Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
Odtrhla jsem pohled od okna a zvědavě na něj pohlédla. "Ano...? Už jsi zpět?" divila jsem se.Suna no Yomune napsal:Zaklepal jsem na dveře a vešel.
Kazekage-sama?
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"Prosím posaď se a všechno mi řekni!" ukázala jsem na jednu z židlí a sedla si za druhou stranu stolu, s neklidným pohledem sledovala co se bude dít.Suna no Yomune napsal:Jo říkám vám byla to fuška...
Shinobi
Hm má dobrou ochranu,takže to bylo těžký.V Ame si lidi na něj nestěžují jenom se ho bojí,protože ho nikdo neviděl,ale prý je lepší jak ten předtím.Snažil jsem se ho uvidět pořádně,ale v celé budově je jen 1 místo kudy se dá vidět,když sedí v křesle a to je ze zadu.Jestli k němu chodí někdo s žádostí apod...vyřizují to jeho zástupci.Jenom věci z velké dálky vyřidí,ale musí jít o něco mimořádného.Abych pravdu řek ten chlap je tak trochu blázen a magor.Má moc zabezpečení na muže jeho síly.
Anonymní- Anonymní
Zhloboka jsem vydechla. "Je v pořádku..." zašeptala jsem úlevně a pousmála se. "Vážně ti děkuji, tato mise pro mě byla velmi důležitá, jsem ráda, že jsi se vrátil v pořádku!" usmála jsem se vděčně.Suna no Yomune napsal:Hm má dobrou ochranu,takže to bylo těžký.V Ame si lidi na něj nestěžují jenom se ho bojí,protože ho nikdo neviděl,ale prý je lepší jak ten předtím.Snažil jsem se ho uvidět pořádně,ale v celé budově je jen 1 místo kudy se dá vidět,když sedí v křesle a to je ze zadu.Jestli k němu chodí někdo s žádostí apod...vyřizují to jeho zástupci.Jenom věci z velké dálky vyřidí,ale musí jít o něco mimořádného.Abych pravdu řek ten chlap je tak trochu blázen a magor.Má moc zabezpečení na muže jeho síly.
Shinobi
Jo v pořádku.Mimochodem jsem zaslechl něco o Chuuninských zkouškách v listové.Bude se účastnit aji Ame?
Anonymní- Anonymní
"Bohužel, s Ame nejsme v žádném kontaktu, takže netuším... avšak stejně musím za Hokagem, takže se mohu poptat... proč to ovšem zajímá tebe?"Suna no Yomune napsal:Jo v pořádku.Mimochodem jsem zaslechl něco o Chuuninských zkouškách v listové.Bude se účastnit aji Ame?
Shinobi
Jen jsem slyšel že Hokage má problém s Uchihoua navíc Ame má určitě skvělé geniny + Ame má údajně 2 vůdce jeden z nich je Neuro a ten druhý je jen feudální pán.
Anonymní- Anonymní
"Ano, ti dva se opravdu moc nesnesou a to jistě má, v tom ale nevidím problém, neřekla bych, že by genini ze Suny či Konohy byli horší... s těmi vůdci... jak jsem řekla o Ame moc informací nemám... ovšem napadá mě, zda se i ty budeš účastnit zkoušek...?"Suna no Yomune napsal:Jen jsem slyšel že Hokage má problém s Uchihoua navíc Ame má určitě skvělé geniny + Ame má údajně 2 vůdce jeden z nich je Neuro a ten druhý je jen feudální pán.
Shinobi
"A já bych byla poctěna, kdybys chtěl!" usmála jsem se.Suna no Yomune napsal:Byl bych poctěn kdybych směl.
Shinobi
Podíval jsem se na ní.
Hm psychologická hra?Mimochodem skuste si spravit kořínky vlasů umíraj vám....
Anonymní- Anonymní
"Csss..." pleskla jsem mu pohlavek. "Nemáš úctu k vážené a starší osobě? Krom toho.. zas tak hrozný to není... nebo jo?" projela jsme zhrozeně pramen vlasů v prstech.Suna no Yomune napsal:Podíval jsem se na ní.
Shinobi
Jelikož jsem detailista řeknu vám to
Sáhl jsme jí na vlasy a ukázal.
.Vydíte tyto konečky?Už se kudrnatí a jso slabší jak ty nad nimi.
Anonymní- Anonymní
"To vážně?" znovu jsme si vlasy zkontrolovala. "Co proti tomu?"Suna no Yomune napsal:Jelikož jsem detailista řeknu vám to
Shinobi
Hm v tomhle městě asi nic nepomůže to dělá to vedro...Ale mozná skuste výtažek z Akát.
Anonymní- Anonymní
"To je fakt, poušť mě ničí celou!" vzdychla jsem. "Ale zkusím to děkuji!^^" usmála jsem se. "Abych nezapoměla, tvůj plat! Musím se ti omluvit, vím, že ta mise byla nebezpečná a zcela jistě by odpovídala misi typu B, ale jelikož musím spisy schovávat musím ji zařadit do C, protože jsi pořád jen genin... takže ti dám 80 ryo!"Suna no Yomune napsal:Hm v tomhle městě asi nic nepomůže to dělá to vedro...Ale mozná skuste výtažek z Akát.
Shinobi
"Kdo?" nechápala jsem a naklonila hlavu na stranu.Suna no Yomune napsal:Oh děkuji.Mimochodem má dobrej vkus.
Shinobi
Uchiha.Pokaždý když spolu o něm mluvíme chytneteho.Z toho plyne že vám ho dal ale nechám si to pro sebe.
Anonymní- Anonymní
Prudce jsem zčervenala a zavrtěla hlavou. "My spolu ale opravdu nic nemáme!"Suna no Yomune napsal:Uchiha.Pokaždý když spolu o něm mluvíme chytneteho.Z toho plyne že vám ho dal ale nechám si to pro sebe.
Shinobi
Muž jen tak nedá někomu dar a chtěla jste o něm informace.Mám vas co na to odpovíte?
Anonymní- Anonymní
"Já... prostě jsme kamarádi, mám o něj strach, toť vše!" odmítla jsem a sklopila zrak.Suna no Yomune napsal:Muž jen tak nedá někomu dar a chtěla jste o něm informace.Mám vas co na to odpovíte?
Shinobi
Přiznejte si to máte ho ráda.Není nic špatnýho na tom.I když je to Uchiha...
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Povolení tohoto fóra: