+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
"V tebe som nikdy nevedel čítať Isas si velmi divný shinobi na svojich cestách som na takého ešte nenarazil ale aj tak každy sme iné toho sa držím,a mohol by si ma už konečne pustiť dosť to bolí.Chuninske skušky hmm nikdy som sa na takéto veci nemal skušky poznania techník a podobne vlastne sa na tom len smejem ako ničí jeden druhého"No všetko bolo opakom.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pousmála jsem se.
Yuuki. Pěkné jméno.
Já jsem Roka Hoozuki. A co se předsudků týče, no, řekněme, že se proti mě u některých lidí od narození vytváří taková ... menší averze, ušklíbla jsem se.
Yuuki. Pěkné jméno.
Já jsem Roka Hoozuki. A co se předsudků týče, no, řekněme, že se proti mě u některých lidí od narození vytváří taková ... menší averze, ušklíbla jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozeral som sa zvrrchuna neho."Hm takže nemáš záujem o ne teda ale neni ti ani trocha hanbou ako sa všetci zlepšuju a ty chátraš"pustil som ho.
Postavil som sa na spriamene dávam ti možnosť Tomio do chuninskej skušky ťa budem trénovať"Prehovoril som jasne a zretelne ale s vážnym tonom v hlase.
Postavil som sa na spriamene dávam ti možnosť Tomio do chuninskej skušky ťa budem trénovať"Prehovoril som jasne a zretelne ale s vážnym tonom v hlase.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chytil som si ruky a prechádzal som si po nich lebo ma boleli.Postavil som sa a pohlad som uprel na neho."Tréning a od teba prečo by si mi pomáhal ale aj tak nie dakujem nemám záujem nepotrebujem sa sdokonalovať stačí mi aký som a možno v sebe ani nič nemám":
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ako myslíš no keby si si to rozmyslel nájdeš ma u vás v tréningových priestoroch tak sa zatial maj"obišiel som ho a kráčal som dalej preč.
Pri jazere som si všimol nejaké siluety podišiel som bližšie a jednu tvár som poznal a druhu nie.Trocha som sa nad nich"neni trocha neskoro na večerné bluzneni?Roka-chan"Na tvári sa mi spravil malí usmev.
Pri jazere som si všimol nejaké siluety podišiel som bližšie a jednu tvár som poznal a druhu nie.Trocha som sa nad nich"neni trocha neskoro na večerné bluzneni?Roka-chan"Na tvári sa mi spravil malí usmev.
Anonymní- Anonymní
Re:
No, to máš pravdu. Ale to ani ty nebudeš, když se naučíš Rokubiho ovládat, jak říkal Naruto, povzbudivě jsem se na ní usmála a pak jsem vstala.
No nic, jdu si zaplavat. A ty by jsi se měla pokusit trochu prospat, pomalu jsem šla k vodě. Pak jsem se ještě otočila na Isase.
[b]Zdravím. S tímhle na zádech mám spíš obavi z toho, že nebudu moct do konce života spát. Teď mě ale prosím omluvte.
(jdu spát, dobrou noc a sladké sny
No nic, jdu si zaplavat. A ty by jsi se měla pokusit trochu prospat, pomalu jsem šla k vodě. Pak jsem se ještě otočila na Isase.
[b]Zdravím. S tímhle na zádech mám spíš obavi z toho, že nebudu moct do konce života spát. Teď mě ale prosím omluvte.
(jdu spát, dobrou noc a sladké sny
Anonymní- Anonymní
Re:
Vôbec som ju nechápala ale nechala som to tak a len tak som sa pozerala na meniacu sa oblohu
Anonymní- Anonymní
Re:
Iba som tak škaredo zazrela.
"Ešte jedna poznámka a zabiju tě!"poviem z úsmevom na tvári
"Ešte jedna poznámka a zabiju tě!"poviem z úsmevom na tvári
Anonymní- Anonymní
Re:
Hm"ako myslíš verím že by si na to mala jinchuriki"a sadol som si vedla nej.pečo si takuto neskoru hodinu takto pri jazere?"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pretože nemám kam isť" poviem a pozriem na oblohu".Ale čo tu robíš ty?ninja z Kumo?"začnem trocha podozrievať.
(gomenne,musím isť spať )
(gomenne,musím isť spať )
Anonymní- Anonymní
Re:
"Každý ma niekde svoje miesto len ho treba nájsť aj ked sa to zdá nemožné,bol som tu kvoli záležitostiam medzi Kumo a Kiri no teraz som tu lebo milujem vodu pri zapadajucom slnku alebo v tme ale som tu aj ajby som oplatil trocha službu Kiri za výpomoc ked sme ich potrebovali mimochodom som Isas Michio Isas a ty si"?Stále som pozeral na vodu ten zvuk som miloval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zaplavala jsem si a hned jsem se cítila o něco líp. Voda mi vždycky pomohla. Vylezla jsem z vody a zamířila k Yuuki. Všimla jsem si, že tam Isas ještě je a že si povídají. Usmála jsem se a přisedla si.
Tak co, Isasi, jak probíhají opravy Kumo? Když sem tam byla vypadalo to na dlouho. A co nový Raikage?
Tak co, Isasi, jak probíhají opravy Kumo? Když sem tam byla vypadalo to na dlouho. A co nový Raikage?
Anonymní- Anonymní
Re:
Dorazil jsem zpátky k jezeru a uviděl tam nějaké lidi. Mezi nimi i Roku. Jen jsem vstoupil na hladinu vody a přešel až na druhý břeh tam, kde jsme před tím z Rokou trénovaly. Tam jsem se posadil do tureckého sedu a začal se pomalu uklid'novat a rozjímat. Po tom, co jsem zase mohl být z Lizz to bylo velmi jednoduché...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
Všimla jsem si, že okolo prošel Akihiro a zvedla jsem se.
Počkejte prosím na mě, potřebuju s Akihirem něco probrat.
Rozběhla jsem se přes jezero za ním. Doběhla jsem a postavila jsem se kousek od něj.
Ehm, Akihiro? Potřebovala bych s tebou něco probrat. Mám menší problém s tréninkem.
Počkejte prosím na mě, potřebuju s Akihirem něco probrat.
Rozběhla jsem se přes jezero za ním. Doběhla jsem a postavila jsem se kousek od něj.
Ehm, Akihiro? Potřebovala bych s tebou něco probrat. Mám menší problém s tréninkem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ked si prisadla Roka usmial som sa na nu a chcel som prehovoriť no zase odišla preč len som potočil hlavou a opať sa pozeral na oblohu,a čakal čo mi povie to dievča vyzerala no dosť zvláštnej povahy.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Moje meno?Hmm....Yuuki...Yuuki Kuran teší ma" poviem a ani sa naňho nepozriem iba pozerám do zeme
Anonymní- Anonymní
Re:
"Bohužiaľ nie,dneska som sa konečne prebrala a a pustili ma z nemocnice" usmejem sa nad slovíčkom "pustili" potom si iba ľahnem na chrbát.
Anonymní- Anonymní
Re:
"CHápem no je to škoda taký možno nevyužitý talent"aj som jej chcel navrhnuť že by som jej pomohol lebo by to bolo to najmenje čo by som mohol spraviť pre Kiri lenže bolo by to divné kedže sa vobec nepozname,tak som sa oprel na lakte a pozeral som sa na krásnu vodu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Talent?Talent bola....Lizzy" poviem smutne ale pak sa dvihnem,oprášim si Narutov plášť a prejdem si cez vodu do prostriedka a pozerám dolu do tmavej vody.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nad tým čo mi povedala torcha zapremýšlam no nakoniec nemá pravdu každý mame niečo v sebe čím sme výnimočný aj ked nejde o sílu.Začal som sa stavať aby som podišiel ku nej niekedy pre čoloveka je utecha peklom niekedy zázrakom.Ako som sa staval musel som si opať snadnuť na zem rozboleli ma opať oči"ale nie už je to tu zase" povedal som si po tichu a musel som ich chytiť cítil som v nich jemné vybrácie.
Anonymní- Anonymní
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 27 z 40
Povolení tohoto fóra: