Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 22
Strana 3 z 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Nejdřív mise, půjdeš tady s Shibimaru a Shizukou na S-misi." pak jsem se ohlédl a uviděl toho malého kluka.
"A ty, jestli chceš žít, tak ukaž, že umíš být užitečný."
"A ty, jestli chceš žít, tak ukaž, že umíš být užitečný."
Anonymní- Anonymní
Vynoril som sa spoza nej a sledoval so súhlasným prikývnutím Danzoua.
Takže mám ísť aj ja?
Takže mám ísť aj ja?
Anonymní- Anonymní
Převzal jsem si od Danza informace o misi a vyšel ven.
"Bando, pojďte taky."
"Bando, pojďte taky."
Anonymní- Anonymní
To je tak krutý... Hodila jsem očkem po tom klukovi a pak se podívala na Danzoua.
Do prčič... stává se ze mě chůva.
"Hned přijdeme." zvolala jsem se na ty dva odcházející a čekala jak se vyvine situace tady v kanceláři.
"Hokage-sama, věřím že si povede dobře, trochu už jsem si ho proklepla." pousmála jsem se.
Odkdy se usmívám?
Do prčič... stává se ze mě chůva.
"Hned přijdeme." zvolala jsem se na ty dva odcházející a čekala jak se vyvine situace tady v kanceláři.
"Hokage-sama, věřím že si povede dobře, trochu už jsem si ho proklepla." pousmála jsem se.
Odkdy se usmívám?
Anonymní- Anonymní
"Hai, děkuju za projevenou důvěru. Zatím nashledanou." kývla jsem hlavou a podívala se zase na Taku.
"Tak pojď za mnou." pravila jsem ale měla jsem toho na srdci o mnoho víc. Jen jsem to nechtěla rozebírat na veřejnosti.
"Tak pojď za mnou." pravila jsem ale měla jsem toho na srdci o mnoho víc. Jen jsem to nechtěla rozebírat na veřejnosti.
Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sun 26 Jun - 13:45, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Takže, jedná se o Shimizu Rin, z vedlejší větve klanu Kana, podle informací se vyskytuje poblíž hory Ryogetsu. Cestou si vás trochu proklepnu." zastrčil jsem informace do kapsy a čekal.
Anonymní- Anonymní
Proklepnout a bando. To nám ten den hezky začíná. Vydala jsem se tedy na cestu.
přesun.
přesun.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke kanceláři a zaklepal na dveře, pak jsem už jen čekal na odpověď.
Anonymní- Anonymní
"Hmm, něco bych měl."
naklonil jsem se k němu blíž.
"Jde o špionáž k Feudálnímu pánovi. Chystá se převrat proti Konoze. Vím to, od spolehlivých zdrojů."
naklonil jsem se k němu blíž.
"Jde o špionáž k Feudálnímu pánovi. Chystá se převrat proti Konoze. Vím to, od spolehlivých zdrojů."
Anonymní- Anonymní
Podíval jsem se na něho. ,,A jde jen o špionáž, nebo se ho pak rovnou zbavíme, pokud se chystá převrat." Mluvil jsem tišeji.
Anonymní- Anonymní
"Zbavíme se ho, ale to až později. Nejdřív se musí zjistit vše o jeho ochrance. Zvládneš to sám?"
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem si mapu. ,,Jo. Je to všechno. Prostě špionáž." Otočil jsem se a byl jsem připravený na odchod.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 22 • 1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 3 z 22
Povolení tohoto fóra: