Kancelář Tsuchikage
+6
Ayame Takahashi
Shinobi
Noriko Kana
bijuu
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 11 z 40
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Kancelář Tsuchikage
First topic message reminder :
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Shodaime Tsuchikage - ??? Kamizuru
Nidaime Tsuchikage - Mū
Sandaime Tsuchikage - Ōnoki
Yondaime Tsuchikage - Kurotsuchi
Godaime Tsuchikage - Tony
Rokudaime Tsuchikage - Keiko Sitatsu
Nanadaime Tsuchikage - Nobuya
Hachidaime Tsuchikage - Midotsuchi
Kyūdaime Tsuchikage - Smortn
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Tsuchikage
"Heh!" Keď vyšla ona vyšiel som aj ja. "Beriem to tak, že viac už momentálne nepotrebujete." Zatvoril som dvere na tej miestnoti. "Cestu von poznáte, budete pod dohľadom, tak žiadne nekalosti!"
Anonymní- Anonymní
Oprel som si hlavu druhou rukou o stôl a pozrel sa na odchádzajúcu Reinu. O čom sa tak asi rozprávali...
Anonymní- Anonymní
"Hm to mě ještě neznáte já když mám dobrou náladu, což je jen někdy tak jsem krotká jak beránek." usměju se a dám si masku a kápi na hlavu
"Těšilo mě. Uvidíme se za tři dny." mávnu mu na pozdrav a odcházím ...
"Těšilo mě. Uvidíme se za tři dny." mávnu mu na pozdrav a odcházím ...
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Možno... Prešiel som k stolu, kde už čakal Midotsuchi. "Takže? Tvojemeno a hodnosť?" Pozrel som na toho genina.
Anonymní- Anonymní
Chuunin (Iwa)
"Ja vám pomôžem z dediny." Pozrel som na Reinu a čakal na jej odpoveď.
"Ja vám pomôžem z dediny." Pozrel som na Reinu a čakal na jej odpoveď.
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
prohlídla jsem si ho
"Vážně samí chlapi tady máte." řeknu a pokynu mu, že můžeme odejít (přesun brána)
"Vážně samí chlapi tady máte." řeknu a pokynu mu, že můžeme odejít (přesun brána)
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Chuunin (Iwa)
Šiel som s ňou.
(Presun)
Šiel som s ňou.
(Presun)
Shinobi- Počet príspevkov : 1179
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Takže,Reina už vypadla... tak to je konečně čas,přijít na scénu..."
řekl jsem zamyšleně,pak jsem si všiml těch chuninů... a řekl jsem: "Čekal jsem jen,až se ta žena vypovídá ..."
přišel jsem ke dveřím a zaťukal jsem...
řekl jsem zamyšleně,pak jsem si všiml těch chuninů... a řekl jsem: "Čekal jsem jen,až se ta žena vypovídá ..."
přišel jsem ke dveřím a zaťukal jsem...
Anonymní- Anonymní
Vstoupil jsem do vnitř... rozhlédl jsem se,poté jsem si uvědomil,že Nobuya asi bude noví Tsuchikage... tak jsem klekl do rytířského pokleku při pasování (pravé koleno vepředu,hlava skloněná,levá noha na kolenu...) a řekl jsem : "Mé jméno je Smortn.Vrátil jsem se ze světa z mise... sice se mi můj primární úkol nepovedl,ale mám pro vás tsuchikage informace,které by vás mohli zajímat,hlavě ohledně Akatsuki a mésíčné vesnice.."
Anonymní- Anonymní
"HMMM?!" Vstal som a prešiel k skrini. Otvoril som ju a po chvíľke vytiahol spis s menom Smortn. Prezrel som si ho. Chuunin z Iwy... zaujímavé, kto všetko sa ešte vráti do dediny. "Počúvam ninja z Iwy."
Anonymní- Anonymní
"Já to radši zapíšu tady na papír... ono je toho hodně... teda jestli dovolíte..." řekl jsem..
Anonymní- Anonymní
Vrátil som sa zo zamyslenia do reality. Ešte si asi počkám, ale teraz si za to môžem sám.
Anonymní- Anonymní
- Spoiler:
- Deštná vesnice...
Deštná vesnice se rozkládá poblíž jednoho velkého jezera,stále tam prší... při vstupu do vesnice... na mně poštvali nukenina,který se mi postavlil a protože byl silnější,tak mně i zahnal pryč...
Měsíční...
Z boje z Deštné jsem se vydal do měsíční,kde mně zachránili před smrtí v jejich vesnici a naídli mi,že chvíli s nima zůstanu... řekl jsem si,že jim něco dlužím,hlavně Ichigovi(dnes již mrtvému mesíčnímu kagovi)...
V měsíční jsem cvičil a různě kontroloval,jak vypadá (Menší náčrtek vesnice+opevnění a obrany na zadní straně papíru) Zjistil jsem,že Měsíční je plně spoena s Akatsuki... po menší nepohodě však Ichigo se spojil s Kumo proti Akatsuki a oni ho přišli zabít,...
Já jsem by u toho přítomen... ale nemohl jsem nic dělat,neb Reina(ta slečna co tu byla) mě uzavřela do kristalu...(její krev není lidská,spíš nějakého zvířete) Mě však ušetřila,i když jsem stál na IChigově straně... a dosadila nového kageho (Zuko-popálený obličej,černé vlasy...)
Já jsem smrtí Ichiga zrtatil záávazky s Měsíční,tak jsem odjel do hostince
Hostinec...
Šíleně předražené místo... když jsem tam byl,tak tam měli Akatsuki a Měsíční menší hostinu... od ní jsem pomalu se vydal domů (do iwy)
+Seznam ninjů,které jsem potkal...
(AFK)
Anonymní- Anonymní
Po prečítaní listu som sa spokojne usmial. Toľko vhodných informácií... Obzrel som sa zasa na Midotsuchiho. "Takže?!"
Anonymní- Anonymní
To prehovoril na mňa? Asi by som sa mal najskôr vyspať. "Volám sa Midotsuchi a som genin. Prišiel som Vás požiadať o misiu."
Anonymní- Anonymní
KOnečne z neho to meno vypadlo... Zo skryne som si vzal jeho spis a prezrel som si ho. "Pre genina tu mám vážne len veľmi chabé misie."
Anonymní- Anonymní
To sa dalo čakať. "Čo tam máte?" Spýtal som sa mierne skleslo.
Anonymní- Anonymní
"Pomáhanie na stavbe." Zaksichtil som sa. "Lepšie by bolo dať ťa k niekomu do týmu... musím vymyslieť ku komu."
Anonymní- Anonymní
"Pre prácu na stavbe nemám dosť veľkú fyzickú silu. Ja teda radšej prídem zajtra." Znovu som sa pozrel na Smortna a čakal na Tsuchikageho odpoveď.
Anonymní- Anonymní
"To chce len makať, makať a makať! Poom možno budeš mať telo ako ja!" Nemal som na sebe vrchné oblečenie, takže bolo vidno moje krásne opálené vypracované telo. "Zajtra ťa pridelím do týmu, potom budeš plniť lepšie misie."
Anonymní- Anonymní
Nechcem sa stať chodiacou skalou. Pozdravil som Tsuchikageho a išiel domov. Snáď môj dom ešte stojí.
(Presun.)
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
Když odešel řekl jsem: "Jen,mohl bych dostat novou čelenku,tu starou jsem jaksi trochu zničil...a jinak,jsem ochotný být s kímkoli v týmu a dělat většinu misí..."
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Sídlo Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
» Kancelář Tsuchikage
» Kancelář Tsuchikage
» Orion Mizuki [TSUCHIKAGE]
» Kamemarino Yuuta [TSUCHIKAGE]
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Iwagakure no sato
Strana 11 z 40
Povolení tohoto fóra: