Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 8 Jun - 21:02

First topic message reminder :

podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 17:43

Hm prebral som sa a jejich boj konečne skončil To dievča čo som omylom pohladil zmyzlo neikdo tam ešte ostal a torcha dalej odomna sedela Roka.
Posadil som sa natiahol zývol si a porozhliadol sa po pekného ale trochu chladného večera.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 17:45

Ako Yuuki odišla vydal som sa za ňou predsa len bola to Jinchuuriky ktorá nezvládala svojho mazlíčka preto som musel ísť .
"Roka chan keby chceš ísť tak poď somnou no nemôžem ju len tak nechať chodiť po dedine ."
Poviem a vytratím sa za ňou .
(presun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 17:49

Povzdechla jsem si, pokrčila rameny a vydala se za ním.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 17:55

Opustil jsem bezcílně jezero a šel do Kiri najít něco k jídlu.... (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 18:42

Opať sa všetci stratili hmmm ako je to možné že vždy kde som sa stretnu všetci a v zípeté sa rozídu ah nerozumiem im vlastne nerozumiem nikomu asi bde lepšie ked to bude takto nadalej opať som zatváral oči a posledné čo mi vyšlo z ust bolo"Sayuri"čo vyšlo zo mna takým tichším hlasom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 18:52

Došiel som k jazeru miloval som jazerá boli take tiché a krásne ako som prechádzal okolo zbadal som nejakého chalan tak som pomali k nemu išiel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:02

Konečne som na nič nemyslel a vpadal som do snenia ked som začul nejaké kroky v duchu som si povedal ale nie dufam že už nie další tréning.Zdvihol som hlavu a pozrel sa na človeka čo prichádzal ku mne ked som ho zbadal vedel som o koho ide postavil som sa oprášil som sa neverim som vlastným oťiam a zadíval som sa tej osobe do očí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:28

Přinesla jsem Yuuki k jezeru, položila jí na zem a přivolala obrovskou oranžovou vydra, která se okolo ní obtočila, aby jí nebyla zima. Sama jsem se o ní z venku opřela a pozorovala jsem jezero.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:41

Netrvalo dlho a zobudila som sa."Kde to som?Lizzy?!"Poviem a pozriem na Roko ale hneď zosmutniem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:42

Videl som ako s ten chlapec postavil a zadíval sa na mna chvílu som ho pozoroval a nakoniec som ho spoznal a jemne sa usmial pristupil som k nemu bližšie.
"Už je to nejaký čas však Tomio-kun".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:46

Jeho prístup ku mne ma vytočil bola to jediná osoba na svete ktorá ma vedela vytočiť a dať na javo moje emocie."Presne Isas ale ja som čakal a dufal že raz ťa niekedy stretnem a vybavým si stebou to čo sa stalo".S ničoho nič som na neho hodil kunaie čo som mal priviazané na rukách leteli velkou rýchlostou a priamim smerom.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:48

Otočila jsem se na ní a snažila se usmívat, ikdyž jsem sama byla smutná.
Je ti líp?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:50

"E...m...jo Ďakujem" poviem trocha nervózne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:58

Otočila jsem hlavu zpátky k jezeru.
Nemáš zač. Doufám, že se takhle nerozčiluješ moc často. Tímhle stylem by jsi si totiž nejspíš brzo vysloužila infarkt.
(budu chvíli off - jdu do sprchy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 19:59

Otočila jsem hlavu zpátky k jezeru.
Nemáš zač. Doufám, že se takhle nerozčiluješ moc často. Tímhle stylem by jsi si totiž nejspíš brzo vysloužila infarkt.
(budu chvíli off - jdu do sprchy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:01

"Posledné dva roky nie,pretože som bola v kóme bohužiaľ ale kedysi to tak bolo z mojou najlepšou kamarátkou .....Lizzy"znova zosmutniem

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:02

Ako na mna leteli tie kunaie len som sa usmial a obidva som chytil"za ten čas neni toho moc ak vieš len toto"kunaie som odhodil na zem a pozeral sa na neho.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:09

"Ale ako vidím ty si iní je s teba cítíť chlad a nenávisť ale to na tom nič nemení nebojím sa ťa".Odtrhol som si lanká z ruk a rozbehol som sa pastami proti nemu.Viem že som nemal žiadnu šancu ale chcel som aby tento človek trpel ako som trpel ja ked.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:17

To nemyslí vážne pomyslel som si ako na mna letel ah jo.Prebleskol som sa za ním podkopol mu nohy tak aby si klakol jednou rukou som mu jeho chytil obidve a druhou hlavu."Tomio už stačilo".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:19

Povzdechla jsem si.
Chápu, jak se cítíš, Lizzy byla můj sensei. Ale dostala prokletou pečeť a tím se to všechno zvrtlo.
Zavrtěla jsem sama pro sebe hlavou.
Každopádně, jestli jsem si myslela, že je nukeninem jen z donucení, tak mě včera tou krádeží přivolávacího svitku legendárních mečů utvrdila o opaku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:24

Nevedel som sa na zemi pohnuť snažil som sa ale nešlo to,ukludnoval som sa až som nakoniec bol opať sám sebou."Prečo si tu a čo chceš ako to že si ma našiel?Prišiel si aby si dokončil čo si začal kludne aj tak mi je to celkom jedno".

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:27

"Ona tu včera bola?!A ani neprišla ma navštíviť?Ai už na mňa zabudla" poviem a pozriem na oblohu ktorá sa mieša západom slnka

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:35

Zavrtěla jsem hlavou.
Neřekla bych, že na tebe zapoměla, spíš měla spoustu jiné práce, třeba jako vyhodit dům klanu Yamada do vzduchu, nebo ukrást z kanceláře Mizukage svitek s meči, dovolila jsem si trochu sarkasmu. Malinko jsem si povzdechla a otočila jsem se na ní.
Vlastně ještě ani nevím jak se jmenuješ.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:37

"Ja?Yuuki...Yuuki Kuran...vo vesnici ma každý pozná ako monštrum" poviem ironicky "čo tvoje meno?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 21 Sep - 20:39

Ten chlapec vždy vedel ako na mna no teraz mi to bolo jedno.
"Nie to čo sa stalo sa stalo ty vieš prečo len je mi luto že niekdo taký inteligentný ako ty sa s tým ešte nevyrovnal ale zase po tmto čo si pri predviedol by som ani nepovedal že ti vela ostalo v tej hlave.Chcel som sa len tu prejsť a poobzerať sa na krásy Kiri ale do toho si sa mi pritrafil ty".S jeho utokov by som povedal že na skušky chunínov sa ešte len ani nepripravoval ako obvikle nevyužitý talent."A čo povieš na skušky čo budu o onedlho?":

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 26 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Povolení tohoto fóra: