Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
"C-cože?" zírala jsem na nápis... "Ale... jak, kdy?" nechápavě jsme koukala za kočku, jako by se mohla postavit a všechno mi do podrobna vylíčit.Neuro Uchiha napsal:Sumi vylila na zem inkoust a začala psát Neuro pohltit temnota.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Sumi se postavila a začala syčet na Tonyho a vypadala jako v bojovém postavení.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
''prevelice se omlouvan slecno. Jsem Tsuchikage a jmenuju se Tony a rad bych se setkal s Kazekagem''Akasuna no PiliKKa napsal:"Fuj!" Dala jsem si ruku na srdce. "Vy jste mi dal! Chodí se dveřmi!" hudrovala jsem a konečně se postavila, stále sledujíc Sumi. "Ehmm a kdo, že jste? A... co tu vůbec děláte?" otočila jsem se na návštěvníka.
kouknul jsem na kocku
'' ty ses ale zlobiva kocka''
Anonymní- Anonymní
"T-tsuchikage? Ehem... já jsem Kazekage! Jsem Akasuna no PiliKKa, těší mě!" pousmála jsem se. "Sumi klid! Pojď ke mě." sklonila jsme se a čekala až ke mě přijde.
Shinobi
Sumi pomalu šla k Pilicea,le byla pořád v bbojovém postoji.
Shinobi
Klan:
"Ale no tak.. co se stalo?" vzala jsem ji do náručí a popošla ke svému stolu.Neuro Uchiha napsal:Sumi pomalu šla k Pilicea,le byla pořád v bbojovém postoji.
Shinobi
'' tesi me Kazekage. potreboval bych od vas povoleni tady v Sune najit svitek mistra Sasoriho''Akasuna no PiliKKa napsal:"T-tsuchikage? Ehem... já jsem Kazekage! Jsem Akasuna no PiliKKa, těší mě!" pousmála jsem se. "Sumi klid! Pojď ke mě." sklonila jsme se a čekala až ke mě přijde.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem ke dveřím, dvakrát zaťukal a vstoupil dovnitř.
"Dobrý den, Kazekage-sama. To-tony? CO ty tady děláš?" Zeptal jsem se, jakmile jsem uviděl Tsuchikageho.
"Dobrý den, Kazekage-sama. To-tony? CO ty tady děláš?" Zeptal jsem se, jakmile jsem uviděl Tsuchikageho.
Anonymní- Anonymní
Obezřetně jsem si ho prohlížela. "A smím vědět nač ho chcete? A... k čemu vám vůbec bude?" pozvedla jsem obočí.Tony napsal:'' tesi me Kazekage. potreboval bych od vas povoleni tady v Sune najit svitek mistra Sasoriho''Akasuna no PiliKKa napsal:"T-tsuchikage? Ehem... já jsem Kazekage! Jsem Akasuna no PiliKKa, těší mě!" pousmála jsem se. "Sumi klid! Pojď ke mě." sklonila jsme se a čekala až ke mě přijde.
Shinobi
'' aa Hokage sem prisel jak mile a kde je nase Mizukage?'' zeptal jsem se AssassinaAssasin Senju napsal:Přišel jsem ke dveřím, dvakrát zaťukal a vstoupil dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Těkala jsem pohledem z jednoho na druhého. Dělají si ze mě srandu? To se všichni domluvili přijít v jednu hodinu? "H-hokage?" vytřeštila jsme oči.Assasin Senju napsal:Přišel jsem ke dveřím, dvakrát zaťukal a vstoupil dovnitř.
Shinobi
''ja bych se rad naucil pouzivat loutky a jutsu mistra Sasoriho''Akasuna no PiliKKa napsal:Obezřetně jsem si ho prohlížela. "A smím vědět nač ho chcete? A... k čemu vám vůbec bude?" pozvedla jsem obočí.Tony napsal:'' tesi me Kazekage. potreboval bych od vas povoleni tady v Sune najit svitek mistra Sasoriho''Akasuna no PiliKKa napsal:"T-tsuchikage? Ehem... já jsem Kazekage! Jsem Akasuna no PiliKKa, těší mě!" pousmála jsem se. "Sumi klid! Pojď ke mě." sklonila jsme se a čekala až ke mě přijde.
Anonymní- Anonymní
"Nevím, asi vykupuje krámky v Písečné."Tony napsal:'' aa Hokage sem prisel jak mile a kde je nase Mizukage?'' zeptal jsem se AssassinaAssasin Senju napsal:Přišel jsem ke dveřím, dvakrát zaťukal a vstoupil dovnitř.
Anonymní- Anonymní
Když Sumi viděla Assasina schovala se za Piliku a třásla se.
Shinobi
Klan:
"Těší mě. Senju Assasin, Konohagakure no hokage desu." Uklonil jsem se.Akasuna no PiliKKa napsal:Těkala jsem pohledem z jednoho na druhého. Dělají si ze mě srandu? To se všichni domluvili přijít v jednu hodinu? "H-hokage?" vytřeštila jsme oči.Assasin Senju napsal:Přišel jsem ke dveřím, dvakrát zaťukal a vstoupil dovnitř.
"Počkám venku."
Anonymní- Anonymní
Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
Shinobi
''ano tajne techniky Suny, ktere se chci naucit.. je to moje povinost, povinost umelce''Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
Anonymní- Anonymní
"Nevykládejte si to špatně... ale mojí povinností je chránit Sunu a tajné techniky naší vesnice mi v tom docela dobře pomáhají!" odpověděla jsem nekompromisně.Tony napsal:''ano tajne techniky Suny, ktere se chci naucit.. je to moje povinost, povinost umelce''Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
Shinobi
'' sem si vedom ze je to vase povinost, ale nechcete me v tom radeji podporit? stejne bych se k tomu svitku dostal''Akasuna no PiliKKa napsal:"Nevykládejte si to špatně... ale mojí povinností je chránit Sunu a tajné techniky naší vesnice mi v tom docela dobře pomáhají!" odpověděla jsem nekompromisně.Tony napsal:''ano tajne techniky Suny, ktere se chci naucit.. je to moje povinost, povinost umelce''Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
Anonymní- Anonymní
"To má být vyhrožování? Nebuďte si sám sebou tak jistý...! Víte vůbec kde ten svitek je?" pozvedla jsem naštvaně obočí.Tony napsal:'' sem si vedom ze je to vase povinost, ale nechcete me v tom radeji podporit? stejne bych se k tomu svitku dostal''Akasuna no PiliKKa napsal:"Nevykládejte si to špatně... ale mojí povinností je chránit Sunu a tajné techniky naší vesnice mi v tom docela dobře pomáhají!" odpověděla jsem nekompromisně.Tony napsal:''ano tajne techniky Suny, ktere se chci naucit.. je to moje povinost, povinost umelce''Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
Shinobi
''ja nevyhrozuju, jenom vam rikam co bude.. ano vim jestli ste ho nepremistili, ale podle me bude nekde tady v sune''Akasuna no PiliKKa napsal:"To má být vyhrožování? Nebuďte si sám sebou tak jistý...! Víte vůbec kde ten svitek je?" pozvedla jsem naštvaně obočí.Tony napsal:'' sem si vedom ze je to vase povinost, ale nechcete me v tom radeji podporit? stejne bych se k tomu svitku dostal''Akasuna no PiliKKa napsal:"Nevykládejte si to špatně... ale mojí povinností je chránit Sunu a tajné techniky naší vesnice mi v tom docela dobře pomáhají!" odpověděla jsem nekompromisně.Tony napsal:''ano tajne techniky Suny, ktere se chci naucit.. je to moje povinost, povinost umelce''Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
Anonymní- Anonymní
Rázně jsme vstala. "Tak v tom případě já vám řeknu, co nebude! Ten svitek je pod ochranou a ujiš´tuji vás, že ho jen tak nenechám padnout do rukou někoho cizího, jen proto, že mi říká co bude! Myslím, že jsem se o tom vyjádřila dost jasně! Skončili jsme! Kdyby jste dovolil, mám další návštěvu..." pokynula jsme ke dveřím hlavou.Tony napsal:''ja nevyhrozuju, jenom vam rikam co bude.. ano vim jestli ste ho nepremistili, ale podle me bude nekde tady v sune''Akasuna no PiliKKa napsal:"To má být vyhrožování? Nebuďte si sám sebou tak jistý...! Víte vůbec kde ten svitek je?" pozvedla jsem naštvaně obočí.Tony napsal:'' sem si vedom ze je to vase povinost, ale nechcete me v tom radeji podporit? stejne bych se k tomu svitku dostal''Akasuna no PiliKKa napsal:"Nevykládejte si to špatně... ale mojí povinností je chránit Sunu a tajné techniky naší vesnice mi v tom docela dobře pomáhají!" odpověděla jsem nekompromisně.Tony napsal:''ano tajne techniky Suny, ktere se chci naucit.. je to moje povinost, povinost umelce''Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
Shinobi
vyplazl jsem na kazekage jazyky z pusy a z rukAkasuna no PiliKKa napsal:Rázně jsme vstala. "Tak v tom případě já vám řeknu, co nebude! Ten svitek je pod ochranou a ujiš´tuji vás, že ho jen tak nenechám padnout do rukou někoho cizího, jen proto, že mi říká co bude! Myslím, že jsem se o tom vyjádřila dost jasně! Skončili jsme! Kdyby jste dovolil, mám další návštěvu..." pokynula jsme ke dveřím hlavou.Tony napsal:''ja nevyhrozuju, jenom vam rikam co bude.. ano vim jestli ste ho nepremistili, ale podle me bude nekde tady v sune''Akasuna no PiliKKa napsal:"To má být vyhrožování? Nebuďte si sám sebou tak jistý...! Víte vůbec kde ten svitek je?" pozvedla jsem naštvaně obočí.Tony napsal:'' sem si vedom ze je to vase povinost, ale nechcete me v tom radeji podporit? stejne bych se k tomu svitku dostal''Akasuna no PiliKKa napsal:"Nevykládejte si to špatně... ale mojí povinností je chránit Sunu a tajné techniky naší vesnice mi v tom docela dobře pomáhají!" odpověděla jsem nekompromisně.Tony napsal:''ano tajne techniky Suny, ktere se chci naucit.. je to moje povinost, povinost umelce''Akasuna no PiliKKa napsal:Obrátila jsem se na Tonyho. "Víte.. ne, že bych byla úplně proti, ale... jedná se přece o tajné techniky Suny..." odpověděla jsem. Cítila jsem za sebou třesoucí se zvířátko a se zájmem jsem na něj upřela pohled. "Sumi? Já ti vůbec nerozumím... když chviličku vydržíš, domluvím se tady s pány a pak vyřešíme N... eee tvého pána!" pohladila jsme ji po hlavě.
'' tak jak chcete, tak si ten svitek hold musim najit vlastim zpusobem''
vyzkocil jsem oknem ven a spadnul jsem na ptakovi a letel jsem
Anonymní- Anonymní
Prudce jsme se otočila k oknu a vyhlédla z něj za ptákem. "Sakra!" praštila jsme pěstí do okeního rámu. "Další průšvihy pro nic za nic!" zasténala jsem trpce. "Prosím dále!" houkla jsme ke dveřím.
Shinobi
"Děkuji. Můžu se zeptat, co se to tady stalo?"Akasuna no PiliKKa napsal:Prudce jsme se otočila k oknu a vyhlédla z něj za ptákem. "Sakra!" praštila jsme pěstí do okeního rámu. "Další průšvihy pro nic za nic!" zasténala jsem trpce. "Prosím dále!" houkla jsme ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Povolení tohoto fóra: