Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Treningová místnost.

4 posters

Strana 16 z 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

Goto down

Treningová místnost. - Stránka 16 Empty Treningová místnost.

Příspěvek pro Anonymní Wed 29 Sep - 17:58

First topic message reminder :

akademie-chuunin.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Treningová místnost. - Stránka 16 Empty Re: Treningová místnost.

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 15:29

"Vy... Vy mě... Ještě můžete vrátit na Akademii?" pozvedla jsem obočí a naprázdno polkla. V dlaních se mi vytvořil menší míček z Černého blesku. Občas se v něm zlatě zablesklo. Začala jsem si s ním nervózně pohazovat a jemně jsem zkousla spodní ret.
"Přesvědčím vás!" skoro jsem to vykřikla, aniž bych to měla v plánu.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 363

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 15:35

Hm pousmial som sa ake bláhove dievča no uvidíme"ako chceš ale ja som ťa varoval že ak nie čo príde tak teda dobre.
Pohladil som Rya čo mi sedel na ramene vytrhol som mu jedno pierko s vačku som si vytiahol koženu šnurku a silno uviazal a zaviazal si ju o krk.
"Ryo vieš čo máš robyť"prehovoril som na neho a on viletel do vzduchu.
"Takže tvoja uloha je velmi jednoduchá musí sa ti podariť mi strhnuť toto pierko s krku skoršie než Ryo sa vráti s okružnej jazdy Kumo je to pomerne dlhý čas takže sa moc ani nemáš kam ponáhlať ale nezabudni vždicky neni všetko len sila aj odvaha,myslenie a taktizovanie".
"Dobre žiadne námietky výborne" odskočil som dalej od nej"tak a hra može začať".
Povedal som a v tom Ryo sa rozletel širinou preč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 15:39

Zarazila jsem se, zamyslela nad jeho slovy a pak jsem se rozběhla.
Za běhu jsem si připravila pečetě, jednu dlaň natáhla před sebe.
"Kuroi Kaminari!" místo míčku se mi v dlani vytvořil blesk. Klikatou čarou letěl po obloze přímo k Ryovi. Jenže jsem neovládala Černý blesk tak, jak by ho ovládal Jounin, přinejlepším Chuunin a trefila jsem místo něj jen větev nad ním. Jeho štěstí, bývalo by ho to usmažilo. Běžela jsem dál a přitom jsem se dívala, jestli ho náhodou nezasáhla alespoň ta větev.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 15:42

Pozeral som na nu udivene tak toto som ešte nezažil.
"Halo prepáč ak ťa vyrušujem ale tvojou ulohou je dostať pierko a to mam já na krku"
ukázal som na svoj krk prečo by išla po Ryovi? čo sa jej nepáči alebo nemá rada vtákov.
Ryo sa musel strele vyhnuť zapištal od strachu lebo toto sa mu ešte nestalo no letel dalej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 15:54

(Jej, já špatně četla XDDD Gomene )

Zmateně jsem zamrkala.
"Ale... Já... Nebylo by mnohem jednodušší získat jiné pírko?" zamrkala jsem a snažila jsem se zamluvit, že jsem špatně poslouchala a zrovna si v duchu dodávala odvahy, když mluvil.
"A vás nechci usmažit... Černým bleskem..."
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:00

"Ine pierko? samozrejme že by bolo lahšie ale na misi budeš mať tiež na výber vždy tu lahšiu cestu?"
"Nemusíš mať strach myslím že to prežijem tak a koniec rečí a pusti sa do toho lebo Ryo letí a tebe ubieha čas".
Doplnil som ah už vidím ako začínaju nove problémi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 16:03

Přimhouřila jsem oči.
Těžší cesta bývá ta jednodušší...
Znovu jsem vytvořila míček z Černého blesku a pak jsem ho zprudka hodila proti němu. V letu se uvolnila Raitonová chakra a těsně před ním se míček proměnil v oslňující záblesk, který ho mohl na chvíli oslepit. Já se zároveň rozběhla proti němu, abych využila té chvíle, kdy nic neuvidí a pokusila se mu pírko sebrat.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:07

Začala utočiť ako som si mysle uplne bezhlavo ah no dobre čo na mna vytiahneš.
Ostal som na mieste a jej technika ma oslepila nio nie ako mala vdaka mojim očiam som nestratil uplne zrak ale videl som šede.
Vdaka tomu a zvuku ktorý som počul že sa blíži ku mne som sa len pousmial.
Použil som techniku preblesknutia a zobrazil sa preč od nej,vyhliadol som si strom na ktorý som vyskočil a počkal som až sa mi vráti zrak.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 16:12

Zarazila jsem se a prudce jsem se otočila. Stačilo mi zachvění stromu, abych na něj namířila dlaň.
"Kuroi Kaminari!" vykřikla jsem a z mé dlaně jeho směrem vylétl blesk. Černý, rychlý. Bylo téměř nemožné se mu vyhnout, takže ten strom to jistě šeredně odnese. Možná i ten, kdo sedí na něm.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:31

ale ale hmm koho tady vidím ..... pche ! jo dobrá budu ich sledovat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:36

Zrak sa mi vrátil no použila dalšiu techniku no výdno že nejaké jutsu ovláda ale ako dlho to takto bude držať.
Jej technika oproti minulej bola nezrovnatelná no stihol som sa jej vyhnuž no ked som sa presunul dole na zem moj šal horel.
Rýchlo som si ho obmotal od krku a hodil ho preč"no niekdo mi tu bude dlžiť novy šál"
"Tak tvoje techniky su prekvpapujuce no nechcem videť len tvoje techniky"
Vytiahol som s pudzra kunai a hodil ho pred nu"tak ukážeš mi aj s týmto niečo?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 16:38

Zamrkala jsem, jako kdybych kunai před sebou viděla poprvé.
"Uhmm.... Totiž... Já...." prohrábla jsem si vlasy s provinilým výrazem.
"Mne můj klan vždy učil ovládat Černý blesk..." hodila jsem po kunai výmluvný pohled. Dívala jsem se na něj jako na něco, co rozhodně nemám ráda.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:43

Takže kunai nič? to neni možné čo ju potom na tej akadémii učili? ah toto bude ešte horšie než som si myslel.
"Tak fajn taijutsu preneháme zatial tak no pierko mám stále na sebe a ty nič tak ti to trocha sťažím"
Dal som ruk do znamenia"kage bunshin no jutsu"povedal som a pred nou stálo 20 klonov a ja medzi ktorých som sa zamiešal.
"Tak a čo teraz?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 16:49

nerád sa vám pletu do boje ale sensei .... kwed skončite tu trengový suboj tak by ste mohl skusit aj mne hmm vyzivam vas Smile

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 16:50

Vytřeštila jsem na něj oči.
"Já jsem Genin!" pípla jsem a nakonec jsem ten kunai vzala do ruky a chtěla jít blíž. Nakonec jsem se rozmáchla a hodila. Přesně tak, jak jsem předpokládala, se neškodně zabodnul kousek od jednoho klonu.
Povzdechla jsem a natáhla obě dlaně před sebe.
"Kuroi Kaminari!" mezi jeho klony vystřelil z mých dlaní Černý blesk.
Pohnula jsem rukami a blesk jako obrovský bič projel přes jeho klony. Hlava mi klesla dopředu, zavrávorala jsem a klesla na kolena. Tohle na mne bylo příliš.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 17:03

"Genín si ale na toto sa nebudeš mocť vyhovárať ked nás napadnu náhodu iní shinobi s týmto si moc nepomožeš".
Videl som že klesla na kolena podišiel som pomali k nej.
"Takže toto je tvoj limit? už si to vzdala?".
Trocha som sa na nu zamračil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 17:08

nj videť že je ti ignor to je otrava du radeji do mov spat (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 17:11

Zaryla jsem ruce do trávy až jsem několik stébel vytrhla a vrávoravě jsem se postavila.
V dlani jsem vytvořila další oslepující míček, ale měla jsem ji přitom za zády, takže to neviděl. Prudce jsem ho hodila a vyrazila dopředu, abych se mu pírko pokusila strhnout z krku.
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 17:18

"Ostan stáť za to že som na teba neprehovoril to neznamená že som si ťa nevšimol"
"Si v poriadku" natiahol som k nej ruku no ona použila manévr neposrehnutia a opať na mna použila tu techniku.
Kso nie vyskočil som rýchlo do vzduchu no jej ruka sa dotkla jemne mojho pierka.
Neheť sa takto nachytať ah to sa už nestane prestal som to brať ako srandu zo zavrenými očami som si vytiahol kunaie a začal po nej hádzať.

Ked som dohádzal okolo nej som spravil ako keby kruh s kunaiov v ktorom stála dopadol som na zem otočený jej chrbtom.
"Hm použiť takýto manévr to je zakerné ale vo svete shinobi to niekedy je treba"
Spomenul som si na tréning s Rin kde som presne tak isto s nou bojoval na tvári sa mi vironil menši usmev.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 17:25

Usmívá se?
Nějak mi to dodalo sílu. Několikrát jsem sykla, když mě jeden z kunaiů zasáhnul. Pokusila jsem se uhnout a přerušila mu tak kruh, ve kterém jsem byla.
"To nebylo zákeřné! Řekl jste, ať to nevzdávám!" rychle jsem dýchala, hrnuly se mi slzy do očí. Docházelo mi, že to nezvládnu. Že nepřekročím tu hranici, kterou zjevně potřeboval k tomu, aby někoho učil.
Z posledních sil jsem se postavila a s kunaiem v ruce jsem se rozběhla proti němu.
"Nevzdám to!"
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 17:39

Otočil som sa spať na nu hmm takmer bez síl ale stále ide dalej ide si za svojim a je ochotná pre to obetovať všetko aj prekročiť hranicu svojich síl ale ....
Rozbehla sa s kunaiom proti mne medzi tým letel Ryo už naspať"takto bezhlavo utočiť to som si nemysle že budeš až taka pošetilá".
Použil som techniku preblesknutia a zobrazil sa za nou vytrhol som jej kunai s ruky a dal ruku smerujuc pred nu takže čepel kunaia videli jej oči.
Ryo doletel na miesto kde začal a zapískal čo hlásilo koniec.
"Ahhhh tak a tvoj čas vypršal".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 17:42

Z očí mi vyteklo pár slz. Dívala jsem se na ostří kunaie. Na malou chvíli mne napadlo, že by bylo lepší, kdyby mi ho teď vrazil mezi oči. Rychlá a téměř bezbolestná smrt. Lepší než to, co žažiji teď. Zklamala jsem, neobstála jsem ve zkoušce a zklamala jsem všechny. Toho, kdo mohl být můj sensei, svého bratra. Všechno se mi přes závoj slz rozplývalo.
"Já jsem... Zklamala... Ale udělám cokoli... Jen mne neposílejte zpět do Akademie!"
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 17:56

Moj prst sa dotkol jej tváre a cítil som že plače"ty plačeš a prečo že si nesplnila skušku?"
"Urobíš čokolvek? ako to myslíš čokolvek? čo si ochotná urobiť preto aby som ťa neposlal na akadémiu?"
Trhol som kunaiom hore tak že jej čelenka odletela s hlavy zobral som ju do ruky jej čelenku čo nedokazovalo dobré znamenie.
Otočil som ju k sebe.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rin Kagayaki Thu 13 Oct - 17:59

Když moje čelenka zmizela, prudce jsem s sebou trhla.
"Já... Vážně udělám cokoli.... Nemůžu svého bratra zklamat... Nemůžu se vrátit na akademii..."
Rin Kagayaki
Rin Kagayaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 13 Oct - 18:07

"Tak dobre tu je moj návrh ty sa staneš mojou žiačkou a spravím hned s teba chunína no tvoj brat sa vráti na akadémiu".
"On si zopakuje obyčajné veci a pobudne na akadémii no s teba sa stane shinobi hodny ucty a budeš plniť misie jednou za druhou v tvojom tréningu ti pomožem a dostaneš sa na uroven o ktorej si ani nemala predstavy".
"Tak čo povieš na moj návrh"čakal som na jej odpoved chcel som vedeť čo so seba vypustí no nehal som to čisto na nu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 26 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: