Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 3 z 40
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
stal jsem na miste bezhybne..a zkoumal jsem jakym zpusobem me zparalizovalKabuto Yakushi napsal:Moje tvář se zkřivila hněvem. "Kanashibari no jutsu!" Zparalizoval jsem Tonyho a uskočil kousek dál.Tony napsal:divne jsem se tvaril a koukal
'' kancelarska prace je nuda a helejme mladik je asi z cirkusu nebo to byla maska kterou noseji zeny.. jedno z toho to bude''
"Kuchiyose: Edo tensei!" Přede mnou najednou stála Konan a Sasori.
Anonymní- Anonymní
Tony napsal:stal jsem na miste bezhybne..a zkoumal jsem jakym zpusobem me zparalizovalKabuto Yakushi napsal:Moje tvář se zkřivila hněvem. "Kanashibari no jutsu!" Zparalizoval jsem Tonyho a uskočil kousek dál.Tony napsal:divne jsem se tvaril a koukal
'' kancelarska prace je nuda a helejme mladik je asi z cirkusu nebo to byla maska kterou noseji zeny.. jedno z toho to bude''
"Kuchiyose: Edo tensei!" Přede mnou najednou stála Konan a Sasori.
Rychle přiskočím s kunaiem v ruce k Tsuchikagemu Musím vám způsobit bolest,jinak ta jeho technika potrvá a bodnu kunaiem do předloktí a kryju ho vlastním tělem
/samozřejmě sem bodl tak abych mu neponičil svaly etc
Naposledy upravil Reizo Kamizuru dne Sat 22 Jan - 0:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Sasori namířil své ruce na Konan a začal ji ovládat. Konan se rozlétla na plno malých papírků a zaplnila celou místnost. Já jsem se nepozorovaně dostal do skříně a vytáhl z ní Deidarovu seschlou ruku, která byla na podstavci.
Zvláštní chutě.
Sasori se usmál a udělal jednu pečeť.
Všechny Konaniny papírky vybuchly.
Zvláštní chutě.
Naposledy upravil Kabuto Yakushi dne Sat 22 Jan - 0:23, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Kabuto Yakushi napsal:Sasori namířil své ruce na Konan a začal ji ovládat. Konan se rozlétla na plno malých papírků a zaplnila celou místnost. Já jsem se nepozorovaně dostal do skříně a vytáhl z ní Deidarovu seschlou ruku, která byla na podstavci.
Zvláštní chutě.
Zalehnu Tsuchikageho a vypustím včely které nás zavřou do ochranné slupky
Anonymní- Anonymní
lezici pod ochrannou slupkouReizo Kamizuru napsal:Kabuto Yakushi napsal:Sasori namířil své ruce na Konan a začal ji ovládat. Konan se rozlétla na plno malých papírků a zaplnila celou místnost. Já jsem se nepozorovaně dostal do skříně a vytáhl z ní Deidarovu seschlou ruku, která byla na podstavci.
Zvláštní chutě.
''dekuji zastupce''
udelal jsem diru do zeme a vylezl jsem pred budovou kage s Reizem
Anonymní- Anonymní
"Kuchiyose no jutsu!" přivolal jsem Mandu II.Tony napsal:lezici pod ochrannou slupkouReizo Kamizuru napsal:Kabuto Yakushi napsal:Sasori namířil své ruce na Konan a začal ji ovládat. Konan se rozlétla na plno malých papírků a zaplnila celou místnost. Já jsem se nepozorovaně dostal do skříně a vytáhl z ní Deidarovu seschlou ruku, která byla na podstavci.
Zvláštní chutě.
''dekuji zastupce''
Společně jsme na ni vyskočili a Manda hrozivě zasyčela.
Anonymní- Anonymní
''oskliva bestie''Kabuto Yakushi napsal:"Kuchiyose no jutsu!" přivolal jsem Mandu II.Tony napsal:lezici pod ochrannou slupkouReizo Kamizuru napsal:Kabuto Yakushi napsal:Sasori namířil své ruce na Konan a začal ji ovládat. Konan se rozlétla na plno malých papírků a zaplnila celou místnost. Já jsem se nepozorovaně dostal do skříně a vytáhl z ní Deidarovu seschlou ruku, která byla na podstavci.
Zvláštní chutě.
''dekuji zastupce''
Společně jsme na ni vyskočili a Manda hrozivě zasyčela.
vzal jsem jil do ruky a strcil si ji do pusy a zacal ji zvykat
Anonymní- Anonymní
Kdesi před budovou..Fuj hadi...tohle je ale Orochimarovo zvířatko,tedy bylo... udělám pečetě Kuchiyose no Jutsu -Kyodaihachi objeví se obří včela na kterou vyskočím a vznesu se do vzduchu
Anonymní- Anonymní
"Hm. Kamizuru." Zamračím se.Reizo Kamizuru napsal:Kdesi před budovou..Fuj hadi...tohle je ale Orochimarovo zvířatko,tedy bylo... udělám pečetě Kuchiyose no Jutsu -Kyodaihachi objeví se obří včela na kterou vyskočím a vznesu se do vzduchu
KOnan se znovu před nimi složila a změnila se v anděla. Máchla křídly a před ní se vytvořil papírový oštěp.
Já jsem se pořádně nafoukl.
"Fuuton Daitoppa!"
Anonymní- Anonymní
s plnou drzkou jilu jsem odskocil a pak vyplivl jil.. z jilu jsem vytvaroval hada
''tak jestli ty mas hada tak ja ho mam taky''
udelal jsem pecet a stal jsem na obrovskem jilovem hadovi o velikosti Manda II
''tak jestli ty mas hada tak ja ho mam taky''
udelal jsem pecet a stal jsem na obrovskem jilovem hadovi o velikosti Manda II
Anonymní- Anonymní
Kabuto Yakushi napsal:"Hm. Kamizuru." Zamračím se.Reizo Kamizuru napsal:Kdesi před budovou..Fuj hadi...tohle je ale Orochimarovo zvířatko,tedy bylo... udělám pečetě Kuchiyose no Jutsu -Kyodaihachi objeví se obří včela na kterou vyskočím a vznesu se do vzduchu
KOnan se znovu před nimi složila a změnila se v anděla. Máchla křídly a před ní se vytvořil papírový oštěp.
Já jsem se pořádně nafoukl.
"Fuuton Daitoppa!"
Ano soutěž kdo má většího hada začíná iááá s šíleným řevem letím ke Konan asi 15metrů od ní Kyodaihachi na tu holku s papírem paaal! načež milá obří včela vystřelila obří proud medu směrem ke Konan
Anonymní- Anonymní
Konan se zalepil papír a Sasori ji rychlým pohybem ruky dostal na Mandu.
"Co teĎ?" Zeptal se.
"Ovládni mě!" zašeptal jsem a vytvořil pečetě a aktivoval čakra skalpel.
To je výbušný jíl, musím nějak eliminovat jíl, ale to chce raiton. Sakra. zamračil jsem se.
"Co teĎ?" Zeptal se.
To je výbušný jíl, musím nějak eliminovat jíl, ale to chce raiton. Sakra. zamračil jsem se.
Anonymní- Anonymní
muj jilovy had omotal Mandu IIKabuto Yakushi napsal:Konan se zalepil papír a Sasori ji rychlým pohybem ruky dostal na Mandu.
"Co teĎ?" Zeptal se.
polozil jsem na hlavu jiloveho hada svitek na kterem bylo napsano: Fuuton
''heh Sasori-sama je tu.. umelec ktery vyznava vecne mladi.. tak tohle bude zajimavy''
Anonymní- Anonymní
Přiskákal jsem ke kancelářím a společně s nějakými ninji jsem začali souboj pozorovat...
No a jeden ninja,co stál poblíž si normálně vytáhl čipsy a začal je tam jíst...
No a jeden ninja,co stál poblíž si normálně vytáhl čipsy a začal je tam jíst...
Anonymní- Anonymní
"Souhlasím, bude to zajímavé."Tony napsal:muj jilovy had omotal Mandu IIKabuto Yakushi napsal:Konan se zalepil papír a Sasori ji rychlým pohybem ruky dostal na Mandu.
"Co teĎ?" Zeptal se.
''heh Sasori-sama je tu.. umelec ktery vyznava vecne mladi.. tak tohle bude zajimavy''
Konan je ze hry, shromáždili se tu ostatní ninjové, klan Kamizuru a Tsuchikage.
Sasori pohnul plynule prsty a já jsem se vrhl kupředu na Tonyho.
"Mandara no jin!" Sasori roztáhl prsty a já jsem vyplivl velkou vlnu hadů.
Anonymní- Anonymní
zacal jsem hazet jilove ptaky do vlny haduKabuto Yakushi napsal:"Souhlasím, bude to zajímavé."Tony napsal:muj jilovy had omotal Mandu IIKabuto Yakushi napsal:Konan se zalepil papír a Sasori ji rychlým pohybem ruky dostal na Mandu.
"Co teĎ?" Zeptal se.
Konan je ze hry, shromáždili se tu ostatní ninjové, klan Kamizuru a Tsuchikage.
Sasori pohnul plynule prsty a já jsem se vrhl kupředu na Tonyho.
"Mandara no jin!" Sasori roztáhl prsty a já jsem vyplivl velkou vlnu hadů.
Anonymní- Anonymní
Oh na Tsuchikageho letí hadi...Co budu dělat?Vím letíme.. přibližuju se k vlně hadů,rychle kontroluji bojiště,udělám pečet Hachi Bakudan no Jutsu roztáhnu ruky a vyletí velké množstí včel směrem k hadům,některé včely za sebou táhnou výbušné lístky.
Směruju je přímo do vlny hadů..narazí a nastala serie vybuchů
Směruju je přímo do vlny hadů..narazí a nastala serie vybuchů
Anonymní- Anonymní
Manda II se otřásla a nemohla se hnout. Sasori mě stáhl zpátky.
"Kso...Kuchiyose no jutsu!"Položil jsem ruce na zem a předemnou stála Naomi v akatsuki plášti.
"Promiň, zbav se toho člena Kamizuru klanu."
"Kso...Kuchiyose no jutsu!"Položil jsem ruce na zem a předemnou stála Naomi v akatsuki plášti.
"Promiň, zbav se toho člena Kamizuru klanu."
Anonymní- Anonymní
oběvila jsem se bez pláště v tureckém sedu a v ustéch mněla srolovaný a zapálený papír vyplněnýečím jako tabákem "héééé kde to jsem ??!!!"
Anonymní- Anonymní
'' coze holka?? to jako neni fer hra.. melo by to byt 2 na 2 ne 3 na 2'' protivne jsem nadavalNaomi Hyuuga napsal:oběvila jsem se bez pláště v tureckém sedu a v ustéch mněla srolovaný a zapálený papír vyplněnýečím jako tabákem "héééé kde to jsem ??!!!"
Anonymní- Anonymní
Zastavím se včelou ve vzduchu a nechapavě hledím Dneska na mě vycházejí samé holky pokrčím rameny a vyletím o něco výšTony napsal:'' coze holka?? to jako neni fer hra.. melo by to byt 2 na 2 ne 3 na 2'' protivne jsem nadavalNaomi Hyuuga napsal:oběvila jsem se bez pláště v tureckém sedu a v ustéch mněla srolovaný a zapálený papír vyplněnýečím jako tabákem "héééé kde to jsem ??!!!"
Anonymní- Anonymní
hned mito vypadlo úst "holka ??!!" postavila jsem se "já jsem "ta co ovládla oheň" Naomi Hyuuga !"
Anonymní- Anonymní
"Do boje!" aktivoval jsem čakra skalpel a Sasori mě popohnal k Tonymu.
Anonymní- Anonymní
Naomi Hyuuga napsal:hned mito vypadlo úst "holka ??!!" postavila jsem se "já jsem "ta co ovládla oheň" Naomi Hyuuga !"
Dívám se na ni a zařvu Reizo Kamizuru,Ten co má pravidelnou stolici po ránu zamávám a kroužím v kruzích nad bojištěm
Anonymní- Anonymní
seskocil jsem na siloveho ptaka a vyletl nahoruKabuto Yakushi napsal:"Do boje!" aktivoval jsem čakra skalpel a Sasori mě popohnal k Tonymu.
udelal jsem pecete
Doton: Doroku Gaeshi
kolem Mandy II a jileveho hada udelaly zemni steny a uzavrely je..
''zbohem hadicku''
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 3 z 40
Povolení tohoto fóra: