+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 24 z 40
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozoroval som každý detail jejich bytvi a snažil sa zapametať čo sa dalo celkom to bolo aj fascinujuce každý mal jedinečné schopnosti,napadla ma myšlienka či aj ja niečo také podobné ovládam jejich výdrž,energia,sila su nespočetne na inej urovni než som ja.Otočil som sa na bok a zavrel oči a zaspával som aj ked to išlo pomerne pomali.
Anonymní- Anonymní
Re:
"dík" poviem a dám si jeho plášť,usmejem sa a tiež použijem klony.Povolám si meč
Len tak som tam stála z mečom a po chvíľke na meči bola vidieť Rokubiho chakra,ale bohužiaľ tam bolo toho moc a preto som to neovládla a zo mňa sršala jeho chakra
Len tak som tam stála z mečom a po chvíľke na meči bola vidieť Rokubiho chakra,ale bohužiaľ tam bolo toho moc a preto som to neovládla a zo mňa sršala jeho chakra
Anonymní- Anonymní
Re:
Ako som videl tú chakru doslova na ňu skočila kopa klonou XD .
A doslova násilím chceli odohnať tú chakru .
Predsa len kamarát kyuubi by sa s ním porozprával pri nejakom takomto kontakte .
Ostatné klony neútočili kvôli jej chakre .
No dávali pozor čo sa bude diať ďalej .
A ako budú útočiť ostatný .
A doslova násilím chceli odohnať tú chakru .
Predsa len kamarát kyuubi by sa s ním porozprával pri nejakom takomto kontakte .
Ostatné klony neútočili kvôli jej chakre .
No dávali pozor čo sa bude diať ďalej .
A ako budú útočiť ostatný .
Anonymní- Anonymní
Re:
"Musím to ovládnuť" povedala som si silno som zaťala ruky a z mečom som sa tak roztočilo že moja chakra vytvorilo ako keby tornádo.Klony som zničila a niektoré poodlietali ale aj tak som ju stále neovládla"Rokubi to stačí!" zakričím na rokubiho.
"ešte si trocha pohrajme,nudil som sa 2 ROKY! " POVIE MI A NEPRESTÁVA
"ešte si trocha pohrajme,nudil som sa 2 ROKY! " POVIE MI A NEPRESTÁVA
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som sa začal hrabať vo svojích veciach a našiel som pečať ktorú na mňa kedysi dával Jiraiya .
"Zvládaš to alebo mám zakročiť ?"
Opýtal som sa ja sám smerom k Yuuki , chcel som vedieť či sa posnaží alebo či bude lepšie ak zakročím ja .
(ja už končím dobrúú)
"Zvládaš to alebo mám zakročiť ?"
Opýtal som sa ja sám smerom k Yuuki , chcel som vedieť či sa posnaží alebo či bude lepšie ak zakročím ja .
(ja už končím dobrúú)
Anonymní- Anonymní
Re:
V klidu jsem koncentroval chakru a připravil se si jí tak, abych mel dost na sérii pár set problesknutí... Připravil jsem si kunai do každé ruky... Prutce jsem jsem vyrazil z ukryt a začal kosit klony jeden za druhým... Probleskoval jsem tak rychle, že bylo vidět jen stříbrnovlasou šmouhu a mizící klony...(trochu jako Joudaime jen jsem stříbrnej blesk )
Anonymní- Anonymní
Re:
Ve vodě, na skrytých místech, kam nebylo skoro vidět se zformovali ruce skládající pečetě. Když je dodělali zase se rozpustili. Najednou se pod třista Narutovými klony, kteří stály v chumlu zformovala pod každým jedna ruka a je obalily vodní vězení. Dávala jsem si dobrý pozor, aby mezi nimi nebyl nějaký neuvězněný.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pár klonou u nej podostúpili a ja som podišiel pomaly bližšie .
"Počuješ ?
Ak neodpovieš nebudem ťa môcť nechať tak ... ,bude lepšie teda keď zakročím ."
Pomaly sa k nej približujem no bol som v strehu .
(Vieš že taký ťah je S rank ?
Povolil ti to niekto ? a ja sám ledva dám takú rýchlosť v Kyuubi móde nemyslím si že niečo také dokážeš ^^)
No v tom začlo niečo moje klony sťahovať dole .
Preto tý čo boli blízko u seba sa naschvál odpálil bol aj iný spôsob no ten výbuch narušil vodné vezenie a niektorý čo boli na blízku sa dostali von no dosť sa ich aj tak odpálilo a tým aj sa niektorý dostali von a aj jej klony museli nejaké zranenie utŕžiť
(Až teraz končíím ! XDD)
"Počuješ ?
Ak neodpovieš nebudem ťa môcť nechať tak ... ,bude lepšie teda keď zakročím ."
Pomaly sa k nej približujem no bol som v strehu .
(Vieš že taký ťah je S rank ?
Povolil ti to niekto ? a ja sám ledva dám takú rýchlosť v Kyuubi móde nemyslím si že niečo také dokážeš ^^)
No v tom začlo niečo moje klony sťahovať dole .
Preto tý čo boli blízko u seba sa naschvál odpálil bol aj iný spôsob no ten výbuch narušil vodné vezenie a niektorý čo boli na blízku sa dostali von no dosť sa ich aj tak odpálilo a tým aj sa niektorý dostali von a aj jej klony museli nejaké zranenie utŕžiť
(Až teraz končíím ! XDD)
Anonymní- Anonymní
Re:
Škody na klonech byly přibližně tak nějak stejné. Já jsem dostala pár Narutových, on pár mých. Ti, kteří to přežili se znovu rozpustili.
Anonymní- Anonymní
Re:
Kľakla som si na jedno koleno a stále som sa sústredila na Rokubiho.
Vďaka chakre rokubiho sa ku mne len tak niekto nemohol dostať."ROKUBI!"čo je sakra chcem sa pohrať!hovoril mi a tak zvyšoval chakru tak že sa okolo mňa tak dvihla chakra že to bolo až tak silno cítiť,bol cítiť aj tá túžba každého zničiť
Vďaka chakre rokubiho sa ku mne len tak niekto nemohol dostať."ROKUBI!"čo je sakra chcem sa pohrať!hovoril mi a tak zvyšoval chakru tak že sa okolo mňa tak dvihla chakra že to bolo až tak silno cítiť,bol cítiť aj tá túžba každého zničiť
Anonymní- Anonymní
Re:
Najednou jsem spozorovala, co se děje té holce. Dělalo mi to starosti a zdálo se, že Narutovi taky. Až moc mi to připomínalo Lizzy, když se jí postupně aktivovala prokletá pečeť. Já jako originál jsem byla rozpuštěná ve vodě. Rozhodla jsem se zakročit. Zformovala jsem se za ní a položila jí Samehadu na záda. Začala do sebe obrovskou rychlostí natahovat tu čakru.
Pššt zkus se uklidnit, snažila jsem se jí pomoct.
Pššt zkus se uklidnit, snažila jsem se jí pomoct.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastavil jsem a jen se díval co Udělá Naruto s Roko... Ta holka na tom nebyla vůbec dobře... Jenom jsem došel k pravému Narutovi a naznačil jsem jim, jestli nepotřebují s něčím pomoci... (zase jsme tu sami dva )
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozrela som sa na Roko s takým akoby zlým pohľadom a hneď nato sa okolo mňa sformovala bublina a Roko to odhodilo preč.
Anonymní- Anonymní
Re:
Rozpadla jsem se na vodu, abych měla měkký dopad. Hned jak jsem ale dopadla na hladinu začala jsem si zamračeně prohlížet bublinu.
Co to sakra je? Uznávám, že Samehada nesaje tak rychle, když je jenom poblíž, ale doufala jsem, že by jí to mělo pomoct. A seknout jí nechci.
Co to sakra je? Uznávám, že Samehada nesaje tak rychle, když je jenom poblíž, ale doufala jsem, že by jí to mělo pomoct. A seknout jí nechci.
Anonymní- Anonymní
Re:
Roko, nechce nějak pomoct??? Spolupráce je v tomhle případě určitě na místě... mrknul jsem na ni, ale tvářil jsem se zcela vážně
Anonymní- Anonymní
Re:
Podívala jsem se na něj a jen jsem mírně zakroutila hlavou.
Nemůžeme spolupracovat, když ani jeden z nás neví, co to je. Nechci jí zbytečně ublížit.
Nemůžeme spolupracovat, když ani jeden z nás neví, co to je. Nechci jí zbytečně ublížit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak co chceš potom, ale dělat... Vím, že nevíme co to je a určitě ji taky nijak nechci ublížit... řekl jsem a dodal tomu na důrazu gestikulací...
Anonymní- Anonymní
Re:
Zamračila jsem se.
To právě nevím, jinak bych už to dávno děla.
Stále jsem musela myslet na ten pohled, který po mě vrhla těsně před tím, než udělala bublinu. Pořád mi to připomínalo prokletou pečeť, ikdyž mi bylo jasné, že ta to není. Podívala jsem se na Naruta a mezitím poskládala pečetě, kdyby náhodou chtěla zaútočit.
To právě nevím, jinak bych už to dávno děla.
Stále jsem musela myslet na ten pohled, který po mě vrhla těsně před tím, než udělala bublinu. Pořád mi to připomínalo prokletou pečeť, ikdyž mi bylo jasné, že ta to není. Podívala jsem se na Naruta a mezitím poskládala pečetě, kdyby náhodou chtěla zaútočit.
Anonymní- Anonymní
Re:
Nemusíš se na mě hned mračit... Já to nemyslel nijak zle... řekl jsem omluvně a bylo vidět, že mě to mrzí pokud jsem se jí nějak dotknul... Mezítím bublina okolo Yoshimitsu stále expandovala...
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som sa postavil blízko Yuuki .
A v rýchlosti som jej položil pečať na potlačenie bijuu chakry na čelo .
"Ostante v zadu ... "
Povedal som k Roke a Tasherovi predsa len som vedel ako na to .
A v rýchlosti som jej položil pečať na potlačenie bijuu chakry na čelo .
"Ostante v zadu ... "
Povedal som k Roke a Tasherovi predsa len som vedel ako na to .
Anonymní- Anonymní
Re:
Starostlivě jsem se podívala nejdřív na Yuuki uzavřenou v bublině a pak na Naruta, ale nakonec jsem jen přikývla.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Prestaň!Rokubi! kričím naňho ale on mi nejako neodpovedá a neprestáva.
"Tak dobre!sakra!" zakričí naštvane a bublina sa trocha zmenší.
"Tak dobre!sakra!" zakričí naštvane a bublina sa trocha zmenší.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozeral som k Yuuki nič som nerobil tá pečať by mala čoskoro zabrať a to až tak žeby mala Yuuki z nej stratiť vedomie lebo aj na Kyuubiho zabrala a bola o dosť silnejšia .
Takže už viem čo si bude musieť trénovať alebo skôr koho ...
Takže už viem čo si bude musieť trénovať alebo skôr koho ...
Anonymní- Anonymní
Re:
Se zaujetím jsem pozoroval Narutovo počínáni a prohlédl si i tu pečeť... Asi bych ji dovedl napodobit, ale k čemu by mi to bylo... přemýšlel jsem a čekal co udělají ostatní...
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 24 z 40
Povolení tohoto fóra: