Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 22
Strana 4 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Už jsem moc dlouho zavřený v kanceláři. Zítra vyšlu shinobi za Kakuzu, do pátku se zbavíme hrozby. Vstal jsem a trochu se protáhl. Přešel jsem k oknu a díval se na rostoucí záhony a stromy.
"Vstupte."
"Vstupte."
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem dovnitř. ,,Tak jsem slyšel zajímavý rozhovor mezi feudálním pánem a ještě někým, bohužel nevím o koho se jednalo. A vyplývá z toho to, že Vaše informace o tom co se chystá, jsou pravdivé." Všechno jsem to ze sebe dostal a sledoval jeho reakce.
Anonymní- Anonymní
"To je zajímavá zpráva." stále jsem stál otočený k oknu a pozoroval veverku, jak skáče na strom.
"Musíme se ho zbavit dřív, než to udělají oni. Dávám ti další úkol, zkontaktuj Naomi Hyuuga a vytvořte společně dva týmy, se kterými zabijete Kakuzu. Taky uvědom Allii Uzumaki, je to lékařský ninja, na této misi bude důležitý." pevně jsem stiskl hůl a otočil se k němu čelem.
"Taky s tímhle týmem půjdete do pevnosti Daimya."
"Musíme se ho zbavit dřív, než to udělají oni. Dávám ti další úkol, zkontaktuj Naomi Hyuuga a vytvořte společně dva týmy, se kterými zabijete Kakuzu. Taky uvědom Allii Uzumaki, je to lékařský ninja, na této misi bude důležitý." pevně jsem stiskl hůl a otočil se k němu čelem.
"Taky s tímhle týmem půjdete do pevnosti Daimya."
Anonymní- Anonymní
,,Na odměně nezáléží, dělám to vše pro dobro vesnice." Podíval jsem se jeho směrem. Pak se otočil a vydal se z kanceláře pryč. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Na okno Hokageho pracovne priletel poštový holub.
- Pre Hokageho:
- Dobrý deň, Hokage-sama. V Bingo knihe som sa dočítal, že Uchiha Nawaki sa stal nukeninom. Tento ninja nedávno napadol Iwu, a preto by som bol rád, keby sa na jeho chytení podieľala aj naša dedine. Túto správu berte ako žiadosť o misiu. Čo najrýchlejšie pošlem jedného ninju zo svojej dediny, aby utvoril tým s aspoň dvoma shinobi z Konohy. Platbu za splnenie misie aj pre vašich ninjov zaobstarám.
Midotsuchi (Tsuchikage)
Anonymní- Anonymní
Protáhla jsem se a poslouchala, jak Yuniiku zavrněla a udělala to samé.
Ušklíbla jsem se a zabořila ruku do její hebké srsti.
No... Nezačínáš se nudit holka?
Pak jsem se otočila ke dveřím kanceláře.
Od doby co jsem sensei jsem neměla misi. Je čas něco dělat.
Zaťukala jsem na dveře kanceláře a čekala. Čas jsem si krátila pozorováním své milované společnice, která klidně oddechovala u mých nohou.
Ušklíbla jsem se a zabořila ruku do její hebké srsti.
No... Nezačínáš se nudit holka?
Pak jsem se otočila ke dveřím kanceláře.
Od doby co jsem sensei jsem neměla misi. Je čas něco dělat.
Zaťukala jsem na dveře kanceláře a čekala. Čas jsem si krátila pozorováním své milované společnice, která klidně oddechovala u mých nohou.
Anonymní- Anonymní
Přečetl jsem si zprávu od Tsuchikageho.
Roztáhl jsem svitek a začal inkoustem psát.
"Ninpou: Chouju giga!" udělal jsem pečeť a ze svitku vzešel malý inkoustový pták, který vyletěl otevřeným oknem ven.
"Vstupte."
Ozval jsem se, jakmile jsem zaslechl klepání.
Roztáhl jsem svitek a začal inkoustem psát.
- Spoiler:
- Dobrý den, Tsuchikage-sama.
Dobře, budu čekat na vašeho ninju, a poté sestavím pátrací tým.
Rád budu spolupracovat na dopadení toho Uchihy.
Danzo Shimura (Hokage)
"Ninpou: Chouju giga!" udělal jsem pečeť a ze svitku vzešel malý inkoustový pták, který vyletěl otevřeným oknem ven.
"Vstupte."
Ozval jsem se, jakmile jsem zaslechl klepání.
Anonymní- Anonymní
Otevřela jsem dveře a své společnici položila raději ruku na hřbet, který měla kousek nad mým pasem a vešla.
"Dobrý den, Hokage-sama." jemně jsem kývla hlavou na pozdrav.
" Přišla jsem se jen zeptat, jestli byste pro mne neměl nějakou misi. "
"Dobrý den, Hokage-sama." jemně jsem kývla hlavou na pozdrav.
" Přišla jsem se jen zeptat, jestli byste pro mne neměl nějakou misi. "
Anonymní- Anonymní
"Dobrý den." přeměřil jsem si ji pohledem.
"Ano mám, zrovna před chvíli mě Tsuchiikage požádal, abych spolupracoval na dopadení Nukenina Uchihy Nawakiho, ty jsi pátrací ninja, tak si připrav tým a vyrazte do Iwagakure."
"Ano mám, zrovna před chvíli mě Tsuchiikage požádal, abych spolupracoval na dopadení Nukenina Uchihy Nawakiho, ty jsi pátrací ninja, tak si připrav tým a vyrazte do Iwagakure."
Anonymní- Anonymní
"Připravit tým? "
Ksó, a zrovna teď, když je Ryuuji pryč.
Pokrčila jsem rameny.
"Obávám se, že většina chuuninů je teď na misích. Zahlédla jsem jen jednu dívku, Hokage-sama. Pokud byste mi mohl někoho doporučit, byla bych vám vděčná."
Ksó, a zrovna teď, když je Ryuuji pryč.
Pokrčila jsem rameny.
"Obávám se, že většina chuuninů je teď na misích. Zahlédla jsem jen jednu dívku, Hokage-sama. Pokud byste mi mohl někoho doporučit, byla bych vám vděčná."
Anonymní- Anonymní
"Hm." zabručel jsem a listoval.
"Momentálně nikoho nemůžu najít. Zatím budeš stačit ty. Až se vrátí zbytek, tak dostaneš posilu." kývl jsem omluvně hlavou.
"Momentálně nikoho nemůžu najít. Zatím budeš stačit ty. Až se vrátí zbytek, tak dostaneš posilu." kývl jsem omluvně hlavou.
Anonymní- Anonymní
"Hai." přikývla jsem.
"Stavím se jen pro pár věcí a okamžitě vyrazím." Kývla jsem, což mohlo znamenat něco na způsob rozloučení a zmizela. Yuniiku stejně tak.
"Stavím se jen pro pár věcí a okamžitě vyrazím." Kývla jsem, což mohlo znamenat něco na způsob rozloučení a zmizela. Yuniiku stejně tak.
Anonymní- Anonymní
Pozdravil jsem míjející Ashi a zastavil se před dveřmi. Pak jsem zaklepal a vstoupil.
"Dobrý den." zastavil jsem se před stolem.
"Mohl bych jít jako posila týmu Seito?" Cítím se, děsně, když žádám o povolení. Sakraa moje Image klesá..
"Dobrý den." zastavil jsem se před stolem.
"Mohl bych jít jako posila týmu Seito?" Cítím se, děsně, když žádám o povolení. Sakraa moje Image klesá..
Anonymní- Anonymní
Pozvedl jsem překvapeně obočí.
"Dobrá, můžeš jít." On sem přišel a poprosil mě?
Mírně jsem se usmál.
"Dobrá, můžeš jít." On sem přišel a poprosil mě?
Mírně jsem se usmál.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji." mírně jsem se uklonil a vyšel ven. Venku jsem přivolal Enmu a rozeběhl se k bráně.
Anonymní- Anonymní
Na stole mi přistál dopis od Aburame Shibiho.
"Hm." přelétl jsem ho očima, vzal si hůl a odešel z kanceláře.
"Hm." přelétl jsem ho očima, vzal si hůl a odešel z kanceláře.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke kanceláři a zaklepal na dveře. Zkusil jsem potáhnout za kliku a dveře se otevřely. ,,Ehm zdravím. Mise byla úspěšná." Dokonce jsem si přinesl i suvenýr. Tu myšlenku jsem si nechal pro sebe.
Anonymní- Anonymní
"To rád slyším. Co se stalo s mrtvolou Kakuza?" upřeně jsem si ho prohlédl a vytáhl pytlík s penězi.
"Je tam tisíc Ryo pro každého."
"Je tam tisíc Ryo pro každého."
Anonymní- Anonymní
,,Mrtvolu nesl Sasuke." Podíval jsem se na něho. ,,Co dalšího je v plánu?"
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 4 z 22
Povolení tohoto fóra: