Útes poblíž kraje lesa
3 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 5
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Útes poblíž kraje lesa
First topic message reminder :
Útes kam chodí pouze zločinci a sebevrazi. Velmi poetické místo.
Útes kam chodí pouze zločinci a sebevrazi. Velmi poetické místo.
Anonymní- Anonymní
Re: Útes poblíž kraje lesa
Po náraze do skaly z nej nič neostalo. Postával som bez hnutia na mieste. Prišiel čas. Démonický plášť v podobe ohňa som mal po celom tele.
Naozaj hlúpe. Ešte stále mnou nemôžeš manipulovať. Pokračuj, s radosťou ťa ovládnem a potom-
Šetri si dych. Nechystám sa transformovať. Akurát si požičiam trochu tvojej chakry.
Rukou som začal mávať nad svojou hlavou a ohnivý plášť sa rozostupoval do kruhu.
Naozaj hlúpe. Ešte stále mnou nemôžeš manipulovať. Pokračuj, s radosťou ťa ovládnem a potom-
Šetri si dych. Nechystám sa transformovať. Akurát si požičiam trochu tvojej chakry.
Rukou som začal mávať nad svojou hlavou a ohnivý plášť sa rozostupoval do kruhu.
Anonymní- Anonymní
Sakra... další pryč. Vypadá to, že to musím vyřídit osobně. Máchl jsem rukou a poslal na Tsuyoshiho pár čakrových jehel.
Vypadá to, že až se rozjede, budu muset okamžitě začít Kaiten...
Nebo taky ne...
Vypadá to, že až se rozjede, budu muset okamžitě začít Kaiten...
Nebo taky ne...
Anonymní- Anonymní
Chakrové ihly boli znieškodnené skôr, než sa ku mne dostali.
Teraz sleduj, čoho som schopný s trochou tvojej chakry.
Na ruke sa mi objavoval gigantický ohnivý drak. Tvorila ho všetká chakra plášťa démona.
"Skončme to," po odznení výhražnej vety som sa naňho aj s technikou v ruke rozbehol s jasným úmyslom ho spáliť na popol.
Teraz sleduj, čoho som schopný s trochou tvojej chakry.
Na ruke sa mi objavoval gigantický ohnivý drak. Tvorila ho všetká chakra plášťa démona.
"Skončme to," po odznení výhražnej vety som sa naňho aj s technikou v ruke rozbehol s jasným úmyslom ho spáliť na popol.
Anonymní- Anonymní
Drtivá technika a úctyhodné množství čakry... mě už jí zůstalo naprosté minimum... Navíc ta ohnivá čakra kterou používá... je jiná než ta jeho. Ovšem na uvažování toho co vidím jsem neměl příliš času.
"Tak pojď do mě ať je po mě!" nahlas jsem se zasmál. Asi jsem se zbláznil.
Ještě nedozněla slova - po mě, a už jsem se točil.
"Hakkeshou Kaiten.." pravil jsem a dělal přesně to, co se dalo od Hyuugy očekávat.
"Tak pojď do mě ať je po mě!" nahlas jsem se zasmál. Asi jsem se zbláznil.
Ještě nedozněla slova - po mě, a už jsem se točil.
"Hakkeshou Kaiten.." pravil jsem a dělal přesně to, co se dalo od Hyuugy očekávat.
Anonymní- Anonymní
Ide o tú istú techniku, ktorou si ukončil život Kasumi. Musím priznať, že tentokrát má omnoho väčší potenciál. Mal by si preraziť.
To samozrejme viem!
Tesne pred ním som všetkú tú gigantickú chakru démona naraz vypustil z môjho tela rovno na Toru. Drak technikou neprerazil, vzal ho aj s ňou a škaredo sa aj s ňou a Toruovým telom roztrieštil o bralá útesu. Bolo to skutočne desivé na pohľad.
To samozrejme viem!
Tesne pred ním som všetkú tú gigantickú chakru démona naraz vypustil z môjho tela rovno na Toru. Drak technikou neprerazil, vzal ho aj s ňou a škaredo sa aj s ňou a Toruovým telom roztrieštil o bralá útesu. Bolo to skutočne desivé na pohľad.
Anonymní- Anonymní
Ležel jsem v tratolišti krve a měl zlámané snad všechny kosti v těle. Z tohohle už se nedostanu. Cítíl jsem že umírám. Nebylo to tak hrozné. Dokonce jsem přestával pociťovat bolest. Hlava se mi motala a zdálo se mi že létám. V ruce jsem měl čakrové jehly, které jsem z posledních sil utvořil.
"J... jen... pro jistotu..." vysoukal jsem ze sebe a jehly si namířil na obličej. Během vteřiny svět zaplavila rudá barva a pak už jen tma.
"Ale nikdy... na mě ne..zapomeneš." zasmál jsem se svému triumfálnímu oiroke, které mi tolikrát zachránilo život. Halt jednou to selhat muselo.
Shijin, Mikomi, promiňte, už Konohu nikdy neuvidím. Ale jsem rád, že jsem poznal někoho, ke komu jsem měl chuť se vrátit.
Poté jsem vydechl naposled.
"J... jen... pro jistotu..." vysoukal jsem ze sebe a jehly si namířil na obličej. Během vteřiny svět zaplavila rudá barva a pak už jen tma.
"Ale nikdy... na mě ne..zapomeneš." zasmál jsem se svému triumfálnímu oiroke, které mi tolikrát zachránilo život. Halt jednou to selhat muselo.
Shijin, Mikomi, promiňte, už Konohu nikdy neuvidím. Ale jsem rád, že jsem poznal někoho, ke komu jsem měl chuť se vrátit.
Poté jsem vydechl naposled.
Anonymní- Anonymní
Kľačal som na kraji útesu. Následky použitia techniky by sa dali prirovnať k Sasukeho bolesti pri dlhšom používaní susana.
Stále to nebolo ono! Neprerazil som, akurát som ho posunul!
Nikdy to nebude ono. Vieš ty vôbec, čo za techniku to skúšaš? Triumfálne maximum každého z kameňov naberá inú formu. Ibaže ostatní sa narozdiel od teba radšej viac zameriavajú na ovládnutie démona, než na zbesilé opakovanie neúplnej techniky, ktorú aj tak bez kompletného súladu nezvládneš!
To som proste ja, heh.
S ťažkosťami som sa postavil na nohy a pomaly odchádzal preč.
Na tomto mieste Sayuri prišla o oči. Všetko bolo vrátené do normálu.
Pochybujem, že by ti za to poďakovala.
Ja viem. Ale aj tak.
(presun)
Stále to nebolo ono! Neprerazil som, akurát som ho posunul!
Nikdy to nebude ono. Vieš ty vôbec, čo za techniku to skúšaš? Triumfálne maximum každého z kameňov naberá inú formu. Ibaže ostatní sa narozdiel od teba radšej viac zameriavajú na ovládnutie démona, než na zbesilé opakovanie neúplnej techniky, ktorú aj tak bez kompletného súladu nezvládneš!
To som proste ja, heh.
S ťažkosťami som sa postavil na nohy a pomaly odchádzal preč.
Na tomto mieste Sayuri prišla o oči. Všetko bolo vrátené do normálu.
Pochybujem, že by ti za to poďakovala.
Ja viem. Ale aj tak.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Přemýšlel jsem a stál na vodě. Pak jsem udělal pečetě a vyvolal tři Mizu Bunshiny.
Anonymní- Anonymní
Chytl jsem Mizu bunshiny a mrštil jimi o zem.
"Tohle snad jako trénink stačí."
Anonymní- Anonymní
Přišli jsme a stáli kousek od útesu. ,,Allii, dotaz, mohl by tohle být útes?" Podíval jsem se na ně s úsměvem. ,,Tak, Mikomi a Shijin omrkněte to tu." (Shijin, jakože taky hledá.)
Anonymní- Anonymní
Netrvalo dlouho a spolu se Shijin jsme mohly obavu o správnosti místa zavrhnout.
"Bez pochyb. Tímhle směrem se nachází... velice speciální osoba." zaváhala jsem jak to vlastně popsat.
Anonymní- Anonymní
GiGiGIGIGI
Samehada se rozechvěla vzrušením.
"Copak? Nějaká lahodná čakra? Takže bude obět, či večeře." zašeptal jsem ji a pohladil po hřbetě.
Samehada se rozechvěla vzrušením.
"Copak? Nějaká lahodná čakra? Takže bude obět, či večeře." zašeptal jsem ji a pohladil po hřbetě.
Anonymní- Anonymní
Kývl jsem hlavou. (nevím, jak jsi to myslel xD. jinak promiňte, jedl jsem) "Musíme být ostražití, Mikomi má tady s přepadeními asi největší zkušenosti..." dodal jsem s úšklebkem a pozoroval okolí.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
,,Myslím, že už o nás dávno ví tak ho půjdem pozdravit." Vytáhl jsem pár kunaiů(5) a hodil ho jeho směrem. ,,Konečně nějaké vzrušení a pamatujte co jsem říkal krýt se navzájem."
Anonymní- Anonymní
Dráty se omotaly okolo kunaiů a hodily je zpět na majitele.
"Další psi z Konohy. Stejně jako před lety."
(měli bychom si určit pořadí.)
Anonymní- Anonymní
"Nechápu jak to myslíš. Ale teď není na blbosti čas." řekla jsem znuděným tónem směrem k Alliimu. Tiše jsem vyčkávala.
(jak pořadí tak třeba já budu psát za Alliim a vy se domluvte xD)
(jak pořadí tak třeba já budu psát za Alliim a vy se domluvte xD)
Anonymní- Anonymní
Uhnul jsem kunaiům. ,,Historie se hold opakuje." (no měli tak já pak Mikomi pak Allii a Kakuzu. A jestli dorazí ještě ti dva zítra nebo někdy tak se někde vloží)
Anonymní- Anonymní
Už jsem sakra dlouho nebojoval.
Sundal jsem si plášť a nechal ho volně odletět. Prokřupal jsem si krk a zaujal bojový postoj.
(necháme to takhle xD)
Sundal jsem si plášť a nechal ho volně odletět. Prokřupal jsem si krk a zaujal bojový postoj.
(necháme to takhle xD)
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Konečně nějaká zábava." křupl jsem prsty.
(Já nemůžu být poslední, protože vy zautočite a na mě se vrhnou tři utoky xD Navrhuju já, Seito, Allii a Mikomi)
jedna ruka letěla na Alliiho a druhá na Seita.
Tamhleta, musí být Hyuuga, její styl z blízka jí asi moc nepomůže, protože ji vysaju čakru, jen co se přiblíží.
(Já nemůžu být poslední, protože vy zautočite a na mě se vrhnou tři utoky xD Navrhuju já, Seito, Allii a Mikomi)
jedna ruka letěla na Alliiho a druhá na Seita.
Tamhleta, musí být Hyuuga, její styl z blízka jí asi moc nepomůže, protože ji vysaju čakru, jen co se přiblíží.
Anonymní- Anonymní
Vyhnul jsem se letící ruce a udělal Kage Bunshin, který se rozběhl na Kakuza kvůli odlákání pozornosti. Mezitím jsem spravil pečetě.
"Jdeme na to," pošeptal jsem si..
"Jdeme na to," pošeptal jsem si..
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
(To pořadí je pořád stejné, jen jsou přeházená jména, Kakuzu bude vždycky čelit třem postům xD Hlasuju pro pořadí co udal Kakuzu když mu to vyhovuje.)
Uskočila jsem do strany a poslala na Kakuzu čakrové jehly.
Tohle bude pro Hyuugy opravdu porod...
Uskočila jsem do strany a poslala na Kakuzu čakrové jehly.
Tohle bude pro Hyuugy opravdu porod...
Anonymní- Anonymní
Bleskově jsem vytasil Samehadu a ta pohltila čakrové jehly.
Samehada je vzrušená.
"Tak, jdeme do toho." Samehadu jsem zabodl do země a spojil ruce v pečeť.
"Suiton: Dai Bakusui Shouha!"
vyplivl jsem spousta vody, která se utvořila v kouli. Mezitím se semnou samehada spojila.
Nesmím to používat pořád, ještě budu vypadat tak nechutně jako Kisame, i když, ten to má spíše od narození.
Samehada je vzrušená.
"Tak, jdeme do toho." Samehadu jsem zabodl do země a spojil ruce v pečeť.
"Suiton: Dai Bakusui Shouha!"
vyplivl jsem spousta vody, která se utvořila v kouli. Mezitím se semnou samehada spojila.
Nesmím to používat pořád, ještě budu vypadat tak nechutně jako Kisame, i když, ten to má spíše od narození.
Anonymní- Anonymní
A sakra. Ve vodě jsem se kousl do prstu. Objevil se u mě obří Salamandr. ,,Co zase chceš?" ,,Tu vodu dát pryč." Poslal jsem mu myšlenku. Salamandr se nadechl a začal cucat vodu, dokud zbyly jen malé kaluže. ,,Díky. Teď zas můžeš jít." Salamandr zmizel.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Štastný útes
» Malá vesnička poblíž Kumogakure
» Les klanu Nara poblíž Země Ohně
» Severní část Lesa smrti
» Jižní část Lesa smrti
» Malá vesnička poblíž Kumogakure
» Les klanu Nara poblíž Země Ohně
» Severní část Lesa smrti
» Jižní část Lesa smrti
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 2 z 5
Povolení tohoto fóra: