Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 18 z 26
Strana 18 z 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Re: Treningová místnost.
"Večer jsi nebyl doma." odvětila jsem a snažila jsem se vyprostit kunai z kůry stromu. Zdá se, že tentokrát jsem házela moc silně. Nakonec jsem ho sice s vítězným výrazem získala, ovšem skončila jsem na zemi.
(Ne, vůbec mi nejde. Netuším, co s tím mám. Ani včera jsem tam nebyla)
(Ne, vůbec mi nejde. Netuším, co s tím mám. Ani včera jsem tam nebyla)
Rin Kagayaki- Jounin
- Počet príspevkov : 363
Otočil som sa na chlapca ktorý mal na ramene mojho Rya ten okamžite doletel na moje rameno a začal dom mna ťukať "aha rozumiem"
Spravil som klon a ten sa rozbehol do kancelárie vraj tam ešte niekdo ostal.
"Takže zastupcu Raikageho no tak ten stojí zrovna pred tebou"odvetil som otočil som sa spať na Ikaros no tá bola na zemi tej sa tam nejako lubi pomyslel som si.
Podišel som k nej a podal som jej ruku aby som jej pomohol postaviť sa"a ked sa postavíš vráť sa na to iste miesto"
Spravil som klon a ten sa rozbehol do kancelárie vraj tam ešte niekdo ostal.
"Takže zastupcu Raikageho no tak ten stojí zrovna pred tebou"odvetil som otočil som sa spať na Ikaros no tá bola na zemi tej sa tam nejako lubi pomyslel som si.
Podišel som k nej a podal som jej ruku aby som jej pomohol postaviť sa"a ked sa postavíš vráť sa na to iste miesto"
Anonymní- Anonymní
"Arigato." postavila bych se sama, ale ani takto mi to nevadilo.
Odpočítala jsem si kroky a počkala až bude dostatečně daleko, protože s mojí šikovností by to nedopadlo dobře. Tentokrát jsem to zkusila stejně, jako když mířím Černým bleskem. A ono to šlo. Dvěma kunai po sobě jsem se trefila do toho správného stromu a i když jsem si sama sebou ještě nebyla jistá, doslova jsem zářila.
Odpočítala jsem si kroky a počkala až bude dostatečně daleko, protože s mojí šikovností by to nedopadlo dobře. Tentokrát jsem to zkusila stejně, jako když mířím Černým bleskem. A ono to šlo. Dvěma kunai po sobě jsem se trefila do toho správného stromu a i když jsem si sama sebou ještě nebyla jistá, doslova jsem zářila.
Rin Kagayaki- Jounin
Videl som ako tie kunaie hodila a bol to dobrí hod došiel som k nej a pohladil som ju po hlave.
"Tak vidíš ide ti to dobre ale ešte posledná vec čo som si všimol"
Vytihol som kunai s vačku a podal jej ho do ruky chytil som je jruku a začla snou jemne triasť"uvolni tu ruku no ták"
"Musí byť ako pierko čo dopadá na zem a nie ako kamen čo sa ruti skr všetko"
Ked sa nen ruka konečne uvolnila spolu s nou som napriahol ruku a hodil ten kunai zapychol sa pod jeden s kunaiov čo osm hodil ja".
"Tak vidíš ako ti to ide celkom sa mi začinaš lubiť"odvetil som no nie milím hlasom aby si nemyslela že som nejaký dobrodušný.
"Tak vidíš ide ti to dobre ale ešte posledná vec čo som si všimol"
Vytihol som kunai s vačku a podal jej ho do ruky chytil som je jruku a začla snou jemne triasť"uvolni tu ruku no ták"
"Musí byť ako pierko čo dopadá na zem a nie ako kamen čo sa ruti skr všetko"
Ked sa nen ruka konečne uvolnila spolu s nou som napriahol ruku a hodil ten kunai zapychol sa pod jeden s kunaiov čo osm hodil ja".
"Tak vidíš ako ti to ide celkom sa mi začinaš lubiť"odvetil som no nie milím hlasom aby si nemyslela že som nejaký dobrodušný.
Anonymní- Anonymní
"Omlouvám se za své chování.Chtěl bych začít trénovat pod mistrem.Moje jméno je Sora Tenmitsu a pocházím z kalnu který ovládá černý blesk."Potom jsem se podíval na Ikaros."Promiň nespal jsem doma."A zase jsem se vrátil pohledem na Isase a čekal na jeho odpověď.
Douchuu Nagano- Počet príspevkov : 162
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Nagano
Moc se mi nelíbilo jak blízko je u mé sestry a jak se kní chová "Ehm ehm"upozornil jsem na svoji přítomnost zde a ještě dodal " A to je moje mladší sestra ale to už jste si jistě domyslel."
Shinobi
"Ano, ano, ano! Prosím, buďte i mistrem mého bratra!" točila jsem se kolem něj dokola, až se mu ze mě mohla motat hlava.
"Sensei.... On je mnohem lepší než já... Určitě vám nebudeme na obtíž." občas jsem pohledem přejela ke kunai zabodnutém v kůře stromu. Bylo to vlatně jednodušší než jsem myslela. Jen se mi nelíbilo, že se mne mistr za každý úspěch snaží pohladit, ale strpěla jsem to.
"Sensei.... On je mnohem lepší než já... Určitě vám nebudeme na obtíž." občas jsem pohledem přejela ke kunai zabodnutém v kůře stromu. Bylo to vlatně jednodušší než jsem myslela. Jen se mi nelíbilo, že se mne mistr za každý úspěch snaží pohladit, ale strpěla jsem to.
Rin Kagayaki- Jounin
Začala sa točit okolo mna no nejak som jej nevenoval pozornosť.
"Takže ty by si chcel do týmu hmm no to sa ešte uvidí tak dobre vydáš sa na horu Ritan a tam sa o tebe rozhodne"
"Takže ty by si chcel do týmu hmm no to sa ešte uvidí tak dobre vydáš sa na horu Ritan a tam sa o tebe rozhodne"
Anonymní- Anonymní
"Dobrá mám vyrazit teď hned?"Podíval jsem se na něj vážným výrazem jelikož jsem byl velmi odhodlaný.
Shinobi
Další zkouška?
Zjistila jsem, že s ním zjevně nic nezmůžu a raději jsem se vrátila k házení kunaiů. S každým hodem jsem získávala větší a větší jistotu.
Zjistila jsem, že s ním zjevně nic nezmůžu a raději jsem se vrátila k házení kunaiů. S každým hodem jsem získávala větší a větší jistotu.
Rin Kagayaki- Jounin
"Hm snad nechceš čakať dokial ťa tam neodnesem to znamená hned!!!"Povedal som trocha naštvane.
Sice to v mojej povahe nebolo zvikom ale musel som aspon na uvod na nich byť zlí nech si nemyslia že si možu dovoliť všetko.
Vlastne som ani ja nevedel prečo som sa takto zmenil asi to sposobil ten posledný incident.
Sice to v mojej povahe nebolo zvikom ale musel som aspon na uvod na nich byť zlí nech si nemyslia že si možu dovoliť všetko.
Vlastne som ani ja nevedel prečo som sa takto zmenil asi to sposobil ten posledný incident.
Anonymní- Anonymní
Pozvedla jsem obočí.
Že ho to baví...
"Můžu jít s vámi?" zeptala jsem se, zatímco jsem hledala dva kunaie, které bych mohla zkusit hodit najednou. Dokonce se mi hod i podařil.
Že ho to baví...
"Můžu jít s vámi?" zeptala jsem se, zatímco jsem hledala dva kunaie, které bych mohla zkusit hodit najednou. Dokonce se mi hod i podařil.
Rin Kagayaki- Jounin
"Dobrá"hned jsem vyrazil.(Přesun)
Shinobi
"Nie on pojde sám a pokial viem tebe som už zadal čo máš robyť".
Vdialke už som len videl ako mizne tak dobre teda uvidíme"kage bunshin no jutsu".
Vytvoril som 10 klonov ktorým som dal presné inštrukcie čo maju robyť a kam ísť len mávli hlavou a rozbehli sa preč.
"Tak a teraz by som si rád pozrel tvoju rýchlosť"
Vdialke už som len videl ako mizne tak dobre teda uvidíme"kage bunshin no jutsu".
Vytvoril som 10 klonov ktorým som dal presné inštrukcie čo maju robyť a kam ísť len mávli hlavou a rozbehli sa preč.
"Tak a teraz by som si rád pozrel tvoju rýchlosť"
Anonymní- Anonymní
To už byl pojem, který mi nebyl cizí. Díky Černému blesku jsem dokázala vyvinout vyšší rychlost než vrstevníci.
"Hai, jak si mou rychlost chcete vyzkoušet?"
"Hai, jak si mou rychlost chcete vyzkoušet?"
Rin Kagayaki- Jounin
"asi ste mne dobre nepochopil .... hmmm nechi mit ego ani nic vic ja len chci spravit chuninskov skusku "... "a stat se ptom joninem ked zvladnu vsechni misee to je moj ciel "
Anonymní- Anonymní
Na tvári sa mi vyronil diabolsky usmev"tak pod somnou a uvidíme ako si na tom naozaj s rýchlostou"
"Otočil som sa na toho chlapca "hm ideš si za svojím snom ako iní no táto cesta ťa neprivedie na dobrý smer pretože budeš časom tužiť po sile čoraz viac a viac a rakychto ludí ja nemienim trpieť ale ako chceš možno sa ti podari ma presvečiť ak chceš pod somnou a snou".
Odvetil som a vydal som sa krokom preč.
(Ishimaru Kaito nejsi ty náhodou Shitaku ? )
"Otočil som sa na toho chlapca "hm ideš si za svojím snom ako iní no táto cesta ťa neprivedie na dobrý smer pretože budeš časom tužiť po sile čoraz viac a viac a rakychto ludí ja nemienim trpieť ale ako chceš možno sa ti podari ma presvečiť ak chceš pod somnou a snou".
Odvetil som a vydal som sa krokom preč.
(Ishimaru Kaito nejsi ty náhodou Shitaku ? )
Anonymní- Anonymní
" dobre teda dam na vašu radu , tak pojdme " ... (ne asi ta sklamu ale nejsem ani nwm ktoje to )
Anonymní- Anonymní
Bez řečí jsem se vydala za nimi.
Přitom jsem se soustředila na všechnu chakru, která mi proudila tělem.
(Přesun)
Přitom jsem se soustředila na všechnu chakru, která mi proudila tělem.
(Přesun)
Rin Kagayaki- Jounin
Došiel som zo zyvnutím"ah no dobre tak mi teda predved čo dokážeš a ja sa rozhodnem či ťa vezmem alebo ne".
Prehovoril som na neho otrávene vobec som nemal na nič náladu ale slubil som mu to.
"Tak začni pozrem sa čo je v tebe alebo vieš čo"pozrel som sa na krk a furt som tam mal pierko od Rya..
"Ked mi toto pierko si mojim žiakom ked ne šup do akadémie rozhodni sa sám"
Prehovoril som na neho otrávene vobec som nemal na nič náladu ale slubil som mu to.
"Tak začni pozrem sa čo je v tebe alebo vieš čo"pozrel som sa na krk a furt som tam mal pierko od Rya..
"Ked mi toto pierko si mojim žiakom ked ne šup do akadémie rozhodni sa sám"
Anonymní- Anonymní
"heh nikdy sa nevzdývam " "tak začniáme" prezeral som si ho , vyzeral važne lahostajne cc takže ale aj tak netreba ho podcenit bude lepšie ked najprv zistím co je v nom .. "hodil som po nom 3 shurikeny , vyskocil , vytiahol katanu a zautočil"
Anonymní- Anonymní
Uaaa toto bude zase na dlho poškrabal som sa na hlave.hm takž shurikeny no to by som nečakal.
Svojím shurikenom som ich odrazil a dopadal s katanou kde som nastavil kunai a zatlačil som.
No toto bude naozaj zaujmavé teda len prečo sa mi tak strašne zýva a opať som si zývol ako pes ale stále som jednou rukou tlačil.
Svojím shurikenom som ich odrazil a dopadal s katanou kde som nastavil kunai a zatlačil som.
No toto bude naozaj zaujmavé teda len prečo sa mi tak strašne zýva a opať som si zývol ako pes ale stále som jednou rukou tlačil.
Anonymní- Anonymní
heh zaujimave a to ješte si nechavam esa v rukavu .... "usmial som sa a odskocil od neho vytvoril som klon a zautočili sme dvaja každy z jednej strany" co udela ted xD
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 18 z 26
Povolení tohoto fóra: