Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 10 z 26
Strana 10 z 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Re: Treningová místnost.
"Ty baka!" On se jednou zabije...
Poklekla jsem k Shitakovi. Už od pohledu bylo jasné, že je to jen únava, ale co se dalo dělat. Zkřížila jsem ruce nad jeho hrudí a propůjčila mu Shosen trochu své chakry, aby mohl alespoň vstát.
A tohle se dělá před misí?
Poklekla jsem k Shitakovi. Už od pohledu bylo jasné, že je to jen únava, ale co se dalo dělat. Zkřížila jsem ruce nad jeho hrudí a propůjčila mu Shosen trochu své chakry, aby mohl alespoň vstát.
A tohle se dělá před misí?
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Po dlhšom skladaní pečatí som bol celkom vyčerpaný a jedine čo som za tu dobu stihol bol jeden klon no a nevyzeral 2 krát najlepšie bez chakry nemožem pokračovať v tom prišiel ten genín s klonom.Hm zaujmalo by ma či tým chcel zamachrovať alebo čo no nič."Potrebuješ niečo?":Unavným ale uprimním pohladom som na neho pozeral.
Anonymní- Anonymní
...."Arigato Raikage-sama" zasmial sa a cítil ako sa do neho vracia sila "Ja som vás zobral za slovo ako ste mi hovorili že od teraz len Taijutsu" opäť sa zasmial a prezrel si toho Jounina nevyzerá 2x lepšie a pokúsil som sa vstať no ešte to nešlo....
Anonymní- Anonymní
Započul som že ide na misiu hm bolo čas nechovať sa ako malí otočil som sa smerom k nemu."Takže moje meno je Michio Isas a ty si?"A podal som mu rku aby vstal.
Anonymní- Anonymní
"Ano, jen Taijutsu. Ale kdo ti řekl, že se u toho máš zabít?" mírně jsem pozvedla obočí.
"A jak to jde?" tu otázku jsem mířila tak nějak k oběma.
"A jak to jde?" tu otázku jsem mířila tak nějak k oběma.
Shinobi
"Hm ja som Chuunin Shitaku Kaguya" a chytil som ho za ruku aby som vstal
Anonymní- Anonymní
Ako ma chytil a tahal som ho hore vytiahol som ho no torchu ma ešte potackalo ale ostal som stáť "Takže ty ideš na misiu?Keby si chcel mohol by som ti robyť doprovod a popritom ti aj pomohol s tréningom".
Anonymní- Anonymní
"Ehm no Raikage-sama môžem vám to ukázať toto som vymyslel keď som sekal katanou" vytiahol svoju katanu na rúčku katany spojil oba dlane zatvoril oči a sústredil tu málo chakry čo mal a okolo katany sa objavila vodná špirála sekol som katanou a rozsekala strom na kusy a tie kusy čo spadli pod tú vodu rozsekalo ešte viac
Anonymní- Anonymní
Hm suiton v katane neni zlí napád možno nakoniec niečo v nom bude.Jemne som sa pousmial.
Anonymní- Anonymní
"Vypadá to dobře." kývla jsem.
"Ale s kostmi to nakonec bude lepší boj. Jen se to naučit." Také jsem se postavila a oprášila si oblečení.
"Ale s kostmi to nakonec bude lepší boj. Jen se to naučit." Také jsem se postavila a oprášila si oblečení.
Shinobi
"Hmm vidíte od toho som to neskúšal vyskúšam to pred vašimi očami aby ste to videli"zasmial som sa a začal si ťahať kosť z ruky pri tom som kričal ale až nie tak ako pred tím už som si zvykol na tu bolesť
Anonymní- Anonymní
Pozvedla jsem obočí a zbledla.
"Ty idiote, k čemu ti bude, když se ti to podaří, když se potom nebudeš moct ani hnout!" byla jsem připravená ho pořádně něčím praštit, jestli toho nenechá.
"Ty idiote, k čemu ti bude, když se ti to podaří, když se potom nebudeš moct ani hnout!" byla jsem připravená ho pořádně něčím praštit, jestli toho nenechá.
Shinobi
Vytiahol som kosť z ruky a usmial som sa na Raikage"Tak čo" zasmial som sa a už som mohol pohnúť normálne rukou a kosť som hodil do stromu ako Kunai...
Anonymní- Anonymní
Asi moju otázku nezaregistroval alebo nechcel odpovedať no to čo robil sa mi zdalo dosť nechutné odišiel som kusok od nich nabok a sadol si na kamen.
Anonymní- Anonymní
Zamračila jsem se.
"Chceš se zabít?" zavrčela jsem. "Povedlo se ti to, ale nemůžeš začít něčím lehčím jako Tenshi Sendan? Stojí tohle za tu bolest?"
Povzdechla jsem.
"Raději už si dnes odpočiň."
"Chceš se zabít?" zavrčela jsem. "Povedlo se ti to, ale nemůžeš začít něčím lehčím jako Tenshi Sendan? Stojí tohle za tu bolest?"
Povzdechla jsem.
"Raději už si dnes odpočiň."
Shinobi
"Čím přesně?" znovu jsem pozvedla obočí.
Shinobi
"No že Teshi Sendan je ľahšie ako toto predsa len je toto základ bez toho by som ani Teshi Sendan nemohol urobiť" sadol si na zem a vydychoval únavu
Anonymní- Anonymní
Ako som sedel vytiahol som si kunai a jemne na prste si ho točil a sledoval ich dvoch v podstatne to bolo aj odbré aspon som sa nenudil.
Anonymní- Anonymní
"Hai, to je jisté, ale při tom si zase takhle nevytahuješ kost a snad u těch menších to nebude taková bolest." uvědomila jsem si, že plácám nesmysli a nic o tom nevím. No raději už jsem byla zticha.
Shinobi
"Presne bude menšia bolesť preto musím si zvyknúť na väčšiu a preto si vyťahujem práve kosť z hornej časti ruky..." pokúsil som si zhromažďovať chakru
Anonymní- Anonymní
"Výborně. Máš hodně energie, tak můžeš jít na misi." odvětila jsem se sladkým úsměvem.
"Obytná část. Velký pes, nepřehlédnutelné." dodala jsem ještě a pak se posadila kousek os Isaseho.
Konečně klid... Když se chce zabít, ta mise mu pomůže, já se dívat nemusím.
"Obytná část. Velký pes, nepřehlédnutelné." dodala jsem ještě a pak se posadila kousek os Isaseho.
Konečně klid... Když se chce zabít, ta mise mu pomůže, já se dívat nemusím.
Shinobi
"Heh to bude maličkosť ehm a ako dlho z nim mám byť vonku?" poškrabal sa za hlavou a vstal z úsmevom
Anonymní- Anonymní
Ako ho poslala na misiu a sadla si v tom som roztočil kunai na maximum a hodil tesne pod jeho kosť či čo to bolo.
Anonymní- Anonymní
"Ono bude stačit ta doba než ho chytíš." uchechtla jsem se.
"Projdeš se s ním na určené místo a pak se vrátíš. Přesný čas určený není."
"Projdeš se s ním na určené místo a pak se vrátíš. Přesný čas určený není."
Shinobi
Strana 10 z 26 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 10 z 26
Povolení tohoto fóra: