Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kancelář Kazekage

+13
Tenshi Ochita
Neuro Uchiha
Daiki Yatoshi
Sho Rin
Kugutsu butai
Uzumaki Allii
Shinobi
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Yoko Ayme
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Kisuke Uchiha
17 posters

Strana 12 z 40 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 12 Empty Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Anonymní Mon 20 Jun - 18:26

First topic message reminder :

Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Kancelář Kazekage - Stránka 12 Empty Re: Kancelář Kazekage

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 20:39

"Naopak, v dnešní době je pomocná ruka z cizý vesnice unikát!" usmála jsem se. "Nemáte za co děkovat, to je samozřejmost!" mávla jsme rukou. "Mějte se a dávejte na sebe pozor... moc ráda jsem vás viděla!" mávla jsem na něj a rozešla se ke dveřím za ním.
"Huh? Aki? Artemisi? Ummmm...." podávala jsem se na oba. "Zlato, co blbneš?!" políbila jsem Akiho na tvář a prohlížela si ho. "Jsi v pořádku?" obrátila se na druhého ninju. "Ummm takže...mohl bys na minutku...?" mrkla jsem na něj a vešla do kanceláře.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Počet príspevkov : 4481

Shinobi
Vesnice: Sunagakure Sunagakure
Klan: Akasuna

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 20:50

Len som sa zničene na PiliKKu pozrel.. bál som sa že keby som otvoril ústa tak by mi z nich zmizla aj tá spomienka vlahy ktorú som tam pred necelými troma dňami mal.. znova som si vyprášil vlasy od piesku a tak mierne zmrzačene som za ňou vstúpil do kanclu.. v..v..vodu.. povedal som aj keď to bola skôr myšlienka.. môj pohľad však hovoril za všetko.. (xD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 20:53

''Nic mi ne-'',nedořekl jsem to a jen jsem pootočil hlavu,za ní do kanceláře.Oddechl jsem si a zůstal sedět,přičemž jsem čekal až to vyřídí s tím klukem.Znovu jsem se snažil vytvořit pečetě..Ale nešlo to.zase jsem překonal limit?Najednou mi v ruce silně píchlo a já znovu sykl bolestí..Po chvily jsem konečně vstal a sledoval Pili s tím klukem..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 20:56

Pousmála jsem se. "Vypadáš... žíznivě!" zazubila jsem se a přešla k maličké kuchyňčičce v rohu místnosti. Vzala jsem konvičku s vlažnou tekutinou a nalila ji do hrníčku. "Třezalkový čaj... dobrý na nervy... trpká chuť, ale povzbuzující účinek!" usmála jsem se na něj a podala mu jej. "Prosím posaď se." Ukázala jsem na křeslo před stolem a sedla si za ten svůj.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 21:04

Roztrasenými rukami som zobral pohár pri čom som si ho nejakým zázrakom dal k ústam a pomaly som sa z neho napil.. o pár sekúnd v šálke už nič nebolo.. Kin a Rin si sadli na dve voľné stoličky pri čom ja osobne som sa len oprel o stenu a snažil som sa ako tak stráviť tekutinu ktorá mi bola dodaná po .. celkom dlhom čase..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 21:10

"Takže, abychom začali..." začala jsem otrhávat hnědé lístky z palmičky v rohu xD. "Mám dvě otázky... jejich původ-" ukázala jsem na dvě loutky. "A další... mluvila jsem s dcerou..."
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 21:13

Pomaly som pootočil krvavé oči ku PiliKKe no nič som nehovoril.. Rin sa len tak nešťastne zatvárila pri čom sa oboma rukami zaprela o stôl a tie svoje oči uprela na PiliKKu.. nepýtajte sa ho!! .. prečo jednoducho nepoužijete tie svoje oči na to aby ste mu to z mysle prečítalI?! viete aké ťažké je o "tom" hovoriť?.. vybehla po nej pri čom sa zatvárila naozaj .. nahnevane..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 21:15

Vzdychla jsem. "Hai..." přikývla jsem a zvedla pásku na svém oku, při čemž jsem jej i jeho loutky důkladně zkoumala, nespouštěje z něj rudý pohled.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 21:17

Poslouchal jsem jejich rozhovor a jen si ofrkl.To bude nadlo..najednou se mi zamžilo před očim,rychle jsem se opřel o zeď abych neupadl...To jsem ztratil takové krve?Protřel jsem si oči a otevřel jsem okno.Ještě jednou jsem se ohlédl do místnosti,a pak se kousl do prstu a přivolal jestřába,počemž jsem zamířil někam do ulic..(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 21:29

Len som sa jej takým kľudným spôsobom pozrel do očí.. keď mi začala čítať spomienky.. skúsil som to nejak ustáli´t tak aby to išlo odzačiatku až po teraz.. bolo to dosť .. zvláštne.. asi pre ňu..prvý spomienka.. stál som pred domom, mal som dosť divné tušenie..nikto sa mi neozýval.. ani Rin.. ani Kin a ani mama.. vbehol som do vnútra domu a o chvíľku sa spomienka zmenila.. stál som pred zvláštnymi dverami.. pôvodne na nich bola umiestnená pečať no tento krát bola dole.. keď som nimi vstúpil tak som uvidel niekoľko vecí.. no najviac ma zarazili tri. .teda boli to skôr osoby.. moja mama, a obe moje sestry.. boli položené na zvytkoch, mŕtve, celé od krvi.. s vystrašeným a vydeseným pohľadom.. nad nimi stál otec pri čom na nich použil techniku živých bábok.. keď ma videl tak sa len tak diabolsky zaškeril a v momente na mňa poslal obe moje sestry.. ten šok, že po mne útočia.. moje vlastné sestry.. stále boli od krvi, stále na sebe mali aj skutočné mäso a kosti.. no už to boli bábky.. mali v sebe zasunuté čepeľe ktoré boli navyše otrávené a nimi ma poprebodávali.. niečo sa vtedy vo mne "seklo".. premiestnil som na ne svoje chakrové vlákna a sám som na otca zaútočil.. zo zúfalstva.. v šialenstve.. z toho že som ho chcel zabiť.. tú chuť po jeho smrti, ten hnev mohla pocítiť aj PiliKKa aj keď si tie spomienky iba prezerala.. musel som sa však najprv dostať cez tretiu bábku.. cez svoju mamu, nakoniec som vyhral.. bol som však napokraji smrti.. stihol som sa len dotrepať do nemocnice kde som skolaboval a upadol do kómy.. ďalšia spomienka.. o niekoľko rokov, preberal som sa, po tom mohla v rýchlosti prebehnúť môj "život".. to že som sa v podstate scvokol.. vytvoril som henge s ktorými moje sestry vyzerali ako živé a doteraz ich používam ako svoje bábky.. mohla tiež cítiť tie pocity.. ja som ich "bral" ako keby boli živé.. bolo vidieť že by som skôr zomrel ja než by "im" mal znova niekto ublížiť..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 21:39

Přikryla jsem své oko a dlouhou chvíli mlčela. "Chápu.." odmlela jsem se. "Chápu, že děláš co děláš, konec konců po tom co jsi zažil máš právo chovat se tak, i když to není psárvné, rozhodně to neschvaluji, ale ani neodsuzuji, vytrpěl jsi si dost, bylo to určitě těžké... ráda bych ti nějak pomohla, takže pokud budeš mít nějaký problém, nebo věc se kterou by ses mi chtěl svěřit... jsem tady!" lehce jsem se na něho usmála. "Ale... dcera mi říkala o vašem setkání... děsit malé děti není hezké, já se ubráním, ale to dítě... nemůže za to... chápeš to, já to vím! Miloval jsi své sestry... ona je malá jako ony, bylo hezké že ses choval přátelsky ale potom... proč jsi to udělal.. a co to vlastně bylo?" odložila jsem lístky a stočila na něj pohled.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 21:45

Prečo?.. neviem.. nemohol som za to.. bol to.. skôr záchvat.. alebo také niečo.. mrzí ma ak som jej niečo spravil ale.. desím sa malých detí.. od tej udalosti.. proste.. je to.. niečo ako fóbia.. skôr či neskôr sa pri nich začnem chovať ako.. psychopat.. povedal som pomaly no len mi klesla hlava a ja som k sebe privolal Kin a Rin.. nemal som ťa otravovať.. dodal som ešte po čom som len pomaly išiel k východu.. o chvíľu dokončím svoje techniky.. po tom budú naozaj ako živé.. prebehlo mi ešte hlavou a ja som sa tak trocha "divne" pousmial..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 21:49

"Počkej.." promluvila jsem klidně. "Dcera byla vyděšená, ale brebentila o tobě celý den, zaujal jsi jí... nemyslím si, že by se tě bála, jen jsi nevyzpytatelný a ona neví, co má čekat... nevím to ani já... proto dostaneš speciální misi..." otočila jsem se k němu. "Budeš dělat mé dceři senseie!" lehce jsem se usmála. "Tvoje fóbie je jen postraumatický šok... chci ho vyléčit... a Amayo potřebuje někoho, kdo jí bude pomáhat, být na ní tvrdý, ale mít ji rád... bohužel, nestíhám ji trénovat... ale ty jsi loutkař jako já... což mě také zaráží, tu techniku s lidskými loutkami má jen náš klan.. ale to je jedno... a´t se ti to líbí nebo ne, ber to jako rozkaz!" zatvářila jsem se vážně.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 21:56

Eh.. j..ja?..spýtal som sa mierne zdesene pri čom som len pokýval hlavou.. no skôr tak nerozhodne.. ako mám pri nej vydržať? desím sa jej.. desím sa každého dieťaťa.. aj keď mi povieš kvôli čomu či podobne.. proste.. je to tak.. dodal som znova otázku ešte vydesenejším hlasom než pred tým.. len tá predstava vo mne vzbudzovala hrôzu.. ani som sám nevedel prečo..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 22:01

"Moje dcera je sice kvítko, ale není ani zlá ani falešná, bude tě poslouchat, vzhlíží k tobě už te´d... nemáš se čeho děsit!" došla jsem až k němu. "Prosím, chci ti pomoct... tohle by ti možná prospělo, neuzavíral by ses tak do sebe a mohl by jsi se konečně oddělit od minulosti... pomohlo by ti to a jí taky! Jeden potřebujete druhého a já vím, že oba zesílíte... psychicky i fyzicky! Prosím, aspoň to zkus!" dívala jsem se na něj upřímně.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 22:04

Pozeral som sa na PiliKKu a chvíľu som bol úplne ticho.. nakoniec som si len povzdychol.. ale neručím za seba.. odpovedal som no v mojom prípade to bol kvázi "súhlas" a ona to mohla vedieť.. naozaj som však nevedel ako na ňu zareagujem.. a podobne.. tak.. kde je to.. tvoje kvítko? spýtal som sa po chvíľke pri čom som sa tak naschvál nepozeral PiliKke priamo do očí..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 22:17

"Neboj, když byla mladší, unesli ji.. od té doby je hlídána anbu, je totiž Uchiha... nechci aby ji někod ublížil jen kvůli očím..." lehce jsem se usmála a věnovala mu lehké, děkovné kývnutí. "Kvítko je nejspíš doma a kouká na večerníček." pousmála jsem se.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri 19 Aug - 22:19

Uhm.. tak.. ja už pôjdem.. skúsim to ale.. naozaj nič nesľubujem.. som na ne až príliš naviazaný.. zaškeril som sa pri čom som len Rin zobral na ruku a Kin v podstate tiež.. takto som vybehol von z miestnosti.. (presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Fri 19 Aug - 22:21

Dívala jsem se na ním a přemýšlela, jestli jsem neudělala chybu, ale v hlouby duše jsem věděla, že ne... jsi jen zbloudilá duše, která potřebuje ukázat správnou cestu a já vím, že to zvládneš, vy oba! Pousmála jsem se a začala znovu řešit papíry na svém stole.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat 20 Aug - 7:59

přišel jsem ke kanceláři,zaklepal a vešel "ahoj PiliKKo-sama" vyplázl jsem jazyk "dlouho jsem neměl Misi..a no..tak trochu se ze mě stává slaboch !...kvůli vám Kazekage-sama" zákeřně jsem se usmál a čekal reakci
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha

Počet príspevkov : 1039

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 20 Aug - 11:12

Hodila jsem poslední vyřízený papír do schránky a vstala. "To, že jste líný pane Uchiho není můj problém!" ušklíbla jsem taky, ale pak se usmála. "Ale je fakt, že misi bych ti dát mohla. Navíc mám jednu, na kterou by jsi se mi docela hodil... ale musíš minutku počkat, nepůjdeš sám!" vytvořila jsem písečnou holubici a vyhodila ji z okna se vzkazem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Sat 20 Aug - 11:35

Dorazil jsem před kancl a nenamáhal se s klepáním, prostě jsem otevřel dveře a vešel dovnitř. Kývnutím jsem pozdravil neznámého Shinobiho a pak přešel blíž ke stolu.
"Zdravím PiliKKo. Tak, co to pro mě máš? Nějakou super misi, co pokoří i mé alter Ego?" Nadzvedl jsem obočí a kecnul sebou přímo do nejbližšího křesla. Hodil jsem na stůl krabičku s Dangem. "Aspoň mi tohle pohlídáš!" Podotkl jsem a dal si ruce za hlavu s typickým pobaveným úsměvem na rtech. "Jak vidím, i ty květináče mají hezčí barvu než ty. Chtělo by to vyjít občas ven z tohohle kanclu, Kazekage.." Rýpnul jsem si a kryl si hlavu, kdyby se rozhodla jeden z těch hnědých květináčů s krtečkem po mě hodit.
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Počet príspevkov : 239

Shinobi
Klan: Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 20 Aug - 11:41

Místo květináče jsem po něm mrskla toaleťákem, který přišel jako důkaz se stížností na kvalitu hygieny v knihovně. "Baka!" zavrčela jsem a kravičku přitáhla k sobě. "Můj žaludek ti to rád pohlídá!" vyplázla jsem na něj jazyk. "Ummm co se týče té věci, hai mám pto tebe misi... půjdeš tady s Kisukem, ta mise není tak moc náročná, oba jsem v rekonvalescenci, jeden líný, druhý sto let po nemoci že?!" oba jsem je sjela pohledem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daiki Yatoshi Sat 20 Aug - 11:57

Toaleťáku jsem se radši vyhl, chytat ho by bylo riskantní.
"Ne, to se pěkně schová do šuplíčku!" Zakřenil jsem se na ní a nevinně se podrbal ve vlasech. "Jak v rekonvalescenci? Jsem připraven plnit mise, tak jako vždy. Nemůžu za to, že jsem trčel v nemocnici. To vyčítej tý červenovlásce, co mě tam poslala!" Mimoděk jsem se při vzpomínce na ní otřásl. Tsukiko! Pak jsem své chvilkové emociální zhroucení nahradil šklebem. "Tobě se to povídá. I když.. Nesnáším tenhle kancl, stačilo, že to tady minule celé bouchlo, kvůli pitomýmu šuplíku! Co si tam krucinál měla tak důležitýho?!" Podotkl jsem a pak jen hodil nohy na stůl. "Hmm, mise. Jsem zvědavý, co ta tvá šikovná hlavička zase vyplodila" Při slově šikovná jsem se znovu ušklíbl, a doufal, že ta ironie byla cítit. Proč já si to rýpání neodpustím? Protože mě to sakra baví!
Daiki Yatoshi
Daiki Yatoshi

Počet príspevkov : 239

Shinobi
Klan: Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no PiliKKa Sat 20 Aug - 12:09

"Je vidět, že Kage jsi nikdy nebyl!" uculila jsem se sladce, jiný by ho asi zmlátil.. ale já přece jn znala pár let! "Tady v té kanceláři je VŠECHNO o Suně! Co kdyby na to někdo přišel... ach jo, proč ti ta červenovláska nedala pořádnou ránu? Třeba by se ti resetoval mozek a začal pro zmněu pracovat správně!" jedovatě jsem se ušklíbla. "Ta mise je docela důležitá..." odmlčela jsem se a z jednoho šuplíku vytáhla papír. "Jedná se o získání velmi ale velmi důležitého svitku pro Sunu. kdysi dávno ho napsala moje prababička Chiyo a obsahuje techniku, kterou neovládá nikdo na světě... podle zdrojů, které jsme pověřila jeho hledáním ji před lety ukradl klan Taya z Hoshigakure no Sato. Ta už je ale dlouhou dobu opustěná, no ovšem mám jisté zprávy, že jejich klan, nebo alespoń část členů přežila... proto posílám vás dva.. chci ten svitek zpět..." přejela jsem je pohledem.
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no PiliKKa
Kazekage*HA
Kazekage*HA

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content