Ryogetsu no sato
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Re: Ryogetsu no sato
Uvidím velkou budovu, která je chráněna strážemi.
HOho, tak nakonec bude i boj.
Ušklíbnu se a jdu dál.
Nakonec mě zastaví stráže. "Hej, co chceš, sem nikdo nesmí." zabručí a uvidí čelenku Konohy na mé pravé paži. "Konoha?! Vypadni, nebo tě zabijem, žabáku." Hromotluk, který je dvakrát tak velký než já se ke mě přiblíží.
Rychlým pohybem ho přeskočím a zasadím mu ránu do spánku. Okamžitě spadne. Přejdu k velkému mostu, který vede do sídla. Opět porážím stráže a uvnitř na mě čeká jeden ninja. " Hm, porazil jsi je snadno." zasměje se.
"Jo, jsem Sarutobi." usměju se a udělám pečetě. "Kawara Shuriken!" z podlahy se zvednoou dlaždice a roztočí jako Shurikeny. Ninja udělá pečetě a vytvoří ohnivý štít, který vytvoří ohnivé jazyky a popálí mě.
"Tohle jsem ještě neviděl." Doton: Doryuu taiga!" udělám velkou řeku, která ho spláchne."Doton:Doryuudan!" vytvořím draka, který vyplivne zemní nálože. "Karyuudan!" vyplivnu oheň, který zapálí zemní nálože a ninja za chvíli leží na zemi ohořelý.
"Hm.."zasměje se. "Jsi silný...Suiton: Suishou haa!" zakřičí a přivolá obrovskou vodní vlnu, která smete půlku sídla. Já udělal pečeť a vyplivl zemní stěnu. Skákal jsem po ní a nahoře přivolal Enmu. Jakmile voda opadla já jsem zautočil s tyčí a po několika pokusech se mi ho podařilo zasáhnout. Ruka Enmy mu zlomila krk. Já jsem šel dál a našel meč Mizukiri no Yaiba. "Assasin-chan bude mít radost." zasměju se a vydám se zpět do Konohy.
HOho, tak nakonec bude i boj.
Ušklíbnu se a jdu dál.
Nakonec mě zastaví stráže. "Hej, co chceš, sem nikdo nesmí." zabručí a uvidí čelenku Konohy na mé pravé paži. "Konoha?! Vypadni, nebo tě zabijem, žabáku." Hromotluk, který je dvakrát tak velký než já se ke mě přiblíží.
Rychlým pohybem ho přeskočím a zasadím mu ránu do spánku. Okamžitě spadne. Přejdu k velkému mostu, který vede do sídla. Opět porážím stráže a uvnitř na mě čeká jeden ninja. " Hm, porazil jsi je snadno." zasměje se.
"Jo, jsem Sarutobi." usměju se a udělám pečetě. "Kawara Shuriken!" z podlahy se zvednoou dlaždice a roztočí jako Shurikeny. Ninja udělá pečetě a vytvoří ohnivý štít, který vytvoří ohnivé jazyky a popálí mě.
"Tohle jsem ještě neviděl." Doton: Doryuu taiga!" udělám velkou řeku, která ho spláchne."Doton:Doryuudan!" vytvořím draka, který vyplivne zemní nálože. "Karyuudan!" vyplivnu oheň, který zapálí zemní nálože a ninja za chvíli leží na zemi ohořelý.
"Hm.."zasměje se. "Jsi silný...Suiton: Suishou haa!" zakřičí a přivolá obrovskou vodní vlnu, která smete půlku sídla. Já udělal pečeť a vyplivl zemní stěnu. Skákal jsem po ní a nahoře přivolal Enmu. Jakmile voda opadla já jsem zautočil s tyčí a po několika pokusech se mi ho podařilo zasáhnout. Ruka Enmy mu zlomila krk. Já jsem šel dál a našel meč Mizukiri no Yaiba. "Assasin-chan bude mít radost." zasměju se a vydám se zpět do Konohy.
Anonymní- Anonymní
Stál jsem před bránou vesnice a poklepával pravou nohou. Jsem ANBU, ne chůva chuuninu.
Anonymní- Anonymní
Volným krokem jsem došla k bráně a sledovala toho velkého brouka. Nic jsem neříkala, měla jsem plnou hlavu myšlenek, o které jsem neměla zájem se dělit.
"To klepání nohou... vy se bojíte?"
"To klepání nohou... vy se bojíte?"
Anonymní- Anonymní
"Bojím? Ne, jen jsem netrpělivý." usmál jsem se a rozpřáhl ruce.
"Trochu si vás vyzkouším, není to tak, že bych vám nevěřil, ale jde o to, abychom si dokázali zvyknout na naše útoky."
"Trochu si vás vyzkouším, není to tak, že bych vám nevěřil, ale jde o to, abychom si dokázali zvyknout na naše útoky."
Anonymní- Anonymní
Podívala jsem se na něj lhostejným pohledem a přivřela jedno oko. Co na mě chce vidět? Nezná náš klan?
"Proč ne. Nevidím problém." dala jsem si ruce za hlavu a čekala jak si ten cirkus představuje.
"Proč ne. Nevidím problém." dala jsem si ruce za hlavu a čekala jak si ten cirkus představuje.
Anonymní- Anonymní
Ta holka, Shizuka..Je tichá, čeká na svou chvíli. Hodí se na ANBU zabijáka, a ta druhá, je drzá a uřvaná.
"Začnu." vytvořil jsem pečeť a roztáhl ruce.
"Kikaichuu"
"Začnu." vytvořil jsem pečeť a roztáhl ruce.
"Kikaichuu"
Anonymní- Anonymní
Rozestoupila jsem se. Ruce jsem dala k sobě, kdybych musela rychle vytvořit pečetě. Vyčkávala jsem.
Anonymní- Anonymní
Brouci vytvořili okolo nás velký kruh.
"Ta ženská, používá Shoton. Na mé brouky, krystal nepůsobí, a proto vás budu krýt."
"Ta ženská, používá Shoton. Na mé brouky, krystal nepůsobí, a proto vás budu krýt."
Anonymní- Anonymní
Uskočila jsem od Shiz, aby měla prostor a aktivovala byakugan.
Tak jo broučku. Broučci, nalevo, napravo... prostě všude...
Tak jo broučku. Broučci, nalevo, napravo... prostě všude...
Anonymní- Anonymní
"Taky nemůže zkrystalizovat čakru a můžu ji rozpustit youtonem." dodala jsem.
Anonymní- Anonymní
"Skvělé." znalecky jsem kývl hlavou. Mí broučci se zformovali do malých tvarů a plnou rychlostí letěli na obě holky.
"Bude rychlá, bude zlá, bude vytrvalá!"
"Bude rychlá, bude zlá, bude vytrvalá!"
Anonymní- Anonymní
Ruce jsem měla blízko sebe, takže mi nedělalo problém udělat pečetě. "Youton: Yougan itteki!" Přitiskla jsem prsty k ústům a nadechla jsem se. Vyplyvla jsem na brouky lávu.
Anonymní- Anonymní
Hmmm... Tak mám obranu vhodnou i na takové mrňavé potvory. Soustředila jsem čakru do dlaní a začala se Shugohakke.
Anonymní- Anonymní
Broučci popadali na zem, láva ztvrdla v horninu.
"Zajímavé útoky. Bosui no jin."
Broučci začali tvořit spirálu.
"Zajímavé útoky. Bosui no jin."
Broučci začali tvořit spirálu.
Anonymní- Anonymní
Ze Shugohakke jsem ihned navázala na silnější obranu Juuken Nettowaku.
Stála jsem ve středu čakrové sítě a soustředila se na to, aby nemohlo nic prorazit dovnitř.
Stála jsem ve středu čakrové sítě a soustředila se na to, aby nemohlo nic prorazit dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Uskočila jsem stranou. Dala jsem ruce do znamení ptáka. "Kujaku Myouhou!"
"Kujaku Myoho: Kemono!" část čakry se zvedla do vzduchu a vytvořila bestii.
Vyhnula jsem se broukům a snažila se zaútočit na Shibimara.
"Kujaku Myoho: Kemono!" část čakry se zvedla do vzduchu a vytvořila bestii.
Vyhnula jsem se broukům a snažila se zaútočit na Shibimara.
Anonymní- Anonymní
Kujaku Myohou? Ta holka je z Hoshigakure? zvedl jsem ruce do vzduchu.
"Mushikabe no jutsu, tomuhle se říká, adaptace kaitenu."
"Hlavně svými útoky nevzbuďte podezření."
"Mushikabe no jutsu, tomuhle se říká, adaptace kaitenu."
"Hlavně svými útoky nevzbuďte podezření."
Anonymní- Anonymní
asi v tu nejnevhodnější chvíli se Shizuce rozzářil krystal na krku s jasným znamením
Anonymní- Anonymní
Jakmile jsem viděla, že je brouk zaměstnaný, zrušila jsem síť a z dlaní na něj vystřelila čakrové jehly.
Anonymní- Anonymní
Jakmile brouci byli u něj. Udělala jsem pečetě a znovu použila youton. Přitiskla jsem prsty k ústům a vyplyvla lávu.
Všimla jsem si krystalu. Kruci! Ne! Teď ne!
Všimla jsem si krystalu. Kruci! Ne! Teď ne!
Anonymní- Anonymní
Mushi kama ztvrdla, a já jsem vnikl do země.
Vyskočil jsem opodál.
Hmmm.
To by mělo stačit.
Vyskočil jsem opodál.
Hmmm.
To by mělo stačit.
Anonymní- Anonymní
Co mám teď dělat? byla jsem roztěkaná. Co může chtít? Přemýšlela jsem, co bych měla udělat.
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: