Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 9 z 26
Strana 9 z 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Re: Treningová místnost.
Liečila ma dotýkala sa ma neajk torchu viav ale na ot som nedával pozomr doležité bolo že mi bolo lepšie."Arigato Raikage".Ano ja viem dali sme si dohodu a ja som prehral prímem hoci čo".
Anonymní- Anonymní
Pousmála jsem se.
"Hai, na to spoléhám. Ale děkovat nemáš za co." po chvíli jsem se zvedla a podala mu ruku, abych mu pomohla vstát.
"Teď tě vezmu na místo, kde ti budu moct říct, co bych si přála." pořád jsem se smála. Byl to zvláštní úsměv. Svůdný, možná i fanatický. Stejně, jako večer, když jsem ho políbila. Nicméně tentokrát jsem měla v plánu navázat, kde jsme přestali. Přesněji řečeno u toho, že ještě neviděl nahou ženu
"Hai, na to spoléhám. Ale děkovat nemáš za co." po chvíli jsem se zvedla a podala mu ruku, abych mu pomohla vstát.
"Teď tě vezmu na místo, kde ti budu moct říct, co bych si přála." pořád jsem se smála. Byl to zvláštní úsměv. Svůdný, možná i fanatický. Stejně, jako večer, když jsem ho políbila. Nicméně tentokrát jsem měla v plánu navázat, kde jsme přestali. Přesněji řečeno u toho, že ještě neviděl nahou ženu
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Postavil som sa ešte som sa trochu tackal ruka bola zahojená no pod kožou ma ešte torcha pálila kyselina."Na miesto a kam" postavil som sa vedla nej na náznak že som pripravený na cestu.
- Spoiler:
- Raiton:
Hiraishin-Létající bůh blesku(A rank)
Gian-Falešná tma(B rank)
Jibashi-Elektromagnetická vražda(C rank)
Suiton:
Shunshin no Jutsu-Technika problesknutí(D rank)
Shuishi-Vlna(C rank)
+ základné jutsu
Kuchiyouse no Jutsu-privolávacia technika(Vtáci
Anonymní- Anonymní
"Uvidíš." kývla jsem, ať mě následuje a vydala se na cestu.
(Přesun)
(Přesun)
Shinobi
"Tak dobre idem sa zlepšiť v Taijutsu ako povedala Raikage-sama" vzdychol a prikročil k druhému panákovi a začal do neho udierať a kopať po 30 minútach prestal a začal robiť kliky a drepy opäť po 30 minútach si rozprával sám pre seba Prečo mi nejdu robiť klony nechápem tomu musím to ešte raz skúsiť postavil sa a urobil pečať povedal "Kage Bunshin no Jutsu" no zase sa nič nestalo skúsil to ešte raz urobil pečať a povedal potichu "Kage" "Auu bolí ma hrudník musím to dokončiť Bunshin no Jutsu" a zo zeme sa začali zhromažďovať kosti a urobili klona "Uaa takže nie Kage Bunshin o Jutsu ale Mune Bunshin no Jutsu" povedal si pre seba a ešte raz poskladal pečať a povedal "Mune Bunshin no Jutsu" a opäť sa vytvoril klon "Yes tak už klonov by nebol problém teraz to Taijutsu" a šiel opäť robiť kliky sklapačky a drepy.....
Anonymní- Anonymní
Kľakol som na zem od únavy a povedal pre seba To už by stačilo dlho som nemal misiu a usmial sa vstal pozrel na zničených panákov a na mieste kde kým prišiel cvičiť bola tráva už nebola od akadémie som tu prežil veľa tréningov veľa som sa tu potil a odišiel do kancelárie Raikage-sama
Anonymní- Anonymní
Klon číslo 2:
Pribehol do miestnosti a nikde nikoho nevidel tak sa zrušil
Pribehol do miestnosti a nikde nikoho nevidel tak sa zrušil
Anonymní- Anonymní
...Došiel som do miestnosti z päsťami stlačenými a očami ako vrah musím byť silnejší ako som musím sa stať silnejším ako Riichi a ostatní musím byť silnejší ako akýkoľvek Jounin musím byť najsilnejší hneď po Raikage-sama a tak si vybral z kapsičky kunai a prerezal si obe ruky no dlani a olízal tu svoju krv vložil kunai späť do kapsičky a začal robiť kliky
Anonymní- Anonymní
Stále robil kliky ale ruky sa mu triasli od vyčerpania a urobil 250. klik a ruky sa mu podlomili Ksó postavil sa a začal boxovať do stromu
Anonymní- Anonymní
Ruky mal celé od krvi a vzdialil a keď sa pozrel na strom boli tam diery od pästí ale aj krv z jeho hánkov Ksó musím si zdokonaliť rýchlosť pohybu a tak sa rozbehol a začal behať kolečka
Anonymní- Anonymní
Došliel som na cvičisko."Rak Rin chcel by som vás poprosiť či by ste ma nenaučili techniku Kage bushin pretože ako ste ju použili tak ma dosť zaujala a rozhodne sa mi bude v subojoch hodiť".
Anonymní- Anonymní
Pohodila jsem vlasy.
"Vlastně jsem použila Bunshin Daibakuha. To je technika, která na Kage Bunshin navazuje, klony pak vybuchnou." pousmála jsem se.
"Ale jistě, to nebude problém."
"Vlastně jsem použila Bunshin Daibakuha. To je technika, která na Kage Bunshin navazuje, klony pak vybuchnou." pousmála jsem se.
"Ale jistě, to nebude problém."
Shinobi
"Výborne Arigato a teraz chcete každy sa bude venovať svojím novým jutsu alebo ideme na to?":
Anonymní- Anonymní
Uložila jsem svitek do tašky.
"Učení tohohle jsem odkládala už dost dlouho, tak může počkat ještě pár hodin." usmála jsem se.
"Dobře... Princip je v rozložení chakry, musíš si najít správné množství. Kage Bunshin je složitá technika, protože klony jsou jako... Další části tvojí duše. Jsou ty se vším všudy, ne jako obyčejné Bunshiny." ještě chvíli jsem pokračovala v nudném vysvětlování teorie a pak předvedla i názornou ukázku.
"Učení tohohle jsem odkládala už dost dlouho, tak může počkat ještě pár hodin." usmála jsem se.
"Dobře... Princip je v rozložení chakry, musíš si najít správné množství. Kage Bunshin je složitá technika, protože klony jsou jako... Další části tvojí duše. Jsou ty se vším všudy, ne jako obyčejné Bunshiny." ještě chvíli jsem pokračovala v nudném vysvětlování teorie a pak předvedla i názornou ukázku.
Shinobi
Pozorne som ju počuval a nenehal si ujsť ani jednu poznámku potom si videl ako spravila klony bolo to ohromné dal som ruky do znamenia ako ona"Kagebushin no jutsu".V tom som otovril oči a pozeral sa okolo seba no nič vedla mna nebolo."Eh asi to nebude také lahké ako vyzeralo".
Anonymní- Anonymní
Zastavil som v behu a pozeral ako Raikage-sama a ten chlapec z minula niečo trénovali Ksó dnes by to už stačilo idem k ním a vydal sa za nimi a po chvíľke prehovoril "Dobrý deň Raikage-sama a Ahoj čo tu trénujete?"
Anonymní- Anonymní
Pozrel som na neho hm genin a mladší a ani sa ma nespýta či mi može vykať no nevadilo mi to."Akurát som skušal kage bushin no už som to celkom pochopil dakujem vam Ri. Raikage už sa s tým nejak potrápim".Vybral som z vrecka jeden svytok a pomali ho otváral.
Anonymní- Anonymní
Rozosmial som sa "Neber to zle ale Jounin trénuje Kage Bunshin? Ja som len Chuunin a neviem Kage Bunshin ale niečo lepšie čo vydrží dlhšie" poskladal pečať a povedal "Mune Bunshin" a vedľa mňa stálo 5 klonov "tak čo na to hovoríš?"
Anonymní- Anonymní
Aj jounini sa maju stále čo učiť a mat vyšši post neznamená že mám vedeť všetko v tom som otvoril svytok a začal čítať medzi tým robyl nejau pečať a niečo vyslovil a zobrazli sa asi klony."Super"no stále som neodtrhol oči od toho svytku tolko pečatí to neni ani možné ved len zloženie by mi zabralo pol minuty a začal som sa škrabať na hlave.
Anonymní- Anonymní
tváril som sa asi takto
O akých pečatiach to hovorí, veď Kage bunshin ma len jednú základnú ak si dobrý Shinoby tak stačí na Kage bunshin len jedna "Ehh Raikage-sama tak k tej misii kedy to mam urobiť?"
O akých pečatiach to hovorí, veď Kage bunshin ma len jednú základnú ak si dobrý Shinoby tak stačí na Kage bunshin len jedna "Ehh Raikage-sama tak k tej misii kedy to mam urobiť?"
Anonymní- Anonymní
Prečítal som si podorbne asi 10 krát postup a potom začal skladaťpečate silno som sanadýchol",saru,tora,tatsu,tori,ushi,uma,tora,tatsu,tori,ushi,saru,tora,uma,tatsu,tori,hitsushi,uma,ne,tora,tastu,inu,uma,ushi,tora"!!Vtom som spojil dlane silno plesky a položil som ich na zem v zemi sa urobila malá trhlinka no dalej sa viac nič nedialo ako malo postavil som a začal premýšlat v čom je chyba.
Anonymní- Anonymní
Vidím že mi Raikage-sama neodpovedá tak som šiel trénovať kopy do stromu 250x
Anonymní- Anonymní
Ochvílu na to som vytiahol 2 svytok uroven A prečítal som si ho no neprišlo to také strašné no aspon čo sa týkalo pečatí dočítal som zložil pečate.A začal dávať chakru do pestí do no na rukách som cítil len malé chvenie a slabý otien blesku sa spravyl na rukách len taký povlak.V tom som si skoval obidva svitky do vačku musim to všetko skušať postupne leno nakoniec nebudem vedeť nič dal som ruky na znamenie."Kage bushin no jutsu"V tom zase nič opať sa to opakovalo a takto stále.
- Spoiler:
- Raiton:
Hiraishin-Létající bůh blesku(A rank)
Gian-Falešná tma(B rank)
Jibashi-Elektromagnetická vražda(C rank)
Raitoninguburēdo-bleskové čepele(A rank)do 25.8
Hebi no ago-hadia čelusť(B rank)do 22.8
Suiton:
Shuishi-Vlna(C rank)
Jutsu:
Kage bushin no jutsu-Tienový klon(B)do22.8
+ základné jutsu
Shunshin no Jutsu-Technika problesknutí(D rank)
Kuchiyouse no Jutsu-privolávacia technika(C rank)-Vtáci
Anonymní- Anonymní
....Od únavy som už nevládal kolena sa mi roztriasli a cítil som ako keby ma opustila všetka chakra nakoniec ma nohy neudržali a spadol som na zem Ksó musím ďalej trénovať pokúsil sa vstať no opäť sa mu nohy roztriasli a podlomili Nemôžem tu ostať a z posledným kúskom chakry som urobil klona aby ma aspoň odniesol k tomu Jouninovy....položil ma pri ňom a zmizol
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 9 z 26
Povolení tohoto fóra: