+8
ANBU
Noriko Kana
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 10 z 40
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re:
First topic message reminder :
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
podíval jsem se na ní a usmál se "nic si z toho nedělej Himi-chan ... tvůj život je to hlavní o co tu jde, naše životu jsou tu od toho aby ten tvůj byl v pořádku"
Anonymní- Anonymní
Re:
Sice to byla úžasná přehlídka živlů, ale i tak jsem pro jistotu strhla Shijin pryč.
"Zaútočíme z boku... Tedy snad." pravila jsem, jen co jsem nabrala rovnováhu. Mávla jsem směrem k tomu Anbu co na nás poslal vlnu a vypustila na něj pár čakrových jehel.
"Zaútočíme z boku... Tedy snad." pravila jsem, jen co jsem nabrala rovnováhu. Mávla jsem směrem k tomu Anbu co na nás poslal vlnu a vypustila na něj pár čakrových jehel.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Futton!? Ako sa mám proti tomu brániť?" Čakal som na reakciu od Mizukage a pripravoval si pečate.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Kso, tak tohle nepůjde." zamumlala jsem. Soustředila jsem čakru do nohou a rozeběhla se po vodě.
,,Dobře, tohohle budu litovat." za běhu jsem složila dalš pečetě a pomocí Shunshin no Jutsu jsem se dostala na dva metry před Manzoua. V mžiku jsem si sundala kosu ze zad a sekla s ní, přičemž z ní vyšlehla má čakra, která ho měla zranit. Odskočila jsem od něj a kosa zmizela. Stále byl využit Futton.
,,Dobře, tohohle budu litovat." za běhu jsem složila dalš pečetě a pomocí Shunshin no Jutsu jsem se dostala na dva metry před Manzoua. V mžiku jsem si sundala kosu ze zad a sekla s ní, přičemž z ní vyšlehla má čakra, která ho měla zranit. Odskočila jsem od něj a kosa zmizela. Stále byl využit Futton.
Anonymní- Anonymní
Re:
Stála som na Saahovi neďaleko, z maskou na tvári som si boj prezerala. Manzou-sama ... stále v dobrej forme čo Saah? Saah zavrčal a skočil nedaleko.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pozrel som sa na ruku, kde som mal zranenie od Futtonu.
Dúfam, že po tom nezostane jazva.
Rozbehol som sa po vode, aby som Manzoua napadol zozadu.
"Kaze no Yaiba!" Pripravil som si techniku.
Dúfam, že po tom nezostane jazva.
Rozbehol som sa po vode, aby som Manzoua napadol zozadu.
"Kaze no Yaiba!" Pripravil som si techniku.
Anonymní- Anonymní
Re:
čakra mě zranila, ale díky předem připravených pečetí jsem se stihl částečně změnit na vodu.
Mizu kawarimi. Futton jsem zrušil úplně a rozeběhl se na Mizukage. V běhu jsem udělal pečetě.
"Fuuton: Shinkuuha!"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Shunshin no Jutsu!" Objavil som sa za Manzouom a sekol som s veternou čepeľou.
Musíš si brániť aj chrbát, Manzou.
Musíš si brániť aj chrbát, Manzou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ksoo...
Mávla jsem rukou a přede mnou se objevila ledová zeď, do které útok narazil. Nestihla jsem to ale včas a útok mě zasáhl do ramene. Usykla jsem bolestí. Okamžitě jsem si připravila pečetě. Zeď jsem nechala zmizet.
,,Fuuton: kaze no Yaiba!" snažila jsem se mu prsty zarazit do břicha.
Mávla jsem rukou a přede mnou se objevila ledová zeď, do které útok narazil. Nestihla jsem to ale včas a útok mě zasáhl do ramene. Usykla jsem bolestí. Okamžitě jsem si připravila pečetě. Zeď jsem nechala zmizet.
,,Fuuton: kaze no Yaiba!" snažila jsem se mu prsty zarazit do břicha.
Anonymní- Anonymní
Re:
Same Hozuki
Ušklíbl jsem se znovu a jakmile byli chakrové jehly tesně přede mnou proměnil jsem se ve vodu a zhmotnil se těsně vedle svého společníka.
Zkusíme tohle.. Poskládal jsem pečetě.
"Suiton: Suiryūdan no Jutsu"
Na Mikomi s Shijin se řítil obrovský vodní drak.
Kiri
Nechal jsem lávu stále okolo mě a poskládal znovu pečetě. Pak jsem na ně znovu vyplivl horkou lávu, hned po vodním drakovi.
"Yōton: Yokai no Jutsu"
Ušklíbl jsem se znovu a jakmile byli chakrové jehly tesně přede mnou proměnil jsem se ve vodu a zhmotnil se těsně vedle svého společníka.
Zkusíme tohle.. Poskládal jsem pečetě.
"Suiton: Suiryūdan no Jutsu"
Na Mikomi s Shijin se řítil obrovský vodní drak.
Kiri
Nechal jsem lávu stále okolo mě a poskládal znovu pečetě. Pak jsem na ně znovu vyplivl horkou lávu, hned po vodním drakovi.
"Yōton: Yokai no Jutsu"
ANBU- Počet príspevkov : 189
Re:
Poskládal jsem dvě pečetě.
"Ninpou:Mizu kawarimi!"
"Tahle technika je asymilace hijutsu klanu Hozuki." A taky má své rizika.
Zformoval jsem se o kus dál. "Suiton: Suishou ha!"
"Ninpou:Mizu kawarimi!"
"Tahle technika je asymilace hijutsu klanu Hozuki." A taky má své rizika.
Zformoval jsem se o kus dál. "Suiton: Suishou ha!"
Anonymní- Anonymní
Re:
Drak vypadal značně nebezpečně. Nebyl však čas nad tím uvažovat. Tleskla jsem dlaněmi a zvedla okolo mě a Shijin čakrovou síť. Musela jsem se hodně soustředit a vynaložit úměrné množství čakry na to, aby zůstala síť celistvá a drak se o ni rozbil. Stejně tak jsem zastavila i lávu.
"Tak jo... mám toho dost. Pořád se bránit a uskakovat nemá cenu." po útoku jsem síť zrušila a vyběhla směrem k soupeři. Ať si sežere tohle.
"Tak jo... mám toho dost. Pořád se bránit a uskakovat nemá cenu." po útoku jsem síť zrušila a vyběhla směrem k soupeři. Ať si sežere tohle.
Anonymní- Anonymní
Re:
Voda a láva? To už vůbec nevypadá dobře.
Nebyl čas o tom více přemýšlet.
"Fuuton: Daitoppa!" vykřikla jsem a lávu už dál nepustila.
Využila jsem Mikomina útoku a přiskočila k druhému ANBU.
V dlaních se mi přitom vytvořily katany z chakry, kterými jsem se ho snažila zasáhnout.
Nebyl čas o tom více přemýšlet.
"Fuuton: Daitoppa!" vykřikla jsem a lávu už dál nepustila.
Využila jsem Mikomina útoku a přiskočila k druhému ANBU.
V dlaních se mi přitom vytvořily katany z chakry, kterými jsem se ho snažila zasáhnout.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Zvrtol som sa, aby som nezranil Mizukage. Trochu som sa zasmial.
Rovnaká technika...
Otočil som sa na Manzoua a poskladal pečate.
"Doton: Chidōkaku!"
Zem sa zdvihla a voda do nej narazila.
"Mizukage-dono, je to zasa na vás."
Rovnaká technika...
Otočil som sa na Manzoua a poskladal pečate.
"Doton: Chidōkaku!"
Zem sa zdvihla a voda do nej narazila.
"Mizukage-dono, je to zasa na vás."
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmálá jsem a přikývla. Složila jsem další pečetě.
,,Houton: Kokuryuu Boufuusetsu!" vedle mě se objevil obrovský drak, který se po mém pokynu rozletěl na DManzoua. Ocasem ho vyšvihnul do vzduchu. Vyletěl za ním a opět ho ocasem prudce srazil k zemi.
,,Houton: Kokuryuu Boufuusetsu!" vedle mě se objevil obrovský drak, který se po mém pokynu rozletěl na DManzoua. Ocasem ho vyšvihnul do vzduchu. Vyletěl za ním a opět ho ocasem prudce srazil k zemi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dopadl jsem těžce na zem a vyplivl krev.
"Hmm...Ještě jsem neskončil. Katon: Zukkoku!"
"Hmm...Ještě jsem neskončil. Katon: Zukkoku!"
Anonymní- Anonymní
Re:
V rychlosti jsem složila pečetě.
,,Suiton: Suishouha!" kolem nás se zvedla obrovská vlna, kterou nás od popálení katonem ochránila.
,,Suiton: Suishouha!" kolem nás se zvedla obrovská vlna, kterou nás od popálení katonem ochránila.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Tady!" udělal jsem pečeť a zmizel. Objevil jsem se několik metrů před Mizukage a chytil ji pod krkem, vtiskl pečeť a hned odskočil stranou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Same Hozuki
Všiml jsem si jejího útoku a znovu se usmál. Využil jsem chvilky nepozornosti a .. Byl jsem v trapu, takže mě jehly minuly. Zhmotnil jsem se o kousek dál a její útok mě minul. "Vedle.." Ušklíbl jsem se pod maskou a pak se podíval na svoje rameno. Kso, zdá se, že mě přeci jenom trochu zranila. Ale není to vážné, i když se nesmím se už tak často měnit na vodu..
Rozmýšlel jsem a pak poskládal pečetě. Vyzkoušíme, co řeknou na Raiton. "Raiton: Hiraishin!"
Blesky jsem vyslal na Mikomi a pár i na Shijin, ale ne moc. Soustředil jsem se výhradně na Mikomi.
Kiri
Všiml jsem si chakrových katan a postavil před sebe zeď z horké lávy. Věděl jsem, že ji prorazí, ale Shijn si přitom dost ošklivě popálí ruku. Přeci jenom, horká láva..
Mezitím, co ji zasmětnali dva blesky jsem odskočil, ale Katana mi zasáhla rameno, čímž jsem byl značně oslaben. Vyplivl jsem před sebe lávu.
Lávu jsem namířil na Shijin a schoval se do ústraní. Rameno nehezky bolelo.
Všiml jsem si jejího útoku a znovu se usmál. Využil jsem chvilky nepozornosti a .. Byl jsem v trapu, takže mě jehly minuly. Zhmotnil jsem se o kousek dál a její útok mě minul. "Vedle.." Ušklíbl jsem se pod maskou a pak se podíval na svoje rameno. Kso, zdá se, že mě přeci jenom trochu zranila. Ale není to vážné, i když se nesmím se už tak často měnit na vodu..
Rozmýšlel jsem a pak poskládal pečetě. Vyzkoušíme, co řeknou na Raiton. "Raiton: Hiraishin!"
Blesky jsem vyslal na Mikomi a pár i na Shijin, ale ne moc. Soustředil jsem se výhradně na Mikomi.
Kiri
Všiml jsem si chakrových katan a postavil před sebe zeď z horké lávy. Věděl jsem, že ji prorazí, ale Shijn si přitom dost ošklivě popálí ruku. Přeci jenom, horká láva..
Mezitím, co ji zasmětnali dva blesky jsem odskočil, ale Katana mi zasáhla rameno, čímž jsem byl značně oslaben. Vyplivl jsem před sebe lávu.
Lávu jsem namířil na Shijin a schoval se do ústraní. Rameno nehezky bolelo.
ANBU- Počet príspevkov : 189
Re:
"Doton: Shindō no Jutsu!" Dupol som do zeme a spôsobil menšie chvenie. Nebolo to nič silné, ale oboch to vyviedlo z rovnováhy.
Nemal som pripravené pečate, takže som musel použiť taijutsu. Kopol som do Manzoua. Vďaka predchádzajúcej technike to bolo nečakané.
Nemal som pripravené pečate, takže som musel použiť taijutsu. Kopol som do Manzoua. Vďaka predchádzajúcej technike to bolo nečakané.
Anonymní- Anonymní
Re:
Chvíli mě držel pod krkem a když pak Tsuchikage použil doton, ztratila jsem rovnováhu a upadla. Absolutně jsem nechápala, co se mnou Manzou provedl. A popravdě, byla jsem dost nervozní.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ksó!" vykřikla jsem, ale před lávou jsem neuhnula.
To celkem bolelo, ale hned se můžu vyléčit.
Jak jsem byla zvyklá při cvičení své nové techniky, tak teď se mi lékařská chakra objevila po celé ruce. Na víc jsem neměla čas.
Jen jsem ji udržovala a přitom znovu použila Fuuton, abych se vyhnula lávě i bleskům.
Znovu jsem se přikrčila do bojové pozice.
Nemá cenu utíkat, Byakuugan vidí všechno...
To celkem bolelo, ale hned se můžu vyléčit.
Jak jsem byla zvyklá při cvičení své nové techniky, tak teď se mi lékařská chakra objevila po celé ruce. Na víc jsem neměla čas.
Jen jsem ji udržovala a přitom znovu použila Fuuton, abych se vyhnula lávě i bleskům.
Znovu jsem se přikrčila do bojové pozice.
Nemá cenu utíkat, Byakuugan vidí všechno...
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Sakra... blesk? Ještě dlouho budu blbnout a dopadnu jako posledně. Začalo mi trochu hučet v uších... no... jen blbni.
Anonymní- Anonymní
Re:
Na Taijutsu jsem slabý. Tsuchikage mě kopl a odkutálel jsem se stranou po zemi.
Nadechl jsem se a pomalu vstal. "Doton: Yomi numa!" už mi dochází síla..
Nadechl jsem se a pomalu vstal. "Doton: Yomi numa!" už mi dochází síla..
Anonymní- Anonymní
Re:
V rýchlosti som poskladal pečate a použil zasa Doton: Chidōkaku, aby sme sa vyhli jeho technike. Na útese, ktorý som vytvoril proti jeho Suitonu tak vznikol ďalší.
"Ste v poriadku, Mizukage-dono? Dochádza mi už chakra."
Vlastne budem rád ak zvládnem ešte jednu techniku. Chakra nie je moja silná stránka.
"Ste v poriadku, Mizukage-dono? Dochádza mi už chakra."
Vlastne budem rád ak zvládnem ešte jednu techniku. Chakra nie je moja silná stránka.
Anonymní- Anonymní
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 10 z 40
Povolení tohoto fóra: