Jižní část Lesa smrti
2 posters
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Jižní část Lesa smrti
Přišel jsem sem za tím shinobim co nás sem přivedl a znova jsem pohlédl do lesa.Ušklíbl jsem se.* To zase bude....vypadá to docela nebezpečně....ale...co jsem mohl čekat od Chuninské zkoušky....má testovat dovednosti Shinobiho , takže není nezvyklé to že jde o smrt....ale já se jí postavím a přežiju tuhle zkoušku! * pomyslel jsem si odhodlaně a dal jsem ruce do kapes.* Mikomi-sensei.....já vás nezklamu * dodal jsem po chvíli , usmál jsem se a podíval jsem se na mraky.No.Myslel jsem že mě nějak uklidní , ale ty tvary byly divné.Mraky pořád připomínaly něco se smrtí.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
"Hezký les." jak jsem dorazil jsem zahodil vajgl.
"O výdrž se neboj mě kouření nic nedělá to mám v rodině." sotva jsem do dořekl se mi rozplynula ruka na kouř a zase zpět.
"O výdrž se neboj mě kouření nic nedělá to mám v rodině." sotva jsem do dořekl se mi rozplynula ruka na kouř a zase zpět.
Naposledy upravil Burak Kuhōku dne Mon 26 Sep - 13:10, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Jižní brána - Otevřena
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Trochu jsem se udivil když se jeho ruka změnila na kouř.
" Není nač čekat!Vyrážíme! " řekl jsem , pousmál se a vběhl jsem do lesa.
" Jen mě zajímají 2 věci...jaká je tvá specializace...a 2. chceš hledat svitek anebo počkat na tým a vzít svitek? " zeptal jsem se v běhu.
" Není nač čekat!Vyrážíme! " řekl jsem , pousmál se a vběhl jsem do lesa.
" Jen mě zajímají 2 věci...jaká je tvá specializace...a 2. chceš hledat svitek anebo počkat na tým a vzít svitek? " zeptal jsem se v běhu.
Shinobi
Vyběhl jsem za ním "jasný že si ho vzít a má specializace je taijutsu a kenjutsu."
Anonymní- Anonymní
" Taijutsu....tak to jsme na tom stejně...a popravdě...ta otázka jestli hledat nebo brát byla řečnická " zasmál jsem se a běžel jsem dál.
Shinobi
"Co jsem nějakej pes abych čmuchal po zemi jestly tam neni svitek?"
Anonymní- Anonymní
" To stejné jsem si myslel i já!...vždyť je jednodušší najít nějaké ubohé chlapečky a prostě jim ho ukrást než ho jak blbci celé dny hledat "
Shinobi
"Moje řeč Ale podle mě kdyby jsme narazili na jeskyni tak v ní je svitek na 100%, nebo ho má v hnízdě nějakej mega pták."
Anonymní- Anonymní
" Bylo by kruté potkat mega ptáka a nakopat mu tu jeho mega prdel " musel jsem se zasmát." Jo...a v jeskyni bychom mohli i založit nějakej tábor s jídlem atd. " dodal jsem.
Shinobi
By bylo krutý no, a v jeskyni by jsme mohly taky narazit na nějaký blbce se svitkem."
Anonymní- Anonymní
" Jo...a to by bylo ještě lepší....ale možná by bylo dobré je obalamutit , spolupracovat a pak klap...budou bez svitku a my zmizíme do věže "
Shinobi
"To jo ale nejdřív se musíme vyhnout tě červenovlasím a tomu brejlounovy vypadaj nebezpečně."
Anonymní- Anonymní
" Jo....ten brejloun hlavně....podle mně vypadal na víc než nějakého Genina....v tom určitě bude nějaký háček..ale co by tady dělal někdo s vyšší hodností než Genin?! "
Shinobi
"Tak to nevím ale je nejmín chuunin na genina se na ten les díval moc... Nostalgicky."
Anonymní- Anonymní
Najednou se nedaleko nich objevila vydra. Držela se ve stínu stromů tak, aby jí nebylo možné zahlédnout a udržovala s nimi krok.
Anonymní- Anonymní
Najednou se nedaleko nich objevila vydra. Držela se ve stínu stromů tak, aby jí nebylo možné zahlédnout a udržovala s nimi krok.
Anonymní- Anonymní
Nějaký Shinobi Nás dovedl až sem. Neměla jsem ale sebemenší tušení, co mám dělat. Podívala jsem se na Tomia a čekala, jestli podá nějaký návrh
Anonymní- Anonymní
" Pravda...za tím něco musí být...ale co? " řekl jsem zamyšleně.* Tse....něco nás sleduje...člověk určitě ne...na něj je to málo hluku * pomyslel jsem si a trochu jsem zpomalil abych byl na úrovni Buraka." Mám pocit že nás něco sleduje...něco...malého...nebo někdo kdo je lehký " zašeptám.
Shinobi
Podišli sme k bráne ktorá už bola otvorená zamračil som sa no v zápetí som sa usmial."Takže Sayuri nejaký shinobi už nás predbehli je to nevýhoda kedže možnu doraziť skoršie a podobne lenže máme výhodu že keby bol nejaký boj a niečo by sa stalo možeme dojsť ako na finále a niekoho doraziť viem je to kruté ale je to tak a teraz by sme mali pomali vyraziť a sledovať stopy alebo máš nejaký iní nápad"?Otočil som sa na nu.
Anonymní- Anonymní
"Počkej budu hned u tebe ale nepudu vydět." řekl jsem tak potichu že mě slšel jen on jak jsem to dořekl jsem se rozplynul.
Naposledy upravil Burak Kuhōku dne Mon 26 Sep - 14:05, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
" Hmmm...ale dávej bacha...může to být malé , ale i hodně nebezpečné... " řekl jsem mu a pořád jsem běžel dál a dělal jsem , jakože se nic neděje.
Shinobi
Pak při jsem si všiml nejkého tvorečka který nás sleduje dostal jsem se blíž zhmotnil se a katanou jsem tomu usekl hlavu pak jsem došel zpět se slovy. "Jen nějaká vydra ale už je po ní, máme večeři."
Anonymní- Anonymní
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Západní část Lesa smrti
» Východní část Lesa smrti
» Severní část Lesa smrti
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - řeka
» Východní část Lesa smrti
» Severní část Lesa smrti
» Les Smrti - centrum
» Les Smrti - řeka