Les klanu Nara poblíž Země Ohně
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: Other world
Strana 1 z 1
Les klanu Nara poblíž Země Ohně
Tento les od dávných časů náleží klanu Nara.
Jen oni v něm znají všechny cesty. Jen oni mají zaručené, že vyjdou živí.
Pokud do něj vejdete, můžete lehce narazit na hlídku klanu a to vám uprostřed lesa plného stínů nezaručuje dlouhý život.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re: Les klanu Nara poblíž Země Ohně
,,Zase doma!" protáhla jsem se spokojeně. Lesy našeho klanu mi byly domovem. Ráda sem chodím a procházím se s jeleny a srnami. Většinou jsou plaší, ale na mě si zvykli a vždy už mě z dálky vyhlížejí. Pohladila jsem po čumáku hlavního jelena a ššla s nimi do netemnější části lesa. Sedla jsem si do stínů vedle stromu a začala meditovat zatímco jeleni a srny se poklidně pásli kolem mě a naslouchali, jestli se neblíží nějaké nebezpečí.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Re: Les klanu Nara poblíž Země Ohně
Po chvíli spámku jsem už byla zase odpočatá. Zjistila jsem, že u mě, zatímco jsem spala, nechali největšího strašpytla ze stáda a odešli pryč. To si s tebou ještě vyřídím. zahrozila jsem obrázku hlavního jelena, který se mi objevil v mysli. ,, Mlžeš jít za nimi, já už ven sama dojdu." usmála jsem se rozklepaného mladého jelínka, který byl ve stádu nový. Ještě naposledy se o mě otřel a upalovat za ostatními. ,, Tak to bysme měli." zamumlala jsem si cestou zpátky. Když jsem vyšla z lesíka, oslepilo mě slunce, které již bylo vysoko na obzoru. Abych ještě něco stihla, rychle jsem upalovala do Konohy. (Přesun)
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Nara
Similar topics
» Čtvrť Nara/Sídlo Klanu Nara
» Zemljanka klanu Nara
» Útes poblíž kraje lesa
» Malá vesnička poblíž Kumogakure
» Chrám Ohně
» Zemljanka klanu Nara
» Útes poblíž kraje lesa