+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
Moja chakra zmizla sama od seba ale aj vďaka ten pečati.Padla som na zem a po tele som mala aj popáleniny z tej bubliny.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přiběhla jsem k nim, hned jak bublina zmizela. Podívala jsem se na Yuuki spočívající v narutově náručí a pak na něj.
Je v pořádku?
Nevypadala zrovna okej.
A co to vůbec bylo?
Zamračila jsem se.
Je v pořádku?
Nevypadala zrovna okej.
A co to vůbec bylo?
Zamračila jsem se.
Naposledy upravil Roka Hoozuki dne Wed 21 Sep - 15:25, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
"Hai!Gomenasai ale nechcel ma počúvnuť,chcela som iba trocha chakry na rozhýbanie" poviem a pozriem na popálené ruky
Anonymní- Anonymní
Re:
Taky dojdu k nim a dívám se na Yuuki... Měli bychom ji vzít do nemocnice, aby se jí tam podívali na ty popáleniny od chakry... řekl jsem tak, že byl patrný můj zájem o její zdraví...
Anonymní- Anonymní
Re:
"To ne!Do nemocnice sa nevrátim stačí mi že som sa konečne prebrala po skoro 2rokov a vy ma chcete tam strčiť znova? TO NE!" zakričím a pokúsim sa utiecť preč.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ono by sa jej to malo vyliečiť ...
No ale bude to lepšie ... a neboj skrotíme ho ."
Radšej som ešte neodpovedal čo to je .
Potom som ju chytil .
"Neboj ... nemusíš tam teda isť ."
No ale bude to lepšie ... a neboj skrotíme ho ."
Radšej som ešte neodpovedal čo to je .
Potom som ju chytil .
"Neboj ... nemusíš tam teda isť ."
Anonymní- Anonymní
Re:
No dobře, tak se hned nerozčiluj... Nech mě, ať ti to aspoň ovážu a vydezinfikuju, mám nějaké lékařské dovednosti... Usměju se na ni a naznačím aby se uklidnila...
Anonymní- Anonymní
Re:
Dívala jsem se na ten zmatek kolem a jen kroutila hlavou.
Může mi teda prosím někdo přesně říct, co to bylo? založila jsem si ruce na hrudi a čekala na odpověď. Dost mě to co se stalo zneklidňovalo.
Může mi teda prosím někdo přesně říct, co to bylo? založila jsem si ruce na hrudi a čekala na odpověď. Dost mě to co se stalo zneklidňovalo.
Anonymní- Anonymní
Re:
Začalo sa mi to pomaly hojiť a já som sa len usmiala."Už som si myslela že ho zabijem"zasmiala som sa keď som pozerala ako sa moje rany hojá
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmál jsem se když jsem viděl to rychlé hojení... Rychlá regenerace??? Aha ty máš vlastně Biju... Takže tamto byl tvůj démonický plášť z chakry, že??? Myslím, že tenhle tréning asi skončil... Arigato za něj... řekl jsem ve spolek a usmál jsem se...
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamrkala jsem.
Démonický plášť? Takže ta obrovská čakra ... oh bože, kam jsem dala mozek! Jen jsem zakroutila hlavou sama nad sebou. Pak jsem se obrátila na Tashera.
Jo, uhm, docela pěkný trénink.
Démonický plášť? Takže ta obrovská čakra ... oh bože, kam jsem dala mozek! Jen jsem zakroutila hlavou sama nad sebou. Pak jsem se obrátila na Tashera.
Jo, uhm, docela pěkný trénink.
Anonymní- Anonymní
Re:
"No to ako kyuubi .
Tiež máá všetkých rád hlavne mňa ."
Zasmejem sa .
"Ale niečo s tým určite urobíme ."
Pozrel som potom k Roke .
"Určite ešte zatrénujeme to viem určite ."
Tiež máá všetkých rád hlavne mňa ."
Zasmejem sa .
"Ale niečo s tým určite urobíme ."
Pozrel som potom k Roke .
"Určite ešte zatrénujeme to viem určite ."
Anonymní- Anonymní
Re:
Rád bych se přidal k tomu dalšímu tréningu, pokud budu ještě v Kiri... Budu se totiž muset vrátit asi za dva či tři dny do Suny kvůli Chunninským zkouškám... řekl jsem s úsměvem tak nějak ve spolek....
potom jsem se otočil na Naruta... Říkal se, že se specializuješ na Futon, stejně jako já... Mohl bys mě naučit nějakou techniku s tímto elementem, nebo tu techniku s rotací chakry??? Řekl jsem prosebně a usmál jsem se na něj...
potom jsem se otočil na Naruta... Říkal se, že se specializuješ na Futon, stejně jako já... Mohl bys mě naučit nějakou techniku s tímto elementem, nebo tu techniku s rotací chakry??? Řekl jsem prosebně a usmál jsem se na něj...
Anonymní- Anonymní
Re:
Pochybovačně jsem se na Naruta podívala.
No, to nevím, pořád jsi někde na obchůzkách. Jak to bylo lehké, když jsem po válce mohla chodit s tebou, povzdechla jsem si.
No, to nevím, pořád jsi někde na obchůzkách. Jak to bylo lehké, když jsem po válce mohla chodit s tebou, povzdechla jsem si.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tak ja sa tu snažím byť čo najviac no ...
Lenže je teraz roho dosť .
A prepáč ale nebudem ťa môcť naučiť Rasengan je to moje dedictvo po Jiraiyovi ktorý už dávno zomrel a skôr dedictvo po mojom otcovi ."
Lenže je teraz roho dosť .
A prepáč ale nebudem ťa môcť naučiť Rasengan je to moje dedictvo po Jiraiyovi ktorý už dávno zomrel a skôr dedictvo po mojom otcovi ."
Anonymní- Anonymní
Re:
To dokážu dost dobře pochopit... A co něco jiného třeba kage bushin??? znovu jsem se usmál
Anonymní- Anonymní
Re:
"No to by potom myslím že aj možnéé bolo ale aj keď máš veľkú chakru viac než 200 ich nespravíš ja som ich používal od mala a viem s nimi preto tak narábať ."
Anonymní- Anonymní
Re:
Velkou chakru celkem mám a velice rád bych se to naučil, pokud s tím souhlasíš... mile jsem se usmál
Anonymní- Anonymní
Re:
Ti dva probírali trénink a ta dívka, jejíž jméno jsem neznala odešla pryč. Já jsem si nakonec sedla na zem a pozorovala odlesky na hladině jezera.
Anonymní- Anonymní
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 25 z 40
Povolení tohoto fóra: