Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 22
Strana 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
"Děkuji." vzala jsem si svitek.
"Myslím, že se nemusíte bát, co se klanu týče, vyvíjím své vlastní techniky a v současné době se učím 128 úderů. Proto myslím, že malé odbočení od klanových technik si dovolit mohu."
"Myslím, že se nemusíte bát, co se klanu týče, vyvíjím své vlastní techniky a v současné době se učím 128 úderů. Proto myslím, že malé odbočení od klanových technik si dovolit mohu."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
"Tak dobrá." přimhouřil jsem oči.
"Můžete jít, až bude mise, tak vám všem dám vědět."
"Můžete jít, až bude mise, tak vám všem dám vědět."
Anonymní- Anonymní
"Arigato a nashledanou." Můj hlas zněl neutrálně.
Otevřela jsem dveře a vyšla ven. Před kanceláří jsem počkala na Ryuujiho.
"Půjdeme to rovnou zkusit?" zeptala jsem se a pokusila se o úsměv. Po tomhle rozhovoru jsem byla úplně vzhůru a ani trochu se mi nechtělo odpočívat.
Otevřela jsem dveře a vyšla ven. Před kanceláří jsem počkala na Ryuujiho.
"Půjdeme to rovnou zkusit?" zeptala jsem se a pokusila se o úsměv. Po tomhle rozhovoru jsem byla úplně vzhůru a ani trochu se mi nechtělo odpočívat.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
"No lenze ty by si ale radsej mala ist odpocivat nie ? necaka ta zase to strazenie ?"
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
"Budu odpočívat, ale až po tréninku."
Něco mi na tomto místě od dnešního dně vadilo. Něco, co mě pobízelo k odchodu. Tiše jsem zavrčela něco, čemu nebylo rozumět, ale mohlo to znamenat něco jako:
"Půjdeme?" a prostě ho chytila za ruku a táhla pryč.
Nutně potřebuji udělat ještě jednu věc... Až po tréninku. Nebo možná před ním...
(Přesouvá se - Tréninkové místnosti)
Něco mi na tomto místě od dnešního dně vadilo. Něco, co mě pobízelo k odchodu. Tiše jsem zavrčela něco, čemu nebylo rozumět, ale mohlo to znamenat něco jako:
"Půjdeme?" a prostě ho chytila za ruku a táhla pryč.
Nutně potřebuji udělat ještě jednu věc... Až po tréninku. Nebo možná před ním...
(Přesouvá se - Tréninkové místnosti)
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Uvědomil jsem si, že stojím pořád na chodbě. Tak jsem znovu zaklepal a čekal na odpověď.
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do kanceláře. ,,Zdravím, tak jsem roznesl ty karty, ale nebyl jsem v Kumogakure, protože ta se spojila s Akatsuki, tak tam jsem radši nešel."
Anonymní- Anonymní
"Kumogakure, že se spojila s Akatsuki?! Tak to bychom měli co nejdříve svolat sraz Kage. Tady máš 500 ryo." hodil jsem mu pytlík s penězi.
"V pondělí se jde na Kakuzu, připrav se."
"V pondělí se jde na Kakuzu, připrav se."
Anonymní- Anonymní
,,No, spojila." Chytl jsem peníze. ,,Ještě jsem se chtěl zeptat jestli tu někde nezůstaly techniky po Kosuke Senju, třeba Tokage mödo, Sanshokuchi shibari no jutsu a Kekkai: Sanshoo Hyoro?"
Anonymní- Anonymní
"Hm, o něm nic nevím, budeš se muset podívat sám." zabručel jsem.
Kosuke Senju? Hmm
Kosuke Senju? Hmm
Anonymní- Anonymní
No dobrá, asi budu muset přivolávat. Pomyslel jsem si a podíval se na něho. ,,No, nevadí tak to je asi všechno díky." Pomalu jsem se otočil a chystal se na odchod. (přesun)
Anonymní- Anonymní
Šla jsem Senju čtvrtí. Už dlouho jsem neměla žádnou misi, tak jsem se šla optat jestli není něco k mání.
Stanula jsem před kanceláří. Zaklepala jsem.
Stanula jsem před kanceláří. Zaklepala jsem.
Anonymní- Anonymní
Vstoupila jsem dovnitř. "Dobrý den, hokage-sama." pozdravila jsem. "Chtěla jsem se optat, jestli byste neměl nějakou misi." šla jsem rovnou k věci.
Anonymní- Anonymní
"Jo, jednu bych měl. Jedná se o S-misi, likvidace jedné nukeninky." prohlédl jsem si informace o misi.
"odměna činí 1000 ryo."
"odměna činí 1000 ryo."
Anonymní- Anonymní
"S-mise?" překvapeně jsem se na něj podívala. Přemýšlela jsem jestli si ze mě neděla legraci.
"Hm... něco v mojí úrovni není?"
"Hm... něco v mojí úrovni není?"
Anonymní- Anonymní
"Přidělím ti tým s ANBU velitelem." řekl jsem úsečně.
"To určitě zvládnete..budete mít výhodu."
"To určitě zvládnete..budete mít výhodu."
Anonymní- Anonymní
Přišla jsem před kancelář Hokage, zaklepala a ohlédla se, zda jde za mnou i ten prcek.
No, jsem zvědavá co nám dnešek přinese...
No, jsem zvědavá co nám dnešek přinese...
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem dovnitř a divila se, proč se za mnou ten malej schovává. No... vlastně jsem se ani moc nedivila.
"Dobrý den přeji. Přišla jsem se zeptat, zda byste neměl svitek pro Magen: Narakumi no Jutsu. No a popřípadě se poptat po nějaké misi." pousmála jsem se, i když jsem byla z té situace kapku nervózní.
"Dobrý den přeji. Přišla jsem se zeptat, zda byste neměl svitek pro Magen: Narakumi no Jutsu. No a popřípadě se poptat po nějaké misi." pousmála jsem se, i když jsem byla z té situace kapku nervózní.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 22 • 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 2 z 22
Povolení tohoto fóra: