Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 6 z 26
Strana 6 z 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Re: Treningová místnost.
Prúd vody do mňa narazil, ale spôsobil iba bolesť ramena. Shuriken, ktorý odklonil sa vracal na Shitakuho, ale ja som ho zastavil. Chytil som ho do zdravej ruky.
"Myslím, že už máme obaja dosť. Na tréning to úplne stačí." Usmial som sa.
(Dnes už končím. Prídem až zajtra, takže som súboj ukončil nerozohdne. xD)
"Myslím, že už máme obaja dosť. Na tréning to úplne stačí." Usmial som sa.
(Dnes už končím. Prídem až zajtra, takže som súboj ukončil nerozohdne. xD)
Anonymní- Anonymní
"Ano jasne si dobrý môžme si skombinovať útok ja z Suiton: Mizzurapa môžem pohnať rýchlosť tvojho shurikenu" usmial sa "Môžme býť dobrý tým"
Anonymní- Anonymní
Fak to de znovu soustredim chakru do nohou a slapu na vodu obema nohama a us se drzim se tak to mam du na to Raigeki no Yoroi. bleskove brnenie rank C a začal sem se oblekat
Anonymní- Anonymní
Došla jsem do tréninkového prostoru a posadila se. Začala jsem sledovat ty dva, se kterými jsem byla na misi, jak trénují. Hmm, jsou opravdu dobří. Řekla jsem si v duchu a pohrávala si s lahvičkou vody. Poté jsem si všimla chlapce ve spodním prádle, jak se učil chodit po vodě. Rozhodla jsem se, že bych mohla taky zkusit něco trénovat. Zandala jsem lahvičku zpět na opasek, vstala a vyběhla. Soustředila jsem chakru do nohou a skočila na hladinu vody. Běžela jsem po vodě a skládala pečetě.Mizu Bunshin no Jutsu! A za mnou už běželi další dva klonové z vody. Všechny tři jsme začaly skládat pečetě.
Poté jsme se sklonili a položili ruku na hladinu. Suiton: Goshokuzame! Pod hladinou se začala silně vířit voda. Nás tři obeplouvalo 15 žraloků, kteří tvořili kolem Nás kruh vody, který se malinko zvyšoval. Vodní žraloci zrychlovali, ale voda už více nestoupla. Každopádně to mohla být hezká podívaná.
Poté jsme se sklonili a položili ruku na hladinu. Suiton: Goshokuzame! Pod hladinou se začala silně vířit voda. Nás tři obeplouvalo 15 žraloků, kteří tvořili kolem Nás kruh vody, který se malinko zvyšoval. Vodní žraloci zrychlovali, ale voda už více nestoupla. Každopádně to mohla být hezká podívaná.
Anonymní- Anonymní
Po dlouhem sustredenie jsem začal zkoušet Raigeki no Yoroi. bleskove brnenie
nic jsem necitil tak jsem to udelal znova a po chvilce jsem byl skoro mrtvej
padl jsem na zemi a lezel
nic jsem necitil tak jsem to udelal znova a po chvilce jsem byl skoro mrtvej
padl jsem na zemi a lezel
Anonymní- Anonymní
Technika už zmizela, klonové ale zůstaly. Pro jistotu jsem vyvolala další dva a udělali jsme kruh. Suiton: Goshokuzame no Jutsu! Pod námi už bylo dvacet pět žraloků (pod sebou ), kteří vytvářeli kruh kolem nás. Teď už byl mnohem větší. Položila jsem dlaň na hladinu vody a zavřela oči. Žraloci se pod vodou začali pohybovat trochu jinak. Prudce jsem otevřela oči (Klonové dělali celou dobu to samé) a čekala. Za pár vtěřin z vody vyletěli žraloci a mě a klony pět z nich pohltilo. Ocitla jsem se ve vzduchu, uvnitř žraloka, kde jsem obličej měla v jakési vzduchové bublině, kterou každý žralok měl. My i s ostatními žraloky jsme se potopili a začali proplavávat jezerem.
Anonymní- Anonymní
"Áno, to môžeme."
Takže on bude môj kolega a Aisha-sama sensei. Kto bude ten tretí?
"Prepáč, mám pár otázok na Raikage-sama. Uvidíme sa neskôr."
Smeroval som do kancelárie.
(Presun.)
Takže on bude môj kolega a Aisha-sama sensei. Kto bude ten tretí?
"Prepáč, mám pár otázok na Raikage-sama. Uvidíme sa neskôr."
Smeroval som do kancelárie.
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Opět jsem doběhla na cvičiště a skočila přímo na hladinu řeky. Had, pták, tygr... Mizu Bunshin no Jutsu! Za mnou se objevili 4 klonové z vody. Doběhli jsme na místo, jako včera. Suiton: Goshokuzame no Jutsu! Začal se opakovat stejný cykl jako včera. Projela jsem se uvnitř žraloka pod vodou.
Anonymní- Anonymní
Nad vodou kroužil sokol a čekal na Aishi, aby jí mohl předat zprávu.
Pouze formální sdělení, že se má dostavit do kanceláře.
Pouze formální sdělení, že se má dostavit do kanceláře.
Naposledy upravil Rin Kagayaki dne Sat 6 Aug - 8:41, celkově upraveno 1 krát
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
"Hmm dobre to by stačilo" dopovedal a šiel do kancelárie Raikage-sama
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
...Došiel som sadol som si na zem a vybral si zvitok z kapsičky otvoril ho a začal čítať...
Anonymní- Anonymní
Vstúpil som dnu a pozdravil Shitakuho.
Zasa trénuje novú techniku? Kedy to chce zvládnuť? Mal by si nájsť čas aj na odpočinok.
Pozdravil som ho a on ma informoval, že mám ísť do kancelárie Raikage-sama.
Za informáciu som mu poďakoval a išiel do pracovne.
Ale ani ja nemám čas na odpočinok...
(Presun.)
(Ospravedlňujem sa, že to píšem takto, ale Shitaku je najmenej tri dni neaktívny. )
Zasa trénuje novú techniku? Kedy to chce zvládnuť? Mal by si nájsť čas aj na odpočinok.
Pozdravil som ho a on ma informoval, že mám ísť do kancelárie Raikage-sama.
Za informáciu som mu poďakoval a išiel do pracovne.
Ale ani ja nemám čas na odpočinok...
(Presun.)
(Ospravedlňujem sa, že to píšem takto, ale Shitaku je najmenej tri dni neaktívny. )
Anonymní- Anonymní
Dočítal som zvitok a začal robiť pečate Nee,Saru,... dorobil som pečate a vykríkol " Suiton: Suiryūdan no Jutsu" a z jazierka vedľa mňa vyšiel vodný drak ale nebol taký ako bol popísaný v zvitku bol maličký a tenký a slabý tak som ho zrušil... a ďalej trénoval
Anonymní- Anonymní
..."To bude na dnes stačiť" usmial sa zabalil si zvitok a odišiel do kancelárie Raikage-sama...
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
.....Dorazil som a videl slameného panáka dokráčal som k nemu a vytiahol svoju katanu z púzdra obzrel si ju a povedal " Je čas ťa vyskúšať" a pokúsil sa vložiť do katany Suiton okolo sa objavila špirála, ktorá vyzerala ako voda keď som sa jej dotkol tak ma porezala no katany som sa ani nedotkol " Super keď to budem ďalej cvičiť tak to bude smrteľný zásah na jeden úder" usmial sa a sekol sa panáka a polovička z neho vyletela a vzduchu nastavil som katanu na padajúcu polovičku panáka a ta voda ho začala rezať tak som dal preč katanu a panák spadol na zem rozsekaný toto by stačilo teraz je čas moje Kekkei genkai tak ako to urobil môj strýko a siahol som si z pravou rukou na ľavú a pokúsil sa vytiahnuť kosť z mojej ruky a pritom si pomyslel Ak sa bez môjho uváženia vedela sceliť zlomenina tak prečo by som nemohol z mojím uvážením zobrať kosť z ruky a a tak som pevne z pravou rukou stlačil ľavú že som si vybral časť kosti z ruky no nevytiahol som ju Sakra skúsim to ešte raz a schmatol som trčajúcu kosť a ďalej som ju ťahal pri tom som začal kričať od bolesti no keď som vytiahol kosť o 5 cm viac musel som prestať Takto to nepôjde musím ju vybrať za každú cenu a z celej sily ju chytil a začal ťahať pritom začal ešte viac kričať ako predtým a keď ju vytiahol omdlel od bolesti.....
Anonymní- Anonymní
Stařec
Opíral jsem se o hůl a kráčel kolem tréninkových místností.
Plášť, který mi věčně sklouzával z ramen dával najevo, že patřím k radě starších.
Zahlédl jsem někoho ležet na zemi a pomalu se k němu blížil. Pokusil jsem se ohnout, ale po tom, co mi křuplo v zádech jsem do něj raději zkusmo šťouchl holí.
Opíral jsem se o hůl a kráčel kolem tréninkových místností.
Plášť, který mi věčně sklouzával z ramen dával najevo, že patřím k radě starších.
Zahlédl jsem někoho ležet na zemi a pomalu se k němu blížil. Pokusil jsem se ohnout, ale po tom, co mi křuplo v zádech jsem do něj raději zkusmo šťouchl holí.
Anonymní- Anonymní
Nič sa nedialo stále som bol v bez vedomí a ani som sa nepohol
Anonymní- Anonymní
Stařec
Vytvořil jsem pečetě a z nedalekého jezera se vznesla menší vodní vlna, která si vybrala za cíl jeho obličej.
Vytvořil jsem pečetě a z nedalekého jezera se vznesla menší vodní vlna, která si vybrala za cíl jeho obličej.
Anonymní- Anonymní
Voda mi obliala tvár no nič iné sa nedialo len som pustil tu kosť z ruky na zem
Anonymní- Anonymní
Stařec
Protočil jsem oči.
Na to jsem příliš starý...
Pak jsem si ho dal na záda a malými kroky šel pryč.
Na tvářích se mi perlil pot a stékal na zem. Rychle jsem dýchal už když jsem došel na okraj cvičiště, ale nepustil jsem ho. Mizel jsem s ním pryč.
(Přesun)
Protočil jsem oči.
Na to jsem příliš starý...
Pak jsem si ho dal na záda a malými kroky šel pryč.
Na tvářích se mi perlil pot a stékal na zem. Rychle jsem dýchal už když jsem došel na okraj cvičiště, ale nepustil jsem ho. Mizel jsem s ním pryč.
(Přesun)
Anonymní- Anonymní
Treningová místnost.
Prišiel som na tréningovu časť rozpomínal som ak som tu trénoval s roznymi Jouninmi a dokonca aj s Raikage bolo to dobre miesto pekne lenže ja na neho nemám dobre spomienky až tak dnou i nocou tréning a ešte aj 3 mesiace v nemocnici sadol som si ku kamenu a oprel si hlavu zavrel oči a nehal sa unášať pocitmi.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem se plížila za ním.
Zezadu jsem mu obtočila ruce kolem krku.
"Vlastně bych ještě něco chtěla..."
Zezadu jsem mu obtočila ruce kolem krku.
"Vlastně bych ještě něco chtěla..."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Došiel do miestnosti kde asi stratil vedomie a uvidel na zemi niečo biele prišiel k tomu bližšie a zistil že to je kosť Takže predsa som to len dokázal usmial sa a až potom si všimol nejakého ninju pristúpil k nemu a ozval sa "Ahoj, Raikage-sama čo tu robíte?"
Anonymní- Anonymní
Ako som sa nehal unášať v tom okolo mna sa optočili nejaké ruky miklo somnou"Uff Raikage toto mi už nerobte a o čo ide"?
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 6 z 26
Povolení tohoto fóra: