som ti že si teraz dáme pauzu"a dlanou som mu švihol po hlave.
Anonymní- Anonymní
Zasáhly mě do hrudi a trochu mě popálili když jsem si všiml že hoří vyslíkl jsem si vršek a udeřil jsem ji přímo do hlavy tupou stranou katany.
Shinobi
"nj bol som trocha zmetený ospravedlnujem sa" chytil soms aza hlavu a skrabial sa a uskrnal sa pri tom "moja chyba" xD
Anonymní- Anonymní
Ozvalo se cinknutí kovu o kov, jak jsem s největší námahou zvedla Fuuma shuriken, aby nezasáhl mě, ale zbraň.Nakrčila jsem nos. Vyrazil mi dech úderem katany, ale teď to nebylo podstatné. Mezi lapáním po dechu jsem ucítila, jak mu chytilo oblečení a pokusila jsem se ho odstrčit, aby stejný osud nepotkal i to mé.
Rin Kagayaki- Jounin
Vyškrábala jsem se na nohy...
Rychle jsem dýchala, chakra docházela doslova rychlostí Černého blesku a já si to uvědomila až teď.
Rychle jsem dýchala, chakra docházela doslova rychlostí Černého blesku a já si to uvědomila až teď.
Rin Kagayaki- Jounin
hořlavé oblečení jsem měl vyslečené takže jsem tam stál do pul těla nahý.Podíval jsem se na senseie a kývnul jsem hlavou potom jsem dal katanu zpět do pochvy.
Shinobi
Podíval jsem se na setru a zeptal se."Jsi v pořádku?Promin jestli jsem to přehnal."usmál jsem se na ni.
Shinobi
Podišiel som k ním.
"No predviedli ste každý niečo špecialne len kdo bo llepší a kdo pojde na večeru a kdo dostane trest"zamyslel som sa"
"A mám to obidvaja teraz pojdete somnou na večeru a Ishikamaru 20 kolečok a 100 drepov a ked to skončíš dojdi za nami"
Povedal som mu chladným hlasom.
"A ty Sora nepojdeš do mesta takto polonahý"Dal som som si dole zelenu bluzu a podal mu ju ostal som v bielom tielku.
"No predviedli ste každý niečo špecialne len kdo bo llepší a kdo pojde na večeru a kdo dostane trest"zamyslel som sa"
"A mám to obidvaja teraz pojdete somnou na večeru a Ishikamaru 20 kolečok a 100 drepov a ked to skončíš dojdi za nami"
Povedal som mu chladným hlasom.
"A ty Sora nepojdeš do mesta takto polonahý"Dal som som si dole zelenu bluzu a podal mu ju ostal som v bielom tielku.
Anonymní- Anonymní
"No dobrá i když mám dojem že většina dívek ve městě už mě viděli i míň oblečeného."zasmál jsem se."To jsem rád že jdeme jíst všichni."
Shinobi
"rozkaz" fu to bude malina .. "hned som tam" "arigato"
Naposledy upravil Ishimaru Kaito dne Tue 18 Oct - 16:16, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Pokud se nepletu tak ten, kdo tu stojí polonahý, jsi byl ty." vyplázla jsem na něj jazyk a vzápětí jsem šibalsky mrkla.
"Ale děkuji, jsem v pořádku."
"Arigato gozajmas sensei!" i jemu jsem věnovala zářivý úsměv.
"Ale děkuji, jsem v pořádku."
"Arigato gozajmas sensei!" i jemu jsem věnovala zářivý úsměv.
Rin Kagayaki- Jounin
" A pokud se já dobře dívám tak ty si na pokraji sil."usmál jsem se a dal jí jemný pohlavek jen takový ze srandy takže ji nemohl bolet.A pak jsem na ni mrkl.
Shinobi
(dojdu až večer jdu pryč. )
Shinobi
"No dobre vi 2 tak teda podme lebo na to ešte zavru a ja som hladný na smrť"zakričal som .
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
po dlhšom odpočinku som sa zase vibral trenovat , musim si precvicit vyhybanie a rýchlost idem na to
Anonymní- Anonymní
Došel jsem až na tréninkové území. Přehodil jsem tyčku v puse zleva do prava a nahodil úsměv ala vypáním díru do ozonu. Zahákl jsem do sebe prsty, protáhl ztuhlé svalstvo, až to zakřupalo a zaskřípalo. "Nii-chaan porazím tě!!" otočil jsem se na bratra, co šel, jak jinak než otráveně za mnou.
Anonymní- Anonymní
Všimla jsem si dvou lidí, kteří se tu objevili chvíli přede mnou.
"Zdravím." zavrněla jsem tiše jejich směrem a se sklopenou hlavou jsem prošla okolo a mířila kamsi do neurčita.
"Zdravím." zavrněla jsem tiše jejich směrem a se sklopenou hlavou jsem prošla okolo a mířila kamsi do neurčita.
Rin Kagayaki- Jounin
Došoural jsem se pomalým krokem za svým hyperaktivním bratříčkem. "Vzal sis dneska jen jednoho marťánka?" Zeptal jsem se ho zcela vážně, jeho hyperaktvita byla neúsnosná. Pak jsem došel až k němu ušklíbl se. "Uvidíme, jak ses zlepšil" Posléze jsem zaslechl další hlas vedle sebe, otočil jsem se a pohledem zhodnotil dívku, zaujala mojí pozornost a to celkem dost, no stejně jsem jí pozdrav oplatil jen kývnutím, nejdřív potřebuji zkrotit tohle hnědovlasé pako.
"Tak se předveď, Sho.." Ušklíbl jsem se a rozhodl se teda vytáhnout ruce z kapes. Nezlobil jsem se na něj, že se naučil Hiraishin první, nedokázal jsem to a navíc tohle bylo už dávno za mnou..
"Tak se předveď, Sho.." Ušklíbl jsem se a rozhodl se teda vytáhnout ruce z kapes. Nezlobil jsem se na něj, že se naučil Hiraishin první, nedokázal jsem to a navíc tohle bylo už dávno za mnou..
Anonymní- Anonymní
Posadila jsem se k vodě a zády se opřela o strom.
Do očí se mi už zase hrnuly slzy, ale protentokrát jsem je dokázala zadržet. Mírně jsem zaklonila hlavu a sledovala jsem skrze větve oblohu. Nic okolo sebe jsem nevnímala.
Do očí se mi už zase hrnuly slzy, ale protentokrát jsem je dokázala zadržet. Mírně jsem zaklonila hlavu a sledovala jsem skrze větve oblohu. Nic okolo sebe jsem nevnímala.
Rin Kagayaki- Jounin
Strana 21 z 26 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 21 z 26
Povolení tohoto fóra: