Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
"Děkuji." otevřel jsem ji dveře a vyšli jsme na ulici.Akasuna no PiliKKa napsal:S hlavou na straně jsem to sledovala. "Ehmm... dobře.. takže jdeme ne? Pokud je to žena alesopoň trochu jako já, určitě bude na hlavní třídě!" zazubila jsem se a popadla svou tašku a sundala si plášť. "Tak prosím!" ukázala jsem ke dveřím a pokynula mu.Assasin Senju napsal:"Znovu Vám děkuji. A už přestaňte s tou chválou nebo se tady na té židli usmažím. Hned půjdeme najít Mizukage, nejdřív však musím poslat zprávu."
"Moku bunshin no jutsu!"
Klon se poklonil Kazekage, otevřel dveře a vyběhl na ulici.
(přesun ulice Sunagakure)
Anonymní- Anonymní
Sumi jenom nechápavě koukala a lehla si na stůl Kazekage.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Otevřela jsem dveře. Sakra takovej bordel a zrovna dneska! blesklo mi hlavou, když jsem uviděla, hromady papírů válející se všude kolem. Báječně!
"Ehmmm noo tak poj´dte dál!" vyzvala jsem své dva návštěvníky a vydala se ke stolu. "Sumi?" zírala jsem na kočku, která ležela na mém stole. Sebrala jsem ji a i s ní v náručí se posadila do křesla.
"Ehmmm noo tak poj´dte dál!" vyzvala jsem své dva návštěvníky a vydala se ke stolu. "Sumi?" zírala jsem na kočku, která ležela na mém stole. Sebrala jsem ji a i s ní v náručí se posadila do křesla.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Akasuna no PiliKKa napsal:Otevřela jsem dveře. Sakra takovej bordel a zrovna dneska! blesklo mi hlavou, když jsem uviděla, hromady papírů válející se všude kolem. Báječně!
,,Jůů, ta je roztomilá." rozplývala jsem se nad kočičkou. Odložila jsem si tašky a chtěla si kočičku pohladit.
Anonymní- Anonymní
"Dobře tak tedy...Měla by jste chuť založit politickou a ekonomickou alianci? Nazvali bychom to Spojené vesnice shinobi."Hm..Co to obnáší? úplnou federaci, společné řízení jedné velké země. Společná vojenská síla, přístup ke skrytým technikám, volný obchod v rámci federace. Společně toho zvládneme hodně.Akasuna no PiliKKa napsal:Otevřela jsem dveře. Sakra takovej bordel a zrovna dneska! blesklo mi hlavou, když jsem uviděla, hromady papírů válející se všude kolem. Báječně!
Potřebujeme hlavně velký rozvoj sami to nezvládneme. Potřebujeme vaši sílu. Hm, pokud dovolíte, ještě bych s vámi projednal jednu věc. Moment." Chvíli jsem se přehraboval ve svých kapsách a pak jsem vytáhl menší svitek a podal jí ho.
- Spoiler:
- Spojené vesnice Shinobi
Kirigakure, Konohagakure, Sunagakure (Zlaté oko)
Reformy, změny
Zásadní modernizace- elektrotechnika, elektrárny, železnice, rychlovlaky, stanice => Nové mise!
Volný pohyb v rámci federace, (zdravotnictví)
Policie- ANBU vnější
- Policejní jednotky vnitřní
Rozšíření volebního zákona – Genini!
Diplomacie
Funkce: Kazekage, Mizukage – diplomatky
Základní Požadavek: Mezinárodní doprava – rychlejší přesuny
Potřeba zahájit mírová jednání s Amegakure + nabídnout pomoc s její opravou
Anonymní- Anonymní
Sumi jen ležela na stole a nebyli na ní vidět plameny.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Nejprve jsme nechala Himi, aby opečovala toho mazlíka na mém klíně a potom jsem si pozorně přečetla svitek.
"Ano... jak už jsme řekla... máte vše dopodrobna promyšlené a já nemohu jinak než souhlasit! Suna je sice silná země, ale naši sílu tvoří mírové země!... Myslím, že toto pomůže všem našim obyvatelům!" přikývla jsem nadšeně.
"Ano... jak už jsme řekla... máte vše dopodrobna promyšlené a já nemohu jinak než souhlasit! Suna je sice silná země, ale naši sílu tvoří mírové země!... Myslím, že toto pomůže všem našim obyvatelům!" přikývla jsem nadšeně.
Shinobi
,,Spojené vesnice shinobi?" překvapeně jsem zamrkala a pečlivě si četla svitek.
,,Hm.." zabručela jsem při čtení. ,,Zní to opravdu dobře," Kývla jsem a znovu se začetla do svitku. ,,Ta modernizace je moc dobrý plán..A pomoc Amegakure také, když je na trosky...Také bude o moc lepší ekonomika a vojenská síla bude vyvážená." usmála jsem se..
,,Dobře tedy...Nejsem proti. Souhlasím se spojením Kirigakure se Sunagakure a Konohagakure a vytvořením aliance Spojené vesnice shinobi." blýsklo mi v očích odhodláním.
,,Hm.." zabručela jsem při čtení. ,,Zní to opravdu dobře," Kývla jsem a znovu se začetla do svitku. ,,Ta modernizace je moc dobrý plán..A pomoc Amegakure také, když je na trosky...Také bude o moc lepší ekonomika a vojenská síla bude vyvážená." usmála jsem se..
,,Dobře tedy...Nejsem proti. Souhlasím se spojením Kirigakure se Sunagakure a Konohagakure a vytvořením aliance Spojené vesnice shinobi." blýsklo mi v očích odhodláním.
Anonymní- Anonymní
"Super! Takže, podepište to prosím se. Všichni tři připojíme svůj podpis."Hitomi Yamada napsal:,,Spojené vesnice shinobi?" překvapeně jsem zamrkala a pečlivě si četla svitek.
Assasin Senju, Hokage
Anonymní- Anonymní
Akasuna no PiliKKa, KazekageAssasin Senju napsal:"Super! Takže, podepište to prosím se. Všichni tři připojíme svůj podpis."Hitomi Yamada napsal:,,Spojené vesnice shinobi?" překvapeně jsem zamrkala a pečlivě si četla svitek.
Assasin Senju, Hokage
Shinobi
Assasin Senju napsal:"Super! Takže, podepište to prosím se. Všichni tři připojíme svůj podpis."Hitomi Yamada napsal:,,Spojené vesnice shinobi?" překvapeně jsem zamrkala a pečlivě si četla svitek.
Assasin Senju, Hokage
S úsměvem jsem přidala svůj podpis.
Hitomi Yamada, Mizukage
Anonymní- Anonymní
"Tak! To jsem rád, že to máme z krku!! Teď to nechám na Vás, aby jste informovala každá svou zemi. Mám ještě jeden nápad. Přestěhujeme vesnice na jedno místo?
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Tak! To jsem rád, že to máme z krku!! Teď to nechám na Vás, aby jste informovala každá svou zemi. Mám ještě jeden nápad. Přestěhujeme vesnice na jedno místo?
,,Dobře...A...přestěhovat na jedno místo?...Všechny tři vesnice?" byla jsem opravdu zmatená a horečně jsem přemýšlela, jestli je tohle možné.
Anonymní- Anonymní
"Promiňte. špatně jsem položil otázku. Budeme federace, nebo Konfederace?"Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Tak! To jsem rád, že to máme z krku!! Teď to nechám na Vás, aby jste informovala každá svou zemi. Mám ještě jeden nápad. Přestěhujeme vesnice na jedno místo?
,,Dobře...A...přestěhovat na jedno místo?...Všechny tři vesnice?" byla jsem opravdu zmatená a horečně jsem přemýšlela, jestli je tohle možné.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Promiňte. špatně jsem položil otázku. Budeme federace, nebo Konfederace?"Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Tak! To jsem rád, že to máme z krku!! Teď to nechám na Vás, aby jste informovala každá svou zemi. Mám ještě jeden nápad. Přestěhujeme vesnice na jedno místo?
"No... pokud smím vyslovit svůj názor pak se domjívám, že nejlepší by bylo nechat vesnice tak, jak jsou. Hlavní postavou jste vy Hokage-sama, vy budete tedy sídlit v Listové, odkud půjdou všechny rozkazy. Suna a Kiri jsou pod vámi a budou přebírat jen záležotosti svých zemí. Jestli jsem se tedy vyjídřila správně!" pokývala jsem hlavou. Na politiku jsem nikdy moc nebyla!
Shinobi
Assasin Senju napsal:"Promiňte. špatně jsem položil otázku. Budeme federace, nebo Konfederace?"Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Tak! To jsem rád, že to máme z krku!! Teď to nechám na Vás, aby jste informovala každá svou zemi. Mám ještě jeden nápad. Přestěhujeme vesnice na jedno místo?
,,To je lepší." zazubila jsem se a zamyslela se. ,,No, řekla bych, že spíše konfederace. Zanechala bych volnost vesnic, podle jednotlivého Kage. A o ekonomických a vojenských účelech, bychom se domlouvali společně. Stejně tak o dalších zařizování, například ta modernizace."
Anonymní- Anonymní
"Skvělé. Takže jsme dohodnuti. Rozhlaste to ve vesnicích dejte dohromady geniny, bude se stavět železnice!" usmál jsem se.
Anonymní- Anonymní
Assasin Senju napsal:"Skvělé. Takže jsme dohodnuti. Rozhlaste to ve vesnicích dejte dohromady geniny, bude se stavět železnice!" usmál jsem se.
,,Dobře." usmála jsem se a vypla na chvíli mozek. Podívala jsem se na Kazekage a pohled mi padl na spící kočičku v jejím náručí. Znovu jsem si ji pohladila.
,,Ta je vaše? Jak se vlastně jmenuje?" optala jsem se se zájmem Kazekage.
Anonymní- Anonymní
"Ehm... ne neí moje je jednoho..." zamyslela jsme se, jak ho nazvat. "Známého." dokončila jsem s úsměvem. "Jmejuje se Sumi... je moc hodná!" pohladila jsme ji po hlavě.Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Skvělé. Takže jsme dohodnuti. Rozhlaste to ve vesnicích dejte dohromady geniny, bude se stavět železnice!" usmál jsem se.
,,Dobře." usmála jsem se a vypla na chvíli mozek. Podívala jsem se na Kazekage a pohled mi padl na spící kočičku v jejím náručí. Znovu jsem si ji pohladila.
ůMimochodem... jak se vám líbí v Suně?"
Shinobi
"Neurova kočka, nešahej na ni!" zarazil jsem ji.Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Skvělé. Takže jsme dohodnuti. Rozhlaste to ve vesnicích dejte dohromady geniny, bude se stavět železnice!" usmál jsem se.
"Ještě je tu něco.." zalovil jsem ve svých kapsách a našel novou ochranou čelenku.
"Co vy na to?"
Anonymní- Anonymní
"Že vy mě snad nidky nepřestanete překvapovat!" zasmála jsem se a pořádně si jí prohlédla.Assasin Senju napsal:"Neurova kočka, nešahej na ni!" zarazil jsem ji.Hitomi Yamada napsal:Assasin Senju napsal:"Skvělé. Takže jsme dohodnuti. Rozhlaste to ve vesnicích dejte dohromady geniny, bude se stavět železnice!" usmál jsem se.
"Ještě je tu něco.." zalovil jsem ve svých kapsách a našel novou ochranou čelenku.
"Co vy na to?"
Shinobi
"Ještě mám něco, čím Vás určitě překvapím." Zasmál jsem se. Vyměníme je za ty naše. Odedneška nebudeme fungovat pro jednotlivé vesnice...Ale budeme SHINOBI!
Anonymní- Anonymní
"Souhlasím s vámi! Pracovat s vámi je balada!" zasmála jsem se znovu. "Máte pro ě ještě nějaká překvapení?" pokračovala jsem se smíchem.Assasin Senju napsal:"Ještě mám něco, čím Vás určitě překvapím." Zasmál jsem se. Vyměníme je za ty naše. Odedneška nebudeme fungovat pro jednotlivé vesnice...Ale budeme SHINOBI!
Shinobi
,,Sumi patří Neurovi?" zamračila jsem se a pohlédla na ni. Chudinka, politovala jsem ji.
,,Neuro je váš známý?" nadzvedla jsem pravé obočí?
,,Jinak..V Suně se mi líbí, to už jste asi poznala z mých nákupů." zazubila jsem se. ,,Máte tu opravdu skvělé butiky s úžasným oblečením." rozplývala jsem se a znovu se viděla v jednom z butiků. Do reality mě vrátilly hlasy. Prohlédla jsem si čelenku.
,,Úžasné. Výměna čelenek? Sugoi nee!" usmála jsem se a čelenku si stále prohlížela. V myšlenkách, jak se bude hodit k novému oblečení.
,,Jinak..V Suně se mi líbí, to už jste asi poznala z mých nákupů." zazubila jsem se. ,,Máte tu opravdu skvělé butiky s úžasným oblečením." rozplývala jsem se a znovu se viděla v jednom z butiků. Do reality mě vrátilly hlasy. Prohlédla jsem si čelenku.
,,Úžasné. Výměna čelenek? Sugoi nee!" usmála jsem se a čelenku si stále prohlížela. V myšlenkách, jak se bude hodit k novému oblečení.
Anonymní- Anonymní
"Ano... tak nějak... a to jsem ovšem velmi ráda! Butiky tu jsou opravdu pěkné.. až to tu dořešíme zajdeme do jižní části, jsem si jistá, že tam si to pořádně užijeme! Jste stejný typ jako já... takže myslím, že se vám tam bude líbit!" zazubila jsem se.Hitomi Yamada napsal:,,Sumi patří Neurovi?" zamračila jsem se a pohlédla na ni. Chudinka, politovala jsem ji.
Shinobi
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Povolení tohoto fóra: