Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters

Strana 23 z 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 8 Jun - 21:02

First topic message reminder :

podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 18:45

"super bude zo mňa Placka Yuuki" poviem ironicky

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 18:48

Kombinovat s ninjama z Kiri??? No proč ne, mě to problém nedělá... Jen abych jim stačil v tempu... zašklebil jsem se trošičku pobaveně

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 18:50

Sladce jsem se usmála na Tashera.
Doufám, že ti nevadí n mlha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 18:50

Sladce jsem se usmála na Tashera.
Doufám, že ti nevadí n mlha.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 18:52

"Ja stíhať budem tak teda všetci pripravte sa a môžete na mňa útočiť !
Tajúú kage bunshin ! "

- Stránka 23 Eijwqh
Vytvoril som cez 3000 klonou .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 18:57

Ale vůbec ne, je si taky upravím prostředí krapet podle svého... řekl jsem stejně sladkým hlasem jako ona... Soustředil jsem se a nejednou se začala země i voda třást relativně silným zemětřesením... Půda v blízkém okolí (asi 50m) byla zcela proměněna v písek... Doufám že ti nevadí trocha vzduchem vířícího písku... řekl jsem sladce a zazubil se na ni...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:00

Zasmála jsem se.
Tak fajn, poskládala jsem pečetě a vedle mě se objevilo pět vodních klonů.
Nejdřív si půjčím nějakou tu čakru.
Rozběhla jsem se na něj a všechny klony začali v rychlosti útočit naklonovanými Samehadami na Narutovi klony a brát jim čakru.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:07

Všetci proti nej sa vrhli .
Predsa len klony boli u mňa menej podstatné no šlo ich po nej naozaj dosť .
(gomen matka kecáá takže tak za pol hoď keď zaspí sem prídem)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:09

Pěkná práce... zavolal jsem na Roku a sám se připravil na útok...
Nechal jsem vznést všechen písek a ve formě projektilů ho začal vrhat na na klony... (písek se stále vracel na kupu, která mě obklopovala) Během krátké chvíle jsem takto zlikvidoval něco okolo 1000 klonů a kryl tak i Roko... Zbylí písek mě chránil jako brnění...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:16

Viděla jsem, že mě občas kryje pískem. Pousmála jsem se.
Díky, ale krýt mě nemusíš, taijutsu útoky mi nemůžou nic udělat.
Pobila jsem už pěknou řádku klonů. Najednou jsme se všichni roztekli a zmizeli do jezera. Zformovala jsem se u dna a znovu začala skládat pečeťě.
Tak, teď to bude hukot.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:24

Měl jsem divné tušení tak jsem se radší i s pískem vznesl asi 50m vysoko a čekal co se bude dít...
Pořád jsem očima hledal Roko a po chvilce ji uviděl jako skvrnu na dně jezera... Co to tam asi vymýšlí???
Dál jsem pokračoval v útocích těmi malými písečnými projektily... (asi o velikosti 9mm)
Po krátké chvíli už zbylo +/- 100 klonů...

Naposledy upravil Tascher dne Tue 20 Sep - 19:24, celkově upraveno 1 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:24

Zatvorila som oči a sústredila som sa na Rokubiho."Rokubi daj mi moc" poviem a usmejem sa.Okolo mňa sa zobrazila farebná chakra a já som ju sústredila do nôh tak že som bola tak rýchla že to nikto nezbadal.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:28

Moje klony sa len tak neničili ako sa mu zdalo predsa len tie projektily šli odrážať .
Aj keď nie ľachko a kvôli dymu sa zdalo že ich tak sa minulo no bolo asi o 2x menej než sa zdalo v tom sa vyhodilo na Tashera z každen strany po 20 klonou .
Veľkou rýchlosťou sa naňho hrnuli potom aj k tomu každý hodil Shurikeny .
Na Roku zaútočil zvyčok ale bolo toho dosť .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:34

"Ako som utekala vzala som si nejaký kunai ktorý som tam našla a zaútočila som na klony. bolo vidieť iba mizenie klonov nikto ale nevedel čo to spôsobuje

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:36

Na dně se vytvořilo zhruba 300 klonů, které se od něj ihned odrazili a zatím co se řítili k hladině skládali pečetě. Hned jak se dostali jen trochu na hladinu všichni najednou použili Suiton: Mizzu rappa. Vypadalo to tak trochu, jako když se jezero prostě rozhodlo rychle vystřelit nahoru. Narutovi klony to samozřejmě vzalo s sebou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:42

Klony i Shurikeny se najednou zastavili ve vzduchu... V tom se Shurikeny znovu začaly pohybovat, ale kosily jen klony... usmál jsem se a zavolal na Naruta (nevím který je pravý Surprised) Budeš se muset mnohem víc snažit, taková slabota, mi ani neškrábne mojí ochranou pásku... Ukryl jsem se do takové silné písečné bubliny a dál útočil projektily na klony...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 19:54

V tom ako vytvorila ten Suiton som udrel rasenganom do vody bol vytvorený len jednou rukou preto nastal väčší výbuch ktorý poslal ešte väčšiu vlnu na ňu .
Cez celé jazero to bolo spravené bolo to menšie Tsunami .
Klon jeden potom podkopol Yuuki dole .
Keď útočila .
Potom tie klony čo boli u Tahsera sa odhodili naňho tiež vytvorili rasengan .
Niektoré to už zničilo a nedostali sa k nemu no v tom jeden či dvaja mu praskli rasenganom pred tvárou no v tom zmizol a iba som ho udrel .
 - Stránka 23 1z6wdux

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 20:05

Některé klony ten narutův protiútok zničil, ale něco kolem poloviny jich zůstalo rozpuštěných ve vlně. Když se vlna dostatečně zvedla využili tvaru vlny (kruh s Narutem ve středu) a zformovali se kousek pod vrcholkem vlny. Defakto ho obklíčili a rozběhli se po vlně směrem dolů k němu Samehady napřažené k útoku.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 20:10

Poněkud mě fascinovala ta technika, kterou proti mě použil Naruto... Musí to nějak pracovat na principu rotace chakry, ale jak??? Musím se ho na to zeptat... Pokud bych ovládl tuhle techniku nebo kagebushin, tak projdu chunninskou zkouškou jak horký nůž máslem... Nechal jsem tyhle úvahy být a rychle obnovil obranu, ale než to mohl někdo zaregistrovat probleskl jsem z ni pryč a ukryl se a abych mohl útočit ze zálohy... Projektily dál likvidovaly klony...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 20:28

Keď Roka útočila tak tý alebo ten čo bol v strede udrel Rasenganom a vyhodilo ich to do vzduchu veľmi vysoko .
Takže tým sa mali od nej tým dostať .
No ako sa on prebleskol v tom naňho zozadu skočilo pár kloonou čo bolo zozadu ale len na taijutsu rasenganom som ho trafiť nechcel bolo by to príliž nebezpečnéé .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 20:32

Spadla som tak že mi nohavičky boli vidieť,"Sakra neznášam nemocničnú košeľu" zanadávam si

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 20:51

Všechny Narutovi klony, se kterými jsem bojovala se teď vznášely dost vysoko nahoře. Moje klony si toho všimli. Začali si v rychlosti různě skákat po ramenech a odrážet se od sebe navzájem, dokud Narutovi klony neobklíčili ze všech stran. (takže okolo nich utvořili vlastně takovou kouli xD) Mezitím začali skládat pečetě. Když se dostali do již zmiňované formace použili znovu všichni najednou Suiton: Mizzu rappa. Na Narutovi klony se řítila voda ze všech stran.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 20:52

Klony na mě zaútočily zezadu a já na poslední chvíli použil Hijutsu: Fuuton: Fuhasaki (užito ve formě kamaitachi Surprised) Klony to bez milosti rozsekalo zbyl po nich jen bílí dým...(nebylo na mě vidět) Toho jsem využil udělal několik bushinů, které se rozběhly na všechny strany sám jsem se ukryl pod zem všechen písek vrhl jako rázovou vlnu na Naruta... V písku bylo ukryto plno výbušných lístků a jakmile písek obklopil Naruta nastal velice masivní výbuch...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 20:55

Ja ten pravý som k nej hodil môj plášť .
"Hoď si to cez seba ... alebo skôr bude lepšie ak budeš bojovať takto ."
Poviem a zmizmem ku klonom zasa .
Tie klony čo boli hore ako videli že čo po nich ide každý z nich vytiahol veľa výbušnákov .
Ale tak skôr tajne a v tom nastal výbuch dymu .
V dyme neboli vidieť lístky len syčanie mohla začuť potom nastal veľký výbuch .
K tomu bol výbuch aj dole !
Zničilo mi to ešte viac klonou no aj keď sa to nezdalo ešte cez dva tisíce tu boli .
Predsa len zničiť celú tisícku nebolo až tak ľachké .
No ja som aj tak unavený ešte nebol keď tak by som spravil zasa to isté množstvo .

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Tue 20 Sep - 21:06

Tlaková vlna moje klony docela dost odhodila. Dopadly na plochu vpodstatě celého jezera. Výbuch je ale nezranil, protože už měli přichystané pečetě a oheň vodou uhasila. Ikdyž, pár jich to taky nevydrželo. Všechny klony se rozpustili a splynuli s vodou. Zase jsem doplavala na dno a chvíli tam hodnotila situaci. Pak se vedle mě zformovalo všech těch cca sto klonů, které zbyly. Dotvořila jsem další, takže jsem se znovu dostala na číslo tři sta a pak jsme se všichni znovu rozpustili.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 23 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 40 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Next

Povolení tohoto fóra: