+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
než se rozešel zastavila jsem ho chycením jemně za ruku
"To určitě je šťaslivec, každý kdo je se mnou je šťastlivec." řekla jsem tajemně a pozvedla k jeho obličeji druhou ruku a foukla přes ní z ní se rozprchl k jeho obličeji zeleno růžový vzduch jen jsem čekala kdy začne fungovat
"To určitě je šťaslivec, každý kdo je se mnou je šťastlivec." řekla jsem tajemně a pozvedla k jeho obličeji druhou ruku a foukla přes ní z ní se rozprchl k jeho obličeji zeleno růžový vzduch jen jsem čekala kdy začne fungovat
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re:
Něco na mě foukla, ale maska zatím fungovala, ale i přes ni jsem se cítil nějaký nesvůj. Hlava se mě začala trochu točit, ale zatím se to dalo snést. Budeš muset brzo něco podniknout...zdá se, že ta maska nefunguje, tak jak by měla...toto mi, ale taky někoho připomíná...kde já ji už viděl... Pořád jsem se, ale v hlavě vracel K Lizz."J-já...už vážně m-musím jít..." Vyškubl jsem se a trochu rychleji zamířil od ní. Jednou rukou jsem se chytil za hlavu. Jen to vydrž a nezpanikař...
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
pousmála jsem se a podvědomě jsem mu skrystalizovala nohy takže ho to zastavilo došla jsem k němu a položila mu ruku na rameno
"Neber mě jako svého nepřítele spíš přítele, který ti může pomoct od tvého trápení." řekla jsem sladkým hlasem a jemně mu stáhla masku a znovu mu do obličeji foukla plyn
"Neber mě jako svého nepřítele spíš přítele, který ti může pomoct od tvého trápení." řekla jsem sladkým hlasem a jemně mu stáhla masku a znovu mu do obličeji foukla plyn
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Nemohl jsem se hýbat. Ani jsem se nebránil, když mě stáhla masku."Já...já...ne-nemůžu...já..." V hlavě mě čím dál tím víc hučelo a já jsem přestával vnímat. Její hlas byl tak okouzlující a mě to k ní stále víc táhlo. Mozek říkal ne, ale tělo dělalo něco jiného. M-mysli na Lizz...odolej tomu...u-už vím, k-kdo to je...t-to to dělala jen jedna o-soba...Reina..."V-vážně m-musím j-jít..." Vůbec jsem se, ale nesnažil dostat pryč. Jen jsem tam tak stál. Pořád jsem se snažil odolávat. Hlavně se tomu ne-nepoddej...
Shinobi
Re:
Všechno se se mnou točilo. Teď jsem viděl jen ji. Táhlo mě to blíž a blíž. Nemohl jsem skoro už ani dýchat. Cítil jsme její vůni, byla tak blízko. Zapíral jsem, co jsem jen mohl."Ne-nemůžu...Lizzy...já..." Mluvení bylo pro mě nehorázně obtížné. Přes masku jsem se jí díval do očí. Utápěl jsem se v nich. Už jsem nemohl, ale nechtěl jsem se vzdá, nemohl jsem, už kvůli Lizz. To ne-nesmím...
Shinobi
Re:
"Lizy to určitě pochopí." pohladila jsem o po tváři a ještě malilinkato jsem uvolnila plynu a zrušila krystali na jeho nohou
"Nešel bys se mnou na výlet?" zamrkala jsem a dál ho sváděla pohledem
"Nešel bys se mnou na výlet?" zamrkala jsem a dál ho sváděla pohledem
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Když uvolnila krystaly, udělal jsem krok k ní. Byli jsem opravdu blízko."Na-na vý-výlet? T-to...já..." Už jsem nemohl dál. Měl jsem jí plnou hlavu...pořád se tam drala ta vzpomínka na Lizz...stále se ještě udržovala...na náš první polibek...on úplného ovládnutí mě dělil jen krůček, ale já se té skulinky držel jako klíště. Pořád jsem se ještě udržoval, ale už mi bylo jasný, že když jsem k ní se přiblížil bez mého vědomí, že jsem hodně v průšvihu. Pořád jsem se toho stébla držel... L-lizz...její vlasy...líce...jemné rty, které chutnají po malinách...neudělej jí tu radost...
Shinobi
Re:
stála jsem nehnutě věděla jsem že je už můj
"Ty a já. Malý výlet." řekla jsem svůdněji a čekala kdy se přestane vzpírat "Měl by ses uvolnit připadáš mi nějaký napjatý to kvůli mě?" zatvářila jsem se jako andílek
"Ty a já. Malý výlet." řekla jsem svůdněji a čekala kdy se přestane vzpírat "Měl by ses uvolnit připadáš mi nějaký napjatý to kvůli mě?" zatvářila jsem se jako andílek
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Viděl jsem jen ji. Nic jiného jsem nevnímal. Přiblížil jsem se až úplně k ní. Díval jsem se jí do očí. Stál jsem v těsné blízkosti a nemohl se pohnout. Čelem jsme se skoro dotýkali a já cítil blízkost jejích rtů a tu její omamnou vůni. Stačilo jen malé pohnutí dopředu, ale já jsem pořád nedokázal udělat ten poslední krůček. Vzpíral jsem se seč jsem mohl. Byl jsem jak v tranzu. Jen stát bylo to poslední, co jsem ještě dokázal a co mě drželo ještě trochu při vědomí, i když to bylo velmi těžké."Malý výlet..." Opakoval jsem, ale nehnul jsem ani prstem na ruce.
Shinobi
Re:
Celý den jsem bloumala po vesnici a přemýšlela, jestli jsem opravdu neměla jít s Daisukem. Zabloudila jsem až sem a všimla jsem si Akihira s nějakou ženou.
Zdravím, Akihiro, jak jsi to oblečený?
Pak jsem se obrátila na neznámou.
Ehm, dobrý den.
Zdravím, Akihiro, jak jsi to oblečený?
Pak jsem se obrátila na neznámou.
Ehm, dobrý den.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano proletíme se, hm?" čekala jsem na něj položila jsem mu ruku na rameno, ale pak se mírně otočila na neznámého
"Dobrý, ehm nechci být nezdvořilá, ale máme rande a tak trochu nám ho kazíš. Půjdeme Akihiro?" usmála jsem se zase na Akihira
"Dobrý, ehm nechci být nezdvořilá, ale máme rande a tak trochu nám ho kazíš. Půjdeme Akihiro?" usmála jsem se zase na Akihira
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Re:
Vyvalila jsem oči.
A-akihiro? A co Lizzy? A zrovna teď, když se jí stalo to co se stalo!
Nemohla jsem tomu uvěřit.
A-akihiro? A co Lizzy? A zrovna teď, když se jí stalo to co se stalo!
Nemohla jsem tomu uvěřit.
Anonymní- Anonymní
Re:
"A-ano...p-půjdeme..." Ani jsem se na Roko neotočil. Byl jsem už úplně mimo. Jen jsem se nechal Reinou vést pryč a snažil se být u ní, co nejblíže.
Shinobi
Re:
šla jsem taky k drakovi a nasedla na něj a čekala na toho kluka a jen fascinovaně sledovala Reinu
"To bylo slušné." ocenila jsem jí
"To bylo slušné." ocenila jsem jí
Anonymní- Anonymní
Re:
Akihiro! Copak jsi se zbláznil? Tohle s tou pečetí rozhodně nezvládne! Teď už jsem křičela.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zůstala jsem tam jen zaraženě stát.Pochvíli jsem si zdrceně sedla.
To není možné, já musím být prokletá.
To není možné, já musím být prokletá.
Anonymní- Anonymní
Re:
Celou dobu jsem seděla na břehu a přemýšlela. Ani jsem nespala, jen jsem si probírala tu smršť hrozných událostí posledních dnů. Nakonec jsem se zvedla a s povzdechem jsem se vydala ke kanceláři Mizukage.
Říct jí to musím.
(přesun)
Říct jí to musím.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som k jazeru Kiri lahol si na zem a len tak sa nehal unášať pocitmy,premýšlal som nad novou Mizukage nad Rokou nad všetkým.
Na tvári sa mi vznietil celkom mili usmev "hm naša cesta všetkych ešte len začína dohvie ako sa dostaneme daleko Mizukage a Roka"
Zavrel som oči a nad ničim dalej nerozmyšlal nespal som len som bol ticho a nehal sa viseť tmou.
Na tvári sa mi vznietil celkom mili usmev "hm naša cesta všetkych ešte len začína dohvie ako sa dostaneme daleko Mizukage a Roka"
Zavrel som oči a nad ničim dalej nerozmyšlal nespal som len som bol ticho a nehal sa viseť tmou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Stála jsem přímo před vodou a připravovala se na slavný trénink. Koncentrace chakry. Pomalu jsem začala chakru soustředit do nohy a stoupla si na hladinu vody. To samé jsem poté udělala druhou nohou a když to vypadalo, že už mi to konečně jde, silně jsem vydechla. Udělala jsem pár krůčků a stále se držela. "Yattaaaa!!!!" Zapískala jsem, vyskočila do vzduchu a spadla do vody. Vyplavala jsem zpět na břeh a zlověstně zavrčela. Znovu jsem si stoupla na hladinu vody a tentokrát už se neradovala. Začala jsem se procházet po obvodu jezera, poté jsem se dokonce rozeběhla. Najednou jsem uviděla na břehu ležet nějakého chlapce. Vyskočila jsem do vzduchu a dopadla na zem. Chvíli jsem ho zkoumala ze stoje a poté si k němu sedla. Byla jsem asi 5 centimetrů od jeho hlavy. Chvíli jsem ho takhle pozorovala a poté ho začala šťouchat prstem do ramene.
Anonymní- Anonymní
Re:
Skoro celu noc som premýšlal či bolo vobec dobré výsť na povrch či ma nečaká nejake nebezpečenstvo ako shinobiho.
Nad ránom sa mi podarilo nejako zaspať a zobudil som sa pomerne dosť neskoro čo nebolo umna zvikom ale radšej pospať než potom byť celí den mimo.
Započul som ako niekdo chodí po vode teda ak to tak bolo niekdo ku mne skočil no nenamahal som sa otvoriť oči načo si kaziť tmu pod ktorou som bol od večera.
Jemne mi začala štukať do ramena no stále som sa nehýbal a len sa pohli moje usta"želáš si niečo?"prehovoril som na nu no dalej som ležal nehibne so zatvoreními očami.
Nad ránom sa mi podarilo nejako zaspať a zobudil som sa pomerne dosť neskoro čo nebolo umna zvikom ale radšej pospať než potom byť celí den mimo.
Započul som ako niekdo chodí po vode teda ak to tak bolo niekdo ku mne skočil no nenamahal som sa otvoriť oči načo si kaziť tmu pod ktorou som bol od večera.
Jemne mi začala štukať do ramena no stále som sa nehýbal a len sa pohli moje usta"želáš si niečo?"prehovoril som na nu no dalej som ležal nehibne so zatvoreními očami.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ještě stále se nic nedělo. Zamračila jsem se a šťouchání nechala. Chvíli jsem seděla a dívala se na něj, jak měl krásnou tvář, když najednou promluvil. Zuřivě jsem zavřískala a odskočila. Schovala jsem se za strom a vyděšeně si dala ruce na hruď.
Anonymní- Anonymní
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 17 z 40
Povolení tohoto fóra: